Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atatürk Kupası Trabzon'un oldu

Yusuf CİNAL / BRÜKSEL

Brüksel Türk Spor kulüplerinin birlikteliğinde, FC İstanbul 76 Spor Kulübü tarafından düzenlenen 1.Atatürk Kupası'nı Fenerbahçe'yi penaltı atışları sonucu 5-3 yenmeyi başaran FC Trabzonspor kazandı.

BRÜKSEL Türk spor kulüpleri tarafından’ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ etkinlikleri çerçevesinde, FC İstanbul 76 Spor Kulübü´nün ev sahipliğinde düzenlenen ´ 1.Atatürk Kupası´nı FC Trabzonspor kazandı.

Birbirinden heyecanlı ve çekişmeli maçlar sonrası finalde eşleşen Fenerbahçe ile FC Trabzonspor´un maçının normal süresi 1-1 tamamlandı. Penaltı atışlarında ise gülen taraf FC Trabzonspor oldu. Trabzonspor penaltı atışlarında rakibi Fenerbahçe’ye 5-3 gibi bir üstünlük sağlayınca, kupalarını CDH (Merkez Hümanist Parti) Genel Başkanı Joelle Milquet´in elinden aldı.

Turnuva 2. olan Fenerbahçe´nin kupasını ise Brüksel Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse verdi.

Bakan ziyaret etti.

Öte yandan Brüksel Hükümeti Devlet Bakanı Emir Kır ´da turnuvanın oynandığı Schaerbeek-Crossing Stadyumu’na gelerek, ev sahibi takım FC İstanbul 76 Spor Kulübü Başkanı Kemal Balkan ile arkadaşlarına başarılar diledi. Bir süre maçları izleyen, Belçika Atatürkçü Düşünce Derneği Kadadeniz Halk Oyunları Ekibi’nin oyunlarını izleyen ve onlarla fotoğraf çektiren Bakan Emir Kır, turnuvanın gelecek yıl da sürdürülmesini istedi.

Karadeniz Ekibi gösterileri

Belçika Atatürkçü Düşünce Derneği Karadeniz Halk Oyunları Ekibi, öğretmenleri Hava Arslan nezaretinde; 1. Atatürk Kupası maçlarının arasında yaptığı gösteri ile büyük ilgi topladı. Başkan İsmail Sönmez, Başkan Yardımcısı Adnan Kotaoğlu, Yönetici Seyfullah Yağlı’nın da takip ettiği gösteriyi sporcular, sporseverler de ilgiyle seyrederek, miniklerini başarısını alkışladılar.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben ne tolgayi nede rüstüyü yeterli bulmuyorum...kaleci sart...ve bu bence martinez olmali
      tamamda
      siz martinezcilere soruyorum kac macini izlediginiz
      son macini izleseydiniz sanmam daha böyle konusabilirdiniz diye
      tamam sezonun ilk yarisinda ligin en iyi kalecisiydi ama ikinci yarida bence cok hatali mac cikardi
      ben martinezin göründügü kadar kaliteli oldugunu sanmiyorum ve bunu ileride görecegizz
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi biz burda ne kadar kendimizi yıpratırsak yıpratalım yine gelecek sezon defansif oynatacak takımı ziyadoğru diyosun serkanın asıl yeri ön liberodur ve aymandan daha iyi oynayacağınada eminim gençlerbirliğindeki zamanını iyi hatırla derim sana..
        serkan top yapma becerisi kısıtlı bir adam.
        gençlerbirliğinde serkanın yanında skoko oynuyordu..
        var mı orta sahanda bu kalibrede adam???

gayet iyi hatırlıyorum o dönemi.. serkan defansif görevi yapıyordu skokonun açıklarını kapatıyordu.
        bende açık kapatacak tonla adam var.
        bana top yapacak adam lazım..

ama tekrar ediyorum.. eğer aymanı kesip ön liberoya konulacaksa alınsın.. bi hamalımız daha olur..
        defans ofans bağlantısını gene martılara yaptırırız.
        çık uzun topla kaderine bırak...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tamamda
          siz martinezcilere soruyorum kac macini izlediginiz
          son macini izleseydiniz sanmam daha böyle konusabilirdiniz diye
          tamam sezonun ilk yarisinda ligin en iyi kalecisiydi ama ikinci yarida bence cok hatali mac cikardi
          ben martinezin göründügü kadar kaliteli oldugunu sanmiyorum ve bunu ileride görecegizz
          hele bi buraya gelsin ozaman görüsürüz..herzaman ayni seyleri yazmaktan biktim onun icin artik martinezi savunmiyacagim
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• burayla trabzonumu diyon almanyayimi

Ünal Karaman

Yorum

• Topuz olsa çok daha iyi olur elbette ama zor görünüyor öyle 2-3 oyuncuyu verip takas atmek istesen Kayseri kabul etmez parayıda bizimkiler vermez Serkan kadrodaki Musadan ve Ferhattan daha iyidir bence Musaya çalım atamayacak futbolcu tanımıyorum ben Ferhatda yedek olabilir

Yorum

• Ya Allah aşkına emrah la serkan ı nasıl karşılaştıralım..serkan çok hareketli ve ofans yönü çok iyi..iyi giriyor pozisyonlara..sonra biz emrahı sadece teknik sebeplerden göndermedik.
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• bn sana katılmıyorm bu konuda abi..bu sezon yaşadıklarımızı asla gelecek sezon yaşamicaz..içime doğdu sende çok umutlusun bu konuda bu arada skokoyu snde ettin dünya starı..tam bi hantaldı bizim ceyhun şuanki haliyle bile ondan daha iyi..
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    burayla trabzonumu diyon almanyayimi
                    trabzonspor
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• TRABZON'DAN İLK BOMBA!..

¤ Maraton | iddaa ¤Haberi yazdırın 25 Mayıs 2007 15:21

¤ Maraton | iddaa ¤ TRABZON'DAN İLK BOMBA!..

Fenerbahçe'de bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren Serkan Balcı, Sarı Lacivertli kulüple yaptığı görüşmede kulübü ile anlaşma sağlayamadı..

Fenerbahçe yönetiminin Serkan'a 600 bin YTL teklif ettiği ve Serkan'ın bu teklifi çok düşük bulması üzerine Trabzonspor'un bu teklifin iki katı tutarındaki ücretle önerdiği sözleşme teklifini kabul etti..

Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde Bordo Mavili kulüple resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.. Serkan bu transferle senelik 1,2 milyon YTL alacak..

MARATON.COM.TR

Yorum

• bize rus, gürcü, cek ve polonya liginden oyuncular lazim. Brezilyali veya herhangi oyuncular trabzona gelmez veya türkiye liginden yükse ligde oynamis olan bi oyuncu trabzonda oynamaz...gitseler bile istanbula giderler...
                        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• Emrah Eren>Serkan Balcı

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya Allah aşkına emrah la serkan ı nasıl karşılaştıralım..serkan çok hareketli ve ofans yönü çok iyi..iyi giriyor pozisyonlara..sonra biz emrahı sadece teknik sebeplerden göndermedik.
                            bek oyuncusunun görevleri bellidir..
                            sürekli kanattan bindirip isabetli orta yapabilen biri değil serkan..
                            hareketliliğinin faydasını ön libero oynarken görüyor zaten..

beğenilmeyen emrah şu an ligdeki bekler içinde en fazla bindirmeyi yapan oyuncu...

maçlarını izleyen sürekli o kanattan iler top taşıdığını bilir.

ben sağ bekte faydası sınırlıdır serkan ın diyorum...
                            zaten fenerde de oynatılmıyor artık sağ bekte.

onun yeri top yapmayı bilen bir adamın yanında ön libero olmak.. hayatının en parlak dönemini de böyle yaşadı zaten.

Yorum

• TRABZON'DAN İLK BOMBA!..

Fenerbahçe'de bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren Serkan Balcı, Sarı Lacivertli kulüple yaptığı görüşmede kulübü ile anlaşma sağlayamadı..

Fenerbahçe yönetiminin Serkan'a 600 bin YTL teklif ettiği ve Serkan'ın bu teklifi çok düşük bulması üzerine Trabzonspor'un bu teklifin iki katı tutarındaki ücretle önerdiği sözleşme teklifini kabul etti..

Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde Bordo Mavili kulüple resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.. Serkan bu transferle senelik 1,2 milyon YTL alacak..

MARATON.COM.TR

Hayırlı olsun
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ben ortasaha sorunumuzu su an en iyi sekilde feindounu´yla cözebilecegimizi düsünüyorum
                                ön liberoda ya ayman oynamis ya balci ne fark eder
                                yinede balcinin sagbek icin bi artis oldugunu düsünüyorum
                                ama tabikide bende daha cok topuzu isterim ama bizim yönetim dediginiz gibi o kalibrede oyuncu transferi yapamiyor

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X