Taraftar transferden o kadar umudunu kesmiş ki Pricaya bile inanmıyor
Prica kim yahu? Bugün Konyaspor alsa vayy nası aldılar diyeceğimiz bi adam mı? Hayır
Yönetimin klasında bir adamdır bana göre, hocanın ısrarlı isteyeşini de hesaba katarsak alacakları adam buydu zaten Kesinlikle daha iyi bi transfer yapabilirdik Prica ne getirir bilemem ama rakam makul en kötü ihtimalle kendi liginin iyi golcülerinden olduğu için takas yaparız Gerçi Jun'u yapamadık ama
İhtiyacımız olan oyuncu daha çok golcülüğüyle ön plana çıkmalı Pricanın Ersenden ne kadar daha iyi bi golcü olduğunu merak ediyorum doğrusu Hayırlısını dileyelim Bekleyelim görelim! Bu arada kaleci transferi yine arada kaynayacak gibi duruyor
Sol kanat mı?O da ne?!
Prica kim yahu? Bugün Konyaspor alsa vayy nası aldılar diyeceğimiz bi adam mı? HayırYönetimin klasında bir adamdır bana göre, hocanın ısrarlı isteyeşini de hesaba katarsak alacakları adam buydu zaten Kesinlikle daha iyi bi transfer yapabilirdik Prica ne getirir bilemem ama rakam makul en kötü ihtimalle kendi liginin iyi golcülerinden olduğu için takas yaparız Gerçi Jun'u yapamadık ama
İhtiyacımız olan oyuncu daha çok golcülüğüyle ön plana çıkmalı Pricanın Ersenden ne kadar daha iyi bi golcü olduğunu merak ediyorum doğrusu Hayırlısını dileyelim Bekleyelim görelim! Bu arada kaleci transferi yine arada kaynayacak gibi duruyor
Sol kanat mı?O da ne?!
mesela yani... Ziya Dogan var oldugu surece...

Yorum