Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Desene seneyede acıların takımıyız...
    bence öle olmucak

Yorum

• Haftanın portresi:

Gökhan GÖNÜL

‘Türk futbolunda neden bir yıldız doğmuyor?’ diye konuşur, dururuz. Ama bakmazsanız, göremezsiniz. Gençlerbirliği Oftaş’ın genç yıldızını Milli Takımlar seçicilerinin nasıl gözlerinden kaçırdığını anlayabilmiş değilim. Sezon başından beri sakatlıklar hariç forma giydiği her maçta çok başarılı bir performans sergileyen Gökhan, son Orduspor maçında bu defa hücum yerine savunma silahıydı. Giray’ın cezası nedeniyle değişen savunma kurgusu içinde yerini alan genç oyuncu, 90 dakika boyunca rakibin sol kanadını hapsetti. Belki herkese göre savunma yapma, oynatmama, kolay gelebilir, ama devamlı hücum hattında oynayan bir oyuncunun bu mevkiide aynı performansı göstermesi çok önemli. Türk futboluna yön verenler buyrun! Biz 29 haftadır izliyoruz. Bu çocukları, alıcı gözlerle bir de sizler izleyin...
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dünyaca ünlü bi forvet ha !Geçen sezona dönüyoruz hemen
        Premier ligden ama İngiliz değil Dünya kupasında oynamış 20 gol ortalamasına sahip Londra takımlarından birinde oynuyor bilin bakalım kim
        kiki kiki kiki diye gülesim geliyor nedense

Yorum

• Transfer listelerinden İbrahim Akın'ı çıkarın. Ali Güneş'i ekleyin Şimdi o kadro dışı kaldı ya. Bizimkiler gündeme alırlar .
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• arkadaslar ben bu yonetimden teknik direktorden memnun degilim ama hepsi bir degil ama buna cozum bulunur inşallah

Yorum

• Efsane başlık

Her sabah umutla girilip,her gece yatarken -içinden de olsa- küfredilerek çıkılan başlık...

Yüzlerce futbolcu alınacaklar listesinde olur,gele gel Jun gelir

Bazıları bu başlık yüzünden ceza yer...

1000 sayfa yazılıp çizilir,kimse memnun olmaz...

Transferler kampa yetişmez...

İstanbul'un artıkları diye o takımlardan gelen futbolcular beğenilmez...

Her habere "Kaynak ne?" diye sorulur...Kaynak sağlam denilip geçilir...

Gaza gelip yakıp yıkanlar,fantazi takımlar kuranlar...

Maç başlıkalrından daha zevkli ve heyecanlıdır...

Bir de "stichus" ve "filika" gibi efsaneler bu başlığı çok sever...

Çok çileli bir başlıktır bu çooooooookkkk

vs.vs.

Özlemişim bu başlığı
              En son antagonist tarafından düzenlendi; 29.04.2007, 20:11.

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Efsane başlık

Her sabah umutla giriliğ,her gece yatarken -içinden de olsa- küfredilerek çıkılan başlık...

100 sayfa yazılıp çizilir,kimse memnun olmaz...

vs.vs.

Özlemişim bu başlığı
                güzelllllllllll

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Efsane başlık

Her sabah umutla giriliğ,her gece yatarken -içinden de olsa- küfredilerek çıkılan başlık...

100 sayfa yazılıp çizilir,kimse memnun olmaz...

vs.vs.

Özlemişim bu başlığı

Umutla kim girmiş ben göremiyorum

Yorum

• @edim
                    bari oyuncunun adınıın ilk harfini yazda
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @edim
                      bari oyuncunun adınıın ilk harfini yazda
                      marcelihos100 sor
                      acıklama yaptım ona

Yorum

• Doğru işler yapılırsa başarı gelir bu sene gelmesede gelir ilk iş ziyanın kovulmasıdır ondan sonra da Haşim Sayitoğlu ve ekibinin istifasıdır.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Doğru işler yapılırsa başarı gelir bu sene gelmesede gelir ilk iş ziyanın kovulmasıdır ondan sonra da Haşim Sayitoğlu ve ekibinin istifasıdır.
                          haklısın bunun için agaoglu caba harcıyo sen merak etme bu adam musampayıda gondermicek eger kongre olursa gecen konuşması varmı canlı yayında agzınıda bozdu verdi veriştirdi

Yorum

• Transferde öncelik sağ beke verilmeli..vede tecrübeli bir kaleci şart.ayrıca alternatif bir santrafor ve ceyhun un yerine szmek stilinde bir oyuncu alınmalı...murat ocak geri çağrılmalı.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• vallah ben gecen sene her bu basliga girdigimde stichusun yönetimden yakin bir yerden aldigi kaynakdan bir transfer haberi vermesini bekliyordum
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• hayrettin serkan balcı sözleşmeleri sezon sonu bitiyor Bonservis parası vermeden ikisini al.
                                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 29.04.2007, 21:04.
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X