Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun Yanal dünyada futbolu basketbol gibi oynatan tek hocadır. Takımın tüm oyuncuları ile hücum edip, tüm oyuncuları ile savunma yapar. Bu nedenle zaman zaman hızlı hücum yer ve bunu engellemek için taktik faul yapar. Basketbol otoriteleri gibi oyuncuların maç içi istatistiklerini tutar. Sporcuların kondisyonlarını da bilimsel metodlarla takip eder ve artırmak için özel antrenman teknikleri uygular. Bütün bunların sonunda:

1- Takımdaki vasat oyuncularının performansı öylesine artar ki İstanbul takımları onları yıldız oyuncu sanır.

2- FİFA'nın sürekli uğraşıp da başaramadığı olay gerçekleşir ve gol oranı anormal derecede artar.

3- Seyirciler başa baş giden bir basketbol maçı seyreder gibi 90 dakika boyunca nefeslerini tutar.

4- "Futbol izlemek bu kadar keyifli miymiş" dedirten bir oyun sergilenir.

Ne kadar büyük bir hoca olduğunun farkına kendisi bile varamayan Ersun Yanal önceki yıllarda büyük takımlara ilişerek büyüyeceğini sandı. Adı büyük olan takımları gerçekten büyük takım yapacak kişinin kendisi olduğunu anlayamadı. Bu hatası yüzünden bir Anadolu takımını şampiyon yaparak Türkiye Liginde gerçekleştirebileceği futbol devrimini tamamlayamadı. Bir eşşek bir kere saplandığı bataklığa bir daha saplanmaz. Bu sene İstanbul takımları ile fingirdeşmeden işine konsantre olursa Manisaspor ile bunu başarır demiştim ama olmadı bir yandan galatasaray bir yandan fener bahçe satılmış medyası hergün boy boy manşetler attılar Ersun Yanal şuraya buraya diye.. Aynı bataklığa bir daha girdi Bizans medyasına bir kez daha yem oldu.

Ersun Yanal hakkında yazdığın şeylere böyle cevap veriyorum Ersun Yanalın tek hatası yukarıda da belirtiğim gibi istanbul medyasına direnememesidir Trabzonsporda böyle bir sorun kalmayacaktır Trabzonspor en büyüğüdür çünkü.
    arkadas biz basketbol degil futbol oynuyoruz! Ersun Yanal bu takimi calistiramaz...11 kisi hücüm oynatir eger sansimiz varsa kazaniriz ama aksi taktirde Manisa gibi asagilarda gezeriz...Ersun Yanal ne yapti? Ankaragücüyle 4. olmus...e kardesim Galatsaray,Besiktas, Fenerbahce ve Trabzondan sonra illaki bi takim 4. olacaktir ve ordada ankaragücü oldu! Milli takimin af edersin icine etti ve biz dünya sampiyonasina katilamadik. Simdi bizi mi batirsin? Birakin bu Ersun yanali hep hikaye...
    BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadas biz basketbol degil futbol oynuyoruz! Ersun Yanal bu takimi calistiramaz...11 kisi hücüm oynatir eger sansimiz varsa kazaniriz ama aksi taktirde Manisa gibi asagilarda gezeriz...Ersun Yanal ne yapti? Ankaragücüyle 4. olmus...e kardesim Galatsaray,Besiktas, Fenerbahce ve Trabzondan sonra illaki bi takim 4. olacaktir ve ordada ankaragücü oldu! Milli takimin af edersin icine etti ve biz dünya sampiyonasina katilamadik. Simdi bizi mi batirsin? Birakin bu Ersun yanali hep hikaye...
      ersun yanal ne mi yaptı sorusuna sadece gülüyorum ankara gücü ve genclerbirliginde yaptıklarını görmezlikten gelmek cok yanlıs o sene uefa kupasını kazanan valenciaya tek yenilgisini tattırdı ve valenciaya uzatmalarda elendi gençlerbiriligiyle 3. oldu ve yine aynı sezon en cok gol atan takım gençlerbirligiydi ayrıca milli takımda grubun en cok gol atan takımı bizdik ve ersun hoca görevinden alındıgında takım 2. durumdaydı tamam istemeyebilirsiniz ama yaptıklarını görmemezlikten gelemezsiniz

Yorum

• marcelinhos100 : Ersun yanal ile ilgili yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Ve bu takımı ayağa kaldırıcak kişide Ersun Yanaldır.

Trabzonli_61 vbmenu_register("postmenu_775782", true); : Alıntı yapıp cevap yazdığın konudaki yazını bir daha oku çok saçma bir yazı yazmışsın. basketbol değil futbol oynuyoruz demişsin arkadaş sadece bir örnek vermiş. ankaragücünün 4. olmasınıda küçümseme yıllarca orta sıralarda kalan klüpler bunlar gençlerbirliği gibi. Milli takımın içine falanda etmedi hakanı almayarak zaten milli takımı kurtarmıştıki kabus geri döndü. ayrıca şimdi bizimi batırsın demişsinde bu takım bundan fazla batmaz merak etme. ersun yanal Trabzonda görev yaparsa basın onu şişiremez. oyuncuları dünya yıldızı gösterip şişirtemez.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ersun yanal ne mi yaptı sorusuna sadece gülüyorum ankara gücü ve genclerbirliginde yaptıklarını görmezlikten gelmek cok yanlıs o sene uefa kupasını kazanan valenciaya tek yenilgisini tattırdı ve valenciaya uzatmalarda elendi gençlerbiriligiyle 3. oldu ve yine aynı sezon en cok gol atan takım gençlerbirligiydi ayrıca milli takımda grubun en cok gol atan takımı bizdik ve ersun hoca görevinden alındıgında takım 2. durumdaydı tamam istemeyebilirsiniz ama yaptıklarını görmemezlikten gelemezsiniz

Milli takim gurupta en cok gol atan takimdi ha...bana gol lazim degil bana galibiyet lazim! 1-0 olsun bizim olsun derler buna! 5 gol atip 10 gol yersen ne anladim bu isden?? Bak fatih terime türkiyeyi ne yapiyor simdi!
          BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

Milli takim gurupta en cok gol atan takimdi ha...bana gol lazim degil bana galibiyet lazim! 1-0 olsun bizim olsun derler buna! 5 gol atip 10 gol yersen ne anladim bu isden?? Bak fatih terime türkiyeyi ne yapiyor simdi!
            milli takımı kacıncı bıraktı ?

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              marcelinhos100 : Ersun yanal ile ilgili yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Ve bu takımı ayağa kaldırıcak kişide Ersun Yanaldır.

Trabzonli_61 vbmenu_register("postmenu_775782", true); : Alıntı yapıp cevap yazdığın konudaki yazını bir daha oku çok saçma bir yazı yazmışsın. basketbol değil futbol oynuyoruz demişsin arkadaş sadece bir örnek vermiş. ankaragücünün 4. olmasınıda küçümseme yıllarca orta sıralarda kalan klüpler bunlar gençlerbirliği gibi. Milli takımın içine falanda etmedi hakanı almayarak zaten milli takımı kurtarmıştıki kabus geri döndü. ayrıca şimdi bizimi batırsın demişsinde bu takım bundan fazla batmaz merak etme. ersun yanal Trabzonda görev yaparsa basın onu şişiremez. oyuncuları dünya yıldızı gösterip şişirtemez.
              O örnek verdi bende örnek verdim! Herkesin kendi düsüncesi var! Hem zaten bosuna Ersun yanal diyorsunuz cünkü su an takimin basinda ziya dogan var ve seneyede onunla devam edecegiz Allahin izniyle...

Yorum

O örnek verdi bende örnek verdim! Herkesin kendi düsüncesi var! Hem zaten bosuna Ersun yanal diyorsunuz cünkü su an takimin basinda ziya dogan var ve seneyede onunla devam edecegiz Allahin izniyle...
                haaaa anladım sen ziya dogan diyosun ozaman kusura bakma tartışmaya gerek yok ziya dogan denen zat-ı muhteremle ersun yanal kıyaslanabilir mi haklısın
                forza ziyaaaa

Yorum

milli takımı kacıncı bıraktı ?
                  2. birakti... büyük basari onun icin geldik dünya sampiyonasina degil mi! Tüm dünyaya rezil olduk sen bana gelmis kacinci olduk diyorsun...ukrayna bizi rezil etti adeta dahasi var mi...türkiye her zaman gruptan 1. olarak cikmasi lazim ve su anda Allaha sükür birinciykiz fatih terim sayesinde

Yorum

haaaa anladım sen ziya dogan diyosun ozaman kusura bakma tartışmaya gerek yok ziya dogan denen zat-ı muhteremle ersun yanal kıyaslanabilir mi haklısın
                    forza ziyaaaa
                    ne alakasi var kardesim? ozaman fatih terimi neden begeniyorum?

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersun Yanal dünyada futbolu basketbol gibi oynatan tek hocadır. Takımın tüm oyuncuları ile hücum edip, tüm oyuncuları ile savunma yapar. Bu nedenle zaman zaman hızlı hücum yer ve bunu engellemek için taktik faul yapar. Basketbol otoriteleri gibi oyuncuların maç içi istatistiklerini tutar. Sporcuların kondisyonlarını da bilimsel metodlarla takip eder ve artırmak için özel antrenman teknikleri uygular. Bütün bunların sonunda:

1- Takımdaki vasat oyuncularının performansı öylesine artar ki İstanbul takımları onları yıldız oyuncu sanır.

2- FİFA'nın sürekli uğraşıp da başaramadığı olay gerçekleşir ve gol oranı anormal derecede artar.

3- Seyirciler başa baş giden bir basketbol maçı seyreder gibi 90 dakika boyunca nefeslerini tutar.

4- "Futbol izlemek bu kadar keyifli miymiş" dedirten bir oyun sergilenir.

Ne kadar büyük bir hoca olduğunun farkına kendisi bile varamayan Ersun Yanal önceki yıllarda büyük takımlara ilişerek büyüyeceğini sandı. Adı büyük olan takımları gerçekten büyük takım yapacak kişinin kendisi olduğunu anlayamadı. Bu hatası yüzünden bir Anadolu takımını şampiyon yaparak Türkiye Liginde gerçekleştirebileceği futbol devrimini tamamlayamadı. Bir eşşek bir kere saplandığı bataklığa bir daha saplanmaz. Bu sene İstanbul takımları ile fingirdeşmeden işine konsantre olursa Manisaspor ile bunu başarır demiştim ama olmadı bir yandan galatasaray bir yandan fener bahçe satılmış medyası hergün boy boy manşetler attılar Ersun Yanal şuraya buraya diye.. Aynı bataklığa bir daha girdi Bizans medyasına bir kez daha yem oldu.

Ersun Yanal hakkında yazdığın şeylere böyle cevap veriyorum Ersun Yanalın tek hatası yukarıda da belirtiğim gibi istanbul medyasına direnememesidir Trabzonsporda böyle bir sorun kalmayacaktır Trabzonspor en büyüğüdür çünkü.
                      Benim Ersun Yanal konusunda bazı şüphelerim var:

1- Yaptıklarının hiçbirini sonuçlandıramadı. Çalıştırdığı takımların hepsi hızlı bir yükseliş yaparak çöküş sürecine girdi. Tesadüf olamaz diye düşünüyorum.
                      2- Onun yüksek çalıştırma temposu özellikle Trabzon kökenli oyuncularımızla çatışma yaşamasına neden olabilir. bunu göze almak ama gözardı etmemek gerekiyor.
                      3- Özelikle Manisa'daki son derece başarısız deneyiminden sonra bence başka bir takımda kendini yeniden ispatlaması gerekiyor. Bizim şu anki durumumuz deneme değil nokta atışı transfer yapmamızı mecburi kılıyor.

Saygılar

Yorum

• Ersun Hoca tam bir saatli bomba bana göre..
                        Ne yapacaı belli değil.
                        Manisa'daki durumu ben ona yorumuyorum.
                        Farklı nedenleri var sanıyorum.
                        Liderliği düşünmeyen bir takım birden kendini tepede buluyor.
                        Bu da tabi bir afallamaya sebep oluyor.
                        Ardından bir oyuncularını kalp krizi geçirmesi.
                        Sonra Zelenka olayı..
                        Diğer kadro dışı kalan yabancı.
                        Psikolojik çöküş.

Bizi ya vezir yapar ya rezil eder.
                        Bu riski alınmaya değer mi bilmiyorum!
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• ersun yanal genclerbirliginin kadrosuyla onlari sampiyonluga oynattiysa bizim kadromuz arti bir kac takviyeyle bizim takimi sampiyon yapar arkadas...uefada gencleri o kadroyla ceyrek finale cikardiysa bizi nereye cikarabilir onu siz düsünün
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Kisiligi siyasi gorusu yada herhangi birseyi bizi ilgilendirmez bize hoca olacaksa adaminin teknik adamlik yonunu tartisirim ben arkadas, ee teknik acidan bakildigindada hicbirsey yapmasa takimi atak oynatacaktir ve bana bu yeterde artar yemisiz yenilmisize fazla bakmayiz eger atak futbol oynayip rakibi ezmissek...Bence Ersun Yanal olabilir aslinda yada eskidende belittigim gibi Aykut..
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

ne alakasi var kardesim? ozaman fatih terimi neden begeniyorum?
                              Neden begeniyorsun bende ayni seyi soruyorum. Fatih Tekke, Gokhan Unal, Halil Altintop, ve bir suru yetenekli forvetimizi fosil Hakan Sukur icin takimdan kesti sonra Isvicre'de onu tek forvet olarak sahaya surdu ve bi tane kaleye sutu olmamasina ragmen 90 dk oynatti. Sonra 2-0 maglup olduk ve Dunya Kupasina gidemedik. Ersun Yanal takimi 2. birakti ve Fatih Terimde 2. birakti ve simdi sen diyorsun Ersun yuzunden rezil olduk. Bence Fatih yuzunden rezil olduk. Fatih Terimlen o donemecte kazadigimiz hic bir maci Fatih Terimin yuzunden kazanmadik. Ukrayna, Arnavutluk, ve Danimarka maclarindan Tumer'in bireysel tekniginlen kazandik. Bak o gollere soyle hangisi duzenli bir atak sonucu atilmis. Tumer 5 kisiye calimliyor gol atiyor sonra macin kalan kisimlarinda takim yatiyor sonra Fatih Terim super bir teknik direktor.

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kisiligi siyasi gorusu yada herhangi birseyi bizi ilgilendirmez bize hoca olacaksa adaminin teknik adamlik yonunu tartisirim ben arkadas, ee teknik acidan bakildigindada hicbirsey yapmasa takimi atak oynatacaktir ve bana bu yeterde artar yemisiz yenilmisize fazla bakmayiz eger atak futbol oynayip rakibi ezmissek...Bence Ersun Yanal olabilir aslinda yada eskidende belittigim gibi Aykut..

Aykut Fenerbahceli.
                                Kalsin
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X