Mehmet topuz ve Gokhan Unali getirsinler (iyi oyuncularimizi satmadan) Zi ya ve nurinin keliinden opecem...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ahmet Agaoglu; Raula fazla para verseniz bile Trabzonspora gelmesi icin bir neden söyleyebilirmisiniz bana, diye bir aciklamasi oldu, bana göre %100 dogru, onun icin yabanci yildiz futbolcu beklentisi icinde olmamak lazim, enazindan $imdilik,insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Kayserinin bu iki futbolcu için galatasaraya 5milyon euro isterim demişti.İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet topuz ve Gokhan Unali getirsinler (iyi oyuncularimizi satmadan) Zi ya ve nurinin keliinden opecem...
Sonradan satmayi düşünmüyoruz dediler.
Gökhanı bende çok beğeniyorum, ama transferi zor gibi, gerçi bizim yönetim para dağıtmayi pek seviyor belli mi olur belki alır...T R A B Z O N S P O R
Yorum
-

Mesut Özil
Henüz 18 yasinda...gelecegi kesinlikle cok parlak...üstün top teknigi var...bu aralar sampiyonluga oynayan Schalkede 11de görev aliyor...bizim yönetimin akli almaz ama bunun gibi genc oyunculari almaya..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Onun daha pişmesi lazım böyle 35 yaşlarına geldimi bizdedir İNŞALLAHİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Mesut Özil
Henüz 18 yasinda...gelecegi kesinlikle cok parlak...üstün top teknigi var...bu aralar sampiyonluga oynayan Schalkede 11de görev aliyor...bizim yönetimin akli almaz ama bunun gibi genc oyunculari almaya...
Yorum
-
keceli gibilere para verecegine, marcelinho/musampa(oynatmayip)İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayserinin bu iki futbolcu için galatasaraya 5milyon euro isterim demişti.
Sonradan satmayi düşünmüyoruz dediler.
Gökhanı bende çok beğeniyorum, ama transferi zor gibi, gerçi bizim yönetim para dağıtmayi pek seviyor belli mi olur belki alır...Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet topuz ve Gokhan Unali getirsinler (iyi oyuncularimizi satmadan) Zi ya ve nurinin keliinden opecem...
yapma...kendine eziyet etme.
Yorum
-
NOOOOO...+ YÖNETİM!!!!Anladın sen onuİlk olarak rotofinish tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziyayı göndersinler yeter.
başka transfere gerek yok.
Yorum
-
Ben futbolu biliyorum diyerek hiçbirşey bilmeyen birçok futbolcumuz var. Bunları gönder gönder bitmez.Başta Ziya futboldan anlıyorum diye geçiniyor derhal gitmeli. 2. si futbolu 15 metrekare yerde oynanıp sadece faul yapmayı meziyet sayan futbolculardan kurtulmalı ki biraz genç olan futbolcu futbol yatıp kalkıp faul yapmak değil kafayı kaldırmak 40 metreye isabetli pas atmak, verkaç(bizde sadece veriyorlar kaçanı görmedim),iyi kademe yapmak iyi orta kesemekten de ibaret olduğunu görsün. 10 metreye pas atıpta acaba arkadaşım şimdi ne yapacak diye izleyen futbolcuyu yere göğe sığdıramayan biz taraftarlar İngiltereden futbol izlerken İngilterenin bu dünyada değilde uzayda olduğunu sanıyoruz. İngilterede yabancı Transferinde 1. madde.. En az 7 defa milli olma şartı. Bizde ise top geçer adam geçmez futbolcu en iyisi. Bizede o layık zaten. Bu sene hangi maçı izlerken zevk aldınız. Seneyede aynı kadro devam bizde burada uçan tekmeleri izlemeye devam..Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum