Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet mikrofonlarımız marcelinhoda

Hatırlıyorumda bu efsanelerden adamın biri bu sezon için taş gibi bi takımız olacağını son haftalara kadar şampiyonluğun içinde olacağımızı falan yazmıştı buraya Birde yukarıda yazdığım özelliklere sahip bi forvet almıştık İsmi hala bilinmiyor

Yorum

• Mohamed Kallon

Doğum Tarihi:06.10.1979

Doğum Yeri:Freetown

Uyruğu: (Sierra Leone)

Boy:177 cm

Kilo:71 kg

Pozisyon:Forvet

Son Kulübü:Monaco
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• arkadaşlar yokmu ciddi bi transfer haberi falan ?? Ön anlaşma imzaladıgımız falan bi oyuncu yokmu millet gene bizden önce başladı..
        ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
        **ARSİNLİ AKREP**
        **61*77**

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
          Stichus abinin hakkını yemeyelim hem şu an burda yok

şu an stichusu eleştirenler sanki sene başı musampa ve marcelinho gelince

demiyorlarmıydı bu takım şampiyon olur diye
          Könü niyetle ismini anmadık....
          Ben demiyordum valla
          Ben Lazaroninin de Marce ninde yani içi geçmiş adamların bu takıma faydası olmayacağını hep söyledim....
          Netekim (bu söz bana tanıdık geliyor) Ziya nın da içi geçti

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
            Stichus abinin hakkını yemeyelim hem şu an burda yok

Birde anlamadığım olay şu yani ne yapacak millet takımının iyi olması için

hayal kurmayacakmı veya imkanı varsa çabalamayacakmı

şu an stichusu eleştirenler sanki sene başı musampa ve marcelinho gelince

demiyorlarmıydı bu takım şampiyon olur diye

Kardeşim kimse sana "Hayal kurma'" falan dedi mi?İstediğini yaz çiz,istediğini al istediğini gönder...Banane...

Stichusa ben bir şey söylemedim sadece "efsane" olduğunu belirttim.

Ayrıca birisi hakkında bir şey yazmak için illa o kişinin çevrimiçi olması mı gerek???

Yorum

• Başkanımız Nuri Albayrak'tan açıklama

Başkanımız Nuri Albayrak Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili kullandığı ifadeler üzerine bir açıklama yapmayı uygun gördü.

Başkanımız açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Bilindiği üzere kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, bu hafta sonu oynanan Antalyaspor- Trabzonspor maçı sonrası bazı açıklamalarda bulunmuştur.

Yapılan açıklamanın, oynanan müsabakayla alakalı olmayan ve Türkiye'de yatırımları bulunan saygın bir aileyi hedef alan bölümlerini tasvip etmemiz mümkün değildir. Kullanılan ifadeler kulübümüzün ve camiamızın görüşleri olarak değil, sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun şahsi fikirleri olarak değerlendirilmelidir.
              Bu vesileyle bir kez daha Trabzonspor Kulübü olarak 'Fair Play' ruhunu sadece sahada değil, her zeminde yaşatmak azminde olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz. “

olaya bakın ya resmen Hacıosmanoğlunu tek başına bıraktılar.
              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 29.04.2007, 20:38.

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardeşim kimse sana "Hayal kurma'" falan dedi mi?İstediğini yaz çiz,istediğini al istediğini gönder...Banane...

Stichusa ben bir şey söylemedim sadece "efsane" olduğunu belirttim.

Ayrıca birisi hakkında bir şey yazmak için illa o kişinin çevrimiçi olması mı gerek???

tamam abi kızma ya

yanlış anladın sen haklısın tabi biz yazıyoruz izliyoruz araştırıyoruz ama

nafile gibi duruyor bildiklerini daha doğrusu bilemediklerini yapıyorlar

çok eleştiriyorlar stichusu o yüzden dedim

Yorum

• Yahu başımızda ziya varken insan umutlu olamıyor yönetim birbirinin kuyusunu kazıyor. hala daha cok umutlu olan arkadaşları tebrik ediyorum

Yorum

• ben hickimsenin arkasindan ileri geri konusmadim konusmamda...stichus hakkinda bir kötü lafim olmadi...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bu stichus konusu fazla uzadı gibi...
                      Adamın ismini ortaya atan benim...
                      sadece geçen sezon başındaki iyi niyetli yaklaşımlarını vurgulamak istedim...
                      Başka bir şey değil ama konu farklı yerlere gidiyor...

Yorum

• neyse biz asil meselemize gecelim...adnan güngör hakkinda detayli bir bilgisi olan varmi? su ana kadar sadece bir kac resmini gördüm , trabzonlu oldugunu ,26 yasinda oldugunu ve sag tarafta oynadigini biliyorum
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Adnan 1980 doğumlu Samsunsporun kaptanı süper ligde oynarken bir çok

istanbul takımının transfer listesinde idi samsunda orta sahanın sagında

ortasında oynuyor kayserispor ve manisaspor çok istiyor biliyorsunuz

kayserispor menajeri süleyman hurma ve ertuğrul eskiden samsunsporda

çalışıyorlardı bonservisi elinde alınırsa faydalı olacağını düşünüyorum

Gökhan Gönül ve Adnan Güngör alınmalı

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkanımız Nuri Albayrak'tan açıklama

Başkanımız Nuri Albayrak Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ile ilgili kullandığı ifadeler üzerine bir açıklama yapmayı uygun gördü.

Başkanımız açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Bilindiği üzere kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, bu hafta sonu oynanan Antalyaspor- Trabzonspor maçı sonrası bazı açıklamalarda bulunmuştur.

Yapılan açıklamanın, oynanan müsabakayla alakalı olmayan ve Türkiye'de yatırımları bulunan saygın bir aileyi hedef alan bölümlerini tasvip etmemiz mümkün değildir. Kullanılan ifadeler kulübümüzün ve camiamızın görüşleri olarak değil, sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun şahsi fikirleri olarak değerlendirilmelidir.
                            Bu vesileyle bir kez daha Trabzonspor Kulübü olarak 'Fair Play' ruhunu sadece sahada değil, her zeminde yaşatmak azminde olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz. “

olaya bakın ya resmen Hacıosmanoğlunu tek başına bıraktılar.
                            walla bişey diyemeyiz nuri albayrak da haklı. hem bir yöneticiye yakışmayan bir üslupla konuştu hem de alakası olmadıgı bi konu hakkında konuştu hacıosmanoğlu.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adnan 1980 doğumlu Samsunsporun kaptanı süper ligde oynarken bir çok

istanbul takımının transfer listesinde idi samsunda orta sahanın sagında

ortasında oynuyor kayserispor ve manisaspor çok istiyor biliyorsunuz

kayserispor menajeri süleyman hurma ve ertuğrul eskiden samsunsporda

çalışıyorlardı bonservisi elinde alınırsa faydalı olacağını düşünüyorum

Gökhan Gönül ve Adnan Güngör alınmalı
                              ben sol bek diye biliyordum´?

Yorum

• Samsunspor 1. ligde iken sag bek oynuyordu şu an bizim feridun oynuyor

sag bek , Adnan sag açık olarak oynuyor aynı zamanda ben görmedim ama

ön libero oynadığını da söylüyorlar

Bakın arkadaşlar herkes Mehmet Topuzu sag bek olarak biliyor ama

Kayserisporda sag açıkta oynuyor yani demek istediğim şu alacağımız bek

oyuncusunun kesinlikle takımında açık olarak oynaması lazım ki bizde

oynayabilsin ileri çıkıp orta yapabilsin.

wederson da ankara da sol açık oynuyor

gökhan gönül de sag açık olarak oynuyor oftaşta
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 29.04.2007, 21:06.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X