Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar malesef bosa ugrasiyoruz baskan hazretleri : kadromuz yeterli 2 -3 transfer yapmayi düsünüyoruz buyurmus.....3 ün biri adnan kaldi iki hakkimiz diledigimiz gibi kullanalim ...........ve elbette ki YASASIN ISTIKRAR
    yaşasın adnanla ligin tozunu attıracağız, şampiyon olacağız

Yorum

• ben transfer istemiyorum. transfer olacakta ne olacak ziya almazsa oynatmayacak o alırsada biz futbol seyretmeyeceğiz.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• daha adam gelmeden önyargılı davranıyoruz olmuyor

Yorum

• Arkadadaşlar ben bir denizcilik fakültesi öğrencisiyim ve geçen sene staj yaparken Brezilyada tesadüfen corinthias'ın flamengo ile yaptığı hazırlık maçını seyretme şansını bulmuştum. Corinthias kulübünde bir futbolcu dikkatimi çakmişti bir sağ bek ratinho adında 19 yasında ama inanılmaz bir enerji ve futbol kabiliyeti var.(aynı takımda bu sitede ismi çokca geçen carlos albetoda var ama malesef izlyemedim oynamıyordu) Az önce küçük bir araştırma yaptım bu futbolcu hakkında ve brezilyanın gelecekteki yıldızlarından gösteriliyor va taraftarın gözbebeği şu anda.Sitedeki yönetime yakın isimlere sesleniyorum bu oyuncuyu bi bildirin izlesinler hem para hem başarı getirir.Çok iyi frikikte kulannıyor.Tabi araştırıken kötü bi haberde öğrendim lyonda ilgileniyomuş.

Adı:Eduardo
          Soyadı:Ratinho(tam adı:Eduardo Correia Piller Filho)
          Doğum Tarihi:17.9.1987
          Mevkiağ bek
          Doğum Yeriao Paulo
          Brezilyanın yeni starları hakkında bilgi veren bi site:

Eğer yıldız alınacaksa böyel yıldız alınsın lyondan önce sen al 3 sene sonra sen sat 3 misline.

Yorum

• başkana: kaderimizin bu hocayla çizilmesi ağırıma gidiyor dedim, hayat bu bakalım nasıl olacak dedi..
            bitmiştir.. hocamızla devam edeceğiz..

Film gibi ya ...aglasammi gülsemmi ....nesiniz siz nerden peydah oldunuz ....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• lanet olsun .... ya MEHMETALI YILMAZI aratiyorsunuz ya bize .........hakkinizdan ALLAH gelsin .....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• emrah eren, emre toraman, tolga seyhan bunlar trabzonsporda denenmiş topçular ve bi halta yaramazlar, isimlerinin geçmesi bile rezalet. Bunlarla biz anca rize ve erciyesin durumunda oluruz. Yeter artık takıma kazma istemiyoruz.
                Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• 2 senedir Feiundinou diyorum ama yönetim imkanı yok alamaz , Adnan ise kadroya giremez Ferhat bile daha iyidir ondan sağda, kadro seneye şöyle olmalı bence.Stepanov'u yollucak bu Ziya ona göre yaptım kadroyu.

........... Martinez...............

....Mehmet Topuz........Erdinç......Risp..............Wederson..........

..... Hüseyin...(ayman)

..Yattara....... ....Gökdeniz.......Feiundinou....

.....Fatih Tekke.....Umut.....
                  DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak brkttlv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadadaşlar ben bir denizcilik fakültesi öğrencisiyim ve geçen sene staj yaparken Brezilyada tesadüfen corinthias'ın flamengo ile yaptığı hazırlık maçını seyretme şansını bulmuştum. Corinthias kulübünde bir futbolcu dikkatimi çakmişti bir sağ bek ratinho adında 19 yasında ama inanılmaz bir enerji ve futbol kabiliyeti var.(aynı takımda bu sitede ismi çokca geçen carlos albetoda var ama malesef izlyemedim oynamıyordu) Az önce küçük bir araştırma yaptım bu futbolcu hakkında ve brezilyanın gelecekteki yıldızlarından gösteriliyor va taraftarın gözbebeği şu anda.Sitedeki yönetime yakın isimlere sesleniyorum bu oyuncuyu bi bildirin izlesinler hem para hem başarı getirir.Çok iyi frikikte kulannıyor.Tabi araştırıken kötü bi haberde öğrendim lyonda ilgileniyomuş.

Adı:Eduardo
                    Soyadı:Ratinho(tam adı:Eduardo Correia Piller Filho)
                    Doğum Tarihi:17.9.1987
                    Mevkiağ bek
                    Doğum Yeriao Paulo
                    Brezilyanın yeni starları hakkında bilgi veren bi site:

Eğer yıldız alınacaksa böyel yıldız alınsın lyondan önce sen al 3 sene sonra sen sat 3 misline.
                    Bence oradaki listeden Trabzonun alabileceği tek oyuncu Kahe

Geburtsdatum: 28.08.1982
                    Größe: 1,87
                    Nationalität: Brasilien
                    Status: L

Verein (RN): Borussia Mönchengladbach
                    Vertrag bis: 2008
                    Position: ST
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 21.05.2007, 21:34.

Yorum

• 2 senedir Feiundinou diyorum ama yönetim imkanı yok alamaz , Adnan ise kadroya giremez Ferhat bile daha iyidir ondan sağda, kadro seneye şöyle olmalı bence.Stepanov'u yollucak bu Ziya ona göre yaptım kadroyu.

........... Martinez...............

....Mehmet Topuz........Erdinç......Risp..............Wederson..........

..... Hüseyin...(ayman)

..Yattara....... ....Gökdeniz.......Feiundinou....

.....Fatih Tekke.....Umut.....
                      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence oradaki listeden Trabzonun alabileceği tek oyuncu Kahe

Geburtsdatum: 28.08.1982
                        Größe: 1,87
                        Nationalität: Brasilien
                        Status: L

Verein (RN): Borussia Mönchengladbach
                        Vertrag bis: 2008
                        Position: ST

aman kalsın, eski anılarımız canlandırdınız

Yorum

• .................................................Gökhan Tokgöz...................................

................ Ratinho ...........Stephanov ...........Risp ..................Murat Ocak...................

........................................... Ayman .............. Hüseyin.................................................

................................................. Feiundiou............................................................

........................... Yattara ...................................... Gökdeniz.............................

................................................ Fatih Tekke........................................................

Yedekler:Tolga,Ceyhun,Ali Güzeldal,Erdinç,Mehmet Yozgatlı,Ufukhan,Tayfun

Herkes kurmuş kadrosunu bide ben kuriim
                          En son brkttlv tarafından düzenlendi; 21.05.2007, 21:52.

Yorum

• Abicim brezilyadan futbolcu almayacaksın.Bize gelenler ya kaçtı yada elimizde patladı.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• bu takıma şuan gökdenizin solda yaptığını yapmaya çalışan bir adam alınırsa gerçek bir 10 numara ihtiyacı kalmaz. gökdeniz türkiyenin en iyi, dünyanında iyileri arasında sayılabilecek kaleye dikine çok iyi gidebilen oyuncusudur. forvette umut, arkasında yattara-gökdeniz ve alınacak diğer yabancı oyuncuyla birlikte bu takım avrupayı bile duman eder.

fatih tekke nin gol kralı olduğu sene gökdeniz ne sağda nede solda oynadı. onun arkasında serbest adamdı. gökdenizin asıl görevi serbest oynamaktır. yeterki onun yanındaki kanatları ve arkasındaki önliberolar sağlam olsun.

yattara-gökdeniz-pascal
                              umut

bu dörtlü avrupayı bile titretir...
                              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Fazla uzaga gitmeye gerek yok antalyadan Ali Bilgin
                                genclerden Engin
                                Ankaragucunden Abdurrahman
                                rizeden sedat
                                Istanbulbb Ali guzeldal
                                kayseriden Ragip
                                birde yabanci forvet
                                Yukaridaki futbolculari Istanbul klupleri istiyor elimizi cabuk tutmaliyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X