Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonsporumuzun 95-96 yılında şampiyonluğu son anda kaçıran o kadrosondaki Trabzonlu olmayan futbolcular:

Tolunay Ünal Apdullah Ogün Şota Metin Mert Cengiz trabzonlu değil.......

Trabzonlu olanlar Hami Lemi İskender Fatih (Hiç oynamıyor gibiydi )

Önemli olan Trabzonlu olması değil Umut da Trabzonlu değil ama ne farkı var Trabzonlu olanlardan.......
    yuh be arkadasim ogunu detrabzonlu degil dedin ya. ogun fenerdeki ilk macinda 61 no lu formayi giydi. bir daha giydirmediler.
    sevdim seni bir kere başkasını sevemem
    deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• Neden Hasagici tartisiyoruz?
      Imzaladimi?
      Hayir!

Olayi büyütmemek lazim!
      Imzayi atsin tartisiriz!
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Hasegiç mi Martinez mi derseniz ille de martinez derim. Bir kaç sebebi var tabii ki ama öncelikli sebebi kendi seyretmelirim bile değil bize Shota ve Archil'i öneren Erman Toroğlu bu adamın Türkiyedeki en önemli kaleci olduğunu ve mutlaka büyük takımların transfer etmesi gerktiğini defalarca söyledi. Ayrıca Fiziği duruşu güven veren bir kaleci. Hasegiç ise sadece ianılmaz bir şeklde Trabzonspor maçlarında muhteşem oynayan ama fena halde artist bir kaleci

AMMMAAA benim kaleci konusndaki dileğim PALOP şu Sevilla'nın kalecisi. O neydi yahu neler kurtardı final maçında.
        Hayal değil mi kardeşim niye bozuluyorsunuz
        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Orhan Çıkrıukçı var daha.Kaleci Nihatta öyleydi.Önemli olan o havayı solumak.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Randers takımından Djiby Fall gelirse müthiş olur olur o adamı Fener maçından beri takip ediyorum tam aradığımız forvet

Yorum

• Linderoth gerçek bir lider olur Polonya Milli takımının 10 numarasını alan Trabzonspor Marcelinhoyu alan Trabzonspor Linderothu da alabilecektir.

İç Transferde de Martinez Wederson Mehmet Cakır öncelikle bitirilmeli arkadaşlar.

Birde Pascal Feindounoyu veya onun gibi son vuruşları bitirici aynı zamanda kanatlarda da oynayabilecek bir yıldız alınırsa ziya bile birşey yapamza bu takıma ...........

Martinez
              Linderoth
              Feindouno
              Mehmet Cakır
              Wederson
              Emre Güngör
              Adnan
              Serhat Akyüz

Bu 7 Transfer yeterli aynı zamanda Murat Ocak ve Tayfun Cora geri dönmeli çünkü Wederson sol açık olarak da oynayabilir onun bölgesinde yani sol bekte Celalettin ve Murat Ocak alternatif olmalı.

rispin sakatlığı sonrası form tutması biraz uzayabilir bir-iki hafta yani oraya bir stoper alınmalı gönül ister paramız olsa da Milan Stephanovu satmasak ama öyle gözükmüyor.

Linderoth alınırsa orta sahaya adam almaya gerek yok sadece Ferhat Rizespora verilip oradan Trabzonlu ve daha sağlam olan Serhat alınabilir.

Mehmet Cakır ve Feindouno alınırsa forvette Ersen Martine iyi teklif gelirse satılabilir.

Ama Musa Mustafa Ömer Rıza Ahmet şahin Musampa ve Jefferson kesin takasla veya başka şekilde elden çıkarılmalıdır aynı zamanda Tomas Jun ve Djokajda....
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Nihat iyiydi be.
                Çok severdim ben o adamı..
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak gvnlp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yuh be arkadasim ogunu detrabzonlu degil dedin ya. ogun fenerdeki ilk macinda 61 no lu formayi giydi. bir daha giydirmediler.
                  Kusura bakma ben Almanyadan geldi diye biliyordum Gurbetçi diye biliyorum olabilir yani anlatmak istediğim sadece Trabzonlu olması yetmez ahlaklı olması lazım bu en önemli şart yetenekli olması lazım yeni kendimizi bu kadar sınırlı tutamayız.

Yorum

• Turkcell Süper Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen Gaziantepspor, Gineli forvet oyuncusu Kaofaro Diawara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-siyahlı kulüp ayrıca kaleci Kenan Hasagiç ile de 2 yıllık sözleşme yeniledi.

Kulübü ile 2 yıllık sözleşme yenileyen kaleci Kenan Hasagiç ise bu sezon ligi en iyi yerde tamamlayıp UEFA Kupası'na katılmayı amaçladıklarını söyledi. (İhlas Haber Ajansı) 28.06.2006

Arkadaşlar dün internet sitelerinde çıkan futbolcuların sözleşmeleri bitiyor haberinde birçok yanlışlıklar var yani federasyonun resmi sitesinde yenilenmemiş kontratlar gözüküyor mesela bizi de ilgilendiren tarafı sene başı Hasagiç klubüyle 2 yıllık sözleşme yeniledi İbrahim Akın yine öyle Volkan Yaman Mehmet Yıldız bizim kalecimiz Tolga mesela devre arasında sözlşeme yeniledi ama bitiyor deniliyor gazeteciler aarştırmadan bu kadar yoksun olursa sonuç bu olur.

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hasegiç mi Martinez mi derseniz ille de martinez derim. Bir kaç sebebi var tabii ki ama öncelikli sebebi kendi seyretmelirim bile değil bize Shota ve Archil'i öneren Erman Toroğlu bu adamın Türkiyedeki en önemli kaleci olduğunu ve mutlaka büyük takımların transfer etmesi gerktiğini defalarca söyledi. Ayrıca Fiziği duruşu güven veren bir kaleci. Hasegiç ise sadece ianılmaz bir şeklde Trabzonspor maçlarında muhteşem oynayan ama fena halde artist bir kaleci

AMMMAAA benim kaleci konusndaki dileğim PALOP şu Sevilla'nın kalecisi. O neydi yahu neler kurtardı final maçında.
                      Hayal değil mi kardeşim niye bozuluyorsunuz
                      yermiyorum ama fikrimi söyleyeceğim
                      palopun yerine espanyol kalecisini tercih ederim, paloptan tek farkı penaltılarda iyi değildi, maç içindeki refleksleri rakip seyirciyi şoka sokacak kadar etkileyiciydi.unutmadan benimkide hayaldi, ancak hayal kurarız zaten.
                      ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• Hasagiç gelmeyecek diye üzülmem ben vallahi..
                        Tolga daha iyi hakikaten!
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hasagiç gelmeyecek diye üzülmem ben vallahi..
                          Tolga daha iyi hakikaten!
                          Tolga iyi kaleci ama hasagicte alinmasi lazim sozlesmesi bu sene sonu bitio arkadaslar kendiside ayrilacagini aciklamisti zaten

Yorum

• Hasagiç ile daha 2 yıl sözleşmesi var

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, Boşnak asıllı başarılı file bekçileri Kenan Hasagiç’in sezon sonunda takımdan ayrılacağını belirten açıklamalarla ilgili olarak, “Kenan Hasagiç ile 2 yıllık sözleşmemiz var” dedi.

GAZİANTEP - Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, kalecileri Hasagiç’in takımdan sezon sonu ayrılacağını açıklamasıyla ilgili olarak “Hasagiç ile daha 2 yıllık sözleşmemiz var” dediMamatoğlu, kaleci Hasagiç’in önceki gün yayımlanan açıklamaları ile ilgili olarak, “Kendisi ile 2 yıllık sözleşmemiz var. Sezon sonunda yönetim kurulu da uygun görürse gelen teklifleri değerlendireceğini söylüyor. Biz de sezon sonu oturur birlikte düşünürüz. Kulübün ve futbolcunun menfaati neyi gerektiriyorsa ona göre hareket ederiz. Ama şu anda çok erken” diye konuştu.

Nasıl bitiyor bu adamın sözleşmesi bu kadar basit medya olurmu arkadaşlar Hasagiç olayı hikaye olduğu bugünkü haberin fotomaçın tuvalet kagıdı olduğunu bir kez daha kanıtlayan bir habert olduğunu anladık böylece.
                            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 21:54.

Yorum

• hasagiç artık yeni heyecanlar aramak istediğini söyleyip takımdan ayrılacakmış...trt2 deki yorumcular söyledi.

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hasagiç artık yeni heyecanlar aramak istediğini söyleyip takımdan ayrılacakmış...trt2 deki yorumcular söyledi.
                                Arasın da baba yani sözleşmesi bitiyor falan hikaye basının kalitesizliğini gösteren haberler bakın dünkü listede üç istanbul takımının peşinde koştuğu ve Yılmaz Vuralın 5 milyon euro dediği bence 1 milyon euro bile zar zor edecek Volkan Yamanın sözleşmesi ne zaman bitiyor

Volkan Yaman

Sözleşme Başlangıç ve Bitiş Tarihi :04/06/2006 - 31/05/2009

okey arkadaşlar inanmayın bu medyaya Trabzonda en doğru haberi Karadeniz Gazetesi yapıyor birazda Günebakış diğerleri sallama....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X