İlk olarak edim tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüles.bensol
yok canım daha neler 34 yaşında kazma bir oyuncu ama ziya malatyayı
çalıştırdığına göre aynı zamanda defans olduğuna göre ihtimal dahilindedir.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
BAK KARDEŞ SEN YONETİMDEN MEMNUN DEGİLSİN AMA YONETİM HEPSİ AYNI DEGİL5 ELİN BEŞİ BİR DEGİLDİRİlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu iyi birisi olabilir ama liyakatsiz bir yönetici. Bu bir çelişki değil. Ziya doğanda iyi bir insan ama felaket bir hoca. Duygusal bakmaktan vazgeçin...
Yorum
-
sence kardeşİlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi bir insan olabilir ama iyi bir yönetici olmadığı açık ve belli...
görüşüne saygılıyım ama katılmıyorum
Yorum
-
Ve Big Sam gitti!

Premier League ekiplerinden Bolton Wanderers teknik direktörü Sam Allardyce görevinden istifa ettiğini açıkladı. Eski Fenerbahçeli Fransız golcü isim Anelka'nın ekibi Bolton'da Big Sam'in gidişi yankı yarattı.
Kulüp başkanı Phil Gartside yaptığıaçıklamada 8 yılın ardından tecrübeli hocalarının artık takımda yer almayacağını ve görevi bıraktığını ifade etti. Takımın yardımcı koçu Sammy Lee'nin sezon sonuna kadar Bolton Wanderers'ın başında yer alacağı ifade edildi.
29.04.2007
Kaynak : Sporx.com
Herhalde Albayrak anlaştı Big Sam ile
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
katılıyorum. kimsenin kişiliğine bir laf soylediğini gormedim. zaten boyle bir hakkımız olamazda. kızabileceğimiz tek şeyde yöneticiliğidir. şahsen bende kızıyorum. ezikbahçeye laf yetiştirmen için onunla eşit olman lazım adamlar bize yarım lig fark atmıs nerdeyse. ulusoya destek olmaya devam etsinlerde Galatasarayla bejekeyi sampiyon yapsın hersene. Benim için ezikbahçe neyse ulusoyda odur. ulusoya destek veren adamda gozumden düşer.İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi bir insan olabilir ama iyi bir yönetici olmadığı açık ve belli...
Yorum
-
ALİ GÜNEŞ KADRO DIŞI!
Beşiktaş'ta uzun süre sakatlıkla boğuşan ve bir türlü forma şansı bulamayan Ali Güneş sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldı. Lig TV muhabiri Tunç Elibol'un haberine göre bundan sonra PAF takımla idmana çıkması istenen Ali, bu konuda ise yönetimle görüştükten sonra hareket edeceğini söyledi.
inşallah bunu almayız
Yorum
-
Sakın yıldız bu olmasın ...Hazır kadro dışı da kalmış ..Nerde beleş oraya yerler yaaaİlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah bunu almayız
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
yok daha neler yabancı dedimİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakın yıldız bu olmasın ...Hazır kadro dışı da kalmış ..Nerde beleş oraya yerler yaaa
turk demedim
Yorum
-
WERTHeR
Desene seneyede acıların takımıyız...İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok daha neler yabancı dedim
turk demedim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum