Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu ziya kesin siyasete bulaştı, sağ sol ayrımı yapıyor

düşünsenize ilerde:

yil:2011 Genel Seçim...

ZDP adlı partiden milletvekili adayı olan Ziyanettin Doğan, partisi iktidar olunca Milli Savunma Bakanlığını istedi
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önümüzdeki sezon Trabzonspor'un en kolay şampiyon olabileceği sezonlardan birini daha yaşayacağız. Uyumlu ve dengeli bir kadro kurabilirsek önümüzdeki sezonun en büyük şampiyonluk adayıyız. Bu yüzden çok dikkatli davranmalıyız. Bu fırsatı kaçırmamamız gerekiyor. Önümüzdeki sezon şampiyon olabileceğimiz konusunda içimde çok fena hisler var

neden ???

Yorum

• .....sol kanattan gectik bari iyi bir oyun kurucu alsalar yoksa seneye ceyhun (tabi oynarsa) bize sac bas yoldurur....
        un kurucu ve forvet alinirsa ...gokdeniz sola cekilebilir.....
        ....oy
        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Yukarılarda var mıydı bu haber bilmiyorum varsa kusura bakmayın ama BU NEDEMEK ŞİMDİ??

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın "Her konuda anlaşmaya vardık" dediği Serkan Balcı, 'haber61.net' isimli internet sitesine yaptığı açıklamada, kendisinin kimseyle bir görüşmesi olmadığını belirterek menajerinin Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'la bir görüşme yaptığını protokol imzalanmadan da 'Trabzonspor'la anlaştım' demesinin de uygun olmayacağını söyledi. Serkan, kendisinin şuan Bodrum'da tatilde olduğunu transferi konusundaki gelişmelerden de haberinin olmadığını ifade etti.

Futbolcunun menajeri Batur Altıparmak ise Serkan Balcı'ya, Trabzonspor dışında hiçbir kulüpten teklif gelmediğini ifade ederek, "Nuri Bey bizi aradı. Kendisiyle konuştuk. Prensipte anlaşamaya vardık. Tabi transfer gibi önemli bir konu sözle olmaz. Konuştuklarımızı kağıda döküp ön protokol imzalayacağız. Eğer Trabzonspor Kulübü, şartlarımızı protokole dökmeyi kabul ederse sözleşme imzalayacağız. Aksi taktirde bu transfer gerçekleşmez" dedi.

Dalga geçiliyoruz kesin
          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• yok bence kesin geliyor da, bizim başkan bizi onunla avutmak istediğinden erkenden haber vereyim de susturayım tarzında birşey yapmak istedi...
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Zido transferde.. Sonumuz hayrolsun
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yukarılarda var mıydı bu haber bilmiyorum varsa kusura bakmayın ama BU NEDEMEK ŞİMDİ??

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın "Her konuda anlaşmaya vardık" dediği Serkan Balcı, 'haber61.net' isimli internet sitesine yaptığı açıklamada, kendisinin kimseyle bir görüşmesi olmadığını belirterek menajerinin Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'la bir görüşme yaptığını protokol imzalanmadan da 'Trabzonspor'la anlaştım' demesinin de uygun olmayacağını söyledi. Serkan, kendisinin şuan Bodrum'da tatilde olduğunu transferi konusundaki gelişmelerden de haberinin olmadığını ifade etti.

Futbolcunun menajeri Batur Altıparmak ise Serkan Balcı'ya, Trabzonspor dışında hiçbir kulüpten teklif gelmediğini ifade ederek, "Nuri Bey bizi aradı. Kendisiyle konuştuk. Prensipte anlaşamaya vardık. Tabi transfer gibi önemli bir konu sözle olmaz. Konuştuklarımızı kağıda döküp ön protokol imzalayacağız. Eğer Trabzonspor Kulübü, şartlarımızı protokole dökmeyi kabul ederse sözleşme imzalayacağız. Aksi taktirde bu transfer gerçekleşmez" dedi.

Dalga geçiliyoruz kesin
                Hocam eminim hala sayın başkanın "iyi niyet"inden şüpheniz yoktur... hadi diyelim o( inşallah bu kelimeden dolayı ceza almam ) saf.... peki bütün sezon celalettin ve keçeliye tahammül ettiğimiz ,sadece gökdeniz hasbelkader oralara gelirse orta alabildiğimiz SOL kanada oyuncu istemem diyen ADAMLIĞI tartışılır ZATa ne demeli ..... biri bana bile isteyerek küfür etmenin kaç gün cezaya sebebiyet verdiğini yazabilirmi ...........
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• gizli ,top screet transfer asparahgas geliyor,demedi demeyin,
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• birileri şarkı türkü sözleri ile durum değerlendirmeyi pek sever .... ne demeliyiz bu hocaya.. KADER UTANSIN ........
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• başka bir başlığa yazmıştım ...burayada ilave edeyim ....mevcut hoca ile devam etmeyi KADER olarak niteleyen arkadaşlara ve sayın başkana ....

büyük annem derdiki : sığıri verdun yardan aşağa murdar oldi .dersun kader ole idi ... bok ole idi verma onu yardan aşağa olmasun kader ole...........

Yorum

• benim görebildiğim kadar bu ligtv muhabiri can karyağdının çok sağlam bilgi kaynakları var.. şu ana kadar en sağlıklı bilgileri o iletti kamuoyuna..
                        hocamızın polonyadan da bir stoper beğendiğini biliyoruz.. acaba bu oyun toplamda kaç stoper kaldırır?
                        kaleci sağbek solbek forvet eksik olarak güzel belirlenmiş de oyun kurucu açığı yok mu bu takımın? izlediğimiz maçlarda ceyhunun pek sorumluluk aldığını göremedim ben.. çoğunlukla halısaha formatında topla bela arar gibi geldi bana oynadığı dönemde..
                        iyi bir oyun kurucu lazım..
                        dinamo kievden yusufu rinconu correayı alamayacağımıza göre memlekette de bu ayarda oyun kurucu olmadığına göre mecburen ceyhuna idman yuklemesi yapacağız..
                        güzel oyun diye bir şey vardı, sahi ne oldu ona?

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başka bir başlığa yazmıştım ...burayada ilave edeyim ....mevcut hoca ile devam etmeyi KADER olarak niteleyen arkadaşlara ve sayın başkana ....

büyük annem derdiki : sığıri verdun yardan aşağa murdar oldi .dersun kader ole idi ... bok ole idi verma onu yardan aşağa olmasun kader ole...........

dostum; durumu çok veciz sözlerle ifade etmişsin. Tebrikler...

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benim görebildiğim kadar bu ligtv muhabiri can karyağdının çok sağlam bilgi kaynakları var.. şu ana kadar en sağlıklı bilgileri o iletti kamuoyuna..
                            hocamızın polonyadan da bir stoper beğendiğini biliyoruz.. acaba bu oyun toplamda kaç stoper kaldırır?
                            kaleci sağbek solbek forvet eksik olarak güzel belirlenmiş de oyun kurucu açığı yok mu bu takımın? izlediğimiz maçlarda ceyhunun pek sorumluluk aldığını göremedim ben.. çoğunlukla halısaha formatında topla bela arar gibi geldi bana oynadığı dönemde..
                            iyi bir oyun kurucu lazım..
                            dinamo kievden yusufu rinconu correayı alamayacağımıza göre memlekette de bu ayarda oyun kurucu olmadığına göre mecburen ceyhuna idman yuklemesi yapacağız..
                            güzel oyun diye bir şey vardı, sahi ne oldu ona?
                            Musampa yapar o işi hem de 4 tane Ceyhun'dan daha iyi yapar!
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• ......bursa ezikleri aimar la ilgileniyormus....yuh ya...bu kadar olmaz....

....fason mason adamlar cikip ilgileniyoz diyolar yada medya boyle yaziyor....

....bursa boyle yaziyorlar ama trabzona gelince dalga gecer gibi....kasimpasadan bilmem kim....altaydan mehmet sen ....bu ne rezilliktir ya....
                              ....

.....ama bizim alti nokta korler dernegi .....aimari gormezki....

...adam tam aradigimiz adam.....lige damgasni vurur ...kafa toplarnda cok iyi gole yakin oyun kurucu....10 numara transfer olur...ama nerde...

.....ciddi bir teklifle gidilirse alinabilir....zaragozada oynuyor......gecen yillarda olsa alinamazdi ama ....2 yildir gozden dustu ama kalitesinden bisey kaybetmedi......hem zarogozada ayni mevkide de alessandro var iyi paraya verebilirler....
                              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Stichus dönmüşşün bi ziyanın yardımcılarına iletsene Toulousede oynayan Fode Mansare,Djibl Fall ve Rennesten John Utakaya teklif yapsınlar bak ben garanti veriyorum en azından Fall ve Mansare gelir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X