Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak of_divranli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu yönetim transfer yapmaz ama biz Aralık'ta iyi transfer yapmalıyız. İyi yönetim getirmeliyiz bu takımın başına.
    Prica hakkında uzun zaman bir şey yazmadım çünkü hakkında hükümverecek kadar tanımıyordum. Epeydir görüntülerini toplayıp izliyor, hakkında bilgi topluyorum. Kötü bir topçudur diyemem ama iyidir de diyemem. Teknik kapasaitesi zayıf, vücudunu ve fizik gücünü kullanan ve son vuruşlarda etkili bir oyuncu. Tipik bir iskandinav forvet. Alıştığı sistem içinde faydalı olabilir. Peki bize gelirse İsveç ya da Danimarka'da oynarken aldığı kadar orta alabilecek mi? Hayır. Kanatları çalışmayan bir takımız. Geriye atılan uzun topları yakalayıp gol yapmak kalıyor. Çok koşuyor olması bu noktada işe yarayabilir ama teknik özellikleri çok zayıf. Pozisyon üretmekten çok hazır pozisyonları gol yapmaya yatkın bir oyuncu. Çapraz koşu, topsuz oyun vs. Hak getire! Zaten bu kadar özelliği olsa bize gelmez, hadi geldi diyelim mantaliteye uymadığı için kadro dışı bırakılır ya da satılıp yerine dört oyuncu alınır. Bu sitemde Umut ya da Ersen'i, muhtemelen de her ikisini takımdan kesmek dışında hiçbir işe yaramaz. Sıkıntımız golcü oyuncu sıkıntısı değil, sistem sıkıntısı ve bu sistem de kimseden büyük şeyler beklemeylim, hayal kırıklığına uğrarız.

Elimizdeki hücum oyuncularından daha faydalı olacağını düşünmüyorum sadece Umut'u kaybetmemize sebep olur. Bu daha Hoca'nın yeni futbolcular harcayarak egosunu tatmin etmesi anlamına gelir.
    Umarım alınmaz, ama alınırsa inşallah başarılı olur, takıma fayda sağlar da PAF takımla çalışan yabancılar koleksiyonuna eklenmez.

Bu arada bir türlü bulamadım. Bu adam transfer edilmek isteniyorsa Trabzonspor adına görüşmeleri kim yürütüyor?
    Yöneticiler mi yoksa menajerler mi?
    Hangi yönetici ya da hangi menajere yetki verilmiş?
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 31.08.2007, 14:09.

Yorum

• İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben tek forvete karşıyım. 8 ön liberoya da karşıyım. Sol bekte Celalettin'e de karşıyım. Kalede Tolga'ya da karşıyım Ziya Hoca'ya da karşıyım, yönetime de karşıyım.
      Normal şartlarda böyle bir mesajı yazanın akıl sağlığından şüphe edilir ama ne yazık ki her cümlesi doğru ve haklı. Bunlar doğru ve haklı olduğuna göre de saydıklarının akıl ve ruh sağlığından şüphelenmemiz gerek.

Yorum

• boşuna para harcamasın bu kakalaklar tomos jun nerde ona arkadaş alıyolar galiba toması bu kadar düşünüyorsalar onu takıma alsınlar.belki bu sefer tutar.maliyetsiz transfer olur.çünkü bu gelenin sonu öyle olacak baksanıza başlangıçı öyle oldu yine göz boyama için son gün transferi.
        İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• ya en iyi transfer yattaranın eski futboluna dönmesi olur yattara o ortaları actımı her forver yıldız olur kaleci lazıııııımmmmmmmmmmmmmm mehmet yılmaz gibi forvet olmasın yeter
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            umut her maç daga bayıra 3 5 top atıyo, ileri de top tutup çok adamla cıkmamazı da saglayamıyo, 14 15 gole gelince Trabzonspor gibi bu ligdeki ust duzey bi takımda tek forvet oynayıpta o kadar gol atamazsanız iadeli tahutlu ankara ya geri donersiniz ztn, prica ya gelince umutun yapamadıklarını ya da genel olarak forvetlerimizin yapamadıklarını yaparmı bilinmez ama sanırım gelicek ve hep beraber görücez neler olucagını..

iide umutun yaşı kaç.elbette kaçıracak,her vurduğu gol olsa real madrid de oynar.kaldı ki dünyada böyle golcü yok gibi bişe.fatih tekke bile antepten ilk geldiği sezon kaç gol attı.umuta biraz anlayış göstermek lazım ben inanıyorum ki 2-3sene içinde çok daha iyi olcak ve sezon ortalamasını 25e çıkaracaktır.prica ya gelince hiç bi fikrim yok jun gibi çıkıp yine elimizde patlamasında nolursa olsun.

Yorum

• Prica alınırsa(ki ben ligtvde duymadan inanmıyorum, 1 milyona alınacağına hiç inanmıyorum), çoğu arkadaşın düşündüğü gibi Umut'un harcanmasına sebep olmayacaktır.

Hocanın derdi fazla sayıda forvetle oynamak değil fazla sayıda pres yapmayan adamla oynamak.

Prica çok basan bir adam olduğu için maçına göre Umut ile çift forvet oynatma ihtimali çok fazla. Umut'un yanında defansla boğuşan biri varken daha verimli olduğunu hoca da biliyor. Yani Prica gelirse büyük ihtimal çoğunluka orta sahadaki üçüncü ön libero kesilir.

Oyun içinde asıl sorun ise Poetricus'un belirttiği gibi Prica'ya gelecek toplar meselesi. Kanatlarımız çalışsa Umut'un yanında Prica çok gol atar derim ama öyle değil. Takımda sıfıra inerek orta yapacak tek kanat oyuncusu Yattara onu da daha bir senede üç defa Ersen ile beraber sahada göremedik.

Prica'nın verimli olması için alınırsa bir solaçık veya M. Çakır da alınmalı.

Prica'nın alınmasına yönelik eleştiriler ise yersiz çünkü bu adam esasen alternatif olarak alınıyor.Yani örneğin bugün Umut sakatlansa akşama oynatacak golcümüz yok. Dolayısıyla 3 golcü iddialı her takım için elzemdir. Uzun maratonlar için de alternatifli kadro olmazsa olmazdır. Mesela bu akşamki muhtemel yedek kulübemize(Ahmet Şahin, Ferhat, Çağdaş, Hasan, Yattara, Ömer Rıza, Ergin) bakarak bu takım şampiyonluğa oynar diyebiliyorsak sorun yok zaten.

Ha, yabancı hakkını alternatif bir adama kullanmak ne kadar mantıklı? E, kimseye 3-4 milyon avro veremediğimizie göre nispeten mantıklı. Yeter ki uyum sağlasın adam. Bir de diğer mevkiler dururken forvet gereksiz diyen arkadaşlar niye bu adam alınıyor diye değil de niye diğerleri alınmıyor deseler daha doğru olacak. Tam 4 mevkide eksiğimiz olduğunu malum sağır sultan dahil herkes biliyor..
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Prica hakkında uzun zaman bir şey yazmadım çünkü hakkında hükümverecek kadar tanımıyordum. Epeydir görüntülerini toplayıp izliyor, hakkında bilgi topluyorum. Kötü bir topçudur diyemem ama iyidir de diyemem. Teknik kapasaitesi zayıf, vücudunu ve fizik gücünü kullanan ve son vuruşlarda etkili bir oyuncu. Tipik bir iskandinav forvet. Alıştığı sistem içinde faydalı olabilir. Peki bize gelirse İsveç ya da Danimarka'da oynarken aldığı kadar orta alabilecek mi? Hayır. Kanatları çalışmayan bir takımız. Geriye atılan uzun topları yakalayıp gol yapmak kalıyor. Çok koşuyor olması bu noktada işe yarayabilir ama teknik özellikleri çok zayıf. Pozisyon üretmekten çok hazır pozisyonları gol yapmaya yatkın bir oyuncu. Çapraz koşu, topsuz oyun vs. Hak getire! Zaten bu kadar özelliği olsa bize gelmez, hadi geldi diyelim mantaliteye uymadığı için kadro dışı bırakılır ya da satılıp yerine dört oyuncu alınır. Bu sitemde Umut ya da Ersen'i, muhtemelen de her ikisini takımdan kesmek dışında hiçbir işe yaramaz. Sıkıntımız golcü oyuncu sıkıntısı değil, sistem sıkıntısı ve bu sistem de kimseden büyük şeyler beklemeylim, hayal kırıklığına uğrarız.
                Eğer Prica böyle biriyse boşuna transfer yapmayalım.. Devre arasına kadar böyle devam edip, devre arası hangi bölgede çok eksiklik çekersek oraya bir oyuncu alalım...
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• ben yine de kadro dışı kalan oyuncuların bi şekilde kadroya girmesi gerektiği düşüncesindeyim. Yedek kulubesine baktığımızda oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncu sayısı kaç ? Bu soruya cevabımız 3'ün altındaysa ne şampiyonluk, ne ikincilik, ne avrupa .. hepsi hayal olur. Elimizdeki fazlalık oyuncuları elden çıkarmamız lazım.
                  TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                  Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    84 maçta 16 gol ..!

Bir futbolcuya-forvete bu kadar maçta top çarpsa daha çok gol olur.
                    biz ömer rıza yı alırken 26 maçta 2 gol atmıştıbuna da şükür diyelim
                    sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                    Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• prica'yı 90 dk izlemeyenler yorum yapmasın diyorum sas liginde gol atmanın zor olduğunu size baştan diyim ayrıca sas ligi premier lige futbolcu pazarlayan bir lig kendi şahsi görüşüm de prica ersen-umut ikilisni kesinlikle yedeğe atar bundan adım gibi eminim
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Ülker'i kullanamaz mıyız? Ne de olsa 3 ukalalar hüplettiler bitti işleri. Belki biraz bize de kalmıştır
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Önceki yılllarda Trabzon'un hücüm gücü tamamiyle Yattara-Fatih-Gökdeniz 3'lüsüne bağlıydı. Bu üçlüye destek olan Szymek vardı.

Fatih etkisiz oynayıncada çok büyük sıkıntı çekiyorduk.

Geçen yıl bu oyunculardan sadece Gökdeniz vardı .

Takıma katılan Umut , Ceyhun ve Ersen ilk seneleri olmalarına rağmen ortalamanın üstünde performans gösterdiler. Bu yıl bu üç oyuncu en azından geçen yılki performanslarını tekrarlayacaklarını , bir iki takviye ile 3 sene öncesi kadar güçlü bir ofans hattının parçaları olabileceklerini gösterdiler.

Bu takıma Ersen-Umut ayarında üçüncü bir forvet ve gerektiğinde Ceyhun yerinde oynayan , forveti ikileyebilen ve sol kanadıda kullanabilen bir oyuncu alabilirsek ( M.Çakır mesela ) gerçekten çok üst düzey , alternatifleri kuvvetli bir ofans gücümüz olabilir.

Ancak bu takıma gerçekten güvenebilmek için birde kaleci şart. ( Martinez mesela ) Önceden alınan Serkan ve Jabi'yide düşünürsek o zaman bu takım rahatlıkla 22-23 galibiyet alabilecek bir takım olur.

Ancak transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala yönetimin böyle bir hamle yapabileceğine pek ihtimal vermiyorum.

Mevcut kadroyla sezona iyi başlasak bile lig ilerledikçe çok sıkıntı çekeriz.

Yorum

• ömer rıza'yı da elimizden çıkarmamız lazım ömer rıza-faruk takası olabilir antep forvet arıyo biz de sol kanat arıyoz bu takas olabilir
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• bu Prica tutacak veya tutmayacak diye iddia edenler Pricayı kaç kere izlemiz hadi özel merak edip imkanı olanlar bir -iki maçını izlemiştir maksimum.Adam kapalı kutu szymek te öyleydi inşallah tutar (tabi gelirse)
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• abi onu kim düşünck bizmkilern beyni yok biliyosn

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X