Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aslında Bir çok konuya bakmak ve yorum yapmak istemiyorum.
    Transfer listesini gördükçe gayet normal karşılıyorum,
    Takımın Başında İstanbulun artıklarını toplayan bir yönetim,Ve Defans ağırlıklı takım kurmakla meşgul bir teknik Arıza Ziya varken farklı bir şey beklemiyorum.
    MUSA-UFUKHAN-RİSP-AYMAN-HASAN-HÜSEYİN-STEPENOV-MUSTAFA-ERDİNÇ-ÇAĞDAŞ-CELALETTİN gibi elinde 11-12 defans adamı olan buna rağmen Hala ADNAN-SERKAN vs gibi oyuncularla uğraşan,Orta sahada altarnatifi olmayan bir kadro varken (GÖKDENİZ-YATTARA-CEYHUN sadece 3 tane orta saha ) Forvette alternatif yokken Israrla Defans oyuncusuna ağırlık verilmesi Trabzonsporun gelecek sezon şimdiden bittiğinin göstergesidir.
    Transfer listende 2 TANE orta saha oyuncusu Bir Forvet,1 kaleci olur ondan sonrada diğer alternatifleri düşünürsüm O zaman tamam derim.
    Ama adam kafayı takmı illa defans olacak,Ya Git Allahını seversen SAKARYA gibi takımları çalıştır,onlarda senin gibi Defans HASATALIĞI yüzünden küme düştüler,Sakaryada Gol atacak adam olsaydı Sakarya Küme düşmezdi.
    TRABZONSPOR yanlış yoldadır.İstanbul artıklarından Trabzonspora fayda gelmemiştir.Bundan sonrada zor gelir.
    Serkan FB için G.BİRLİĞİ kupa maçında Trabzonsporlu oyuncuları sakatlamaya oynayan birisi idi.Sözleşmesi bitmeden Gidip FB ye imza atan adamdı,Şimdi değerli oldu hemde söylenen rakamlara bakılırsa Yattaranın 2 katı Gökdenizle hemen hemen aynı para.
    Trabzonspora YAZIK OLUYOR.
    Ağzına yüreğine sağlık Cafer Abi. Benimde anlatmaya çalıştığım bu zaten. Garibim Trabzonspor toplama kampı olmuş.
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• bu yönetimin ve hocanın hala daha akıllanmadığının bir göstergesi.

serkan balcı gibi düz oyuncu(kazma) ,koşan adam dolu takım.bizim ihtiyacımız olan orta sahaya pas yapabilecek adamlar(iyi bi szymkowaiak gibi)

artı ben takımımda fenerbahçeli futbolcu görmek istemiyorum(f.çenin şampiyonluk kutlamaları adam fanatik)

istemiyorummmmmmm.

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pascal Feindouno, Seydou Keita, Gilberto, Rothen... Hepsinin ortak özelligi, sözlesmelérinin gelecek sezon sonunda bitecek olmasidir. Hepside orta sinif takimlarda oynamaktalar. Yani bonservislerine verilecek para 3-4 milyonu gecmeyecektir. Tabi isbitiren Yöneticilerin varsa.
        Mainz Kulübü Zidan`dan bir an önce karar vermesini istemekte. Yani Parayi bastiran alacak. Tabi Zidan`in faydali olabilmesi icin hem yanina Fatih Tekke gibi, hemde arkasina Pascal gibi biri sart. Acikta ve forvette oynayabilen böyle birini zor buluruz. Tam Türkiye Ligi icin bicilmis kaftan.
        Sota`ninda gelecek sezon sonunda sözlesmesi sona eriyor. 1-1,5 milyon verilerek pekala alinabilir.

Yukarida saydigim isimler alinacaksa Stepanov, Hüseyin, Gökdeniz ve Yattara dörtlüsünden ikisi pekala satilabilir.

Yurticinden de Wederson, Mehmet Cakir, Emre Güngör, Ali Bilgin ve Serkan alinmali.

-----------------------------------Tolga----------------------------------

Serkan----------------Stepanov-------------Emre----------------Wederson

------------Hüseyin-------------------------------S. Keita----------------

---Feindouno------------------Mohamed Zidan-----------Mehmet Cakir-----

----------------------------Fatih Tekke ( Sota )--------------------------

Bu benim tercihim. Yukarida saydigim isimlerle sayisiz Kadro cikarabiliriz.
        Şampiyonluğa oynayacak takımda bu kadar değişikliğin olması hayırlı olmaz bana göre.

Bu arada Serkan alındıysa faydalı olabilir. Dikkat edin olur veya olmaz demiyorum olabilir diyorum
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Lig başlayana kadar o kadar çok kişiye talip olucaz ki çoğumuz "hadi be" vayyy" ufff" diyecek.. Fakat o gelecek bu gelecek derken bir bakıcaz aldığımız futbolcu adını bile duymadığımız bir futbolcu transferi olacak.. Sonra bize diyecekler ki "yıldız aldık, yılın transferini yaptık gibi laflarla göz boyayacaklar.. Bu sırada gerçekten kaliteli futbolculara da talip olduklarında nedense (!) bonservisi tavana vuracak ve takım içi dengelerden bahsedip vazgeçekler..

Böyle sürecek ve lig başlayana kadar ancak 1 ya da 2 futbolcu almış olacaklar Oda büyük olasılıkla nokta transfer değil defansif yönü fazla olan futbolcu olacak...

Nerden biliyorum dimi?

Çünkü ben bu filmi her sene seyrediyorum

Tek fark ; Konusu aynı mekan aynı sadece oyuncular farklı tıpkı bir brezilya dizisi.. Sonu belli ama bölüm uzun

Kalın sağlıcakla..
          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ali bilgin'in yaptığı karaktersizliktir.bu karaktersizlikle fener'den başkasında faydalı olamaz.
            arkadaşlar ben antalyasporu yakından takip ediyorum Ali Bilgin SA-KAT-TI zaten önceki maçı yarıda bıraktı bu son maçta oynaması imkansız gibiydi.

Yorum

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar ben antalyasporu yakından takip ediyorum Ali Bilgin SA-KAT-TI zaten önceki maçı yarıda bıraktı bu son maçta oynaması imkansız gibiydi.
              ne farkeder yahu..
              takımın küme düşmemek için çırpınıyor. 3 gün daha sabredemedin mi sözleşmeni feshetmek için???
              insanın bazı değerlere saygısı olur...

Yorum

• bu takima zinedine zidane gelse saci yok diye istemezler...tobe allahim ya serkan balci yok fenerbahce kutlamasinda eglenmis de yok kupa macinda trabzona karsi oynamis.napsin herif beyler..profesyonel bakin olaya.oranin ekmegini yemis mucadele etmis eglensin birakin da.tamam fenerbahceye antipatiniz olabilir ama yok o klubun topcusu yok bu klubun topcusu boyle bir mantaliteyle basarili olamayiz.bu herif 30 yasini asmis degil#performansindan dusmus degil aksine oynamadigi son zamanlara nazaran gayet hirsli olacagini tahmin ediyorum/zararina elden cikarilmayacak biri degil...trabzonspora hic bir eksisi yok artisi var.sag back trabzonsporun kadrosunda ondan iyi bir oyuncu yok.aldigi paralar tartisiliyor ben 1.2 milyon dolar biliyorum 800 bin euro fenerin teklifymis ki arada 150 bin dolar fln oynar fark.ama henz belli degil gelince gorcez fakat yok abicim serkani da begendiremedik...

sakin bu yaptigim yorumu sagindan solundan alip carpitmayin gayet net anlattgimi dusunuyorum anlayana ama !...

Yorum

• Sence su anda takimda bir sistem, iskelet var mi? Defanstaki bes adam neredeyse cakili oynuyor. Kim, kimin nereye ne zaman kosacagini bilmiyor. Duvar paslariyla ataga kalktigimiz günleri özledim.
                  O yüzden bence böyle bir degisim olabilir. Belki bir iki oyuncu daha az transfer edersin. Ilk sezon Sampiyonluk beklenmez. Daum`un FB`ye geldigi ilk sezon gibi. Yas ortalamasinin bu kadar düstügü bir takimda gereken sabir gösterilirse, en gec ikinci sezon mutlu günler yakindir. Belkide ilk sezon. En azindan göze hos gelen futbol izleriz. Tabi dogru Antrenör`le.
                  En son Fanatik28 tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 18:07.
                  TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                  TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• serkan febenin artığıymış tuncay da gelse artık diceniz ha bu takımda hasanlar celalettinler aymanlar varken kurban olayım öyle artığa
                    Bordomavi.net

Yorum

• ...yaw o degilde benim aklim hala bu hasimin soylediklerine takildi.......

....yahu ne demek yabanci almiyacaz ilerisi icin futbolcu izliyoruz.....

....sanki manager oyunlarini bunlar ypacak da ziya fm 2008 icin scoutluk yapiyor sanki......

......adamin yapici hic bir lafi yok hep yikici.....be dengesiz konusacagina yedigin paralari verde bi oyuncu transfer et...yada sen ver biz aliriz sen alirsan cikar ove ove bitiremezsin.....

....yok abi yok bunlar futbolun f...sini bilmiyor.....

.....bu niye gitmediki...haciosmanoglu hic olmasa fenere gicik kapiyodu .....

...trabzonsporun yoneticisinde olmasi gereken en azinda bir ozelligi vardi anti fener di adam......
                      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• WEDERSON PAZARLIĞI!..

Turkcell Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla kapatan ve büyük coşku yaşayan Fenerbahçe'de transfer dönemi hızlı başladı..

Kaptan Ümit Özat'ın Köln'e gitmesinin ardından gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen yönetim, sol kanada takviye olarak Ankaraspor'un Türk vatandaşlığına geçen Brezilyalısı Wederson'a teklif götürdü.. Wederson ile her konuda anlaşan yönetimin, bu oyuncunun kulübü Ankaraspor ile pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenilirken, Ankara ekibinin Sarı Lacivertli ekipten Semih Şentürk'ü takas olarak renklerine bağlamak istediği belirtildi..

Fenerbahçe ile Ankaraspor arasındaki pazarlıkların son aşamaya geldiği ve önümüzdeki günlerde transferin kesinlik kazanacağı öğrenildi..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

Biz Mustafa Keçeliyi veremeyiz Ömer Rızayı veremeyiz bekleriz öncelik verir Fenere sayın Albayrak bırak yıldızı bir Wedersonu alamaz Ankaraspordan bizede Hayrettin kalır nerde bir mal o kalır burdaki arkadaşlarda tartışır serkan iyimi yoksa kötümü diye......
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bunlar wedersonu alsin ben kafami keserim ........

...ziyanin listesinde bile yoktur bu adam ...cunku ona gore gerk yok o mevkide oglu celaleddin var .....imkani yok alamazlar.....

....kafasi basan bir tek insan yokmu su yonetimde ya ....trabzonspor tarihinin en ahmak en gerizekali yonetimi bize denk geldi .......

....al wedersonu attir 5 yillik imza 5 yil sol bek sikintin olmasin bu kadar basit....

Yorum

• fenerin peşinde olduuğu bi oyuncuyu ne zamn trabzon almışki?!?! ayrıca serkan sewmediğim bi futbolcu olmasına rağmen alınması takıma fayda sağlar....
                            ...ElBeT BiR Gün tOpRaK OluP GiDeCeĞiZ TRABZONLu DOğDuK TRABZONLU öLeCeĞiZ...

Yorum

• ....fener bi gurescinin pesine dussun bak nasil aldiriyo hemen ziya o guresciyi....

Yorum

• Akıllı olsunlar diyoruz medya sürekli özellikle yerel medya sürekli destek veriyor yol gösteriyor wedersonu alın Mehmet Cakırı alın Martinezi alın diye bunlar ne yapıyor bekliyor........
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X