Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu ali bilgin hadisesinde dikkatimi çeken bir ayrıntı var..
    avukat beyin açıklamalarında savunmasını dayandırdığı raporun alındığı yer acıbadem hastanesi..
    herhangi bir bilgiye dayanmamakla birlikte imzanın fenerbahçeye atılacağını düşündürdü bana bu ayrıntı..

Yorum

• Şu "İstanbul takımlarının artığı" muhabbetine pek katılmıyorum.Çağdaş için de aynı şeyler söylenmişti...Eğer Serkan ön libero mevkii için düşünülüyorsa,saçma bir transfer değil.Fener'de kadroya girememesine bakarsak,önünde Appiah ve Aurelio var.O yüzden yedek kalması gayet normal...

Yalnız bize iyi top yapabilen bir ön libero lazım.Serkan'da bu özellik çok fazla yok,lakin tam Ziya'nın mantalitesinin adamı...

Yorum

• Ne ayak oyunu kardeşim!!! Adam parasını alamayınca serbest kalmış, ki profesyonel oyuncunun en doğal hakkıdır, sonra da iyi bir teklif aldığı takıma gelmiş/gelecek. Ben bunda yanlış birşey göremiyorum.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu "İstanbul takımlarının artığı" muhabbetine pek katılmıyorum.Çağdaş için de aynı şeyler söylenmişti...Eğer Serkan ön libero mevkii için düşünülüyorsa,saçma bir transfer değil.Fener'de kadroya girememesine bakarsak,önünde Appiah ve Aurelio var.O yüzden yedek kalması gayet normal...

Yalnız bize iyi top yapabilen bir ön libero lazım.Serkan'da bu özellik çok fazla yok,lakin tam Ziya'nın mantalitesinin adamı...
          1.2 milyon dolara alınacak sonra sen Gökdeniz'i veya Yattara'yı oynat bakalım o paraya.
          Kurtarıcı edasıyla adam getiriyorlar fenerde bu sezon yatmış.Fener akıllı tabii iyi yedek sonuçta en azından önde olduğun maçta bırak koşsun.
          Kırmızı yiyene kadar.
          Çağdaş'ın da ne kadar klas bir futbolcu olduğunu Tuncay ve Bursa maçında Sinan gösterdi.

Bize katkı yapacak adamlar gerekiyor.Serkan falanla bu işler olmaz.Ön liberoda Serkan'ı oynatmak ise tam bir facia olur.
          Ayman,Hasan ve Musa gibi adamlar varken Serkan'ı alan,almaya çalışan bir yönetim futboldan anlamıyor.
          Taraftara bakın fenerden adam aldık ayağı yaparsalar da ben yemem şahsen.Yiyene de karışmıyorum.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1.2 milyon dolara alınacak sonra sen Gökdeniz'i veya Yattara'yı oynat bakalım o paraya.
            Kurtarıcı edasıyla adam getiriyorlar fenerde bu sezon yatmış.Fener akıllı tabii iyi yedek sonuçta en azından önde olduğun maçta bırak koşsun.
            Kırmızı yiyene kadar.
            Çağdaş'ın da ne kadar klas bir futbolcu olduğunu Tuncay ve Bursa maçında Sinan gösterdi.

Bize katkı yapacak adamlar gerekiyor.Serkan falanla bu işler olmaz.Ön liberoda Serkan'ı oynatmak ise tam bir facia olur.
            Ayman,Hasan ve Musa gibi adamlar varken Serkan'ı alan,almaya çalışan bir yönetim futboldan anlamıyor.
            Taraftara bakın fenerden adam aldık ayağı yaparsalar da ben yemem şahsen.Yiyene de karışmıyorum.
            1-Ben adamın parasıyla vs. ile ilgili herhangi bir şey söylemedim.

2-Sen de Appiah,Aurelio gibi ön libero al;sen de Serkan'ı yedek beklet.

3-Çağdaş'ı iki maçla hatta o iki maçtaki iki pozisyonla yargılamak çok mantıksız.Cannavaro'nun bile böyle hatalar yaptığı vakidir;ne yani O da mı kötü futbolcu?

4-Serkan Ersun zamanında ön liberoda canavar gibi oynamıştı,asıl mevkisi de orasıdır zaten.Asıl sağ bek oynaması mantıksız.

5-Bir şeyler yediğim falan yok.

Yorum

• Insallah en yakin zamanda transferler netlik kazanir. Ama Anadolu takimlarinin ekonomik zaaflarini kullanarakta transfer yapmak Trabzonsporumuza yakismiyo bence.
              Bu sonradan pisman olucagimiz bisey olmaz insallah.
              Cünkü biliyorsunuz ki "Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste"
              En son Gürkan tarafından düzenlendi; 28.05.2007, 17:30. Sebep: sürekli kalın font ile yazmak yazım kurallarına aykırı

Yorum

• Parasıyla ilgilenmemek olmaz kardeşim.Şimdi bu rakamları yazıyor basın ama yarın bir gün bu adama verilen para daha az olsa bile bu futbolcu milleti der o kadar para verdiğiniz adam gelsin kurtarsın takımı der mi?Bence der.

Gökdeniz gibi adamla aynı parayı vereceğin adam senede en az o kadar asist ve gol atabilen,takıma direkt katkısı olan biri olmalı.Sekan Balcı'nın geçen yıldaki istatistkleri nedir hatta G.birliğinde ne yapmış bu adam.Gerçekten Serkan Balcı'yı Hasan Üçüncü'den üstün kılan ne?

Çağdaş'ın iyi olup olmadığı konusuna gelince benim görüşüm o kadar iyi olsa Bjk bırkamazdı,bizde yedek kalmazdı.

Yönetim şaşırtmıyor beni ama siz bu adamı niye bu kadar beğeniyorsunuz anlamıyorum.İkili tartışmaya dönmesin olay ama gerçekten Serkan'ın hangi üsütün yetenekleri sizi etkiliyor?

Ayman,Hasan Üçüncü,Musa ve Adnan olmasa alınsın derdim.Ama şimdi bu paraya hiç gerek yok.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Serkan Balcı'nın istatistiklere geçen tek özelliği her maç kart görmesidir.Fbde aldığı paranın 2 katını verip alırsak kimse bana şampiyonluk demesin.Sebatta,Paf takımda onun 10 katı iyi futbolcuların olduğuna eminim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serkan Balcı'nın istatistiklere geçen tek özelliği her maç kart görmesidir.Fbde aldığı paranın 2 katını verip alırsak kimse bana şampiyonluk demesin.Sebatta,Paf takımda onun 10 katı iyi futbolcuların olduğuna eminim.
                    Evet, herkes bundan emin de bu oyuncular ortalıkta yok maalesef, tek sorun bu !
                    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Parasıyla ilgilenmemek olmaz kardeşim.Şimdi bu rakamları yazıyor basın ama yarın bir gün bu adama verilen para daha az olsa bile bu futbolcu milleti der o kadar para verdiğiniz adam gelsin kurtarsın takımı der mi?Bence der.

Gökdeniz gibi adamla aynı parayı vereceğin adam senede en az o kadar asist ve gol atabilen,takıma direkt katkısı olan biri olmalı.Sekan Balcı'nın geçen yıldaki istatistkleri nedir hatta G.birliğinde ne yapmış bu adam.Gerçekten Serkan Balcı'yı Hasan Üçüncü'den üstün kılan ne?

Çağdaş'ın iyi olup olmadığı konusuna gelince benim görüşüm o kadar iyi olsa Bjk bırkamazdı,bizde yedek kalmazdı.

Yönetim şaşırtmıyor beni ama siz bu adamı niye bu kadar beğeniyorsunuz anlamıyorum.İkili tartışmaya dönmesin olay ama gerçekten Serkan'ın hangi üsütün yetenekleri sizi etkiliyor?

Ayman,Hasan Üçüncü,Musa ve Adnan olmasa alınsın derdim.Ama şimdi bu paraya hiç gerek yok.
                      Para konusunda net bir bilgim olmadığı için öyle bir şey dedim.

Benim bu adamı çok beğendiğim,etkilendiğim de nerden çıktı?Sadece "mantıksız bir transfer değil" dedim.

"O kadar iyi olsa Bjk bırakmazdı." Buna pek katılmıyorum.Mesela Step biz de yedek kalıyor.Kötü futbolcu mu?Emrah Eren'i gönderdik,çok mu kötü oynuyordu?Hayır.Yani bir takımda yedek kalan bir futbolcuyu kötü futbolcu diye tanımlamak bence yanlış.Ondan daha iyisi vardır,ya da hoca beğenmiyordur,diğer futbolcu oynar.

Önceki mesajımda da belirttiğim gibi bize top yapabilen ön libero lazım.Appiah,Aurelio gibi...

Yorum

• Serkan Balcı Trabzonspor' a gelirse huzursuzluk çıkartacağı kanaatindeyim Yattara'dan çok para alcak zaten oynayacağı mevkiler(sağ bek-ön libero)burada birçok adamımız var.Bu adam futbol katilidir.ben eziklerin bütün maçlarını takip ederim.Akılımda kalan tek iyi maçı PSV'ye karşı oynamıştı(3-0 yendikleri maç)..............saygılar
                        sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                        Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne ayak oyunu kardeşim!!! Adam parasını alamayınca serbest kalmış, ki profesyonel oyuncunun en doğal hakkıdır, sonra da iyi bir teklif aldığı takıma gelmiş/gelecek. Ben bunda yanlış birşey göremiyorum.

Tmm da bir maç daha bekleyemedimi? Düşünsene kümede kalma maçına çıkıyoruz ama fatih tekke parasını alamadığı için maça çıkmıyor ve kümeye düşüyoruz. Gel de profesyonellikten bahset şimdi?

Yorum

• Serkan Balcıyı kaç kez izledin bilmiyorum ama ben özellikle gençlerdeyken çok maçını izledim.. Stili Gsli okana benziyor.. Hırslı olması Trabzonsporun oyun stilinede uygun.. Gökdenizle serkan nasıl karşılaştırılır anlamıyorum bitanesi ileri dönük ortasaha ötekisi defansif orta saha..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ayrıca kim ne derse desin Trabzonspor elinde bonservisi olan en iyi türk futbolcusunu almıştır.. Serkanı hangi sisteme koyarsan koy cuk diye oturur..
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• wederson,martinez,ali bilgin,mehmet topuz(ugur)arti forvetede tekke ayarinda bir topcu yada kendisi..sunlari almak cok mu zor anlamiyorum..nuri geldiginden beri tek hayirli is yapmadi, sunlari alsin seneye sampiyonlugun en buyuk adayi oluruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X