Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ....................kesin olmamakla beraber serkan ve rustu haberlerinin dogruluk payi yuksek......

....fb serkani gozden cikarmisti cunku topuzu alacaklar....kaledede rustuden vaz gectiler artik oda gelebilir......

....asil mesele fb den umit ozat da koln gitti.....bu da demek ki wederson tehlikede......wedersonuda alabilsek baskasi kapmadan cok iyi olacak.....
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• rüştünün gelmesi bence çok iyi olur rüştü trabzonspor a gelirse ikinci kaleci olarak gelir tolganın yedeği olarak bekler aynı zamanda tolgayı yetiştirir tolga önümüzdeki on sene hem trabznspor un hemde milli takımın kalesini korur
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haberin kaynağı Oftaşspor'un kalecisi. Rüştü Trabzonspor'la anlaştığı için 3. kaleci olarak Fenerbahçe beni istiyor dedi. Umarım gerçekleşir. Rüştü 40 yaşına kadar da oynar. Kalecinizin tecrübeli olması çok önemli. E birde Türk daha ne olsun.

bu çok iyi bi haber..
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konularla ilgili görüştüğümüz Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, bu haberlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sayitoğlu, haberlerin doğru olmadığını vurgularken, "Bu haberleri ortalığı karıştırmak için yapıyorlar" diye konuştu.

Serkan Balci transferi icinde yalanlama geldi arkadaslar ajanssporda yaziyor
          sayitoğlunun söyledikleri genelde hep ters çıkıyor. bu açıklamasından sonra transferlerin olabileceğine inanmaya başladım
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Transferi dogrulayan arkadaslar sayitoglu hepsini yalanladi hangisi dogru simdi ben biliyodum bunlar anca adnani alir bosuna Fatih tekke hayalleri kurmayalim

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              rüştünün gelmesi bence çok iyi olur rüştü trabzonspor a gelirse ikinci kaleci olarak gelir tolganın yedeği olarak bekler aynı zamanda tolgayı yetiştirir tolga önümüzdeki on sene hem trabznspor un hemde milli takımın kalesini korur
              Rüştü'yü alacaksın bir de yedekde bekleteceksin he mi?Benim bildiğim yedekte bekleyen adam oynayandan birşeyler kapar.Sen karıştırdın galiba renkdaş.

Gerçekefsane kaptan bile yaptı adamı sen kulübeye gömdün hemen

Yorum

• şimdi şunu görmek lazım.. travelin söylediği doğru.. yabancı kontenjanıyla alakalı milli takım hocasına söyletilen doğrultuda bir yenilik şaşırtıcı olmayacaktır.. kadroda sınırsız sahada altı gibi bir formulden bahsediliyor.. ayrıca umit özat da an itibariyle kölne imza atmış..
                yabancı futbolcu konusunda ben çok ısrarcıyım.. bunu söylerken de campbell örneğini aklımda tutuyorum.. galatasaraya ali samiyen de iki takım beş çekmiştir.. biri chelsea, biri campbell li biz.. duygusal olmayan futbolcuyla hakem makem dinlemeden, eski maçların karamsar havalarından ayakların titremeden oynarsın.. galatasaray o maçta herkesi durdurdu, campbell i durduramadı.. adam korkmuyor, anlamıyor, duygu muygu yok.. bence çok mühim.. fener maçı trabzonda bir bir e getirdi geçen yıl, hüseyin başta olmak üzere tekke bile çöktü.. duygusal işler, taraftar ağlamaya başladı..
                altı yabancı alalım.. pahalı olmaları yıldız olmaları değil önemli olan..
                kaleci türk..
                ayman yattara wederson gibi türkler..
                altı da orjinal yabancı..
                e kalan türkler de gökdeniz fatih hüseyin gibi milli..
                süper kadro işte..
                böyle bir kadro uygun bir mantaliteyle(!) iki yıl yanyana oynasın bana yeter..
                şampiyon oluruz buna inanıyorum..
                (inanıyor muyum hakikaten? evet inanıyorum)

Yorum

• wederson konusunda başkanın bağlantıları çok kuvvetli benim bildiğim... ankaraspor la münasebeti sağlammış..
                  ama stichus ve emorfo bu işi bilenler..

serkan gelmezse aman çok kötü demem. alındığı zaman da çok sevinmem..
                  çünkü dediğim gibi nokta transfer değil..

ama rüştü iyi transfer..gerekli yere gerekli adam. tam nokta atışı. tecrübesi ile tolgaya verecekleri de cabası..

Yorum

• imzalar atıldıktan sonra tartıssak birbirimizi yesek.. daha iyi olmazmı...

Serkan da Rüştü de bu takıma faydalı olurlar HAsagic olacagına Rüştü olsun..

Yorum

• Tekkeeeeeeeeeeeeeee
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fatih gelir mi?
                        kiralık olarak gelir..
                        hem kendi menfaatinedir bu durum hem de takımın menfaatinedir..
                        hangi takımın?
                        her ikisinin de..
                        @stichus
                        Trabzonsporun menfaatine. Bide ana sponsporumuzu değiştirme durumu olacakmı. Fatih gelirse Fatih formaları satışa çıkacakmı, çıkarda ortada tsclub mağazaları varmı nereden bulacak taraftar.

Trabzonspor İstanbulda ne zaman hazırlık maçı yapcak
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• mehmet cakirda la anlasmisik hadi hayirlisin
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• ben hoca istiyorum arkadaşlar sevindim şimdi bide hoca ne olur.
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rüştü'yü alacaksın bir de yedekde bekleteceksin he mi?Benim bildiğim yedekte bekleyen adam oynayandan birşeyler kapar.Sen karıştırdın galiba renkdaş.

Gerçekefsane kaptan bile yaptı adamı sen kulübeye gömdün hemen
                              rustu bu saatten sonra hiçbi buyuk takımda as kaleci olarak oynayamaz oynarsa da vasatı aşamaz
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• ya rüştü türk bi kere... hasagiç masagiç rüştünün yanında kaleci mi??
                                sakatlığı ne durumda onu bilmiyorum..

yabancı kontenjanında 1 fazlalık demek rüştünün alınması..

statü değişse de farketmez. sonuçta sahada 6 yabancı olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X