Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayseri yönetimi ısrarla gökhan ve topuzu vermeyeceklerini iddaa ediyo. ama bence ortalığı kızıştırıyo. parayı görünce öyle bi satar ki. özellikle gökhanın bizde olmasını isterdim ben. ama örnekte olduğu gibi bize gelenlerde bu yükü kaldıramıyolar. gökhan mesela kayseride gol atamasada kimsenin umrunda değil. kayseri için hedef ilk 10 da olabilmek. bunu başarı sayıyolar. orda daha rahat oynuyo gökhan. bize gelse o stresi belkide kaldıramaz. şampiyonluk hedefi olan bi yerde oynamak zordur.
    Umut a dikkat edin. seneye çok daha iyi olacak.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sinan Kaloğlu'nun ismide ciddi ciddi düşünülüyormuş diye geliyo kulağımıza.
      abi Allah korusun ya..

Yorum

ya gerçekten bu sinanın bizde top oynayabileceğini düşünen bi teknik kadromuz mu var bizim.ya adam basiretsiz beceriksizin teki.her gittiği takım küme mücadelesi veriyo yada küme düşüyo.tabi bunda sinanın katkısı çok büyük çünkü gol kaçırma rekoru kırıryo adam
        inadına TRABZON
        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• sinana vereceğimiz parayı ali güzeldala verelim daha iyi

Yorum

Kulübeye transfer olur, fena mı olur derseniz, Ömer Rıza'dan iyidir işte..
            BORDO MAVİ

Yorum

• ya benim yandigim Zidan'dir...Almanyadan UEFA'ya bile giremeyen Hannover 96 adami alacak bizimkiler niye hic girisimde bulunmuyor...böyle bir topcuyu kacirdigimiza pisman olacagiz...buraya gelse acik ara gol krali olur bence...adam Hannovere gidiyorsa bize ucarak gelir...
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Gelecek sene hangi hocayla çalışacağımız kesinleşti..O hoca kafasındaki sisteme göre takımda kalmasını istediklerini ve gönderilecekleri yönetime bildirdi. Kendi sistemi için eksik olan mevkileri belirledi,bazı adaylarla birlikte bu mevkileri yönetime sundu..Yönetim de o futbolcuların şartlarını araştırıyor... MU ACABA???

Eğer böyle değilse -elbette ki öyle değil- o transferden ne kadar hayır gelecek??
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya benim yandigim Zidan'dir...Almanyadan UEFA'ya bile giremeyen Hannover 96 adami alacak bizimkiler niye hic girisimde bulunmuyor...böyle bir topcuyu kacirdigimiza pisman olacagiz...buraya gelse acik ara gol krali olur bence...adam Hannovere gidiyorsa bize ucarak gelir...
                  Mainz takimda oyniyan Zidanmi?

Vallah Zidan Mainz da harika top oynuyor. Ben begeniyorum. Bende sahsen isterim gelmesini.

15 macta 13 gol atmis Mainz takiminda.
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak canim TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mainz takimda oyniyan Zidanmi?

Vallah Zidan Mainz da harika top oynuyor. Ben begeniyorum. Bende sahsen isterim gelmesini.

15 macta 13 gol atmis Mainz takiminda.
                    adam gercekten müthis oynuyor...sadece gol atmiyor...attiriyor...cok iyi kosular yapiyor iyi adam eksiltiyor...kacirmayalim ya su adami söyleye söyleye dilimde tüy bitti...adam gidecek hannovere...bizim hannoverden neyimiz eksik...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• beyler şimdi tek duamız beşiktasın ligi 3 cü bitirmesi inşallah bitirir o zaman gelecek sene cok güzel olucak beyler

Yorum

• Trabzon TV Z.D nin türkiyede istediği üç ismi yönetime sunduğunu söyledi..
                        mehmet topuz(kayseri), ilhan(erciyes), engin(gençlerbirliği)

Yorum

• çok güzel transferleri de ziya yaparsa artık bişey diyemiyorum.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• mehmet topuz olmassa gokhan bir sey degil
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon TV Z.D nin türkiyede istediği üç ismi yönetime sunduğunu söyledi..
                              mehmet topuz(kayseri), ilhan(erciyes), engin(gençlerbirliği)
                              ilhanı ne yapıcak bu adam mehmet topuz fenerde engin güzel oynuyo zaten trabzonlu yanlış hatırlamıyosam ,

Yorum

• şimdi takıma nerde bi amele var bulur doldurur bizde ondan sonra şampiyon olacağız naraları atarız hayal.
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X