Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaf kaf arkadaşım sanırım aynı zamanda karşıyaka taraftarısın ... sana bir minik tiyo vereyim .. rıdvan dilmen çok ugraşıyor size gelmek için ama sizin yönetim almayacak ...bu arada dogru iş yaparlar 2 trilyonunuz buhar olup uçacak ...benden söylemesi

Yorum

• Ziya Doğan ın kesinlikle kalacağını düşünüyorum coolank...

Ziya Doğan kesinlikle kalacak, kalmalı...

Zaten gidecek olsaydı, Haşim - İbo dalaşından sonra gönderirlerdi...Ya da Haşim in yaptıklarından sonra istifa ederdi...Dikkat ettiniz mi bilmiyorum, HACIOSMANOĞLU nun SAYİTOĞLU hakkında söylediklerine, oyuncuları hocaya karşı kışkırttığı iddialarına ne SAYİTOĞLU ndan ne de oyunculardan, mesela Ceyhun dan bir yalanlama bile gelmedi...Sayitoğlu hala yönetimde ve asbaşkan...Ziya Hoca da teknik direktör...Bunların hepsi kulübün içinde sorunların konuşulup halledildiği yönünde bir gerçek çıkarıyor ortaya...

Çok önemli bir parantez açmak istiyorum...Aralık ta KONGRE var, hepimiz biliyoruz...Eğer ALBAYRAK kongrede aday olmayı düşünüyorsa çok samimi söylüyorum TRABZONSPOR bu transfer döneminde TÜRKİYE DEN VE DÜNYADAN süper futbolcular alacaktır...En ufak şüphem bile yok...Aralık ta kongre var ve başkan kongreye sportif bir başarısızlıkla asla gitmek istemez, giderse seçilemeyeceğini bilir...Bu yüzden cidden adaylık düşünüyorsa transferde çok mutlu oluruz...Ama niyeti bayrağı ARALIKTA devretmekse günü idare edecek şekilde transferler yapılır ve ALBAYRAK sessiz sedasız bırakır bu işi...Bana ilk olasılık daha ciddi ve olabilir geliyor...Bana bunu düşündürten muhalefetin şimdiden harekete geçmiş olması...HACIOSMANOĞLU farkındaolmadan yapıyor olsa bile Trabzonspor u gündemde tutarak, şu andaki yönetimin ve başkanın adımlarını dikkatli atmasını sağlıyor...ALBAYRAK ın önünde tek seçenek var...YA ADAM GİBİ BİR TAKIM, HOCA VE YÖNETİM kurup bu takımı başarıya koşturacak ya da rüzgarı arkasına alan HACIOSMANOĞLU gelip BAŞKAN olucak ve BOYNUZ KULAĞI GEÇMİŞ OLACAK...

Hayırlısı...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Musampa sezon başı alacağı peşin 500bin €'yu hüpletir öyle gider en azından. Ama hoca değişirse bilmiyorum belki de kalır
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ziya Doğan ın kesinlikle kalacağını düşünüyorum coolank...

Ziya Doğan kesinlikle kalacak, kalmalı...

Zaten gidecek olsaydı, Haşim - İbo dalaşından sonra gönderirlerdi...Ya da Haşim in yaptıklarından sonra istifa ederdi...Dikkat ettiniz mi bilmiyorum, HACIOSMANOĞLU nun SAYİTOĞLU hakkında söylediklerine, oyuncuları hocaya karşı kışkırttığı iddialarına ne SAYİTOĞLU ndan ne de oyunculardan, mesela Ceyhun dan bir yalanlama bile gelmedi...Sayitoğlu hala yönetimde ve asbaşkan...Ziya Hoca da teknik direktör...Bunların hepsi kulübün içinde sorunların konuşulup halledildiği yönünde bir gerçek çıkarıyor ortaya...

Çok önemli bir parantez açmak istiyorum...Aralık ta KONGRE var, hepimiz biliyoruz...Eğer ALBAYRAK kongrede aday olmayı düşünüyorsa çok samimi söylüyorum TRABZONSPOR bu transfer döneminde TÜRKİYE DEN VE DÜNYADAN süper futbolcular alacaktır...En ufak şüphem bile yok...Aralık ta kongre var ve başkan kongreye sportif bir başarısızlıkla asla gitmek istemez, giderse seçilemeyeceğini bilir...Bu yüzden cidden adaylık düşünüyorsa transferde çok mutlu oluruz...Ama niyeti bayrağı ARALIKTA devretmekse günü idare edecek şekilde transferler yapılır ve ALBAYRAK sessiz sedasız bırakır bu işi...Bana ilk olasılık daha ciddi ve olabilir geliyor...Bana bunu düşündürten muhalefetin şimdiden harekete geçmiş olması...HACIOSMANOĞLU farkındaolmadan yapıyor olsa bile Trabzonspor u gündemde tutarak, şu andaki yönetimin ve başkanın adımlarını dikkatli atmasını sağlıyor...ALBAYRAK ın önünde tek seçenek var...YA ADAM GİBİ BİR TAKIM, HOCA VE YÖNETİM kurup bu takımı başarıya koşturacak ya da rüzgarı arkasına alan HACIOSMANOĞLU gelip BAŞKAN olucak ve BOYNUZ KULAĞI GEÇMİŞ OLACAK...

Hayırlısı...
          Albayrak aralıktaki kongreye göre davranıp transfer yapacaksa en büyük transferlerinden biri Ziyayı gönderip Ersun Yanal ı alması olur ve ben coolank ın söylediklerini mantıklı buluyorum.. Belki kalbim Ziya gitsin Ersun Yanal gelsin diyerek coolank ın bu söyledikleri benim için cazibesini artırıyor ama Yönetimdeki bu deprem hoca ve futbolcularda da olacak..bunu en kısa zamanda göreceğiz....
          Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• hüseyin kalsın bence defansta çok iyi adam.
            musampada eğer ziya gidecekse kalsın.sol tarafa ondan iyisini bulmak bu yönetimle zor.gerçi bunlarda gitcekya neyse
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Albayrak aralıktaki kongreye göre davranıp transfer yapacaksa en büyük transferlerinden biri Ziyayı gönderip Ersun Yanal ı alması olur ve ben coolank ın söylediklerini mantıklı buluyorum.. Belki kalbim Ziya gitsin Ersun Yanal gelsin diyerek coolank ın bu söyledikleri benim için cazibesini artırıyor ama Yönetimdeki bu deprem hoca ve futbolcularda da olacak..bunu en kısa zamanda göreceğiz....
              bencede en iyi transfer bu olur.
              her ne kadar ersunu sevmesemde bu takım için ziyadan kat kat yararlı olacaktır.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Sayın hocam özellikle kongre konusundaki düşüncelerin çok dogru bir tespit .. hatta keza transfer konusunda da... aynen katılıyorum bu iki düşüncene de .. ben de eger bu yönetim kalırsa % 100 çok transfer yapacagına eminim ...en az 8 kişi .. 10 12 de olur .))))hatta Aralıktaki kongrede takım kafada olursa kongreyi de kazanma şansı yüksek olur bu da bir gerçek .. zaten kimse o durumda başkanlıga aday olmak istemez ...takım iyi kafada kongre oldu başkan değişti ve takım koptu ligden ...o başkanın allah yardımcısı olsun .)))))) zaten tüm hesaplar onun üzerine .. son şansını kullanmak istiyor SAYIN BAŞKAN ....

Ancakkkkkkkkkk ziya konusunda senin gibi düşünmüyorum ...şimdi bir de şöle düşün sayitoglu şu an müthiş bir güç eline geçirdi ki başkan olsa belki bu kadar güçlü olmazdı hiç konuşmadıgı baştan beri gelmesini istemediği suratına bakmadıgı bir hocayı veya hoca zannedilen şahısı orada bırakırmı sence ?çok ciddi olarak aykut operasyonunu yapan o zaten .. hiç öle sallama balon haber değil aykut ile çok ciddi ilgileniyor hatta daha da ileri gideyim ankaraspor çok inceden bir duruma karşı alternatif hoca arıyor ...

Haşim Sayitoglu ince işleri çok ii bilir .. asla 2 . başkana cevap vermez niye versin ortalık karışsın diye mi ? o hatayı asla yapmaz ...üstelik şunu biliyor ki ziyayı yediği zaman ben burdayım diyecek gelene de gözdagı vermiş olacak...en önemlisi taraftarın gazını almış olacak ortalık sessiz sakin olacak eh bir de 8 10 transfer tamammmmmmmm sezona şampiyonluk türküleri ile başlayacak ...

Haşim Sayitoglu kongre kazanma üstadıdır ..dengeleri çok ii bilir ...40 tilki gezer kafasında kimse bir şey anlamaz ya da anlayınca işte 2. başkan gibi olur ... şimdi orada sence kim kazandı .. 2. başkan mı ? hayır kaybetti 2. başkan ...o da bunu bildiği için her gün demeç verip saldırıyor bekliyor ki asbaşkan cevap versin vermezzzzzzzzzz.....asbaşkan işi gördü şimdi keyifle gülüyordur ....üstelik 2. başkanı ulusoy konuşturuyor mu diye de düşünmek lazım ....

Ben ilk baştan beri ilk geldiği günden beri ziya efendiye karşıyım bugün daha çok karşıyım çünkü bu takımı seviyorum ve erimesine rezil olmasına gönlüm kalbim vicdanım elvermiyor ....

Haşim Sayitoglu şunu ii biliyor ziyayı yerse hem taraftar rahatlayacak hem her yere mesajı vermiş olacak ..bunun hesabını da çoktan yapmıştır ....dogrusu da bu zaten ...

Ziya efendinin bir lafınıu kaçırma .. demişti ki işte efendim ben kalmak için ısrarcı değilim .......aman aman zaten biz de bayılıyorduk size .. ama o laf taraftara değildi asbaşkana idi ...

Yorum

• ersun yanal iyi hoş da her takımda bir dönem işlerin iyi gittiğini ama çöküşe geçtiği anda da toparlayamadığını biliyoruz.bunun en bariz örneğini manisa'da gördük..4-5 puan farkla lig liderliğinden adam küme düşme potasına girer mi?.

ziya hoca en azından kötü gidişe bir yerlerde dur diyebildi 4. konuma yükseldi.ziya hocanın da yetersizliği, hataları söz konusu ama değişiklik yaparken de iyi düşünmek lazım..tam bir sene sonra bugün ziya hocaya atıp tutanların aynı şeyleri ersun yanal için söyleyeceğine hiç şüphe yok..ondan sonra gelsin sıradaki...bu şekilde hiçbir yere varamayız..

ziya hoca illa kalsın demiyorum ama getirilecek isim çok iyi düşünülmeli, araştırılmalı...yani gelenin gideni arattığı yılları yaşıyoruz ne zamandır...
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• hüseyinin gitmesinin düşünülmesi komik bana göre. Kalede Tolga çok iyi bir kaleci değil ama yeterli olabilir. İyi defansta kesinlikle başarılı olur. Sol bek ve açığa iki adam mutlak olarak alınmalı. Ceyhuna alternatif hatta ondan iyi ve karakterli bir ortasaha alınmalı. (eski GSli Felipe ayarında) Jeff, Ferhat, Keçeli derhal gönderilmeli... Tabi herşey bir yana Ziya Doğan ve yönetim en erkeninden gitmeli...

Adı geçen transferlerden s.balcı saçmalık. Öbür arkadaş Serhatı tanımıyorum ama faydalı olacağını zannetmiyorum. Beşiktaşlı Fahri, İ.Akın ve Erciyesli Dieh in faydalı olabileceğini düşünüyorum. Forvet hattında bana göre sıkıntı yok. Sol kanattaki ve ortasahadaki problem giderilirse seneye büyük başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum.
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sayın hocam özellikle kongre konusundaki düşüncelerin çok dogru bir tespit .. hatta keza transfer konusunda da... aynen katılıyorum bu iki düşüncene de .. ben de eger bu yönetim kalırsa % 100 çok transfer yapacagına eminim ...en az 8 kişi .. 10 12 de olur .))))hatta Aralıktaki kongrede takım kafada olursa kongreyi de kazanma şansı yüksek olur bu da bir gerçek .. zaten kimse o durumda başkanlıga aday olmak istemez ...takım iyi kafada kongre oldu başkan değişti ve takım koptu ligden ...o başkanın allah yardımcısı olsun .)))))) zaten tüm hesaplar onun üzerine .. son şansını kullanmak istiyor SAYIN BAŞKAN ....

Ancakkkkkkkkkk ziya konusunda senin gibi düşünmüyorum ...şimdi bir de şöle düşün sayitoglu şu an müthiş bir güç eline geçirdi ki başkan olsa belki bu kadar güçlü olmazdı hiç konuşmadıgı baştan beri gelmesini istemediği suratına bakmadıgı bir hocayı veya hoca zannedilen şahısı orada bırakırmı sence ?çok ciddi olarak aykut operasyonunu yapan o zaten .. hiç öle sallama balon haber değil aykut ile çok ciddi ilgileniyor hatta daha da ileri gideyim ankaraspor çok inceden bir duruma karşı alternatif hoca arıyor ...

Haşim Sayitoglu ince işleri çok ii bilir .. asla 2 . başkana cevap vermez niye versin ortalık karışsın diye mi ? o hatayı asla yapmaz ...üstelik şunu biliyor ki ziyayı yediği zaman ben burdayım diyecek gelene de gözdagı vermiş olacak...en önemlisi taraftarın gazını almış olacak ortalık sessiz sakin olacak eh bir de 8 10 transfer tamammmmmmmm sezona şampiyonluk türküleri ile başlayacak ...

Haşim Sayitoglu kongre kazanma üstadıdır ..dengeleri çok ii bilir ...40 tilki gezer kafasında kimse bir şey anlamaz ya da anlayınca işte 2. başkan gibi olur ... şimdi orada sence kim kazandı .. 2. başkan mı ? hayır kaybetti 2. başkan ...o da bunu bildiği için her gün demeç verip saldırıyor bekliyor ki asbaşkan cevap versin vermezzzzzzzzzz.....asbaşkan işi gördü şimdi keyifle gülüyordur ....üstelik 2. başkanı ulusoy konuşturuyor mu diye de düşünmek lazım ....

Ben ilk baştan beri ilk geldiği günden beri ziya efendiye karşıyım bugün daha çok karşıyım çünkü bu takımı seviyorum ve erimesine rezil olmasına gönlüm kalbim vicdanım elvermiyor ....

Haşim Sayitoglu şunu ii biliyor ziyayı yerse hem taraftar rahatlayacak hem her yere mesajı vermiş olacak ..bunun hesabını da çoktan yapmıştır ....dogrusu da bu zaten ...

Ziya efendinin bir lafınıu kaçırma .. demişti ki işte efendim ben kalmak için ısrarcı değilim .......aman aman zaten biz de bayılıyorduk size .. ama o laf taraftara değildi asbaşkana idi ...

Ayni dusuncelere sahibim..once teknik kadroda degisiklik olacak ardindan saglam transferler yapilacak, aralik ayindaki kongreye elleri guclu girmek isteyecekler..
                      BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

Arkadaşlar bazı gerçekler var ki onları gözden kaçırmamalıyız ....

1)Her ne kadar SAYIN BAŞKAN ziya dogan ile devam edecegiz diyorsa da futbolun içinde olan (menejer ,antrenör,teknikdirektör yönetici) kişiler SAYIN BAŞKANIN ziya dogan ile devam etmeyecegini söylüyorlar ve bu konuda 1 kişi dahi aksi görüş beyan etmiyor ... bu haber ASLA Trabzon kaynaklı yönetici veya gazeteci haberi değildir ... işin daha da ilginç olan tarafı hemen hepsi ERSUN YANAL diyor ...ki hepinizin bildiği gibi ERSUN YANAL aslında 2. başkanın adayı ve istediği teknikdirektördü ...bu kadar futbol camiasının içinde olan kişiler kesin konuşuyorsa düşünmek lazım ...en büyük tezleri de haşim sayitoglunun hiç bir şekilde ziya dogan ile çalışmak istemeyecek olması ...buradan bakılırsa aslında dogruluk payı oldukça yüksek ...yaklaşık 1 ay önce aykut kocaman ile yapılan görüşme de bunu dogruluyor .....

2)Eger yukarıdaki haberler gerçek ise ki sanıyorum gerçek çünkü sıradan kişiler değildi (kamuoyunun tanıdıgı 2 hoca ile adı duyulan bir menejer vardı ) o zaman bu transfer haberleri benim de baştan tahmin ettiğim gibi şişirme piyasa yapma haberi ....bir menejerin bir cümlesi çok ilginç geldi ..dedi ki sivasa dikkat edin her sene ya fb ye ya bjk ye ya gs ye ya TRABZONSPOR a futbolcu satar gazete üstünden ama hiç kimseyi satmaz ....bu arada mehmet yıldız Trabzona gelmek istiyormuş orada oynarım diye düşünüyormuş ...keza hayrettin de dogru ise sözleşmesi bitiyormuş ...o da gelmek istiyormuş ...bir tek Trabzon Martinez ile ilgilenmiş ...sonucun ne olacagı belli değil ..Eger hoca değişecekse kim kimi nasıl transfer edecek ....bir örnek ...ERSUN YANAL yabancı kaleci istemez bunu çok iyi biliyorum o hakkını kalede kullanmak istemiyor o zaman martinez olsa dahi olmaz ...

size bir tiyo verebilirim ya da yüksek olasılık demek daha dogru olur .. eger oftaş dan gökhan trabzona gelirse ersun yanal olayı olmuş demektir ..dikkat ediniz ersunun gs ile adı geçtiği andan itibaren gökhanın da gs ile adı geçmeye başladı ama bu şahsen benim bildiğim çok ii bildiğim bir gerçek .. ersun gelmese dahi keşke o gökhanı alsak cavcav bizden iyi adam bulamaz nasıl olsa ...

bunları paylaşmak istedim belki transfer haberleri moral verebilir ama gerçek payı pek yok en azından bugün için ..wederson ve mehmet çakıra teklif dahi yok ...

bu arada ziya ya danimarka ya da isveç den bir stoper istemiş adını vs bilmiyorum ama ne kadar dikkate alınır bilmiyorum ....

bir de şu kesin .... ziya efendi kesinlikle stephanovu satmak istiyor bunu bazı özel mesajlaştıgım arkadaşlara kaç ay önceden dedim onlar biliyor ...yahu adam sırp milli takımın stoperine futbolcu degil diyor her zaman .)))

Kesin olan bir şey şudur.....bu yönetim çok adam alacak bence temiz 7 8 futbolcu kesin .. bismillah adnan la başladılar gerçi bakarsınız olmaz diyecegim ama o uşak geçen seneden beri kulubun kapısında bekliyor zaten ..kaynak nerede derseniz istasyondan aşagı yukarı 10 milyon euro ...hüseyin ve staphanovu da satsa aşagı yukarı bir 10 milyon da oradan etti size yaklaşık 20 milyon ... takas da epey topçu kullanacaklar ....

bu sene şöyle bir masal olmaz ..işte efendim yabancı kontenjanımız dolu ..bu sene bu masal pek olmaz .. zaten jeff ve dkoaj bedava ya da bedevaya yakın gidecekler .. şimek de belli değil ne olacagı ...musampa ve jun dan ise bize koca bir geçmiş olsun ....

alin su ersun'u yaw.. cok basimizi vururuz duvarlara.. Nasil yakin gecmiste Fatih'in satilmasi, Zurawski'nin alinmamasi bize cok pahaliya mal olan hatalar oldu ise, Ersun'la anlasamamiz da ayni derecede tarihi bir hata olur..
                        Tren kaciooooo ... hemde baara baara kacip gidiooo..
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

Sayın hocam özellikle kongre konusundaki düşüncelerin çok dogru bir tespit .. hatta keza transfer konusunda da... aynen katılıyorum bu iki düşüncene de .. ben de eger bu yönetim kalırsa % 100 çok transfer yapacagına eminim ...en az 8 kişi .. 10 12 de olur .))))hatta Aralıktaki kongrede takım kafada olursa kongreyi de kazanma şansı yüksek olur bu da bir gerçek .. zaten kimse o durumda başkanlıga aday olmak istemez ...takım iyi kafada kongre oldu başkan değişti ve takım koptu ligden ...o başkanın allah yardımcısı olsun .)))))) zaten tüm hesaplar onun üzerine .. son şansını kullanmak istiyor SAYIN BAŞKAN ....

senin de haklı olduğun bir çok konu var...ve yazdıklarının % 80 inde mutabıkız...

ama Ziya Doğan gönderilecek olsaydı, bunu mutlaka hisseder ve sağda solda ağlamaya başlardı...Hatta Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarından sonra bunu fırsta bilip kovulmayı beklemez ve sinir bozucu bir şekilde "İSTİFA EDİYORUM" der çeker giderdi...Golü yiyen de SAYİTOĞLU olurdu...Bunu yapmadı, bir bildiği var...Bence Ziya Doğan başkandan "devam" konusunda söz aldı...Sağda solda "İskeleti kurdum" diye dolaşıp duruyor...Bence kalacak...Neyse 10 güne kadar herşey netleşir zaten...

Ama buradaki fikir mübadelesi çok hoşuma gidiyor...Zevkle okuduğum, çok ince düşünebilen TRABZONSPORLULAR var...

Teşekkürler...
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• üstteki mesajım değilde ondan önceki mesajımda bir şeyi unutmuşum ... ceyhuna kafayı taktıgı dogru ziya efendinin ...hatta onun yerine yabancı arıyor dendi ... şimdi allah için düşünün siz hocasınız ve kendi aldıgınız adamı yemeye ugraşıyorsunuz ???????? biz daha ne konuşacagız ?neyi tartışacagız ? bu ceyhun olayını yöneticilerde biliyor gazetecilerde ....böyle bir MANYAKLIK olur mu ? iddaa ile söylüyorum ki düşüncem bu yönde ceyhun bu takımı tek başına sırtlayabilecek bir futbolcu ..iyi bir ceyhun çok iş yapar çok hemde ....ama adama kafaya takıp adamla dövüşürsen o adam da oynamaz oynayamaz .... ben ilk başlarda ziya efendi için ruh hastası tedaviye ihtiyacı var dediğim zaman tepki çekmiştim hatta forumdan da uzaklaştırılmıştım.. yanına ufak bir şeyler de yazmıştım gerçi .))))bu adam olmayan adam gerginlikten besleniyor yahu yapmayın arkadaşlar bırakın hocalıgını zaten hoca moca değil de bu adam ruh hastası gerçekten tedaviye ihtiyacı var .. tanıdıklarınız varsa sorun gençlerde malatya da neler yapmış ...

Yorum

• Sayın Hocam istifa ettiği anda hepten biter asla onu yapmaz ..o bilmiyor mu bittiğini ...üstelik kendine kafayı takmış bir adamı niye rahatlatsın ... hele hele bu yapıda bir adam ve ruh hastası bir adam .. mümkün değil ...utanmasa ki bence utanmaz tazminatı dahi kovalar ... eger bu yönetimde ona tazminat maddesi koyduysa yuh artık yani ...

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ersun yanal iyi hoş da her takımda bir dönem işlerin iyi gittiğini ama çöküşe geçtiği anda da toparlayamadığını biliyoruz.bunun en bariz örneğini manisa'da gördük..4-5 puan farkla lig liderliğinden adam küme düşme potasına girer mi?.

ziya hoca en azından kötü gidişe bir yerlerde dur diyebildi 4. konuma yükseldi.ziya hocanın da yetersizliği, hataları söz konusu ama değişiklik yaparken de iyi düşünmek lazım..tam bir sene sonra bugün ziya hocaya atıp tutanların aynı şeyleri ersun yanal için söyleyeceğine hiç şüphe yok..ondan sonra gelsin sıradaki...bu şekilde hiçbir yere varamayız..

ziya hoca illa kalsın demiyorum ama getirilecek isim çok iyi düşünülmeli, araştırılmalı...yani gelenin gideni arattığı yılları yaşıyoruz ne zamandır...
                                Bir kere Manisa farklı Trabzon farklı.. Trabzonun forması her ne şartta olursa olsun bu ligde kalır.. Trabzonspor formasını giymiş futbolcunun kalitesi değil buradaki.. Futbolcunun giydiği Trabzonspor formasının kalitesidir bu..
                                Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X