gogua gogua gogua gogua gogua ... en kötü 2m euroya hallederiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
heralde şaka yapıyosunİlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan Umut'tan daha iyi bir topcu.inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi topçu olsa senede 10 golü geçtiği bir sezon olur şöyle ahlaksız futbolcularla Umutu karşılaştırmayın yahu bir bakın bu sinan ne yapmış bu zamana kadar beşiktaş sinanla beraber iki oyuncu daha verdi Serdar Kurtuluşu almak için lütfen biraz daha sag duyu
SANA KATILIYORUM.UMUT'A KİMSE LEKE SÜRMESİN.ayrıca ali güneş diyen bir arkadaş var.yapmayın be kardeşim.bu takıma kimleri layık görüyorsunuz.
Yorum
-
Sinan alınsın...beğenmeyenler Bursasporun tek maçını bile izlememiştir...Çok seri ve bititirici bir adam...Umutla iyiy bir ikili olabilirler...
Mehmet Topuz Wederson Martinez İbrahim Akın bir de 10 numara...
Şampiyonluğun anahtarı bu...Yaklaşın 14 milyon Euro...
Bu adamlar alınamaz da zevzek transferler yaparsak hayal kurmayalım boşuna...
Yukardaki oyuncuların en az 3 tanesi alınmalı..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
şimdi szymek olsa.forvette fatih tekke olsa kalede de iyi bir kalkeci olsa.ne güzel olurdu.SZYMEK İ ÖZLEDİM BE KARDEŞ.İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan alınsın...beğenmeyenler Bursasporun tek maçını bile izlememiştir...Çok seri ve bititirici bir adam...Umutla iyiy bir ikili olabilirler...
Mehmet Topuz Wederson Martinez İbrahim Akın bir de 10 numara...
Şampiyonluğun anahtarı bu...Yaklaşın 14 milyon Euro...
Bu adamlar alınamaz da zevzek transferler yaparsak hayal kurmayalım boşuna...
Yukardaki oyuncuların en az 3 tanesi alınmalı...
Yorum
-
YÖnetim Duy Sesimi Mohamed Zidan Gidiyor Elden Ah Ulan Ah Icim Gidiyor...bÖyle Bir Adami Kaciriyoruz Ya...Üstelik Hannover Gibi Takima Gidiyor...aklim Ermiyor...bunlar KÖrmÜdÜr Nedir...ikinci Bir Sota Olur Buraya Yaziyorum"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Bilal Çubukçu Bundesliga'da
Süleyman SELÇUK / BERLİN
Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga'da Herta BSC Berlin'in Regional Ligi'ndeki U-23 Takımı'nda forma giyen Bilal Çubukçu, iki yıllık anlaşma imzalayarak Bundesliga'ya adım attı.
GENÇ Milli futbolcu Bilal Çubukçu, Bundesliga takımlarından Hertha BSC Berlin iki yıllık anlaşma yaparak birinci lige 'Merhaba' dedi.
Hertha BSC Berlin'de yetişen ve Hollanda takımı Ajax Amsterdam başta olmak üzere Wolfsburg, Mönchengladbach ile Aachen'in peşinden koştuğu başarılı sol ayak Bilal Çubukçu, Hertha BSC Berlin yönetimiyle bir araya gelerek iki yıllık anlaşmaya imza koydu.
Regionalliga'da mücadele eden Hertha Amatörleri forması ile göz dolduran ve bir süre sakat olan Çubukçu, 'Yıldıray'ın Stuttart'a gitmesini aratmayacağım. Hertha'nın başarılı olması için tüm gücümü ortaya koyacağım' derken sabırsızlıkla Bundesliga'da oynamayı beklediğini söyledi.
bilal benim kuzenim, trabzonsporlu. numarasi 61 olacak insallah. 2 sene sonra onu trabzonsporumuzda görmek isterim. cok yetenekli ve iyi bir solak. allah sakatlik vermez insallahEn son asem61 tarafından düzenlendi; 14.05.2007, 23:11.seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
hey gidi arkadaşlar hey duydunuzmu ezikbahçe diye bahsettiğimiz fenerin fotbola ayırdığı bütçeyi diyim söylemeye bile varmıyor biz hangi topçuyu alibelceğim bu takımın elinden mehmet topuzumu gökhan ünalı mı? tabiki hiçbirini alınacak adamalır söyleyim ben size erciyesten ilhan samsundan adnan bide acı hayat dizisinden mennan
)) biz alsak alsak bunları alırız. onlarıda kimse almadığı için alırız elimizde bir gökdenizimiz kaldı onuda satarız onun parasıylada Faruk'u brezilyaya yollarız. iki ay tatil yapar gelir acayip topçuyar beğendim isimleri sır gibi saklı der. işte olay budur yoksa almaya kalktıktan sonra futbolcu almata ne var peh teknik dyönetim rapor sunacakmış alınacaklarla ilgili ne raporu kardeşim gözünüz körmü sizin bilmiyormusun iyi topçuyu nasıl olur diye.Bilmiyorsanız ne işiniz var bu takımın başındada teknik heyetin raporunu bekliyorsunuz yok yok yazacak çok şey var ama hangi birini yazayım allahım sonumuz hayreyle inşallah yaşım 31 olmuş ve hiçbir şampiyonluğu hatırlamıyorum düh gece fenerlilerin şampiyonluk kutlamalarını izlerken gözlerim doldu biz böyle bir sevinci yaşayacakmışız diye? içimden bir gün evet ama yaşananaları gördükçe asla diye düşünmek zorunda kalıyorum hep.... yok yeter bu kadar yazmamalıyım artık....
)
Yorum
-
numani unuttun kardesİlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehey gidi arkadaşlar hey duydunuzmu ezikbahçe diye bahsettiğimiz fenerin fotbola ayırdığı bütçeyi diyim söylemeye bile varmıyor biz hangi topçuyu alibelceğim bu takımın elinden mehmet topuzumu gökhan ünalı mı? tabiki hiçbirini alınacak adamalır söyleyim ben size erciyesten ilhan samsundan adnan bide acı hayat dizisinden mennan
)) biz alsak alsak bunları alırız. onlarıda kimse almadığı için alırız elimizde bir gökdenizimiz kaldı onuda satarız onun parasıylada Faruk'u brezilyaya yollarız. iki ay tatil yapar gelir acayip topçuyar beğendim isimleri sır gibi saklı der. işte olay budur yoksa almaya kalktıktan sonra futbolcu almata ne var peh teknik dyönetim rapor sunacakmış alınacaklarla ilgili ne raporu kardeşim gözünüz körmü sizin bilmiyormusun iyi topçuyu nasıl olur diye.Bilmiyorsanız ne işiniz var bu takımın başındada teknik heyetin raporunu bekliyorsunuz yok yok yazacak çok şey var ama hangi birini yazayım allahım sonumuz hayreyle inşallah yaşım 31 olmuş ve hiçbir şampiyonluğu hatırlamıyorum düh gece fenerlilerin şampiyonluk kutlamalarını izlerken gözlerim doldu biz böyle bir sevinci yaşayacakmışız diye? içimden bir gün evet ama yaşananaları gördükçe asla diye düşünmek zorunda kalıyorum hep.... yok yeter bu kadar yazmamalıyım artık....
)
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehey gidi arkadaşlar hey duydunuzmu ezikbahçe diye bahsettiğimiz fenerin fotbola ayırdığı bütçeyi diyim söylemeye bile varmıyor biz hangi topçuyu alibelceğim bu takımın elinden mehmet topuzumu gökhan ünalı mı? tabiki hiçbirini alınacak adamalır söyleyim ben size erciyesten ilhan samsundan adnan bide acı hayat dizisinden mennan
)
arkadasim marifet parayla degil isi bilmekle olur.o fener gider yine edu gibi devid gibi topculara parayi döker. bu topcularin bizim topcularimizdan farki ne. önemli olan takima gerekli mevkilere iyi oyunculari bulup almak. 3 tane takima uyum saglayabilecek yabanci alalim yeter. ben türkiyeden hicbir futbolcuyu almam. onlara verilecek parayi ali güzeldal ergin keles gibi kendi genclerimize veririm. sonuc olarak yerinde 3 yabanci transferi bu takimi ayaga kaldirir. gencleride kazanabilsek hicbir problem kalmaz.seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenumani unuttun kardes
yok numanı vermezler bize verseler bile bizim yönetim alamaz
)) bir yerde farketmez ağbi
yok yok farkeder
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum