ya ne nobresi orta saha alsınlar şu takıma
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor Prica'yı getiriyor
Trabzonspor, Bursaspor maçının ilk dakikalarında kaçan gollere yanıyor. Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, "O golleri atabilseydik sonuç çok daha farklı olurdu" dedi. Pişiren, transfer çalışmalarının ise Pazartesi günü netlik kazanacağını söyledi. Trabzonspor' un golcü futbolcusu Ersen Martin, İspanya Birinci Lig takımlarından Recrativo Huelva' ya 1. 5 Milyon Euro karşılığında satıldı. Bordo - mavililer bu futbolcunun yerine Pazartesi günü İsveçli golcü Rada Prica' yı Trabzon' a getiriyor.
DHASampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
Ersen'i verdiklerine göre Prica'ya da imza attırdılar. Aksini düşünmek istemiyorum
Galiba Huelva'nın resmi sitesinde çıkan rakam 1 milyon $Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
TRABZONSPOR'DA FORVET ARAYIŞLARI...
Trabzon - </B>Ersen Martin'i İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne veren Trabzonspor'da forvet oyuncusu arayışlarını sürüyor.
Danimarka'nın Aalborg Takımı'nda forma giyen Rade Prica'nın transferiyle uzun süredir ilgilenen bordo-mavili kulüp, sürpriz biçimde Beşiktaş'da Zurih maçı sonrası kadro dışı bırakılan Mert Nobre'yi gündemine aldı. Bordo-mavililerin Mert Nobre konusunda Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler yaptığı ve bu transferin kısa sürede olumlu veya olumsuz olarak netlik kazanacağı kaydedildi.
Bu arada Trabzonspor'da kadro dışı kalan Çek oyuncu Tomas Jun'un da herhangi kulübe transferinin gerçekleşmemesi halinde affedilerek takımla birlikte idmanlara başlayacağı öğrenildi.
01/09/2007 14:30__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
aksi halde bu takım 30 golden fazla gol atamaz.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsen'i verdiklerine göre Prica'ya da imza attırdılar. Aksini düşünmek istemiyorum
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
prica alındı gereği yoktu ama neyse hayırlı olsun camiamıza
bunun için ersenin satılması ise ayrı bir zeka örneği(!)
ama asıl transferorta sahaya yapılmalı
ey beceriksiz yönetim
bu güne kadar yüzümüzü güldürecek bir hareket bile yapmadın
bari şu transferin son günlerinde orta sahaya bir beyin al da takım canlansın bizim de yüzümüz gülsünFanki tonki zonki...
Yorum
-
İlk olarak ANJINSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu Pricanın imzaladığından şüphe duymaya başladım demedi demeyin
inandınmı
gözlerimle grmden asla
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum