fransız haber ajansı afp nick carle ın fb ile anlaştığını flaş haber geçmiş ..bonservis bedeli 500 000 ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
tamam dengesiz transfer yapmayalım önümüze geleni almayalım ama yeter artık millet sezon biter bitmez transfer yaparken bizimkiler tatil yapıyor.fb colin kazımıda satın aldı bizim yönetim uykuya devam...daha erken bi kamp yapılsın lig başlasın futbolcu alınır acelesi yok...aferin yönetim...sezon kapanınca oyuncu aramay çıkın!...anti-klişe timi...
Yorum
-
Uğur planı
Trabzonspor yönetimi, sol kanatta yaşanan önemli sorun nedeniyle Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavililer, geçen sezon da talip oldukları ancak Sarı-Lacivertli takıma kaptırdıkları Uğur Boral için devreye girecek. Fenerbahçe’nin Roberto Carlos, ve Vederson’u transfer etmesinin ardından bu takımda forma bulması çok güçleşen Uğur Boral’ın menajeri aracılığıyla Trabzonspor kurmaylarına haber gönderdiği ve, “Fenerbahçe’ye gitmekte büyük hata yaptım. Bordo-Mavi formayı giymeye hazırım” dediği ileri sürüldü. Trabzonspor yöneticileri, sol kanattaki alternatifsizlik nedeniyle, Uğur ile boşluğu doldurmayı düşünüyor. Bunun için de önümüzdeki günlerde Sarı-Lacivertli kulübün kapısının çalınacağı kaydedildi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Tolunayın bir ara gs durumu vardı bizim yönetim onu satmadı ve o sene tolunay hiç bir şey oynamadı ...ama konu bu değil ...gökdeniz mukavelesi bittiği zaman kesinlikle Trabzon da kalmaz ...% 100 gider ... çok iddalı söylüyorum fatih tekke mukavelesi bittiği zaman takımda kalırdı ama gökdeniz kalmaz . adam şehiri sevmiyor gitmek istiyor ...aziz yıldırımın aglamasının sebebi tuncay konusunda çok belli .. hem adamı tutamadı hem de 1 lira para kazanamadı ..bence eger hüseyin ve gökdenizi satıp 13 14 milyon euro alabilirse hiç durmasınlar satsınlar ...bize de hiç bir şey olmaz en kötü gene 4 olur intertoto ya gideriz ..adam satmak önemli değil yerine adam koyabilmek önemli ...zaten bu yönetim bu satma işlerini hem iyi beceriyor hem de bayılıyor ...şansları da var ...
Fatih Tekke nin satışına karşı idim çünkü o adamı mecbur bıraktılar ..ama gökdeniz ve hüseyini iyi rakamlara satsınlar her şeye karşın bu hamle için yönetimi alkışlarım ...nasıl olsa gene hedef yok amaç yok . en azından borç öderler eger öderlerse ...
Yorum
-
fenerde tutunamayan genclere umut kapisimi olduk? altaydan biri vardi o ne oldu?İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur planı
Trabzonspor yönetimi, sol kanatta yaşanan önemli sorun nedeniyle Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavililer, geçen sezon da talip oldukları ancak Sarı-Lacivertli takıma kaptırdıkları Uğur Boral için devreye girecek. Fenerbahçe’nin Roberto Carlos, ve Vederson’u transfer etmesinin ardından bu takımda forma bulması çok güçleşen Uğur Boral’ın menajeri aracılığıyla Trabzonspor kurmaylarına haber gönderdiği ve, “Fenerbahçe’ye gitmekte büyük hata yaptım. Bordo-Mavi formayı giymeye hazırım” dediği ileri sürüldü. Trabzonspor yöneticileri, sol kanattaki alternatifsizlik nedeniyle, Uğur ile boşluğu doldurmayı düşünüyor. Bunun için de önümüzdeki günlerde Sarı-Lacivertli kulübün kapısının çalınacağı kaydedildi.
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur planı
Trabzonspor yönetimi, sol kanatta yaşanan önemli sorun nedeniyle Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavililer, geçen sezon da talip oldukları ancak Sarı-Lacivertli takıma kaptırdıkları Uğur Boral için devreye girecek. Fenerbahçe’nin Roberto Carlos, ve Vederson’u transfer etmesinin ardından bu takımda forma bulması çok güçleşen Uğur Boral’ın menajeri aracılığıyla Trabzonspor kurmaylarına haber gönderdiği ve, “Fenerbahçe’ye gitmekte büyük hata yaptım. Bordo-Mavi formayı giymeye hazırım” dediği ileri sürüldü. Trabzonspor yöneticileri, sol kanattaki alternatifsizlik nedeniyle, Uğur ile boşluğu doldurmayı düşünüyor. Bunun için de önümüzdeki günlerde Sarı-Lacivertli kulübün kapısının çalınacağı kaydedildi.
Aslinda iyi olur, ama ufukhan yine kicina tekmeyi basmasin
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
hahahaİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur planı
cavcav boşuna demedi bir iki sezon sonra biz de 500 bin dolara oynar diye
Yorum
-
İş böyleyse eğer stichus haklı çıkmış gibi görünüyor. Fiyat yükseltmeye çalışan menejerler oyun çeviriyor. Carle iyi oyuncu mu o konuda şüphelerim var. İnşallah iyi pas verebilen bir adamdır. Başka da bir şey istemem
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
KASIMPAŞA'DAN GURBETÇİ ATAĞI!..
Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşa, kadrosuna 4 gurbetçi oyuncuyu dahil etti.
Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hollanda Birinci Ligi takımlarından Ajax'tan Murat Yıldırım, Almanya Birinci Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'dan Mehmet Akgün, Almanya İkinci Ligi takımlarından Essen'den Barbaros Barut ve Greutherfürth'ten de Ali Yetkin'i kadrolarına kattıklarını açıkladı.
Gurbetçi oyuncuların takıma büyük katkı sağlayacaklarına inandığını ifade eden Süha Sidal, yabancı oyuncu transferi için de bugün Brezilya'ya gideceğini ifade etti.
----------
Bu kadar da beceriksizlik olmaz ki bizim anlaşacağımız en basit adamı bile kaptırmışlar ya.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Ali Yetkin'i bir arkadaş övüyordu burda onu da almış Kasımpaşa. Mehmet Akgün onlara gittiğine göre beğenilen bi forvet vardsı onlarda o da bize gelir öyleyseTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum