Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şimdide daha lig bile başlamadan intertotodan elenmeyi mi beklemeye başladık zaten birçok arkadaş dedi umarım turkiye kupasından eleniriz elendik umarım şuna yeniliriz buna yeniliriz yenildik ama hala ziya var ziyayı bende istemiyoum ama o gitsin diye elenmeyi istemek nasıl bir mantıktır aklım almıyor
    ....peki nasil gider bu adam .......

....adam takimin gelecegiyle oynuyor...nerde bi ici gecmis adam varsa almis listesine ...ne olacak bu sekilde .....

.....bende istemem tabiki elenmek ama nasil gider bu adam nasil........?????

...ya bi katil tutup vurduracaz yada ...bilmiyorum ne olacak...
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• arkadaslar serkan balci kotu adam degil fenerlilere sorun adnan kotu adam olsa njk be kayseride istemez jabi ise alinirmi bilmem ama sagbekte iyi is yapar egemen iyi defans oyuncusu fenerde istiyor bakalim kim alcak bence bu seneki transferler iyi sadece forvet ve sol acik lazim zaten umut-gokdeniz-yattara-ceyhun gibi adamlarimiz var hucum hattinda 2 aam daha almak yeterli olacaktir.Intertoto olayina gelince bence turu gececegiz orada gencleri gorme sansida elde edecegiz bakalim ozellikle ufuk bayraktari merak ediyorum

Yorum

• Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör, Bordo-mavili kulübe söz verdiğini ve imza gününü beklediğini söyledi.

Adnan Güngör, yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile anlaşan Ertuğrul Sağlam'ın kendisini ısrarla istediği yönündeki iddialar ile ilgili olarak, ''Ertuğrul hoca daha önceden Kayserispor'dayken beni istemişti, ama son dönemlerde hiç görüşmedik. Zaten ben Trabzonspor'a söz verdim. İmza günümü bekliyorum, 11 Haziran'dan sonra imza atacağım'' dedi.

Adnan, Trabzonspor gibi her yıl şampiyonluk hedefiyle yola çıkan bir takımda oynamaktan mutluluk duyacağını ifade ederek, ''İnşallah şampiyonluk yolunda ben de memleketimin takımına katkı sağlayacağım. Hedefim Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamaktır'' diye konuştu.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• tepkimizi belli etmezsek taraftar olaya el koymazsa klavye başında oturup yazıp durursak bi yere gitmez bu adam tepkimizi artık belli etmemiz gerekiyor imza kampanyası veya klüp binası önünde oturma eylemleri felan olabilir mesala
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• jabi neyin nasidir yaaa? kaç gol atmış ne yapmış mevkisi nedir ,serkan adnan bunlarla ancak fındık kupasını alırız

Yorum

• POLONYA’DA BİR TRABZONLU

Ziya Hoca telefon açıyor, diyor ki “Polonya pazarı oldukça ucuz ve kaliteli, birkaç yabancı alalım”. Sonra da 4 milyon dolarlık bir oyuncuyu öneriyor ama yönetim fiyatı pahalı buluyor. Hoca da isyan ediyor haklı olarak, para vermeden nasıl şampiyon olacaksınız diye!

Eeee, şampiyonluk ucuz adamlarla olmaz!

Kulüp içindeki insanları dinliyoruz daha sonra, öyle fırsatlar kaçmış ki. Örneğin Gürcü yıldız Gogua’nın alınmasını Arçil ve Şota ısrarla önermişti. Hacıosmanoğlu da büyük çaba sarf etmiş Gogua’nın transferi için ama boşuna zaman yetmedi.

Bir başka olay Kaleci transferinde yaşanmış. Martinez için devre arasında anlaşma sağlanmıştı. Martinez alınacak yerine Fatih Akyel, Jefferson ve Erdinç verilecekti. Gayet iyi bir anlaşma ancak ben bilirim diyen üst düzey bir yönetici :“Martinez de 20 gol yedi Jefferson da aynı kalitedeki kaleciyi niye alalım?”diyor. Unutulan bir şey var Jefferson Trabzonspor’un kalecisi Martinez Sakaryaspor’un. Martinez önünde savunma bloğu olmadan tek başına onlarca maç kurtardı.

Mevcut yönetim Trabzonspor’u bankadan aldığı borçla çekip çeviriyor. Banka faizi yaklaşık olarak ayda 400 milyar. Elini cebine atmadıktan sonra ne manası var idarecilik yapmanın. Herkes Trabzonspor’a yönetici olsun o zaman!

Transfer borsası

Trabzonspor’un takip ettiği isimlere bakınca gelecek yıl için umutlanıyoruz. Ziya Doğan işi çözmüş, Polonya tam bir futbolcu tarlası, ucuz ve genç yetenekler var. Symek’in takım arkadaşı Dudka süper bir yıldız aynı şekilde Polonya milli takım kalecisi Artur Boruc var. Bursasporlu Egemen ya da Serkan Balcı da alınabilirse takıma büyük katkıları olur. Ancak şunu belirtelim yaşı ilerlemiş ve Fener taraftarı bir Rüştü çok mantıklı bir transfer olmayacaktır.

İstasyonu değil limanı satın!

İstanbul Kartal’daki benzin istasyonu satılacakmış, bu sayede kulübün borçları ödenecekmiş. Bizim başka bir önerimiz var. Limanı satın! Hem de Trabzonspor’a satın. Böylece kulübün kasası nakit parayla dolar, istediğiniz yıldızı da alırsınız.

Çimento fabrikası ve Trabzon limanı dışında şehirde sanaayi adına tek bir kurum var o da Trabzonspor! Kulübün elinden limanı almak demek kişisel menfaatlerin peşinden koşulmasıdır. Trabzonspor başkanı eğer kulübün başarısını istiyorsa limanı kulübe devretsin.

Trabzonspor son yıllarda girdiği hiç bir ihaleyi alamadı bu büyük kulübün suçu siyasi torpillerden mahrum oluşumu! Hayır, Trabzonspor belli bir guruba ya da kişilere değil halka aittir. Geçen hafta yapılan Divan kurulunda Atay başkan kürsüye çıktığında “Ben her şeyden önce taraftarım!” dedi. Bugünü değil yarını kurtaracak anlayış işte budur. Yöneticisinden futbolcusuna kadar herkes takımın taraftarı olmalıdır.

Sonuç olarak istasyonu satmak doğru değil illa bir şey satacaksanız limanı satın! Trabzonspor’u da kendinizden ayrı bir parça olarak değil özünüzde, içinizde arayın.

Güzel günler görmek ümidiyle.

Yorum

• ...simdiye kadar ismi gecen futbolcular arasinda birtek ...serkan balci kaliteli ve gerekli.....digerleri icindede iyi oyuncular var ama gereksiz.....

...yani bi egemen bi jabi ne bileyim bi adnan kotu degil ama gerek yok bu adamlara .....eksik olan mevkilere kaliteli transfer yapilmali......bu lig de stoper on libero ve sag bek eksigi olmayan bi tek trabzonspor ......daha ne diye bu mevkilere transfer yapilmaya calisiliyor ben de bunu anlamiyorum.....

......gereksiz olduktan sonra isterse bastan ayaga iyi topcu olsun......ki bu ismi gecenler trabzonsporun altinda isimler....bize kalbur ustu adam lazim.....

....sancak lar kaplanlar kediler lazim degil....
                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

MAZERETİMİZ OLAMAZ

Kontenjanlarının dolu olduğu için şu anda yabancı transferiyle ilgilenmediklerini belirten tecrübeli hoca, hazırlık döneminde yabancılardan giden olursa yerine elimizde ismi bulunan ve ön görüşmeleri yapılan futbolcularla hemen temasa geçeceklerini ifade etti. Gelecek sezon hiçbir mazeretleri olmayacağının da altını çizen Doğan, “Geçen sezon şanssızlıklar yaşadık. Bu sezon hazırlık döneminden itibaren ben olacağım. Plan ve programımızı bugünden önümüze çıkabilecek aksiliklerden etkilenmemek üzerine kurduk. Mazeretimiz olmayacak. Trabzonspor artık özlenen ve beklenen futbolunu ortaya koyarak taraftarı ile birlikte zirveye çıkacak. Bunun için tüm gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Yeni Şafak

Beyefendi mazaret sürmiyecekmiş bu sene..
                  Geçen sene atıp tuttuğunu kabul etti yani.. Siz takımı 2 hafta sora görün.
                  İstenilen Trabzon yolda. İkinci yarıda beklenen trabzon sahada olacak. Olmadı 2 hafta daha verin. Sakatımız çok defansda orta saha oyuncusunu kullanıyorum. '007-2008 de şampiyonuz.. Ziyanın palavraları uzarda uzardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
                  O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• bu sezonun en büyük transferi yıldızların yıldızı serkan attımı imzayı başka adama gerek yok nasıl olsa 1 aydır serkanın peşindeyiz zaten..........

Yorum

• Türkiyede başka sağ bek kalmadı artık avrupada arıyoruz sağbeki yürü be ziya kim tutar seni ...
                      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Şok Şok Şok Ziya Dogan Polonya Milli Takımının da sol beki Dariusz Dudkayı Transfer etmek istiyor ..........

Dariusz Dudka

Personal information

Full name Dariusz Dudka

Date of birth December 9, 1983

Place of birth Kostrzyn nad Odra, Poland

Height 183 cm

Playing position Defender LB

4 Milyon dolar istemiş Wisla Krakow ama indireme giderler belki 14 Kez Polonya Milli takımının formasını giymiş bu adam alınırsa ne takım oluruz be sagda Jabi solda Dudka ..............

Ne oldu sana Ziya nasıl vazgectin Celalettinden.....
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 12:14.

Yorum

Jabi Yattaranın arkasında cok faydalı olacaktır samsundan Alınan Adnan ve Fenerden alınan Serkanda Orta sahada oynamaları durumunda yine başarılı olacaklardır stopere Egemen tercihi Stephanovun satılacak olmasından dolayı düşünülüyor Egemen olmazsa Ankaragücünün genc kaptanı Emre Güngör için görüşmeler başlayacaktır .........

Dolayısıyla Yapılması gereken Stephanov ve Hüseyinden gelecek bonservis ücretiyle kaliteli takımı yönlendirebilen bir 10 Numara ve Yattara gibi sol koridoru kullanabilen bir sol açık almaktır...............
                          Noktası virgülü ile olay budur
                          Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• Ziya prensinden vazgeçmez aklınızı başınıza alın alır iki kaşın var senin der yedek bırakır

Yorum

• Habu Jabiyi arkadaşlar nasıl istemiyorlar anlamıyorum bir kere Yattaranın sıkı arkadaşı güclü ve teknik 5 Yıl Fransada lens klubünde kalmış yani alt yapısı saglam defansı saglam üstelikde bonservisi yok tam isabet olacak yıllardır cok cektik iki adam gecemeyen beklerden bir arkadaş Trabzonspor bek sıkıntısı cekmeyen tek takım demiş ben buna yuh derim birisi Gs nin mal sol beki Orhanı örnek göstermiş...........

Martinez Jabi Risp Dudka Yattara Birde Yabancı 10 Numara olsa güzel olmaz mı...........
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 12:32.

Yorum

POLONYA’DA BİR TRABZONLU

Ziya Hoca telefon açıyor, diyor ki “Polonya pazarı oldukça ucuz ve kaliteli, birkaç yabancı alalım”. Sonra da 4 milyon dolarlık bir oyuncuyu öneriyor ama yönetim fiyatı pahalı buluyor. Hoca da isyan ediyor haklı olarak, para vermeden nasıl şampiyon olacaksınız diye!

Eeee, şampiyonluk ucuz adamlarla olmaz!

Kulüp içindeki insanları dinliyoruz daha sonra, öyle fırsatlar kaçmış ki. Örneğin Gürcü yıldız Gogua’nın alınmasını Arçil ve Şota ısrarla önermişti. Hacıosmanoğlu da büyük çaba sarf etmiş Gogua’nın transferi için ama boşuna zaman yetmedi.

Bir başka olay Kaleci transferinde yaşanmış. Martinez için devre arasında anlaşma sağlanmıştı. Martinez alınacak yerine Fatih Akyel, Jefferson ve Erdinç verilecekti. Gayet iyi bir anlaşma ancak ben bilirim diyen üst düzey bir yönetici :“Martinez de 20 gol yedi Jefferson da aynı kalitedeki kaleciyi niye alalım?”diyor. Unutulan bir şey var Jefferson Trabzonspor’un kalecisi Martinez Sakaryaspor’un. Martinez önünde savunma bloğu olmadan tek başına onlarca maç kurtardı.

Mevcut yönetim Trabzonspor’u bankadan aldığı borçla çekip çeviriyor. Banka faizi yaklaşık olarak ayda 400 milyar. Elini cebine atmadıktan sonra ne manası var idarecilik yapmanın. Herkes Trabzonspor’a yönetici olsun o zaman!

Transfer borsası

Trabzonspor’un takip ettiği isimlere bakınca gelecek yıl için umutlanıyoruz. Ziya Doğan işi çözmüş, Polonya tam bir futbolcu tarlası, ucuz ve genç yetenekler var. Symek’in takım arkadaşı Dudka süper bir yıldız aynı şekilde Polonya milli takım kalecisi Artur Boruc var. Bursasporlu Egemen ya da Serkan Balcı da alınabilirse takıma büyük katkıları olur. Ancak şunu belirtelim yaşı ilerlemiş ve Fener taraftarı bir Rüştü çok mantıklı bir transfer olmayacaktır.

İstasyonu değil limanı satın!

İstanbul Kartal’daki benzin istasyonu satılacakmış, bu sayede kulübün borçları ödenecekmiş. Bizim başka bir önerimiz var. Limanı satın! Hem de Trabzonspor’a satın. Böylece kulübün kasası nakit parayla dolar, istediğiniz yıldızı da alırsınız.

Çimento fabrikası ve Trabzon limanı dışında şehirde sanaayi adına tek bir kurum var o da Trabzonspor! Kulübün elinden limanı almak demek kişisel menfaatlerin peşinden koşulmasıdır. Trabzonspor başkanı eğer kulübün başarısını istiyorsa limanı kulübe devretsin.

Trabzonspor son yıllarda girdiği hiç bir ihaleyi alamadı bu büyük kulübün suçu siyasi torpillerden mahrum oluşumu! Hayır, Trabzonspor belli bir guruba ya da kişilere değil halka aittir. Geçen hafta yapılan Divan kurulunda Atay başkan kürsüye çıktığında “Ben her şeyden önce taraftarım!” dedi. Bugünü değil yarını kurtaracak anlayış işte budur. Yöneticisinden futbolcusuna kadar herkes takımın taraftarı olmalıdır.

Sonuç olarak istasyonu satmak doğru değil illa bir şey satacaksanız limanı satın! Trabzonspor’u da kendinizden ayrı bir parça olarak değil özünüzde, içinizde arayın.

Güzel günler görmek ümidiyle.
                                bu yazı kime air renktaş sana aitse gerçekten mükemmel yazmışsın harika bi yazı baştan sona katılıyorum hatta bu yazı kagıda geçip dagıtılmalı afiş olarak asılmalı gerçekten dogruların hepsi burda belkide kurtuluş yolu burda

hatta bu yazıyı herkes kagıda döküp kulübe mektup atsın milyonlarca mektup atalım kulübe ... off offf nedir bu trabzonsporumun çektileri..
                                ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                                **ARSİNLİ AKREP**
                                **61*77**

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X