Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ......bursa ezikleri aimar la ilgileniyormus....yuh ya...bu kadar olmaz....

....fason mason adamlar cikip ilgileniyoz diyolar yada medya boyle yaziyor....

....bursa boyle yaziyorlar ama trabzona gelince dalga gecer gibi....kasimpasadan bilmem kim....altaydan mehmet sen ....bu ne rezilliktir ya....
    ....

.....ama bizim alti nokta korler dernegi .....aimari gormezki....

...adam tam aradigimiz adam.....lige damgasni vurur ...kafa toplarnda cok iyi gole yakin oyun kurucu....10 numara transfer olur...ama nerde...

.....ciddi bir teklifle gidilirse alinabilir....zaragozada oynuyor......gecen yillarda olsa alinamazdi ama ....2 yildir gozden dustu ama kalitesinden bisey kaybetmedi......hem zarogozada ayni mevkide de alessandro var iyi paraya verebilirler....
    Baba uçma.
    Aimar 22 Mİlyon Dolar karşılığında gitti Zaragoza'ya eğer yanlış bilmiyorsam.
    Öyle kolay kolay yedirirler mibize?
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Cordoba ile görüşecekmiş Yönetememe Kurulu.
      Asla birilerinin umudunu kırma.Belki de sahip oldukları tek şey odur.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        benim görebildiğim kadar bu ligtv muhabiri can karyağdının çok sağlam bilgi kaynakları var.. şu ana kadar en sağlıklı bilgileri o iletti kamuoyuna..
        hocamızın polonyadan da bir stoper beğendiğini biliyoruz.. acaba bu oyun toplamda kaç stoper kaldırır?
        kaleci sağbek solbek forvet eksik olarak güzel belirlenmiş de oyun kurucu açığı yok mu bu takımın? izlediğimiz maçlarda ceyhunun pek sorumluluk aldığını göremedim ben.. çoğunlukla halısaha formatında topla bela arar gibi geldi bana oynadığı dönemde..
        iyi bir oyun kurucu lazım..
        dinamo kievden yusufu rinconu correayı alamayacağımıza göre memlekette de bu ayarda oyun kurucu olmadığına göre mecburen ceyhuna idman yuklemesi yapacağız..
        güzel oyun diye bir şey vardı, sahi ne oldu ona?
        polonyadan da mı stoper beğenmiş.???
        ulan bu herif rahmetli dedemi mezardan kaldırıp stoper oynatmaya kalkacak...

Yorum

• bu arada galiba jabi haberi foss çıktı bursa salı günü imzaya bekliyomuş galiba sevinmedim desem yalan olur

Yorum

• Adnan Güngör'ün mutlu günü
            Samsunspor'da sözleşmesi sona eren ve Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan başarılı orta saha oyuncusu Adnan Göngör, evliliğe ilk adımı attı.

Başarılı futbolcu Adnan Güngör ile Ruhugül Çepniler, Fuar İçi Derya Düğün Salonu'nda düzenlenen muhteşem bir törenle nişanlandı. Nişanda oldukça heyecanlı olduğu gözlenen genç futbolcu Adnan Güngör, bu yıl hayatının en önemli iki imzasını atacağını belirterek, "İlk imzayı bugün atıyorum. Nişandan sonra da transfer konusuna bakacağım" dedi.

Nişan törenine Samsunspor eski Başkanı Mazhar Başoğlu, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular Caner, Kenan, Sakaryasporlu Musa Aydın ve eski milli futbolcu Celil Sağır ile çok sayıda davetli katıldı.

mutluluklar diliyorum adnan'a...

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              polonyadan da mı stoper beğenmiş.???
              ulan bu herif rahmetli dedemi mezardan kaldırıp stoper oynatmaya kalkacak...

bnce ön libero oynatır
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• polonyadan stoper ....erciyesten sağbek ..... "nokta" transfer konusunda adam ciddi ..aynı noktaya bol transfer .....
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• defalarca yazdım tekrar edeyim:
                  uyuyan bir adamı hafifçe dürterseniz uyanır, uyku taklidi yapan bir adamı hayatta uyandıramazsınız!
                  sizin burada zikrettiğiniz isimlerin en az on katı hatta hayatta duymadığınızı sandığım ülkelerden toprak sahada maçlarını dvdye kaydetmiş oyuncular dahi teklif olarak getirilip veriliyor kulübe ve yetkililere..
                  yönetim kurulu üyeleri: biz basından duyuyoruz.. transfer komitesinde değiliz ki bilelim derler..
                  transfer komitesi üyeleri: başkan bilir biz de basından duyuyoruz başkan bilgi vermiyor derler..
                  başkan: hocaya tam yetki verin dediniz verdik, işine mi karışalım der..
                  hoca: elimde onun on katı oyuncu var stichus.. adamı izlesen ağzının suyu akar der..
                  ahlaksız bir menejer tayfası ve maalesef düşük ahlaklı oyuncu piyasasında mali dengeleri altüst edecek saçma sapan talepler, kulüpten onlara saçma sapan teklifler..
                  sizin bildiğiniz ama yönetimin bilmediği hiç bir şey yoktur, lütfen inanın..
                  ben dario moreno diye bir topçunun dvdsini izledim geçen yıl.. düşüncem sorulduğunda da söyledim. beş dakika izledikten sonra dvdyi kırdım sinirimden.. sonra da o menejerin şirketi hakkında başkana ricada bulundum.. sanıyorum küsmüş gitmiş zaten..
                  öyle enteresan adamların öyle enteresan teklifleri oluyor ki..
                  an geliyor ziya hocaya hak veriyorum..

Yorum

• korkuyorum bu gidişle bizede şu türküyü söylemek düşecek ... geldi araluk ayi nerdesun mehmet ali dayi..........
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

defalarca yazdım tekrar edeyim:
                      uyuyan bir adamı hafifçe dürterseniz uyanır, uyku taklidi yapan bir adamı hayatta uyandıramazsınız!
                      sizin burada zikrettiğiniz isimlerin en az on katı hatta hayatta duymadığınızı sandığım ülkelerden toprak sahada maçlarını dvdye kaydetmiş oyuncular dahi teklif olarak getirilip veriliyor kulübe ve yetkililere..
                      yönetim kurulu üyeleri: biz basından duyuyoruz.. transfer komitesinde değiliz ki bilelim derler..
                      transfer komitesi üyeleri: başkan bilir biz de basından duyuyoruz başkan bilgi vermiyor derler..
                      hoca: elimde onun on katı oyuncu var stichus.. adamı izlesen ağzının suyu akar der..
                      ahlaksız bir menejer tayfası ve maalesef düşük ahlaklı oyuncu piyasasında mali dengeleri altüst edecek saçma sapan talepler, kulüpten onlara saçma sapan teklifler..
                      sizin bildiğiniz ama yönetimin bilmediği hiç bir şey yoktur, lütfen inanın..
                      ben dario moreno diye bir topçunun dvdsini izledim geçen yıl.. düşüncem sorulduğunda da söyledim. beş dakika izledikten sonra dvdyi kırdım sinirimden.. sonra da o menejerin şirketi hakkında başkana ricada bulundum.. sanıyorum küsmüş gitmiş zaten..
                      hak verme konusu???
                      hangi konuda abicim..
                      sürekli savunma oyuncusu alma konusunda mı??

yoksa gizli yürütüyorlar işi de onu mu ima ediyorsun....

hani saman altından su yürütüyorlar gibi anladım..

belki de öyle istediğim içindir bilemem

Yorum

en vurgulu yer burası...

zira ziya hocaya hak vermek için ancak öle bir an gelmesi lazım....

söylediklerin daha da içimi kararttı şimdi....

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          polonyadan stoper ....erciyesten sağbek ..... "nokta" transfer konusunda adam ciddi ..aynı noktaya bol transfer .....

Asla birilerinin umudunu kırma.Belki de sahip oldukları tek şey odur.

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            en vurgulu yer burası...

zira ziya hocaya hak vermek için ancak öle bir an gelmesi lazım....

söylediklerin daha da içimi kararttı şimdi....
                            ben ziyaya hak vermek için bi sebep bulamadım vallahi.
                            menejerler kolpa işlerle geliyorlarsa hem savunmacı hem hücumcu için asparagas getiriyorlardır..
                            bizimki nedense sürekli savunmacıları alıyor..

hak mak yok ziyaya..

bana adam gibi bi sol bek, bi orta saha bi de forwet almadan bu transferi bitirenler önümüzdeki senenin katilleridir..

Yorum

• gizli yürütme kısmını doğru anlamışsın desert..
                              gerçekten de kimseye bir şey söylenmemesi en doğrusu..
                              evvelki gün gerçekleşen toplantıda pozisyon vermiştir yabancılarla alakalı olarak hoca, isim vermemiştir..
                              hayatta en çok istediğim şeylerden biri oldu bu forumdaki kardeşlerimizden iki üç tanesinin yk üyesi olmaları..
                              demeçlerini takip etmek bana büyük keyif verirdi vallahi..

Yorum

Bu adamlar hiçmi biraraya toplanmıyorlar?ortak bi düşünceleri yok eğer böyleyse amatör bi takımdan farkı yok...

İyi o zaman verin ziyaya yetkiyi getirsin polonyadan tok defans oyuncularını,2.lig topçularını....

Ah Ersun yanal olucaktı o sadece T.Direktör diil aynı zamanda menajerde...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X