Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslinda söyle düsünürsek maglum lazaroni denen herif oyuncularin cogunu iyi hazirliyamadi gectigimiz dönem...eger celo iyi bir hazirlik dönemi gecirirse bence sol taraftaki acigimizi kapatabilir...buna murat ocak ve keceliyide ekledikmi iyi bir hazirlik dönemi onlari cok iyi yapar bence,cünkü 3 de kaliteli oyuncular...murat ocak kalitesiz olsa fatih terim cagirmazdi milli takima....ordaki acigimizi bu oyuncumuz kapatacak kapasitede..ama wederson onlardan daha kaliteli o baska mevzu...ama benim görüsüm 3 oyuncumuzda hem orhan akdan hemde ibrahim üzülmezden kat kat daha üstün..

Yorum

• Tebrikler Guğuloğlu
      Eski Beşiktaş muhabirlerinden Trabzon Başkanı Nuri Albayrak'ın Basın Danışmanı Fuat Guğuloğlu

Allah Allah bizim başkanın danışmanı niye Beşiktaş Muhabiri oluyor anlamadım ben birde transferelri ve görüşmeleri bu adamın yaptıgı söyleniyor Trabzonda.....
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• malatyasporla yarışa girdik bakalım sancakı kim alacak.......
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haberlerle ilgili;
          Resmi anlaşma yok sayın(!) başkan verin 1 milyon avro alın Ankaraspordan Wedersonu...
          Bizim yönetim mi yapacak bunu?
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya sinir oluyorum Yattara Jabiyi ikna etmis...allahim ya Kayseri Erciyesten Trabzona transfer olacak bide ikna edilmesi lazim..off off ne hale düstük
            aynen katılıyorum doğru söylüyorsun nasıl oluyorda Erciyesli Jabi Trabzona gelirken ikna edilmeye çalışılıyor anlamak mümkün değil.ya bizde arıza var yada yukardakilerde.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 1 kaleci, bir de forvet arkası

Dış transferde Samsunsporlu Adnan, Fenerbahçeli Serkan ve Kayseri Erciyessporlu Jabi ile anlaşan Trabzonspor'un, artık transferde aceleci davranmayacağı bildirildi. Kulüp yönetim kurulu üyesi Abdullah Başer, yaptığı açıklamada, çok şişkin bir kadrolarının bulunduğunu ve çok fazla oyuncu transferi yaparak kadrolarını daha da şişirmeyi düşünmediklerini belirtti.
              1 kaleci ve 1 forvet arkası oyuncu transferini düşündüklerini ifade eden Başer, ''Teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın çalışmaları var. Onun raporları doğrultusunda biz de transfer komitesi olarak gerekli çalışmaları yapacağız'' dedi.
              Başer, transfer döneminin Eylül ayında biteceğini de dile getirerek, ''Şu anda transferde dinlenme dönemindeyiz. Aceleci davranmayacağız. Bu süre içerisinde de düşündüğümüz mevkilere oyuncu transferi yapacağız'' diye konuştu.
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aslinda söyle düsünürsek maglum lazaroni denen herif oyuncularin cogunu iyi hazirliyamadi gectigimiz dönem...eger celo iyi bir hazirlik dönemi gecirirse bence sol taraftaki acigimizi kapatabilir...buna murat ocak ve keceliyide ekledikmi iyi bir hazirlik dönemi onlari cok iyi yapar bence,cünkü 3 de kaliteli oyuncular...murat ocak kalitesiz olsa fatih terim cagirmazdi milli takima....ordaki acigimizi bu oyuncumuz kapatacak kapasitede..ama wederson onlardan daha kaliteli o baska mevzu...ama benim görüsüm 3 oyuncumuzda hem orhan akdan hemde ibrahim üzülmezden kat kat daha üstün..
                celalettin en iyi döneminde bile vasata dahi ulaşamamış bir topçudur.
                keçelinin oyun kalitesi ise 2. ligin üzerine çıkmaz.

bu ikisini ne kadar hazırlarsan hazırla bunlar trabzonspor topçusu o-la-maz.
                gümüşü parlatarak altın elde edemezsin. ne kadar ovalarsan ovala.

murat ocak şu anda ancak yedek olur.

trabzonsporun sol kanadı felç olmuş durumda.
                hala transfere gerek yok demek ciddi anlamda gaflete düşmektir.

Yorum

• SAKARYASPOR CEPHESİ YUMUŞADI

Doğan' ın verdiği listedeki futbolcular ile temaslarını sürdüren Trabzonspor, kaleci için de nabız yoklamaya devam ediyor. Gaziantepspor kalecisi Hasagic ile ön anlaşmaya varan ancak Sakaryaspor' un kalecisi Martinez' i kadrosuna katmak için uğraşan bordo - mavililer, Sakaryaspor' un fiyat indirmesi ile Hasagic' i beklemeye aldı. Daha önce Sakaryaspor' un yüksek fiyat istemesi üzerine Martinez' den vaz geçtiğini açıklayan Trabzonspor yönetiminin bu tutumu karşısında geri atan Sakaryaspor yönetimi, Bordo - mavili kulüp ile şartları konuşmak için masaya oturmaya hazırlanıyor. Trabzonspor, Sakaryaspor' a bonservis bedeli olarak 1 Milyon dolar önerirken, Sakaryaspor Kulübü 2 Milyon dolarda diretiyor. İki takımın ortada bir fiyatta birleşmesinin an meselesi olduğu belirtildi. Martinez için devreye giren Alman Nürnberg takımının fiyat artırmasından çekinen yönetim, Sakaryaspor' dan transferle ilgili kesin bir cevap bekliyor.
                  06.06.2007
                  Kaynak : DHA

Kardeşim adamlar 2 milyon dolar istiyor cok mu fazla bizim böyle kalecimiz olsa satarmıydık bu paraya bu haber dogruysa bence Trabzonda kaleci alınmasın akarşı olan gruplar yin engelliyor bu transferi bence ........
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Şu Jabi midir nedir ona ayın 11 de imza attıramıyoruz herhalde.. Bildiğim kadarıyla yabancı kontenjanı dolu.. Eee boşaltana kadar da bu adam ben sıkıldım verin topumu oynamıyorum derse şaşmam..
                    Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      malatyasporla yarışa girdik bakalım sancakı kim alacak.......
                      sancakı coktan trabzonspor bittirdi haziranda toplu imza torenınde olacak sancak kaplan resmen trabzonspor'lu artık diyebilirizz<<<
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        celalettin en iyi döneminde bile vasata dahi ulaşamamış bir topçudur.
                        keçelinin oyun kalitesi ise 2. ligin üzerine çıkmaz.

bu ikisini ne kadar hazırlarsan hazırla bunlar trabzonspor topçusu o-la-maz.
                        gümüşü parlatarak altın elde edemezsin. ne kadar ovalarsan ovala.

murat ocak şu anda ancak yedek olur.

trabzonsporun sol kanadı felç olmuş durumda.
                        hala transfere gerek yok demek ciddi anlamda gaflete düşmektir.
                        senin görüsün ...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeşim Emre Ankaragücünün 1984 Dogumlu stoperi ve kaptanı cok kaliteli bir stoper defalarca ümit milli oldu ben oraya Milanı yazmak isterdim ama malum bizim yönetim onu satmadan takıma adam gibi transfer yapamaz Lavezziye gelince illa o olacak diye birşey de yok ama şu an Arjantin Classuranın bitmesine iki hafta kala lider olan takımının 10 numarası Arjantin Milli takımınada cagrıldı 3-4 milyon euroya bonservisi alınabilir bu şerefsiz ülker delgadoyu beşiktaşa aldı bize niye almıyor onuda anlamıyorum ya...

Solda wederson bir hayal ama celaleddin de karabasan gibi birşey.......
                          Ülker'in bize futbolcu alma gibi bir zorunluluğu mu var? Senin milli takımda oynayan yıldızın bile onların sıradan futbolcuları kadar medyada yer almıyor. Ülker sonuç da sponsor oldu ama işin reklam kısmını da düşünmek lazım.

Yorum

• yaw bizim ferhat, musa , erdinç ,ufukhan ,milan ne oldu bu adamlar ömer rıza ceyhun ersen bunları yok sayamassınız bence ceyhun cok guzel forvet arkasıı ya bence martinezide aldıkdan sonra butun parayı yıldız bir forvete harcamak ii olur derım genc ve yetenekli gelecegi olucak yabancı o da sart degil yabancı olması yani

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tebrikler Guğuloğlu
                              Eski Beşiktaş muhabirlerinden Trabzon Başkanı Nuri Albayrak'ın Basın Danışmanı Fuat Guğuloğlu

Allah Allah bizim başkanın danışmanı niye Beşiktaş Muhabiri oluyor anlamadım ben birde transferelri ve görüşmeleri bu adamın yaptıgı söyleniyor Trabzonda.....
                              Valla bizim klübe Beşiktaş'ın top toplayıcı çocukları bile danışman olur.

Yorum

• Bu zamana kadar jabi adnan ve serkanı aldık sanırım artık bu üç futbolcu da sorun çıkmaz .....Asıl bundan sonrası önemli .. İlginç bir gelişme olarak Sancak ın menejeri bizlik sorun yok Trabzondan haber bekliyoruz diyor bizimkilerde ses soluk yok ...bu tuhaf ... çok iyi futbolcu kısmet olursa çok arkadaş seyredip görecek ama umarım keceli gibi olmaz ...bize gelen topu unutuyor ....Sakarya ya Trabzonlu hoca gidecek dedim ve martinez transferi kolaylaşır dedim bugünkü haberleri okudunuz .. martinezin gelme şansı çok yüksek ...sanırım 3 futbolcu verilecek 2 si bonservis ile biri kiralık ....

Jabi , Adnan , Serkan bunlara ilaveten Martinez , Sancak , kesinlikle bir sag bek (keşke gökhan olsaydı ) sola orta sahaya bir adam ( engini gençlerden almaya ugraşıyorlar daha dogrusu uşak kendi ugraşıyor ) ve bir de orta saha da top yapan gole yakın bir adam .... 2 yabancı düşünülüyor ...stoperi unuttuk bak yahu ...ruh hastası stopersiz yapamaz ölür ...yönetim bunları yapsın ses çıkarmam artık ... ama ruh hastasına her zaman muhalifim her şart ve koşulda ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X