Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya ne nobresi orta saha alsınlar şu takıma
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• 1000 ci ödül var sacini ziya gibi kel yapip kadroya girecek
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Trabzonspor Prica'yı getiriyor

Trabzonspor, Bursaspor maçının ilk dakikalarında kaçan gollere yanıyor. Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, "O golleri atabilseydik sonuç çok daha farklı olurdu" dedi. Pişiren, transfer çalışmalarının ise Pazartesi günü netlik kazanacağını söyledi. Trabzonspor' un golcü futbolcusu Ersen Martin, İspanya Birinci Lig takımlarından Recrativo Huelva' ya 1. 5 Milyon Euro karşılığında satıldı. Bordo - mavililer bu futbolcunun yerine Pazartesi günü İsveçli golcü Rada Prica' yı Trabzon' a getiriyor.

DHA
        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• bakın şuraya yazıyorum eğer nobre alınırsa pricayıı ziya sol kanat oynatır adım gibi biliyorum
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 1000 sayfa var.. binlerce yorum var transfer yok taktik yok sistem yok
            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• bence hedef 2000 olmalı 1000 yetmez bu yönetim bunu hakediyor
              Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• bize öncelikle kaleci lazımm

cok acıl bir kaleci almamız gerek öyle cok ta iyi olmasada olurr...

ankara gücünden serkanı alalım süper olur
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• jeffersona şans verilmeli bence

Yorum

• ersen martin 1 milyon dolaramı satıldı 1,5 milyon euroya mı? hangisi doğru belli değil...bazı sitelerde 1 milyon dolar yazıyo bazılarında 1,5 milyon euro...
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Ersen'i verdiklerine göre Prica'ya da imza attırdılar. Aksini düşünmek istemiyorum

Galiba Huelva'nın resmi sitesinde çıkan rakam 1 milyon $
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• TRABZONSPOR'DA FORVET ARAYIŞLARI... Trabzon - </B>Ersen Martin'i İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne veren Trabzonspor'da forvet oyuncusu arayışlarını sürüyor.
                        Danimarka'nın Aalborg Takımı'nda forma giyen Rade Prica'nın transferiyle uzun süredir ilgilenen bordo-mavili kulüp, sürpriz biçimde Beşiktaş'da Zurih maçı sonrası kadro dışı bırakılan Mert Nobre'yi gündemine aldı. Bordo-mavililerin Mert Nobre konusunda Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler yaptığı ve bu transferin kısa sürede olumlu veya olumsuz olarak netlik kazanacağı kaydedildi.
                        Bu arada Trabzonspor'da kadro dışı kalan Çek oyuncu Tomas Jun'un da herhangi kulübe transferinin gerçekleşmemesi halinde affedilerek takımla birlikte idmanlara başlayacağı öğrenildi.

01/09/2007 14:30
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersen'i verdiklerine göre Prica'ya da imza attırdılar. Aksini düşünmek istemiyorum
                          aksi halde bu takım 30 golden fazla gol atamaz.

Yorum

• prica alındı gereği yoktu ama neyse hayırlı olsun camiamıza
                            bunun için ersenin satılması ise ayrı bir zeka örneği(!)
                            ama asıl transferorta sahaya yapılmalı
                            ey beceriksiz yönetim
                            bu güne kadar yüzümüzü güldürecek bir hareket bile yapmadın
                            bari şu transferin son günlerinde orta sahaya bir beyin al da takım canlansın bizim de yüzümüz gülsün
                            Fanki tonki zonki...

Yorum

• Ben bu Pricanın imzaladığından şüphe duymaya başladım demedi demeyin
                              Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• İlk olarak ANJINSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu Pricanın imzaladığından şüphe duymaya başladım demedi demeyin

inandınmı
                                gözlerimle grmden asla

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X