Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arouca yı heyecan sardı

ZAGO nun önerisiyle Beşiktaş ın transfer listesinde üst basamaklara oturan Fluminenseli Arouca dan haber var. Brezilya Ligi nin başlamasına üç hafta kala basına açıklamalar yapan genç oyuncu, "Lig başlıyor ama ben olmayabilirim. Cazip teklifler alıyorum" dedi. Arouca, Bahia ile oynanan ve 1-1 biten hazırlık maçı sonrası, "Beni motive eden farklı duygular içindeyim. Takip edilmek hoş bir his" yorumunu yaptı.

Kanca Amca mı aradı acaba ne dersiniz bence Aroucayı alalım.
    Keşke alınabilse vallahi ama bjk deniliyor ...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arouca yı heyecan sardı

ZAGO nun önerisiyle Beşiktaş ın transfer listesinde üst basamaklara oturan Fluminenseli Arouca dan haber var. Brezilya Ligi nin başlamasına üç hafta kala basına açıklamalar yapan genç oyuncu, "Lig başlıyor ama ben olmayabilirim. Cazip teklifler alıyorum" dedi. Arouca, Bahia ile oynanan ve 1-1 biten hazırlık maçı sonrası, "Beni motive eden farklı duygular içindeyim. Takip edilmek hoş bir his" yorumunu yaptı.

Kanca Amca mı aradı acaba ne dersiniz bence Aroucayı alalım.
      Bu adam hakkında gerçek anlamda bilginiz var mı? Seyrettiniz mi? Gerçekten iyi mi?
      Böyle haberlere hep şüpheyle yaklaşmışımdır.

Yorum

• arounca nın tekniği çok çok ii dersek ayıp olur ama gerçekten çok kuvvetli hızlı çabuk ve pasları çoo iiiii
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Flu recusa US$ 1,5 mi por Arouca

Quarta, 30 de agosto de 2006, 15h09

Rodrigo Viga
          Direto do Rio de Janeiro

Em vias de negociar as revelações Marcelo e Lenny, o Fluminense recusou uma proposta pelo volante Arouca, também revelado nas divisões de base do clube. O Trabzonspor, time turco treinado pelo brasileiro Sebastião Lazaroni.

A equipe ofereceu US$ 1,5 mi, pouco mais do que 3 milhões de dólares. A proposta foi considerada baixa pela diretoria do Fluminense. No entanto, os dirigentes admitem negociar o jogador por um valor mais alto. O clube precisa vender os jogadores revelados pelo clube, já que tem dois meses de salários atrasados entre atletas e outros funcionários. Estariam em dia apenas os vencimentos pagos pela empresa que patrocina o futebol do Fluminense.

Agustos haberi Brezilyadan inşallah şimdi alırız 3 Milyon dolar istiyorlarmış 1.5 vermiş bizikiler.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK DÜN BİLİN BAKALIM HANGİ İĞRENÇLİĞİ GÖRDÜM BJK STADYUMU ŞEREF TRİBÜNÜ ÖNÜNDE bizim süper yeteneğiz bay FERHAT ÜZERİNE BJK FORMASINI GİYMİŞ ÜZERİNEDE BELLİ OLMASIN DİYE İNCE BİR MONT GİYMİŞ,deli danalar gibi royana ,bir bu yana koşturup stada girmeye çalışıyorve bunu sadece ben değil sadın oradaki yüzlerce poliste gördü ve tepkileri şuydu 'lan bu tarabzondaki çocuk değil mi?Yuh ya şu hale bak'Sinirden dün uyuyamadım.Sanırım takımımızın şu andaki durumunun özeti bu heralde....Sayın yöneticilerimizin bu durumdan haberi var mı yokmu bilmiyorum .Ama varsa ve bu adama buna rağmen takımda tutuyolarsa onlaradan iğreniyorum......

ya git bir isine..surada pravakatörlük yapip durma...ne isin vardi o macta...!!!
            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• Ziya doğan takımın başındayken yıldız futbolcu falan alıp o futbolcuyu izleyen özel hayranlarını üzmemekten yanayım ben... Kendi takımımız zaten yeterince yara alıyor başkalarına zarar vermeyelim...
              Mesela Fatih Tekke gittiği takımda hocanın matalitesine uymuyor diye oynatılmasa veya sağ kanatta oynatılsa defans yapmaya zorlansa burada biz hepimiz sinir krizleri geçiririz değilmi.. Yazık etmeyelim yetenekli futbolculara

Yorum

• Ankaragücü:Abdurrahman
                Gençlerbirliği:Engin
                Ankaraspor:Özer-wederson
                Sakaryaspor:Martinez
                Antalyaspor:Ali Bilgin
                forvetede yabancı bi adam almalıyız yukarıdaki Türk oyuncuların hepsi Trabzonlu

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ankaragücü:Abdurrahman
                  Gençlerbirliği:Engin
                  Ankaraspor:Özer-wederson
                  Sakaryaspor:Martinez
                  Antalyaspor:Ali Bilgin
                  forvetede yabancı bi adam almalıyız yukarıdaki Türk oyuncuların hepsi Trabzonlu
                  Mohamed Zidan
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bu takıma sağ bek, sol bek, orta sahada iyi bir 10 numara, birde forvet gerekio. 10 numara oyuncunun yanında orta sahaya bir tane daha kaliteli bir futbolcu alınırsa ve bu yapılan takm lige hazır başlarsa önümüzdeki seene kesin şampiyon oluruz.

Yorum

• bu takıma adam gibi bi yonetim lazım gerisi kendi gelir
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Yeni Transferimiz olabilirmi

Yorum

• gelecek futbolcular belli:

ikinci ligden 2-3 futbolcu...1.Ligden 2-3 siradan futbolcu ve 1-2 yabanci futbolcu gelecek..onlarda ilk 11de oynayacak kalitede olmayacak..

o kadar basit..bu beceriksizlerin ellerinden bu kadar gelir..hele bir kel var onun ismini bile yazmak istemiyorum o acaba kimleri isteyecek onu merak ediyorum
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere, Fransa'da küme düşen ve yine aynı liglerde 1. lige çıkan veya zorlayan takımların futbolcuları araştırılmalı

daha önce biri bunu belirrti mi bilmiyorum ama bence de en matıklısı bu yalnmız 1. liglere çıkan oyuncuların alınması daha zor ayrıca düşen takımların oyuncuları da herkesin dikkatini çekecektir herkesten önce davranılması gerekir diye düşünüyorum (bu acizlerle değil)

Yorum

• bence sol kanada musampa alinsin orta saha sorunu kalmaz
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• wolfsborg da bir marcelo var onu alalım ortasaha sorumuz çözülür
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X