Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sol tarafa tavsiyem Jonathan Pitroipa, Almanya ikinci liginde oynuyor

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• pavel kardesler alınmalıdır...

Yorum

• Necati'nin dezavantajı huysuz olması herkese laf yetiştirmesi, takışması, hızlı bir futbolcu olmayışı. Avantajı hırslı, uzaktan şut atabiliyor olması. Son 1 yıldır ortada yok. Hüseyin her ne kadar ofansif oynayamasa da defansif anlamda büyük katkı sağlıyor. Zor bir soru açıkçası. Necati'nin sakatlığı, ruh durumu iyi araştırılmalı. Bir de şu var gs bitik futbolcusunu verecek, sağlam bir defansif oyuncu+Trabzonspor'un kaptanını alacak, biz bitik bir futbolcu alıp tamir etmeye çalışacağız
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu takımda ziya verken düşünceniz defans olsun yok öyle 10 numara falan.....

Yorum

• Hüseyini satmak gerek ne işimiz var necatiyle ...necati onların olsun .. jestere katılıyorum illa olacaksa ümit karan belki olabilir o da belki yani ... ruslara satsınlar 3 5 milyon euro ya .. 3 milyon da olur 4 milyon da ...

hüseyin ve stephanovun transferinden 10 milyon dolar toplasınlar yeter ...eoru değil dolar ...gerçi ben stephonovu satma taraftarı değilim ama anlaşıldıgı ve duydugum kadar ile o iş bitti gibi .. gerçi devre arasında sözünü verdik diyorlardı şimdi ise ortada bir şey yok ...o zaman 6 milyon euro diye konuşuyorlardı .. bu ruh hastası oynatmadı ki uşagı iyi fiyata satalım ...adamların da kafası karıştıysa şaşırmamak lazım ..

dün lig A da teknik direktörlük yapacak bir arkadaşım hüsnü özkarayı aradı ...trabzonlu genç bir iki futbolcu sordu .. laf sırasında o ilgili futbolculara kendisinin de talip oldugunu söyledi trabzon ile konuşuyorum dedi .. yani anlaşıldıgı üzere martinezi hala kovalıyorlar aslında işi bitirmek isteseler bitirirler çünkü sakarya da 1 lira yok durumları çok kötü ...arayan teknik direktör arkadaşımın yorumu ise agırdan alıyorlar martinezi çünkü rüştü yü kovalıyorlar dedi .. martineze hem para hem en az 3 futbolcu vermeleri lazım dedi çok yanaşmazlar o işlere dedi .. eger rüştü olursa çok ucuza kapatırlar martineze göre dedi . eger ancak rüştü olmazsa martineze dönerler dedi ..

Yorum

• Ben olsam belki gelmezler ama alex ve tuncaya teklif götürürdüm.. Medya bunlarla ilgilenirken kendi transferlerimi yapardım.. Ayrıca büyük takım olduğumuz anlaşılırdı bu sebeple..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• bu takımdan galatasaraya oyuncu gidiyorsa bişey demiyorum daha ben! hüseyin değil keçeli bile istanbul takımlarına satılmamalı isterlerse 10 milyon avro versinler

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu takımdan galatasaraya oyuncu gidiyorsa bişey demiyorum daha ben! hüseyin değil keçeli bile istanbul takımlarına satılmamalı isterlerse 10 milyon avro versinler
                  keçeiyi bedava versek almazlar ki
                  "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Bir Forvet, bir 10 Numara bir Kaleci vede Ibrahim Akini alirlarsa oldu bu is!
                    Ibrahim Akin Bonservisi elinde bulunan en iyi 3 - 4 Futbolcudan birisi, Karadenizli ve müthis sol ayagi var.
                    Hani bizimkiler onu istiyordu?
                    Neden hic Adi gecmiyor?
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Sözleşmesi biten oyunculardan Tolga Seyhan ve Micheal Petkovic alınabilinir....

Bu arada bizde sözleşmesi biten Yavuz Odabaşı FM de çok iyiydi yenileseler iyi olur aslında

Yorum

• DOĞAN 10U İSTİYOR

Trabzonspor, yabancı transferinde hedefe kilitlendi...

Orta sahanın yükünü çekecek, takımı yönetecek bir beyin arayan Ziya Doğan, yönetime sunduğu 7 isim için karar aşamasında. Doğanın listesinin başında; Emerton, Sterjevski, Svanback, Eguren, Brozek var...

KARAR AŞAMASINDA

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bir kaleci bir de 10 numara alıp transferi noktalamanın planlarını yaparken, şartların oluşması halinde Galatasarayın golcü oyuncusu Necatinin de kadroya katılması için başkan Nuri Albayraka rapor verdi. Ziya Doğanın, olmazsa olmazları arasında ise 10 numara yer alıyor. Orta sahanın yükünü çekecek, takımı yönetecek bir beyin arayan Doğan, yönetime sunduğu 7 isim için karar aşamasında.

LİSTESİ KABARIK

Geçtiğimiz sezon Blackburn formasını giyen Avustralyalı futbolcu Brett Emerton, İsviçrenin Basel takımında oynayan Mile Sterjevski, Helsinborglu Frerdik Svanback, Hammaryli Sebastian Eguren, Wisla Krakowlu Piort Brozek ile yakından ilgilenen Teknik Direktör Ziya Doğan, başkan Albayrakdan 10 numara transferinin en geç 2 hafta içerisinde bitirilmesini istedi.

Doğan, yeni sezonda şampiyonluk için mücadele edecek bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını belirtirken, "Bu camiaya borcum var. Trabzonsporun şampiyonluk hasretine sen verip borcumu ödemek istiyorum" diye konuştu.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet haklisin, Hüseyinle cok basarili olduk son senelerde
                          Ağlanacak halin var senin bide futbol bilgin yoq...

Yorum

• Bir Forvet, bir 10 Numara bir Kaleci vede Ibrahim Akini alirlarsa oldu bu is!

iş olur mu bilmem ama epey iyi olur gerçi sol tarafa adam almaz bunlar ..kadrodan birini bulur koyarlar gözüktüğü kadarı ile kaleci ve forvet alacaklar ... ben hep dedim gene diyorum ceyhunu kazanırsa 10 numara sorunumuz olmaz

Yorum

• MARTİNEZ BİTMİŞ AMA!

Trabzonspor, el sıkıştığı kaleci için 'bekle-gör' taktiği uyguluyor...

1 numara için Martinez'de ısrarcı olan Bordo-Mavililer, bonservis için 3.5 milyon $ isteyen Sakaryaspor'a son teklifini verip bekleme geçti. Martinez de Trabzon gelmek için kulübüne baskı yapıyor...

O DA ÇALIŞIYOR

Martinez de Trabzonspor'a gelmek için çalışıyor. Bordo-Mavililer'in 1 numara için ısrarcı olduğu Martinez için Sakaryaspor ile pazarlıklarını sürdürürken, Kolombiyalı kaleci ile gizlice el sıkıştı. Bu nedenle elini güçlendiren Trabzonspor, Martinez için kendi şartlarına Sakaryaspor'un inmesini bekliyor. 3.5 milyon $ isteyen Sakaryaspor'a 1 milyon $+ 2 futbolcu öneren Trabzonspor, bu transferde mutlu sona ulaşacağına inanıyor.

BIRAKIN GİDEYİM

Trabzonspor, Sakaryaspor'un bonservisde aşağı çekmek amacıyla 'bekle-gör' taktiği uygularken, Martinez de kulübüne Bordo-Mavili takıma gelmek için baskı yaptığı belirtildi. Trabzonspor'a gitmek istediğini bu yönde kendisine anlayış gösterilmesini beklediğini yönetime ileten Martinez'in bu resti karşısında Sakarya'nın zor durumda kaldığı belirtildi. Trabzonspor, işi ağırdan alarak Martinez'in işini en iyi şartlarda bitirmek amacında.
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir Forvet, bir 10 Numara bir Kaleci vede Ibrahim Akini alirlarsa oldu bu is!

iş olur mu bilmem ama epey iyi olur gerçi sol tarafa adam almaz bunlar ..kadrodan birini bulur koyarlar gözüktüğü kadarı ile kaleci ve forvet alacaklar ... ben hep dedim gene diyorum ceyhunu kazanırsa 10 numara sorunumuz olmaz

Dogru.
                                Ceyhunu kazansin ve 10 Numara sorunu cözülsün ama sol tarafa ADAM lazim ADAM!!!!!

Ibrahim Akini almasi lazim!
                                Yada Musampayi cidden kazanmasi lazim ki bu imkansiza yakin!!!

Tecrübeli bir Kaleci sart ve o yüzden önce Rüsdü derim ben!
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X