ziya dohan warsa forvete gerek yoktur onunicin fiquelme iyi defansiv oynuyor o lazim ancak bizs
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-

Selamun Aleyküm...
Arkadaşlar hayalperesliğe gerek yok bence, keşke o koltukta oturan beceriksizler marcelinhos arkadaşımızı dinleseler ama nerde... İnanıyorum ki marcelinhos arkadaşımız bunalrdan bin kat daha iyi transferler yapar. Neyse, gelecek sezon ki kadromuz şu olur bence...
..................................hasagiç......... ......................
adnan (abdurrahman).........emre güngör.........risp..........wederson
....................................hüseyin......... .......................
...yattara........................................ ......ali bilgin...
................................gökdeniz.......... ......................
........................umut...............sinan kaloğlu.. .. ..................
Belki 1 ya da 2 değişiklik olabilir yabancılar gelirse... Başka bir değişiklik beklemeyelim, sonra moralmen çöküyoruz...
Selametle...

“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Naim
Abicim Trabzonlu olması Trabzon altyapısından Gelmesi Sanırım birileri için Tolgayi istememek için yeterli bir sebepİlk olarak vectra29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu hasagiç sevdasını da anlamıyorum. adamın yediği gollere hiç bakıyor musunuz? sadece bizim maçlardaki performanslarına bakmayın. bizim maçlarda tüm rakip takımlar barcelona, rakip oyuncular da ronaldinho messi oluyor. hasagiç gibi sıradan bir alınacaksa tolga'ya razıyım ben.
Birisi Tolga Yerine Hashagiç i istiyorsa
Ben şüphe ederim o adamdan
Ya futbol bilgisinden Ya iyiniyetinden
Yorum
-
aynen katılıyorum...Hasagic in hangi ozelligine bakılıyorda bu adamı bu takıma katmak icin caba harcıyorlar...hasagic in jefferson dan ne farkı war...İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim Trabzonlu olması Trabzon altyapısından Gelmesi Sanırım birileri için Tolgayi istememek için yeterli bir sebep
Birisi Tolga Yerine Hashagiç i istiyorsa
Ben şüphe ederim o adamdan
Ya futbol bilgisinden Ya iyiniyetinden
Yorum
-
gelecek sezonun abartısız kadrosunu kuruyorum fazla uçmaya gerek yok..
1-kenan hasagiç
2-adnan
3-risp
4-emre(tolga seyhan)
5-wederson
6-hüseyin
7-mehmet topuz(emre toraman)
8-yattara
9-gökdeniz
10-umut
11-fallLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
tam buldun oyuncuyuİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
17 Veli Kavlak
Nation
Österreich
Geburtsdatum03.11.1988
Größe173 cm
Gewicht67 kg
Position Mittelfeld
mms://83.65.182.122/bl1/20062007/8/8_2_bl1_1_0_20062007_500.wmv
mms://83.65.182.122/bl1/20062007/14/14_4_bl1_0_1_20062007_500.wmv
İşte futbolcu bu daha 19 yaşında 29 maç oynamış 3 gol atmış 2 de gol pası vermiş yetenek 10 numara alınabilirmi bilemem.......
10 numara oyuncu Avusturya Amilli takımınıda çağrıldı....
ne bu usak bi ise yarar ne avusturya ligi nede avusturya futbolu
iki sezon önce avusturyanin en iyi oyuncusu alman steffen hoffman almanya ikinci ligine 1860 münchene gitti yarim sezon sonra geri döndü ve o hoffmann veli kavlakin oynadigi takimin kaptani su an ve veli kavlak ancak oynasa su an akcaabatta oynar lig b de
avusturyada bi ise yarayacak bi oyuncu oldumu yazarim ben
son yazdigim iki sene önceydi su an panathinaikosun sol acigi
ama bak salzburglu vonlanthen olur o gercekten ts de oyniyabilecek kabiliyette ama onuda kolay kolay alamazik 3-5 milyon tutar

dogumtarihi: 01.02.1986
yas: 21
boy: 1,75
nereli: isvicre Kolumbia
ayak: ikiside
Homepage: www.johanvonlanthen.ch
Posision: forvet
Positionsdetails: Offensiv-Allrounder
kontrat: 2010
degeri: 2.750.000
Spielerberater: Semeraro, AngeloEn son selcuk tarafından düzenlendi; 21.05.2007, 18:03."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
dengeli bi kadro kurmussun esrarengiz ama Tolga seyhan wede hasagicc dısında Tolga seyhan bu takıma iyi katkıları war samanında ama onumuzdeki yıl bu haliyle Trabzonspor umuza ne kadar katkı saglayacagı süpheli...İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelecek sezonun abartısız kadrosunu kuruyorum fazla uçmaya gerek yok..
1-kenan hasagiç
2-adnan
3-risp
4-emre(tolga seyhan)
5-wederson
6-hüseyin
7-mehmet topuz(emre toraman)
8-yattara
9-gökdeniz
10-umut
11-fall
Hasagicc ısrarınızı anlamıorum...alınırsa ins basarılı olurda hem ona hemde trabzona yararlı olur...amma ...bircok kişi listesine koyuyor...Gereksiz bi transferden baska bişi cıkmaz bu kalecidenn..
Yorum
-
hocam söylediklerine katılıyorum ama ziya varsa ayman ve hüseyin banko takımdadır demek oluyor. iki forvet yanyana oynamaz dengeli bi takım olunmaz o zaman. ayrıca biz anlayamasakta yattara, gökdeniz ve ceyhun ve hatta ve hatta zaman zaman hasan, keçeli, ferhat felanda forvet ziyanın gözünde onun için bu forvet boluğunda ileriye bir kişi daha koymaz. bu saydıkların iyi olurmu olur ama ziyaya uymazİlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam beyler sakin olun.......
...madem öyle yazın bakalım türklerden oluşan kadronuzu ..
....sanki şuan türkiyede abdullah lar ogunler hamiler ünallar varda yazmıyorum
....1.wederson türk statüsünde ve türkiyede o mevkinin en iyisi malesef......tamam onun yerine volkanda alınabilir ama ilk onbirde oynarsa sene sonunda keşke wederson alınsaydı denir.....
...2..hasagiç büyük ihtimalle türk statüsüne geçecek ......ve bedavaya alınabilecek en iyi kaleci ....martinezi alıp yabancı hakkını kalede kullanıp 3-4 milyonm doları heba etmenın manası yok...hem adam boşnak en azından ingiliz veya brezilyalı değil...
..3..kaebi ...şu iranlı çocuk ....topuz büyük ihtimalle istanbul eziklerine gider..
...türkiyede o mevkide birde serkan var onu almamızda zor oonun için bu adamı yazdım ama serkan veya topuız alınabilirse gerek yok bu adama....
..4..keita alınabilecek en iyi ön libero anlatmaya gerek yok....bu adama itirazınız yoktur her halde......
..5..feindounou....bi yattarada solda olsa fena mı olur....hem yattarada türk olucak....zaten yattarayı yabancı saymıyoruz sotadan sonra onuda erittik....sorsalar trabzonluyum der...
...
...belki gökdeniz sola çekilşebilir ama o zaman da oyun kurucu olrak yabancı alınmalı ...onun kaliteli ve yabancısı da çok pahalı oluyor....
...eee. gökdenizede bu seneki performansından dolayı seneye kaptanlık ve o mevki verilmeli bence ...hakkını verir.....
..6....zidan....biraz bencil ama bitirici forvet...tabi bu bölgeye yabancı alternatif bulmak kolay depğişebilir.....tür olarakta gökhan olur ama ben sevmiyorum bu adamı ve bize gelmesi zor...belki sinan olabilir ama onada güvenemiyorum...
...eeee başka bi itirazınız varmı....
böyle bi kadro kurulursa şampiyon olunur ...
...yoksa hasan larla ferhatlarla ....keçlilerle adnanlarla ......100.yılı bekleriz ancak...BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIR
Yorum
-
ya kafama bişe takıldı acaba futbol 12 kişiyle oynansaydı ziya doğan 2 forvet 2 ön libero mu oynardı yoksa yine tek forvet 3 ön liberomu oynatırdı? bunu yazarkende susunun farkına vardım 12 kişilik takımlar daha iyi olmazmıydı ya. 2 forvet ve 2 ön libero çok dengeli oludu bence.
Yorum
-
hatırlamadığın şey, iddiasız maçlar oynamadan önce, zaten 11 kişiyle enaz 3 ön libero oynuyordu, bu bazen 4 e çıkıyordu.12 kişi oynansaydı tahmin zor olmaz herhaldeİlk olarak brkttlv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kafama bişe takıldı acaba futbol 12 kişiyle oynansaydı ziya doğan 2 forvet 2 ön libero mu oynardı yoksa yine tek forvet 3 ön liberomu oynatırdı? bunu yazarkende susunun farkına vardım 12 kişilik takımlar daha iyi olmazmıydı ya. 2 forvet ve 2 ön libero çok dengeli oludu bence.
Yorum
-
-
------------------------jefferson------------------------------
--Tayfun----------- stepanov-------------- risp--------------- wederson
---------------------------------hüseyin ------------------------------
---------yattara ------------gökdeniz
---------------------------ali karimi-------------------------------
-------------------------umut zidan ( hatem ben arfa )-------------
Bu kadro ile trabzonspor sampiyonluga oynarr..İnsallah yönetim bizi takip ediodur taraftarın istegini bi kez olsun yaparr temennimizzz buEn son Levent Özkan tarafından düzenlendi; 21.05.2007, 19:31.ßordo-Mavi €msaLinin Yok €$i ; Hiç Sönmedi ßu Sevdanın Ateşi...Traßzonn !!!
Yorum
-
Arkadaslar malesef bosa ugrasiyoruz baskan hazretleri : kadromuz yeterli 2 -3 transfer yapmayi düsünüyoruz buyurmus.....3 ün biri adnan kaldi iki hakkimiz diledigimiz gibi kullanalim ...........ve elbette ki YASASIN ISTIKRARTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum