Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet sorun da burada zaten.
    Kimilerinin ön-libero, kimilerinin de orta saha savaşçısı diye adlandırdıkları isimler biz de çok kaliteli değil. Yani sorun sistemde değil, futbolcularda. Bugün Aurelio-Appiah ve Hüseyin-Ferhat aynı bölgenin futbolcuları olarak anılıyo. Peki hucüma katkıları bakımından kıyaslanabilirler mi?
    elindeki futbolcuların özelliğine göre sistemini seçersin, sisteminde hem koşan hem topa basan hemde topu oyuna sokmada maharetli adamların yoksa niye bu sistemde ısrar ederler.yani sorun sistemde, dçünkü bu sistemi uygulayacak futbolcuların yok elinde dahada doğrusu sorun illede bu sistemi uygulamaya çalıştıran ziyanda

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hatta bir örnek daha yakın geçmişten

taffarel
      capone popescu bülent k.hakan
      okan suat emre
      hagi
      hakan arif

olayın özeti şu;
      adına ön libero mu dersiniz başka bir şey bilemem ama orta sahadaki adamlarınız topa basacak. eğer siz hem topa basan hem de top yapan adamlar yakaladıysanız çağdaş futbol oynuyorsunuz.

türkiye de şu anda marco ve appiah haricinde hem top yapıp hemde topa basan oyuncu yok maalesef elimizdekilerle idare edeceğiz.
      arkadaslar serkan genclerbirliginde nerde oynuyordu tam olarak.marco ve appiah bu pozisyonda iyi oynuyor gercekten.ziya dogan da serkana buna benzer bi görevmi verecek..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İtalya'dan Atalanta Lavezzi için 4.5 milyon dolarlık bir teklif vermiş.
        San Lorenzo Başkanı 7 milyon istediği için görüşmeler şimdilik tıkanmış.
        Kaynak Arjantin medyası.
        Lavezzi dosyasını kapamayı öneriyorum.
        7 Milyon dolar, yaklasik 5 Milyon Euro yapar. Adamlara futbolcunun baska bir takima transferinden belli bir pay verirsen, daha da ucuza kapatabilirsin. Veya 1-1.5 milyon Euro gibi bir rakama kiralayip, begendigin takdirde 5-6 milyon gibi bir rakama satin alabilirsin.
        Oyuncuýu bir kere seyrettim. Cok seri ve hizli. Yazilan Istatistiklerde dogru ise, bu paraya gayet ucuz bile. Tek sorun uyum süreci. Diger eksik bölgeleri de iki nokta transfer ile kapatirsak.....
        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İtalya'dan Atalanta Lavezzi için 4.5 milyon dolarlık bir teklif vermiş.
          San Lorenzo Başkanı 7 milyon istediği için görüşmeler şimdilik tıkanmış.
          Kaynak Arjantin medyası.
          Lavezzi dosyasını kapamayı öneriyorum.
          hmm evet benim bildigim 8 milyon dolardi demek 7 ye inmisler hemen davranalim..simdi bi oldu bittiye getirirsek 6-7 milyon dolara alabiliriz ama beklersek bu fiyat € olacak..seref abi gece herhangi bi gelisme yok dedi ne iyi anlamda nede olumsuz anlamda.stichus da yok..ya dolarlari mi sayiyorlar.yogun sekilde birisini bitirmeye ugrasiyorlar..bugün biri gelsede forumu heyecanladirsa..olmuyor böyle kuru kuruna

Yorum

• Arkadaslar Martinez insallah bitiyor az kaldı sakaryalı bir arkadasımdan onların sitelerinden aldıgım bir haberde Sakaryanın 1.5 milyon dolar ve Ahmet Sahine evet dedigini söyledi bende sunu fark ettim Ahmet Sahin kadrodan cıkarılmıs sakatlandı denmis haber61.net sitesindeki haber:

TS Kalesi Fire Verdi

Kaleci Jeferson'un henüz kampa katılmamış olması, Ahmet'inde bugün yapılan çalışmada belinden sakatlanması, kaleninin bir tek Tolga'ya kalması neden oldu. Bunun üzerine acilen Bordo-Mavililer PAF Takım kalecisini Gerede'ye çağırdı.

KALE YIKILDI

Trabzonspor Gerede kampında ilk sakatını verdi. Yeni sezonda kaleci arayışlarını sürdüren Bordo- Mavililer de Ahmet'in sakatlanmasıyla tek kaleci Tolga kaldı. Kampın ikinci günüde yapılan çalışmanın ardından belinden ağrılar hisseden kaleci Ahmet, çalışmayı tamamlayamadı. Jeferson'un da 25 Haziran'da kampa katılacak olması nedeniyle kaleci sıkıntısı yaşayan Bordo-Mavililer PAF takım kalecisi Zeki Ayvaz'ı apar topar kampa çağırdı

Hayırlı olsun olacak insallah:
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hmm evet benim bildigim 8 milyon dolardi demek 7 ye inmisler hemen davranalim..simdi bi oldu bittiye getirirsek 6-7 milyon dolara alabiliriz ama beklersek bu fiyat € olacak..seref abi gece herhangi bi gelisme yok dedi ne iyi anlamda nede olumsuz anlamda.stichus da yok..ya dolarlari mi sayiyorlar.yogun sekilde birisini bitirmeye ugrasiyorlar..bugün biri gelsede forumu heyecanladirsa..olmuyor böyle kuru kuruna
              $erefin dolarları saydıına eminim ismi bile dolar işareti lle başlıor adamın
              6 miyon dolara olur bu iş

Yorum

• su sizin palermo dediginiz martin palermo mu ? boca da oynayan o ise dun sampiyonmu ne oldular roportas yapiyodu sahada gazetecilerle tv de izledim espn 1 de
                karaiplerde bir trazonsporlu..
                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  su sizin palermo dediginiz martin palermo mu ? boca da oynayan o ise dun sampiyonmu ne oldular roportas yapiyodu sahada gazetecilerle tv de izledim espn 1 de
                  trabzonspora gidecegim..futbol hayatimi avrupada sürdürmek istiyorum demis olmasi gerekir

Yorum

• Hüseyin Stoper Olabilir

Bordo-Mavili ekipte Teknik Direktör Ziya Doğan yönetimden Risp'in yerine stoper alınmasını istedi. İsveç'te sol dizinden geçirdiği ameliyat sonrası dizi mikrop kapan ve sahalara dönüp dönmeyeceği henüz belli olmayan Risp'in yerine Gaziantepspor'un milli stoperi Bekir düşünülüyor. Bu alana transfer yapılamaması halinde ise teknik direktör Ziya Doğan yeni sezonda kaptan Hüseyin'i bu mevkiye kaydırmayı planlıyor.

Sabri AKKOÇ / haber61.net

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar Martinez insallah bitiyor az kaldı sakaryalı bir arkadasımdan onların sitelerinden aldıgım bir haberde Sakaryanın 1.5 milyon dolar ve Ahmet Sahine evet dedigini söyledi bende sunu fark ettim Ahmet Sahin kadrodan cıkarılmıs sakatlandı denmis haber61.net sitesindeki haber:
                      ahmet sahini nasil ikna edecekler 1.5 - 2 milyon dolar bence uygun o kaleci icin.daha fazlasina ondan daha iyiside bulunur.insallah alinir.jefferson ne olacak.onu kasimpasa ya verelim bir yilligina birde biraz para..onlardan erhani alalim..kasimpasa cok uygun onun icin..klübünüde buldum

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar Martinez insallah bitiyor az kaldı sakaryalı bir arkadasımdan onların sitelerinden aldıgım bir haberde Sakaryanın 1.5 milyon dolar ve Ahmet Sahine evet dedigini söyledi bende sunu fark ettim Ahmet Sahin kadrodan cıkarılmıs sakatlandı denmis haber61.net sitesindeki haber:

TS Kalesi Fire Verdi

Kaleci Jeferson'un henüz kampa katılmamış olması, Ahmet'inde bugün yapılan çalışmada belinden sakatlanması, kaleninin bir tek Tolga'ya kalması neden oldu. Bunun üzerine acilen Bordo-Mavililer PAF Takım kalecisini Gerede'ye çağırdı.

KALE YIKILDI

Trabzonspor Gerede kampında ilk sakatını verdi. Yeni sezonda kaleci arayışlarını sürdüren Bordo- Mavililer de Ahmet'in sakatlanmasıyla tek kaleci Tolga kaldı. Kampın ikinci günüde yapılan çalışmanın ardından belinden ağrılar hisseden kaleci Ahmet, çalışmayı tamamlayamadı. Jeferson'un da 25 Haziran'da kampa katılacak olması nedeniyle kaleci sıkıntısı yaşayan Bordo-Mavililer PAF takım kalecisi Zeki Ayvaz'ı apar topar kampa çağırdı

Hayırlı olsun olacak insallah:
                        abi agzindan bal damliyor heyecanlandiriyorsun beni insallah olur...
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Martinez transferinde sona yaklaşılıyor. Hadi hayırlısı
                          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ahmet sahini nasil ikna edecekler 1.5 - 2 milyon dolar bence uygun o kaleci icin.daha fazlasina ondan daha iyiside bulunur.insallah alinir.jefferson ne olacak.onu kasimpasa ya verelim bir yilligina birde biraz para..onlardan erhani alalim..kasimpasa cok uygun onun icin..klübünüde buldum
                            Bencede Kasımpaşaya Jefırsın yakışır
                            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• insallah gelir martinez

Yorum

• Paf takımın kalecisi çağırıldığına göre ahmet şahin gerçekten sakatlandı. Martinez senaryosu yazmayın hemen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X