İlk olarak edim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kardeş o adama parada versen gelmez çünkü avrupayı tercih eder en son milan ilgileniyodu ugur ise bize uymaz pasif futbolcu benceİlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeita alınmayacak bi adam deil ama olmazsa ugur ınceman derım onun yerıne
Yorum
-
Süper ligde şampiyonluğa oynayan bir takım ikinci ligden niye futbolcu alır?
Cevap: İyi izlenmiş ve keşfedilmiş çok yetenekli gençler kadroda alternatif olarak bulunsun diye.
Böyle iki genç bulsanız toplam yaşları yaklaşık kaç olmalıdır?
Cevap: 40 civarı
Trabzonspor'un ikinci ligden bulduğu iki oyuncunun toplam yaşı kaç?
Cevap: 51
"Varsın olsun canım, bu oyuncular Karadenizli bi kere, artık öze dönüyoruz" diye bir mantık nerede olabilir?
Cevap: ....
İkinci ligden aldığın adama yıllık 700 bin ytl verirsen senin yıldızların yarın öbürgün demezler mi ben de o zaman 2 trilyon isterim diye?
Cevap:....
Yurtiçinde Ali Sakal, yurtdışında Omam Bıyık...Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
iyi ki sen yonetimde degilsin yoksa halimiz vahimİlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleugur nıye pasıfkı bu takımda o mevkıde ayman gıbı ferhat gıbı kecelı gıbı ugurun yarı kalıtesınde olmayan adamlar oynuyo yalanmı bence ugurda oynar bu zıhnıyette
Yorum
-
yok be kardes emın ol yonetımde olsa alacam tek bı oyuncu var Fatih Sultan Tekkeİlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi ki sen yonetimde degilsin yoksa halimiz vahim!
Yorum
-
süper transferler geliyor baksana. dünya kulüplerinin peşinde koştuğu oyuncuların işlerini bitiriyoruz. o değil de yabancılardan bu sene ıskartaya çıkmış yıldız olarak kimler var acaba sırada. şöyle işi bitmiş yaşı geçmiş ama dikkat musampa kadar büyük yıldızlar almayalım. ha bi de dikkat edelim diskocu almayalım alacaksak da noumayı alalım herkesi diskoya götürsün
Yorum
-
alacagım tek futbolcu fatıh dıyorum cunku dıgerlerının kesınlıkle alamıyacamızı bılıyorum ne alı bılgını ne mehmet cakırı ne maehmet nası nede hasan kabzeyı alamayız cunku bız bu lıgde kalbur ustu oyuncu alamıyoruz bıze yedırmıyolar yalansa yalan desınler ugur borallla 3 ay ılgılendık nerde sımdı hasanla ılgılendık nerde sımdı gokhan unal bereye gıdıyo alı bılgın bjk ya gıdecek bız ancak 2 cı lıgten topcu alırız emın olabırısınİlk olarak edim tarafından gönderildisen sus konuşma konuştukca batıyosun!
Yorum
-
WERTHeR
Almanyada yaşayacaksın (kişisel bilgilerin öyle söylüyor) ve marcelinho'ya çapulsuz diyeceksin. Sonrada gelip burada futbol hakkında ahkam keseceksin. Bu ne yaman çelişkidir anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeİlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAf edersin gidip yine marcelinho gibi capulsuzu alipta okadar parami harcasin, bu oyuncular gelecege dair oyunculardir ve adnan güngör aslanlar gibi oynuyor süper oyuncu, biz yabancilarla asla sampiyon olamadik biz kendi öz evlatlarimizla sampiyonluklara ulastik.
Yorum
-
ve bütün bunlardan sonra birileri ( yani sen) durumumuz o kadar da kötü değil yöneticiler değişsin ,başkanla yola devam diyebiliyoruz ........İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper ligde şampiyonluğa oynayan bir takım ikinci ligden niye futbolcu alır?
Cevap: İyi izlenmiş ve keşfedilmiş çok yetenekli gençler kadroda alternatif olarak bulunsun diye.
Böyle iki genç bulsanız toplam yaşları yaklaşık kaç olmalıdır?
Cevap: 40 civarı
Trabzonspor'un ikinci ligden bulduğu iki oyuncunun toplam yaşı kaç?
Cevap: 51
"Varsın olsun canım, bu oyuncular Karadenizli bi kere, artık öze dönüyoruz" diye bir mantık nerede olabilir?
Cevap: ....
İkinci ligden aldığın adama yıllık 700 bin ytl verirsen senin yıldızların yarın öbürgün demezler mi ben de o zaman 2 trilyon isterim diye?
Cevap:....
Yurtiçinde Ali Sakal, yurtdışında Omam Bıyık...
senin devam etmesini uygun gördüğün başkan ,ziya hocasına çok gü
veniyo neden ? .........Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
yine bu yaz döneminde eziyet olacak bu topic hiç boşuna kafa yormayın ben size olacakları yazıyım
- lig bitmeden transfer listemiz hazır ligin bitmesini bekliyoruz diye açıklamalar
- lig biter transfer çalışmalarımız devam ediyor kampa mutlaka yetişecek açıklamaları
- kamp başlar transferler 1-2 gün içinde netlik kazanacak muhabbetleri
- kamp biter transferleri 2.etap çalışmalara yetişecek muhabbetleri
- transferin son günleri alınan 3-4 tane uyduruk adamla transfer şampiyonu
olduk söylemleri(en az 2si devre arası gider)
- yine transferin son günlerinde alınan sözde yıldız flaş etkisi yaratır z.d onu kazanır
sezon boyunca hazır hale gelemez heba olur gider
- devre arası gelir yine transfer şampiyonu oluruz anadoludan 2-3 tane kazma diye tabir
edilen adam alınır 2.yarıya bomba gibi girecez naraları atılır
- lig biter Trabzonspor ligdeki 5.-6. sıradaki yerini alır uyum sorunu yaşadık seneye bomba gibi
bi takım olacak derler böyleee sürüp gide bu olay...
marcelinho,musampa symek olaylarından sonra dosyamız kabarık istanbul takımlarına gelirken 1kere
düşünen futbolcu bize gelirken 3kere düşünecek anca biz anadolu takımlarının yıldız oyuncularını
bile rahat alamayız hiç kimse kusura bakmasın bu böyle biz burda yine onlarca futbolcu öneririz
kendi kendimize önerdiğimizle kalır
Yorum
-
"Gideceğim, bu kadar basit" demişti. Dönerse uyum sorunu yaşaması çok muhtemel. Bu kadar basit.İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealacagım tek futbolcu fatıh dıyorum cunku dıgerlerının kesınlıkle alamıyacamızı bılıyorum ne alı bılgını ne mehmet cakırı ne maehmet nası nede hasan kabzeyı alamayız cunku bız bu lıgde kalbur ustu oyuncu alamıyoruz bıze yedırmıyolar yalansa yalan desınler ugur borallla 3 ay ılgılendık nerde sımdı hasanla ılgılendık nerde sımdı gokhan unal bereye gıdıyo alı bılgın bjk ya gıdecek bız ancak 2 cı lıgten topcu alırız emın olabırısınEn son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 12:07.
Yorum
-
cunku bılıyo zıya gıderse oda gıdecekİlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleve bütün bunlardan sonra birileri ( yani sen) durumumuz o kadar da kötü değil yöneticiler değişsin ,başkanla yola devam diyebiliyoruz ........
senin devam etmesini uygun gördüğün başkan ,ziya hocasına çok gü
veniyo neden ? .........!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum