Transfere bak Adnan yazıklar olsun bide Antalya maçından sonra bir futbolcuyla anlaştık diye övünüyodu Ziya Hoca övündüğü oyuncuya bak Adnan defansif ne kadar kazma varsa seneye alır bu Ziya bu adamı napıp edip yollamamız lazım .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
+ yönetimİlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen büyük transfer yeni bir teknik direktör olur..
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
ankaragücünde dikiş tutturamadı.ankaragücünün bu oyuncuyu tutacağını düşünmüyorumİlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiralık süresi 1.5 yılTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
sene sonuna kadar kiralık verildi ilk önce medyaya 1.5 yıl denildi ama sözleşme sonra 6 aylık yapıldı.İlk maçta bir hata yaptı ondan sonra kalitesiz Hikmet Karaman oynatmadı çoçuğu inşallah sene sonu gelir tabi bizim başımıza da adam gibi biri gelir.İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaragücünde dikiş tutturamadı.ankaragücünün bu oyuncuyu tutacağını düşünmüyorum2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
bence de....komik ayrıcaİlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBENCE BERBATDİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!
Yorum
-
çagdaş gibi yurekle oynayan kac topcu var trabzondaİlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALİ GÜNEŞ....
Yok kardesim...
Bunlar hala akıllanmadı...
Hala İstanbul artıklarıyla ilgileniyorlar....
Bonservisi olmayan Çagdaş a bonservis ödeyen zihniyet....
Ali güneş i de alır merak etmeyin siz....
Yazıktır yahu yazık...
Ona verilen paraya da yazık....
Adam kariyeri boyunca saçını uzatıp kısaltmaktan başka ne yaptı....
Albayrak bir gün bunların hesabını vereceksin....
Hayal Taciri Albayrak.....
Yorum
-
arkadaslar biz burda yaziyoruz ciziyoruz arastiriyoruzda hepsi bosuna...ziya dogan anlasilan seneye yine takimin basinda olacak...e ziya dogan bugün basin toplantisinda acik acik dedi yeni sezona 2 veya 3 en fazla 4 takviye yapacagiz...birisi zaten adnan güngör...kaldi geriye 3...kalede tolgadan memnun zaten ziya dogan...aci da olsa martinezi alacagimizi zannetmiyorum...e soldada malum oglu celalettin oynuyor onun icin wedersonda hikaye gibi...ancak ali bilgini aliriz belki...öbürleride ziya dogan gidip tip tip kazmalar alir gelir ve olur biter..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Vay be ne takımların elinden kapmışız Adnan ı.....İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Adnan Güngör hakkında araştırma yaptım iyi futbolcu diyorlar kayseri-manisa-gençlerbirliğide istiyormuş kendisini.Adnan Trabzonlu zaten inşallah faydalı olur sağ bekte hızlı bir oyuncuymuş.
Yönetim bu yılki tavrı da açıkça ortadadır...
Söyleyecek tek bir şey bile bulamıyorum...
Bu yıl gibi önümüzdeki yılda heba olacak...
Adamlar kene gibi yapıştı yakamıza
emiyorlar kanımızı, biz bir iki kaşınıp bırakıyoruz adamları emmeye devam etsinler diye....
Bu arada Çemişgezeksporda Abuzittin var....
Manyak bi on libero
tam 5 kişilik koşuyor....
Yönetim haberiniz ola
Yorum
-
Af edersin gidip yine marcelinho gibi capulsuzu alipta okadar parami harcasin, bu oyuncular gelecege dair oyunculardir ve adnan güngör aslanlar gibi oynuyor süper oyuncu, biz yabancilarla asla sampiyon olamadik biz kendi öz evlatlarimizla sampiyonluklara ulastik.İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay be ne takımların elinden kapmışız Adnan ı.....
Yönetim bu yılki tavrı da açıkça ortadadır...
Söyleyecek tek bir şey bile bulamıyorum...
Bu yıl gibi önümüzdeki yılda heba olacak...
Adamlar kene gibi yapıştı yakamıza
emiyorlar kanımızı, biz bir iki kaşınıp bırakıyoruz adamları emmeye devam etsinler diye....
Bu arada Çemişgezeksporda Abuzittin var....
Manyak bi on libero
tam 5 kişilik koşuyor....
Yönetim haberiniz olaSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum