Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak edim tarafından gönderildi
    siz beni anlamak istemiyorsunuz ben hacıosman oglunun iyi biri oldugunu söluyorum ister inanır iister inanmazsınız ama yargısız infaz yapmayın
    sizede hak veriyorum
    Hacıosmanoğlu iyi birisi olabilir ama liyakatsiz bir yönetici. Bu bir çelişki değil. Ziya doğanda iyi bir insan ama felaket bir hoca. Duygusal bakmaktan vazgeçin...

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      s.bensol

yok canım daha neler 34 yaşında kazma bir oyuncu ama ziya malatyayı

çalıştırdığına göre aynı zamanda defans olduğuna göre ihtimal dahilindedir.
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• sonumuz hayrolsun yine tartışmalar başlamış
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hacıosmanoğlu iyi birisi olabilir ama liyakatsiz bir yönetici. Bu bir çelişki değil. Ziya doğanda iyi bir insan ama felaket bir hoca. Duygusal bakmaktan vazgeçin...
          BAK KARDEŞ SEN YONETİMDEN MEMNUN DEGİLSİN AMA YONETİM HEPSİ AYNI DEGİL5 ELİN BEŞİ BİR DEGİLDİR

Yorum

• iyi bir insan olabilir ama iyi bir yönetici olmadığı açık ve belli...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iyi bir insan olabilir ama iyi bir yönetici olmadığı açık ve belli...
              sence kardeş
              görüşüne saygılıyım ama katılmıyorum

Yorum

• marcelinhos100 mehmet akif hakkında bilgin varmı

Yorum

• Ve Big Sam gitti!

Premier League ekiplerinden Bolton Wanderers teknik direktörü Sam Allardyce görevinden istifa ettiğini açıkladı. Eski Fenerbahçeli Fransız golcü isim Anelka'nın ekibi Bolton'da Big Sam'in gidişi yankı yarattı.
                  Kulüp başkanı Phil Gartside yaptığıaçıklamada 8 yılın ardından tecrübeli hocalarının artık takımda yer almayacağını ve görevi bıraktığını ifade etti. Takımın yardımcı koçu Sammy Lee'nin sezon sonuna kadar Bolton Wanderers'ın başında yer alacağı ifade edildi.

29.04.2007
                  Kaynak : Sporx.com

Herhalde Albayrak anlaştı Big Sam ile
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyi bir insan olabilir ama iyi bir yönetici olmadığı açık ve belli...
                    katılıyorum. kimsenin kişiliğine bir laf soylediğini gormedim. zaten boyle bir hakkımız olamazda. kızabileceğimiz tek şeyde yöneticiliğidir. şahsen bende kızıyorum. ezikbahçeye laf yetiştirmen için onunla eşit olman lazım adamlar bize yarım lig fark atmıs nerdeyse. ulusoya destek olmaya devam etsinlerde Galatasarayla bejekeyi sampiyon yapsın hersene. Benim için ezikbahçe neyse ulusoyda odur. ulusoya destek veren adamda gozumden düşer.

Yorum

• mehmet akif önlibero

mevlut ümit milli takımda oynuyo.
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• ALİ GÜNEŞ KADRO DIŞI!

Beşiktaş'ta uzun süre sakatlıkla boğuşan ve bir türlü forma şansı bulamayan Ali Güneş sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldı. Lig TV muhabiri Tunç Elibol'un haberine göre bundan sonra PAF takımla idmana çıkması istenen Ali, bu konuda ise yönetimle görüştükten sonra hareket edeceğini söyledi.

inşallah bunu almayız

Yorum

• İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          inşallah bunu almayız
                          Sakın yıldız bu olmasın ...Hazır kadro dışı da kalmış ..Nerde beleş oraya yerler yaaa
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• FATIH TEKKE ve SZWMKOWIAK...

hayde sampiyonluga usaklar..........!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sakın yıldız bu olmasın ...Hazır kadro dışı da kalmış ..Nerde beleş oraya yerler yaaa
                              yok daha neler yabancı dedim
                              turk demedim

Yorum

• İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yok daha neler yabancı dedim
                                turk demedim
                                Desene seneyede acıların takımıyız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X