İlk olarak balahor61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Antalyasporlu Ali Bilgin’in, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulübüyle bağlarını kopardığını açıklaması sevinç yarattı. Genç futbolcu, sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini söylerken, Kırmızı-Beyazlı kulübün yöneticileri ise, “Bizim bu oyuncuya borcumuz yok. 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor” dediler. Ali Bilgin’in ücretinin bir ay gecikmesi halinde sözleşmesini feshetme hakkının bulunduğu dile getirildi. Antalyaspor’un da ödemeyi geciktirdiğine işaret edildi. Ali Bilgin’in Trabzonspor’a imza attığı ancak bunun gizli tutulduğu ileri sürüldü. Genç futbolcunun önce Fransa’ya gitmesi ve, ‘Marsilya ile görüşecek’ denmesinin ise taktik olduğu da kaydedildi.
Trabzonspor’u Çok İstiyor
Bordo-Mavili yöneticilerin bu futbolcuyla ilgili olarak Antalyaspor ile ters düşmemek için oyuncuyu önce ailesinin yanına gönderdiği, ardından Fransa’da pazarlık yapıyormuş gibi bir izlenim yarattığına dikkat çekildi. Ali Bilgin’in, “Fransa’da Marsilya ile görüşeceğim. Sonra da aileme danışıp kime gideceğime karar vereceğim” demesi de anlamlı bulundu. Bilindiği gibi Ali Bilgin’in babası, bu futbolcunun mutlaka Trabzonspor’da oynamasını istediği biliniyor. Ali’nin de, Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel’e, “Trabzonspor’a gitmek istiyorum. 3 büyüklere beni gönderme” dediği de ifade edildi. Ali Bilgin’in 11 Haziran’da Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacağı da sızan
Trabzonspor’u Çok İstiyor
Bordo-Mavili yöneticilerin bu futbolcuyla ilgili olarak Antalyaspor ile ters düşmemek için oyuncuyu önce ailesinin yanına gönderdiği, ardından Fransa’da pazarlık yapıyormuş gibi bir izlenim yarattığına dikkat çekildi. Ali Bilgin’in, “Fransa’da Marsilya ile görüşeceğim. Sonra da aileme danışıp kime gideceğime karar vereceğim” demesi de anlamlı bulundu. Bilindiği gibi Ali Bilgin’in babası, bu futbolcunun mutlaka Trabzonspor’da oynamasını istediği biliniyor. Ali’nin de, Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel’e, “Trabzonspor’a gitmek istiyorum. 3 büyüklere beni gönderme” dediği de ifade edildi. Ali Bilgin’in 11 Haziran’da Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacağı da sızan

Yorum