takan olsaydı bu hallerde olmazdık zaten
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sen bu haberleri nerden cikartiyorsunİlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUĞUR BORAL GELİYOR MU ?
Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan’ın, “Sola bir adam alırsak, takım çok daha güçlenir'' diye açıklama yapmasının ardından arayışlara giren yönetim, Fenerbahçeli Uğur Boral’a teklif getirmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe’nin Roberto Carlos ve Wederson’u almasının ardından bu bölgede şişkinlik olacağını düşünen yönetim, Serkan Balcı’dan sonra bu futbolcunun işini bitirmek için harekete geçiyor. Boral’ın sözleşmesinin devam etmesine rağmen Fenerbahçe yönetiminin yüksek bir ücret talep etmesini beklemeyen yönetim, Uğur Boral transferinin gerçekleşmemesi durumunda Gençlerbirliği’nin genç sol kanat oyuncusu Eren’e yönelecek. Bu futbolcu için daha öncede girişimde bulunan yönetim, Ersun Yanal’ın “Veremem'' demesi üzerine transferden vazgeçmişti.
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
biz onlara takalım o zaman...İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakan olsaydı bu hallerde olmazdık zaten
Yorum
-
yazıyı biraz büyültse bari küçük okunmuyoİlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen bu haberleri nerden cikartiyorsun
Yorum
-
İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz onlara takalım o zaman...
biri en sonunda fena takacak ama dur bakalım..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Misafir
İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen bu haberleri nerden cikartiyorsun
doğru diyo ben baska yerde de okudum bunu
Yorum
-
arkadaslar herkes bi martinez tutturdu hatta bende martinez diyordum ama soyle bi dusununce martinezi alirsak tolga tamamen biter. o yuzden bence yabanci tecrubeli bi kaleci almamiz lazim 1 yada 2 sene sonra yollariz veririz kaleyi tolgaya. ama tabi bu kaleci cordoba olmasin ahi gitmis vahi kalmis adamin
Yorum
-
ne yazık kiİlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim transfer felsefemiz su mu? :
fener çok yerinde transferler yaptı o bölgede artık işe yaramayan oyuncuları varsa biz kolayca kaparız bu mudur ?!

Yorum
-
bak hala okuyorsun..okuma o zaman...İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek size ne? Lafını bil öyle konuş. Burası kimsenin malı değil. Yazılan her şey ilgilendirir beni. Aynı adamın aynı mesajını 100 kez okumak istemiyorum. Burası oyuncak değil..poetricus
Yorum
-
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim transfer felsefemiz su mu? :
fener çok yerinde transferler yaptı o bölgede artık işe yaramayan oyuncuları varsa biz kolayca kaparız bu mudur ?!
ne alaka yaa..uğur boral-serkan balcı kötü futbolcumu yapmayın gözünüzü sevim..fener taraftarı serkanın gitmemesi için topicler açmıştı forumlarında bunu da unutmayın..!!Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
iste bu guzeldi.İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim transfer felsefemiz su mu? :
resmen adamlar boyle dusunuyo ya.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum