benim derdim hiçbir zaman transfer olmadı, transferle olsa porto şampiyonlarligi , bu senede stutgart bundesliga şampiyonu olamaz, benim başkanı her defasında eleştirmek gibi derdimde olmadı, lyon her sene bir iki yıldızını satıyor ama orada plan var program var. her senede 1-2 yıldız çıkarıyor.bu büyük klübü yönetmeyi, martinezi almaya, yattaranın satılamamasına vs vs indirgiyorsanız, zaten mantıklı bir tartışmanın olamayacağını söylemeninde bir mahzuru yok, yoksa var mı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-efendim.. basın geldi.. champions diye biri.. görüşmek istiyor..
-hayırdır? ne ki şimdi bu?
-efendim.. travel sert konuşmuş akşam basına..
-ne serti.. nerede.. ben izlemedim?
-efendim sünnet düğünü varmış, orada mikrofon sanmış uzatılan gazozu.. bağıra çağıra konuşmuş.. kalabalıktan da havaya girmiş.. mikrofon da gecikmemiş tabii..
-ee.. ne diyor?
-bana bıraksalar şu an şampiyonduk diyor..
-ulan daha lig başlamadı..
-efendim daha garibi konuşurken bir ara duraklamış takılmış sonra fenere okkalı bir küfür etmiş kalabalık ayakta alkışlamış diyorlar..
-bak yaa.. iyi olmuş, öyle tıkanıp konuşamayınca ölüyordu yönetimde az kalsın.. en azından hayatta..
-fenerbahçenin başkanı telefonda efendim..
-hayda.. travel anasına sövecek ben özrü dileyeceğim iyi vallahi..
-travel başkan özür dilerse yine söverim banane banane diyor..
-başlatma travelinden.. stichus nerde..
-tavanda efendim.. hocayı sallandırıyor.. musampayı da çıkarmış çatıya hocaya ayağını öp diye bağırıyor.. kalabalık toplandı..
-kongreye gidelim.. çağır şu champions ı bakalım.. ne istiyor..
-başkanım merhaba.. trabzonologun selamı var.. kaleci isterse bakayım diyor..
-hasbunallah.. yahu kardeşim otoyedek parça işinden kaleci menejerine mi döndünüz?
-yok başkanım.. menejeriniz bizim eski çaycı.. sözümüzü dinler icabında..
-nasıl bir kulüp bu ya!
-fotoğraf alayım.. altına şöyle yazıyorum başkanım:
başkan sert çıktı..
trabzonspor başkanı yattara sert konuştu..
gündemlerinde kaleci transferi olmadığını söyleyen yattara kulübün en önemli sorununun çatının aktarılması işi olduğunu bunu da taraftarla elbilrliği içerisinde aşacaklarını umduğunu söyledi.. bu çerçevede taraftarderneği başkanı stichusun hoca ve musampa ile çatıyı aktaracaklarını söyleyen başkan umarım bir aksilik çıkmaz ama çıkarsa tatarfatrımız zaten var hoca ve yabancı oyuncuyu da hemen alırız dedi..
basında yeralan travelin açıklamalarına da değinen başkan, her kafadan bir ses çıkması doğru değil.. asıl ben fenerbahöenin anasına sövmeliydim, arkadaş yetkisini aşmış dedi..
kaynak bmn
Yorum
-
size ben bir gerçekten bahsedeyim, çatı akıyor sen bunu biliyor ve tamir etmiyorsan, bunu bile bilede eve 135 ekran lcd tv alıyor ve onuda çatıya koyuyorsan yağmur yağdığındada o yağmur lcd yi bozuyorsa ağlamyacaksın lcd tvim bozuldu diye, ha taksitle aldığın için halada taksitlerini ödüyorsundur.(stichus, burada lcd tv,transferi temsil ediyor, yanlış anlama zekana hürmetim sonsuzdur, anlayacağını biliyorumda, yinede kendimi ifade edeyimde yanlış anlamalara olanak tanımayalım dedim.

)
Yorum
-
nasılda gerçeklerden kaçıyorsun, bu yönünü hep takdir ettimİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle135lcd var mı hocam?

ayıpsın başkanım.. ben yanlış anlamam.. rahat ol!
Yorum
-
Erol Evgin'den "Trabzonspor'u düşündüm" veya "İşte Öyle Birşey"
Seni düşündüm
Dün akşam yine
Sonsuz bir umut
Doldu içime
Bir de kendimi
Düşündüm sonra
Bir garip duygu
Çöktü omzuma
Hani ıssız bir yoldan geçerken
Hani bir korku duyar da insan
Hani bir şarkı söyler içinden
İşte öyle bir şey
Hani eski bir resme bakarken
Hani yılları sayar da insan
Hani gözleri dolar ya birden
İşte öyle bir şey
Seni düşündüm
Dün akşam yine
Sonsuz bir huzur
Doldu kalbime
Bir de kendimi
Düşündüm sonra
Bir garip duygu
Çöktü omzuma
Hani yıldızlar yanıp sönerken
Hani bir yıldız kayar ve insan
Hani bir telaş duyar ya birden
İşte öyle bir şey
Hani bir yağmur yağar da bazen
Hani gök gürler ya arkasından
Hani şimşekler çakar peşinden
İşte öyle bir şey
İnanıyorum ki profesyonel bir yönetim, kaliteli bir yönetim, kaliteli bir denetim bu sorunları aşacaktır inşallah, yolu yarıladık öyleyse
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Sence birşey yoksa sen ceza vermezsin. Bence olduğu için ben verdim.İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekinayeli, bir o kadarda güzel bir karikatür, nedir bu iktidar olarak karikatür hazımsızlığı,tayyip de kendisi hakkında yapılan karikatürü hazmedemeyip mahkemeye vermişti. başcazgır hakaret sözcüğmü onuda anlamadım, sonuçta stichus, başkanın bütün yanlışlarına( kendi bile oluşturmadığı yönetime okey vermek, başarısız sezon, başlayamadığı stat, kurumsallaşma adına hiç olmayan proje)rağmen, bu forumda başkanı savunmuştur.bu yüzdende karikatür yollu bir kinayede bulunulmuş kendisine, bencede küfür yok, hakaret yok,gerçeği başka bir yolla dilegetirmiş, güzel bir animasyon olmuş.kendisini tebrik ederim.
PS:
cazgır1 . Güreşecek olan pehlivanları yüksek sesle izleyicilere tanıtan ve dua okuyarak onları alana süren kimse.2 . halk ağzında Fitneci.
isim
Yorum
-
Daha durun, başkancılıktan sonra da evcilik oynamaya başlayacağız.İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu topiç topiçlikten çıkmış...en iyisi bu topiçin adını CANI SIKILAN SAÇMALASIN olarak değiştirelim bnce çok uygun..
Yorum
-
Arkadaşlar transfercilik oynuyorduk, şimdi başkancılık oynuyoruz bu düşünceyle. Yanlış. Saçmalamak? Neden bu kadar negatif bakıyorsunuz? Herşey alenen söylenmez mesajlarda, biraz yorum yapsak?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
neden üç t diyorsan. sn başkan ikisini satarsa biri bana kalır diye

Yorum