İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadadaşlar ben bir denizcilik fakültesi öğrencisiyim ve geçen sene staj yaparken Brezilyada tesadüfen corinthias'ın flamengo ile yaptığı hazırlık maçını seyretme şansını bulmuştum. Corinthias kulübünde bir futbolcu dikkatimi çakmişti bir sağ bek ratinho adında 19 yasında ama inanılmaz bir enerji ve futbol kabiliyeti var.(aynı takımda bu sitede ismi çokca geçen carlos albetoda var ama malesef izlyemedim oynamıyordu) Az önce küçük bir araştırma yaptım bu futbolcu hakkında ve brezilyanın gelecekteki yıldızlarından gösteriliyor va taraftarın gözbebeği şu anda.Sitedeki yönetime yakın isimlere sesleniyorum bu oyuncuyu bi bildirin izlesinler hem para hem başarı getirir.Çok iyi frikikte kulannıyor.Tabi araştırıken kötü bi haberde öğrendim lyonda ilgileniyomuş.
Adı:Eduardo
Soyadı:Ratinho(tam adı:Eduardo Correia Piller Filho)
Doğum Tarihi:17.9.1987
Mevki
ağ bek
Doğum Yeri
ao Paulo
Brezilyanın yeni starları hakkında bilgi veren bi site:
Eğer yıldız alınacaksa böyel yıldız alınsın lyondan önce sen al 3 sene sonra sen sat 3 misline.
Yorum
-
başkana: kaderimizin bu hocayla çizilmesi ağırıma gidiyor dedim, hayat bu bakalım nasıl olacak dedi..
bitmiştir.. hocamızla devam edeceğiz..
Film gibi ya ...aglasammi gülsemmi ....nesiniz siz nerden peydah oldunuz ....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
lanet olsun .... ya MEHMETALI YILMAZI aratiyorsunuz ya bize .........hakkinizdan ALLAH gelsin .....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
2 senedir Feiundinou diyorum ama yönetim imkanı yok alamaz , Adnan ise kadroya giremez Ferhat bile daha iyidir ondan sağda, kadro seneye şöyle olmalı bence.Stepanov'u yollucak bu Ziya ona göre yaptım kadroyu.
........... Martinez...............
....Mehmet Topuz........Erdinç......Risp..............Wederson..........
..... Hüseyin...(ayman)
..Yattara....... ....Gökdeniz.......Feiundinou....
.....Fatih Tekke.....Umut.....DOZER CEMİL
Yorum
-
Bence oradaki listeden Trabzonun alabileceği tek oyuncu Kaheİlk olarak brkttlv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadadaşlar ben bir denizcilik fakültesi öğrencisiyim ve geçen sene staj yaparken Brezilyada tesadüfen corinthias'ın flamengo ile yaptığı hazırlık maçını seyretme şansını bulmuştum. Corinthias kulübünde bir futbolcu dikkatimi çakmişti bir sağ bek ratinho adında 19 yasında ama inanılmaz bir enerji ve futbol kabiliyeti var.(aynı takımda bu sitede ismi çokca geçen carlos albetoda var ama malesef izlyemedim oynamıyordu) Az önce küçük bir araştırma yaptım bu futbolcu hakkında ve brezilyanın gelecekteki yıldızlarından gösteriliyor va taraftarın gözbebeği şu anda.Sitedeki yönetime yakın isimlere sesleniyorum bu oyuncuyu bi bildirin izlesinler hem para hem başarı getirir.Çok iyi frikikte kulannıyor.Tabi araştırıken kötü bi haberde öğrendim lyonda ilgileniyomuş.
Adı:Eduardo
Soyadı:Ratinho(tam adı:Eduardo Correia Piller Filho)
Doğum Tarihi:17.9.1987
Mevki
ağ bek
Doğum Yeri
ao Paulo
Brezilyanın yeni starları hakkında bilgi veren bi site:
Eğer yıldız alınacaksa böyel yıldız alınsın lyondan önce sen al 3 sene sonra sen sat 3 misline.
Geburtsdatum: 28.08.1982
Größe: 1,87
Nationalität:
Brasilien
Status: L
Verein (RN): Borussia Mönchengladbach
Vertrag bis: 2008
Position: STEn son Serdar A tarafından düzenlendi; 21.05.2007, 21:34.
Yorum
-
2 senedir Feiundinou diyorum ama yönetim imkanı yok alamaz , Adnan ise kadroya giremez Ferhat bile daha iyidir ondan sağda, kadro seneye şöyle olmalı bence.Stepanov'u yollucak bu Ziya ona göre yaptım kadroyu.
........... Martinez...............
....Mehmet Topuz........Erdinç......Risp..............Wederson..........
..... Hüseyin...(ayman)
..Yattara....... ....Gökdeniz.......Feiundinou....
.....Fatih Tekke.....Umut.....DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence oradaki listeden Trabzonun alabileceği tek oyuncu Kahe
Geburtsdatum: 28.08.1982
Größe: 1,87
Nationalität:
Brasilien
Status: L
Verein (RN): Borussia Mönchengladbach
Vertrag bis: 2008
Position: ST

aman kalsın, eski anılarımız canlandırdınız
Yorum
-
.................................................Gökhan Tokgöz...................................
................ Ratinho ...........Stephanov ...........Risp ..................Murat Ocak...................
........................................... Ayman .............. Hüseyin.................................................
................................................. Feiundiou............................................................
........................... Yattara ...................................... Gökdeniz.............................
................................................ Fatih Tekke........................................................
Yedekler:Tolga,Ceyhun,Ali Güzeldal,Erdinç,Mehmet Yozgatlı,Ufukhan,Tayfun
Herkes kurmuş kadrosunu bide ben kuriimEn son brkttlv tarafından düzenlendi; 21.05.2007, 21:52.
Yorum
-
bu takıma şuan gökdenizin solda yaptığını yapmaya çalışan bir adam alınırsa gerçek bir 10 numara ihtiyacı kalmaz. gökdeniz türkiyenin en iyi, dünyanında iyileri arasında sayılabilecek kaleye dikine çok iyi gidebilen oyuncusudur. forvette umut, arkasında yattara-gökdeniz ve alınacak diğer yabancı oyuncuyla birlikte bu takım avrupayı bile duman eder.
fatih tekke nin gol kralı olduğu sene gökdeniz ne sağda nede solda oynadı. onun arkasında serbest adamdı. gökdenizin asıl görevi serbest oynamaktır. yeterki onun yanındaki kanatları ve arkasındaki önliberolar sağlam olsun.
yattara-gökdeniz-pascal
umut
bu dörtlü avrupayı bile titretir...VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
Fazla uzaga gitmeye gerek yok antalyadan Ali Bilgin
genclerden Engin
Ankaragucunden Abdurrahman
rizeden sedat
Istanbulbb Ali guzeldal
kayseriden Ragip
birde yabanci forvet
Yukaridaki futbolculari Istanbul klupleri istiyor elimizi cabuk tutmaliyiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar