Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim derdim hiçbir zaman transfer olmadı, transferle olsa porto şampiyonlarligi , bu senede stutgart bundesliga şampiyonu olamaz, benim başkanı her defasında eleştirmek gibi derdimde olmadı, lyon her sene bir iki yıldızını satıyor ama orada plan var program var. her senede 1-2 yıldız çıkarıyor.bu büyük klübü yönetmeyi, martinezi almaya, yattaranın satılamamasına vs vs indirgiyorsanız, zaten mantıklı bir tartışmanın olamayacağını söylemeninde bir mahzuru yok, yoksa var mı
    En son DURAS tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 16:09. Sebep: ekleme

Yorum

• -efendim.. basın geldi.. champions diye biri.. görüşmek istiyor..
      -hayırdır? ne ki şimdi bu?
      -efendim.. travel sert konuşmuş akşam basına..
      -ne serti.. nerede.. ben izlemedim?
      -efendim sünnet düğünü varmış, orada mikrofon sanmış uzatılan gazozu.. bağıra çağıra konuşmuş.. kalabalıktan da havaya girmiş.. mikrofon da gecikmemiş tabii..
      -ee.. ne diyor?
      -bana bıraksalar şu an şampiyonduk diyor..
      -ulan daha lig başlamadı..
      -efendim daha garibi konuşurken bir ara duraklamış takılmış sonra fenere okkalı bir küfür etmiş kalabalık ayakta alkışlamış diyorlar..
      -bak yaa.. iyi olmuş, öyle tıkanıp konuşamayınca ölüyordu yönetimde az kalsın.. en azından hayatta..
      -fenerbahçenin başkanı telefonda efendim..
      -hayda.. travel anasına sövecek ben özrü dileyeceğim iyi vallahi..
      -travel başkan özür dilerse yine söverim banane banane diyor..
      -başlatma travelinden.. stichus nerde..
      -tavanda efendim.. hocayı sallandırıyor.. musampayı da çıkarmış çatıya hocaya ayağını öp diye bağırıyor.. kalabalık toplandı..
      -kongreye gidelim.. çağır şu champions ı bakalım.. ne istiyor..
      -başkanım merhaba.. trabzonologun selamı var.. kaleci isterse bakayım diyor..
      -hasbunallah.. yahu kardeşim otoyedek parça işinden kaleci menejerine mi döndünüz?
      -yok başkanım.. menejeriniz bizim eski çaycı.. sözümüzü dinler icabında..
      -nasıl bir kulüp bu ya!
      -fotoğraf alayım.. altına şöyle yazıyorum başkanım:
      başkan sert çıktı..
      trabzonspor başkanı yattara sert konuştu..
      gündemlerinde kaleci transferi olmadığını söyleyen yattara kulübün en önemli sorununun çatının aktarılması işi olduğunu bunu da taraftarla elbilrliği içerisinde aşacaklarını umduğunu söyledi.. bu çerçevede taraftarderneği başkanı stichusun hoca ve musampa ile çatıyı aktaracaklarını söyleyen başkan umarım bir aksilik çıkmaz ama çıkarsa tatarfatrımız zaten var hoca ve yabancı oyuncuyu da hemen alırız dedi..
      basında yeralan travelin açıklamalarına da değinen başkan, her kafadan bir ses çıkması doğru değil.. asıl ben fenerbahöenin anasına sövmeliydim, arkadaş yetkisini aşmış dedi..
      kaynak bmn

Yorum

• yukarıdaki mesjaların tiyatro teklifim çerçevesinde değerlendirilmesini rica ediyorum.. amacım kimseyi kırmak değil.. yoksa çatıdaki deli rolünü kendim almazdım
        keyiflenelim diye yazdım ama kısmen gerçekleri ihtiva etmekte ne yazık ki..

Yorum

• size ben bir gerçekten bahsedeyim, çatı akıyor sen bunu biliyor ve tamir etmiyorsan, bunu bile bilede eve 135 ekran lcd tv alıyor ve onuda çatıya koyuyorsan yağmur yağdığındada o yağmur lcd yi bozuyorsa ağlamyacaksın lcd tvim bozuldu diye, ha taksitle aldığın için halada taksitlerini ödüyorsundur.(stichus, burada lcd tv,transferi temsil ediyor, yanlış anlama zekana hürmetim sonsuzdur, anlayacağını biliyorumda, yinede kendimi ifade edeyimde yanlış anlamalara olanak tanımayalım dedim.)

Yorum

• 135lcd var mı hocam?

ayıpsın başkanım.. ben yanlış anlamam.. rahat ol!

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              135lcd var mı hocam?

ayıpsın başkanım.. ben yanlış anlamam.. rahat ol!
              nasılda gerçeklerden kaçıyorsun, bu yönünü hep takdir ettim

Yorum

• Bizde o zaman sudan zarar görmeyen Lcd alırız dimi yani

Yorum

• Erol Evgin'den "Trabzonspor'u düşündüm" veya "İşte Öyle Birşey"

Seni düşündüm
                  Dün akşam yine
                  Sonsuz bir umut
                  Doldu içime

Bir de kendimi
                  Düşündüm sonra
                  Bir garip duygu
                  Çöktü omzuma

Hani ıssız bir yoldan geçerken
                  Hani bir korku duyar da insan
                  Hani bir şarkı söyler içinden
                  İşte öyle bir şey

Hani eski bir resme bakarken
                  Hani yılları sayar da insan
                  Hani gözleri dolar ya birden
                  İşte öyle bir şey

Seni düşündüm
                  Dün akşam yine
                  Sonsuz bir huzur
                  Doldu kalbime

Bir de kendimi
                  Düşündüm sonra
                  Bir garip duygu
                  Çöktü omzuma

Hani yıldızlar yanıp sönerken
                  Hani bir yıldız kayar ve insan
                  Hani bir telaş duyar ya birden
                  İşte öyle bir şey

Hani bir yağmur yağar da bazen
                  Hani gök gürler ya arkasından
                  Hani şimşekler çakar peşinden
                  İşte öyle bir şey

İnanıyorum ki profesyonel bir yönetim, kaliteli bir yönetim, kaliteli bir denetim bu sorunları aşacaktır inşallah, yolu yarıladık öyleyse
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 135 lcd olmayabilir, benim nickim de yatttara üç tane t var, ama doğru ayrıntılara takılmayalım.neden üç t diyorsan. sn başkan ikisini satarsa biri bana kalır diye
                    En son DURAS tarafından düzenlendi; 09.06.2007, 16:29. Sebep: ekleme

Yorum

• bu topiç topiçlikten çıkmış...en iyisi bu topiçin adını CANI SIKILAN SAÇMALASIN olarak değiştirelim bnce çok uygun..
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kinayeli, bir o kadarda güzel bir karikatür, nedir bu iktidar olarak karikatür hazımsızlığı,tayyip de kendisi hakkında yapılan karikatürü hazmedemeyip mahkemeye vermişti. başcazgır hakaret sözcüğmü onuda anlamadım, sonuçta stichus, başkanın bütün yanlışlarına( kendi bile oluşturmadığı yönetime okey vermek, başarısız sezon, başlayamadığı stat, kurumsallaşma adına hiç olmayan proje)rağmen, bu forumda başkanı savunmuştur.bu yüzdende karikatür yollu bir kinayede bulunulmuş kendisine, bencede küfür yok, hakaret yok,gerçeği başka bir yolla dilegetirmiş, güzel bir animasyon olmuş.kendisini tebrik ederim.
                        Sence birşey yoksa sen ceza vermezsin. Bence olduğu için ben verdim.

PS:
                        cazgır
                        isim
                        1 . Güreşecek olan pehlivanları yüksek sesle izleyicilere tanıtan ve dua okuyarak onları alana süren kimse.2 . halk ağzında Fitneci.

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu topiç topiçlikten çıkmış...en iyisi bu topiçin adını CANI SIKILAN SAÇMALASIN olarak değiştirelim bnce çok uygun..
                          Daha durun, başkancılıktan sonra da evcilik oynamaya başlayacağız.

Yorum

• Arkadaşlar transfercilik oynuyorduk, şimdi başkancılık oynuyoruz bu düşünceyle. Yanlış. Saçmalamak? Neden bu kadar negatif bakıyorsunuz? Herşey alenen söylenmez mesajlarda, biraz yorum yapsak?
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Çok eğlenceli bir başlık olmaya başladı burası
                              Vallahi niye geldiğimi unutuyorum şuraya girince..
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• abi takım göz göre göre eriyo ve böyle ciddi bi topiçte gırgır yapıyoruz çok yanlış!! oyun oynamak isteyen serbest kürsüye geçiş yapabilir..
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X