Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kalede Tolga kendini buluyor gibi ama güven konusu problem, yeni bir sezona sadece onla girmek riskini almak bence çok akıllıca olmaz. Ucuz maliyetle ortalamanın üstünde bir kaleci bulunabilir. Jefferson'da kiralanmalı.

Defansın göbeğinde Stepanov-Risp ikilisini korumak en akıllıca iş olur. Erdinç, Çağdaş, Ferhat, Ufukhan, Tayfun Cora buraya alternatif olabilir.. Eğer Stepanov giderse Hüseyin onun yerinde değerlendirilmeli. Transfere çok da gerek duyulan bir bölge değil.

Sağ bekte Musa sakatlanmadan önceki formunu bulsa bizi epey götürür ama bu bölgeye daha iyi bir adam alınabilir. Ferhat, Ufukhan, Tayfun, Adnan da buraya alternatif olurlar.

Sol bek ise en vahim bölge. Murat Ocak, Celaleddin, Mustafa Keçeli burada yetersiz. Kesinlikle transfer lazım. Bu 3lüden biri yedek olarak kalabilir. Çağdaş'da buraya alternatif olabilir.

Önlibero, hocamızın en sevdiği bölgeye sadece defans değil ofans adına da birşeyler yapabilen bir isim katılsa tadından yenmez. En azından şut atabilen, arasıra gol atan, asist yapan bir isim bulunmalı. Takım sıkıştığında top kullanabilen biri olmalı. Hüseyin, Hasan, Ayman ve Adnan burada şanslarını zorlarlar.

Sağ açıkta Gökdeniz, Yattara, Musa Büyük yeter de artar. Bu bölgeye transfer şimdilik luzumsuz görünüyor.

Sol açık acilen transfere ihtiyaç olan 2. bölge. Yıllardır sol açık problemimiz var, burada ters ayaklı oyuncular kullanuyoruz ve verimsiz oluyorlar. Sol kanada sol ayaklı bir hücum oyuncusu alınmalı.

Forvet arkası, Ziya hocanın yarı oyunkurucu, yarı forvet görevi verdiği bu bölge yine yetersiz alternatiflerin bollukta olduğu bir yer. Ceyhun, Gökdeniz, Ömer Rıza, Musampa bu bölgede kullanılabilir ama birşeyler yapabilecek tek isim ancak Gökdeniz olur. Ceyhun asist krallığında 2. sırada olmasına rağmen bu bencil haliyle takıma faydalı olamaz. Yedek kalmayı da sorun edeceği kesin.

ve forvet.. Kesinlikle şart denemez ama kaliteli bir "golcü" çok şey katar takıma. Son vuruş sıkıntısı çekiyoruz. Eldekilerden Umut - Ersen dışında verim alabildiğimiz olmadı.

Aslında hepinizin bildiği şeyleri yazdım ama vermek istediğim mesaj takıma adam yığmanın ne kadar yanlış olacağıdır. Akıllıca transfer yapmalı, ihtiyaçları gidermeliyiz. Kadro zaten çok şişkin, gelen-giden fazlalığı uyum sorunu yaratacak ve bir sene daha kaybedeceğiz. Bence 4 kaliteli isimle çok rahat şampiyonluğa oynarız. Elden çıkarılması gereken oyuncularla da başımızı daha fazla ağrıtmadan vedalaşmalıyız.
    abi valaha oyle bi yazmıssın sanki ziya doagnın raporunu okuyorum gibi geldi o isabetli konusmusun bıravoooooo
    senin dedgin gibi acil sol acık abdullahtan sonra bize sol kanat oyuncusu gelmediii
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• alacağımız adam mehmet çakır olabilir sol ayak değil ama adam solda oynayabiliyo adam hem sağlam fizikli hem hırslı hemde teknik bi topçu. fazla gündemde değilken trabzon iyi bi fiyata kapatabilir onu......

kalede de jeffersoon da ısrar edilmesini diliyorum
      "53"

Yorum

• ilk mesajımı buraya yazayım
        benim gönlümden geçenler
        1)Bilal Kısa: Orta sahamızın pas yüzdesi artar.Uzun şutlarla gol bulabiliriz.Üstelik bedava daha ne olsun.
        2)Mohammed Zidan: Birebirde çok etkili, çok kolay adam eksilten golcü bir futbolcu. Bon servisi Werder Bremende fakat forma şansı bulamadığından 2 sezondur Mainzde kiralık oynuyor. Umutla birlikte çok gol atar.
        3)Wedersonol bekteki eksiğimizi kapatır,atak yönüde kuvvetli. Forvetleri besleyebilecek bir defans oyuncusu.
        4)Bu da en büyük transferimiz olmalıki Ziya ve Albayrak gitmeli gerekirse göndreilmeli.

Yorum

• İlk olarak brkttlv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk mesajımı buraya yazayım
          benim gönlümden geçenler
          1)Bilal Kısa: Orta sahamızın pas yüzdesi artar.Uzun şutlarla gol bulabiliriz.Üstelik bedava daha ne olsun.
          2)Mohammed Zidan: Birebirde çok etkili, çok kolay adam eksilten golcü bir futbolcu. Bon servisi Werder Bremende fakat forma şansı bulamadığından 2 sezondur Mainzde kiralık oynuyor. Umutla birlikte çok gol atar.
          3)Wedersonol bekteki eksiğimizi kapatır,atak yönüde kuvvetli. Forvetleri besleyebilecek bir defans oyuncusu.
          4)Bu da en büyük transferimiz olmalıki Ziya ve Albayrak gitmeli gerekirse göndreilmeli.
          tamam da zidane alınırsa zaten olay olur sanmıyorum alabileceimizi
          bilal trabzonu değil ankara'yı tercih etmişti. BİLALi iSTEMİYORUZ
          "53"

Yorum

• İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ofans+ofans+ofans....Mantaliteye ters kardeşim..4-3 yendiğimiz Denizli maçı sonrası demeç...Ziya Doğan:Forvet defansa yardım etmiyor.(Umut tek forvetti ve 3 gol attı..)
            Iste bu zat`i kelin anlamadigi, oynatamadigi sistem, forvetin defansa yardim etmemesi degil, komple defansin öne cikmamasi, yani toplu hücum toplu defans. Defanstaki futbolcularimiz 40 metrelik alanda, ama forvetlerimiz 70 metrelik bir alanda top oynadigi apacik ortada iken, zat`i kelin bu demecleri iste beni zivanadan cikariyor.

-------------------------------------------------------------------------------

Alacaklar, Alacaklar, Alacaklar, iste o kadar.
            Ben beklerin sürekli ileri ciktigi, ortasahada oynayan her oyuncunun gol attigi bir takim izlemek istiyorum. Daha da en önemlisi, ben Hakemleride yenebilecek bir takim istiyorum. Ben artik Sampiyonluk görmek istiyorum.

Bir Zidan, bir Pascal, veya burada yazilan bazi oyuncular cok mu pahali oyuncular. Dengelerden bahsediyorlar. Ya Celalettin, Musa, Mustafa gibi topcular trilyonlar alirken, sizce gercek yildizlarimiz en az 5 trilyon almalari gerekmez mi?

Transfer maliyetlerine gelince, gerekirse Stepanov ve Gökdeniz`i satarsin, kasaya en az 15 milyon Euro para girer. Gerci birini satsakda yeter, gidecek futbolculardan gelecek para bile yeter.
            Bu parayla, Zidan, Pascal, Brezilyali bir önlibero, Mehmet Cakir, Emre Güngör ve Wederson`u alirsin. Tabi Ziya hazretlerinden kurtulmak sarti ile. Bir an 96 yili aklima geldi.

Gidersin tekrar kappayla anlasirsin, yeni projeler üretirsin. Taraftarda üstüne düseni yapar, yapmak zorunda. Trabzon`da stat insaatine baslanir, maclar Istanbul`da oynanir ve her mac en az 1 trilyon tribün geliri elde edilir.

BU HAYALI GERCEKLESTIRMEK GERCEKTEN COK MU ZOR!!!
            En son Fanatik28 tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 19:27.
            TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
            TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• kerlon

genclerbirliği engin antalya ali bilgin vede gouga ile kerlon

işte ozaman ttakım %90 sampiyon

benide alırlarsa %100 şampiyon

gülmekten bir fena oldum yaaaywww
              "Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
              Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924

Yorum

• ben aslinda trabzonsporun yildiz transferine karsiyim. niye mi trabzonspora gelecek yabanci artik misyonunu doldurmus sadece para kazanmak amaciyla yatmaya gelecek topcudur. bu tarz futbolcularla basari elde edilmez basari icin hirs gerekir bu hirsta kendini biyerlere tanitmak amaci ile oynayacak genc yeteneklerde vardir. bu tarz genclerin hem maliyeti az olur hem gelecekte para kazandirir hemde basari getirir. ama basariyi kendi icimizde yakalamak cok daha kolay bu nedenle oncelik gercek trabzonlu ve trabzonsporlu futbolculara verilmeli ve yetenekli genc yabancilarla desteklenmelidir.

Yorum

• fall bugun takımın 2-1 kazandıgı macda takımın ılk golunu attı..
                  Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                  Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• hasan celalettin jefferson gitsin yerine varsın kimseyi de almasınlar yeterki trabzonumuzda bu 3 kişi olmasın

Yorum

• İlk olarak dancu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alacağımız adam mehmet çakır olabilir sol ayak değil ama adam solda oynayabiliyo adam hem sağlam fizikli hem hırslı hemde teknik bi topçu. fazla gündemde değilken trabzon iyi bi fiyata kapatabilir onu......

kalede de jeffersoon da ısrar edilmesini diliyorum
                      bende jeffersona güveniyorum ama önce 1 kiralansın brezilyaya çoşsun orda bi daha eller gibi sonra değeri anlaşılsın
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• gitmek isteyenler kesinlikle gönderimeli!!!!

Mesela Milan Stepanov gitmek istiyor, gitsin.
                        Mustafa Keçeli, Celaleddin Koçak, Ersen Martin, Jefferson Galvao, Kiki Kizoto Musampa, Ahmet Şahin,
                        Kiralık verilen Ardijan Djokaj ve Tomas Jun satılmalı
                        Eğer Gökdeniz Karadeniz ve Hüseyin Çimşir gitmek isterse satılsın bence

Ama satılanların yeri kesinlikle doldurulmalı
                        bunalar kim olabilir?
                        kaleci olarak Antep'den Kenan Hasagiç ve PAF Takımın kalecisi,
                        sağ bek olarak Kayseri'den geri gelen Tayfun Cora var ve Danimarka'nın lider takımı Hammarby de oynayan Erkan Zengin veya Ankaragücü'den Trabzon'lu olan Abdurrahman Dereli.
                        Stoper'de Lars Frederick Risp, Erdinç Yavuz ve Cağdaş Atan var. Buraya yine Ankaragücü'de ve Trabzon'lu olan Sedat Bayrak veya Fehmi Emre Güngör alınabilir. Ferhat Çökmüş'de bu mevki'de Young Boys Bern'de oynarken başarılı olmuştu. Ufukhan Bayraktar ise defansın her bölümünde oynayabilir.
                        Sol bek'de Vestel Manisaspor'dan Hakan Balta kesinlikle alınmalı. Ankaragücü'nde kiralık oynayan Murat Ocak'a bir şans daha verilebilir.
                        Ön libero'da Ayman Abdelaziz var, Hüseyin Çimşir giderse yeri doldurulmalı. Hasan Üçünçü yeterli değil. Vestel Manisa'daki Selçuk İnan uygun olur. Veya hava hakimiyeti iyi olan tecrübeli, yabancı ve lider özellikleri olan bir ön libero.
                        Sağ kanat'da İbrahima Yattara'dan patlama bekliyorum, Gökdeniz Karadeniz kalırsa bu pozisyonda oynayabilir. Musa Büyük alternatif. Sol kanata kesinlikle transfer şart, ama burda İbrahim Akın yeterli olmaz, PAF Takımındaki Kadir Keleş hepsinden iyi.
                        Sistem olarak bir 10 numaraya bağlı olmayı doğru bulmuyorum, ama eğer sistem gerektiriyorsa Ceyhun Eriş'e güvenilmesi gerek, ayrıca yine izlenen Danimarka takımı Randers'de oynayan Djebijl Fall olabilir. Bayern Münih'de serbest kalan Ali Karimi süper olurdu, ancak kaçırıldı. Katar ligine transfer oldu.
                        Forvet'de Umut Bulut iyi bir sezon geçirdi, yanında birde Kral Kaptan Fatih Tekke olsa!! Alternatifler Ömer Rıza, Sakaryaspor'dan dönecek olan Ergin Keleş.
                        Kaptan dönmezse, kaliteli bir yabancı!
                        Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak solacik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer Gökdeniz Karadeniz ve Hüseyin Çimşir gitmek isterse satılsın bence

Ama satılanların yeri kesinlikle doldurulmalı
                          Hocam satılanların yerinin dolmadığını geçen sene öğrenemedik mi?

Yorum

• son bi kaç maçtır manisanın genç bir kalecisi var. bu kaleci bi anda parladı neolur kimse bilemez ama çocuğun fiziği kaleci olmaya çok müsait. kaleye geçmesi için değil fakat tolga yı zorlayabilecek ona yedek olabilecek bir kaleci. ismi ufuk...
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• ufuk az once ozetleri izledim, bir-iki guzel kurtaris yapti, tolga'nin yerine alinabilir, bir de iyi bir kaleci almak lazim ama bence...

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                son bi kaç maçtır manisanın genç bir kalecisi var. bu kaleci bi anda parladı neolur kimse bilemez ama çocuğun fiziği kaleci olmaya çok müsait. kaleye geçmesi için değil fakat tolga yı zorlayabilecek ona yedek olabilecek bir kaleci. ismi ufuk...
                                gecen hafta Ridvan'da deginmi$ti. Ufuk ileride büyük kaleci olma yolunda. sanirim Altay'in altyapisinda yeti$mi$...

Canakkale'de Fevzi vardi, $uan GS'in 3. kalecisi...gelecegin Rü$tü'sü dediler, sadece Tribünde oturuyor...bu yüzden Ufuk'u digerleri kapmadan almak lazim, iki kere izledim, cok iyidi...

.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X