Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet topuz ve Gokhan Unali getirsinler (iyi oyuncularimizi satmadan) Zi ya ve nurinin keliinden opecem...
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ahmet Agaoglu; Raula fazla para verseniz bile Trabzonspora gelmesi icin bir neden söyleyebilirmisiniz bana, diye bir aciklamasi oldu, bana göre %100 dogru, onun icin yabanci yildiz futbolcu beklentisi icinde olmamak lazim, enazindan $imdilik,
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mehmet topuz ve Gokhan Unali getirsinler (iyi oyuncularimizi satmadan) Zi ya ve nurinin keliinden opecem...
        Kayserinin bu iki futbolcu için galatasaraya 5milyon euro isterim demişti.
        Sonradan satmayi düşünmüyoruz dediler.
        Gökhanı bende çok beğeniyorum, ama transferi zor gibi, gerçi bizim yönetim para dağıtmayi pek seviyor belli mi olur belki alır...
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Mesut Özil

Henüz 18 yasinda...gelecegi kesinlikle cok parlak...üstün top teknigi var...bu aralar sampiyonluga oynayan Schalkede 11de görev aliyor...bizim yönetimin akli almaz ama bunun gibi genc oyunculari almaya...
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mesut Özil

Henüz 18 yasinda...gelecegi kesinlikle cok parlak...üstün top teknigi var...bu aralar sampiyonluga oynayan Schalkede 11de görev aliyor...bizim yönetimin akli almaz ama bunun gibi genc oyunculari almaya...
            Onun daha pişmesi lazım böyle 35 yaşlarına geldimi bizdedir İNŞALLAH

Yorum

• İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kayserinin bu iki futbolcu için galatasaraya 5milyon euro isterim demişti.
              Sonradan satmayi düşünmüyoruz dediler.
              Gökhanı bende çok beğeniyorum, ama transferi zor gibi, gerçi bizim yönetim para dağıtmayi pek seviyor belli mi olur belki alır...
              keceli gibilere para verecegine, marcelinho/musampa(oynatmayip)
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• bu yönetimin oyuncu alacağı yok hem kimi satacakta kimi alacak
                umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

• Elimizden çıkartmamız gereken bir dünya topçu var.
                  Trabzonspora kaliteli futbolcu getirmekte bi dert bu sene için..
                  Kesenin ağzını açmak lazim inşallah klubu borç batağına sokmazlar..
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet topuz ve Gokhan Unali getirsinler (iyi oyuncularimizi satmadan) Zi ya ve nurinin keliinden opecem...

yapma...kendine eziyet etme.

Yorum

• ziyayı göndersinler yeter.
                      başka transfere gerek yok.

Yorum

• İlk olarak rotofinish tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ziyayı göndersinler yeter.
                        başka transfere gerek yok.
                        NOOOOO...+ YÖNETİM!!!!Anladın sen onu

Yorum

• Ben futbolu biliyorum diyerek hiçbirşey bilmeyen birçok futbolcumuz var. Bunları gönder gönder bitmez.Başta Ziya futboldan anlıyorum diye geçiniyor derhal gitmeli. 2. si futbolu 15 metrekare yerde oynanıp sadece faul yapmayı meziyet sayan futbolculardan kurtulmalı ki biraz genç olan futbolcu futbol yatıp kalkıp faul yapmak değil kafayı kaldırmak 40 metreye isabetli pas atmak, verkaç(bizde sadece veriyorlar kaçanı görmedim),iyi kademe yapmak iyi orta kesemekten de ibaret olduğunu görsün. 10 metreye pas atıpta acaba arkadaşım şimdi ne yapacak diye izleyen futbolcuyu yere göğe sığdıramayan biz taraftarlar İngiltereden futbol izlerken İngilterenin bu dünyada değilde uzayda olduğunu sanıyoruz. İngilterede yabancı Transferinde 1. madde.. En az 7 defa milli olma şartı. Bizde ise top geçer adam geçmez futbolcu en iyisi. Bizede o layık zaten. Bu sene hangi maçı izlerken zevk aldınız. Seneyede aynı kadro devam bizde burada uçan tekmeleri izlemeye devam..
                          Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• Adnan ı almışlar bizimkiler büyük ihtimal.. 2. liğde oynayan yaşı 30 a yaklaşmış bir futbolcuya yıllık 700.000 pek akıl işi değil

Yorum

• ziya efendi önce takımda kalsın da sonra transfer yapmaya ugraşsın ...

Yorum

• ziya nın kaldıığı bir takımda transfere gerek yok zaten..
                                nasılsa teknik kapasitesi yüksek ve trabzonspor lobisi olmayan herkesi mantaliteye kurban veriyoruz..
                                hiç gerek yok..

önce ziyayı def etsinler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X