Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Görende Pele'den bahsediyorsunuz sanacak. Price Umut'tan da Ersen'den de iyi değil.
    Dengesiz olabilirler ama Hoca kadar dengesiz değiller.

karşılaştırma yapmak çok anlamsız çünkü farklı tarzları var ben prica'nın yararlı olacağınıa inanıyorum inş. olurda hep beraber görürüz...
    poetricus

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tutacakları yaz da, ona göre alalım o zamanGuerrero nasıl?
      Vallaha bu güne dek bikere yanıldım dostum oda szymek'te Ama ondada suçum yok ilk geldiğinde Szymkowiak dediler tutmaz demiştim
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Böyle yorumlar pek yapmam ama neyse; İzlediğim kadarıyla prica son vuruş olarak etkili biz Takım olarak az pozisyona giriyoruz birde tam olarak netice ulaştırabilecek yetenekte oyuncumuz olmadığı için skor olarak bazen çok pozisyon bulduğumuz halde netice alamıyoruz....

Kısaca bulduğu pozisyonları % olarak elimizdeki golcülerden daha etkili kullanan bir oyuncu prica hem kendide pozisyon yaratıyor hemde uzaktan sert şutları var burada bir parantez umutta aslında sert sut cekebiliyor yanlız bizim takımda pek çekemiyor bu konuda sanırım takımda bir problem var diyeceğim ama hami gayet başarılıydı neyse...
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• prica prica prica yönetim oyalıyor transfer falan yapılmaz
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Bekliyoruz...
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• inşallah almışızdır pek sanmıyorum ama ....

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet ersen'le prica aynı tarz? yapma kardeşim ne ilgisi var biraz izle prica'yı o zaman yap yorumunu prica hızlı , topla iyi ayrıca sert vuruyor toplara sadece hava hakimiyeti konusunda aynı diyebilirsin , hoş ersen de boy varda vuruyor kafayı...

izlemeden yorum yapmam ben, merak etme...

2 sene boyunca izledik...!!!

neyse, umarim beni utandirir Prica, bende alki$larim onu...

ha tabii, önce imza atmasi gerekiyor bize
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• son vuruşları iyiye benziyor. bizim oyuncular kaleciyle karşı karşıya iken bile topu kaleye atamıyorlar. inşallah alırız ve bu da iyi çıkar...
                  TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                  Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Alacaklarsa alsınlar ya, pazartesi son gün..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      son vuruşları iyiye benziyor. bizim oyuncular kaleciyle karşı karşıya iken bile topu kaleye atamıyorlar. inşallah alırız ve bu da iyi çıkar...
                      umut kacırmıyor bitiricligi en yüksek olan bu takımda umut ve ceyhundur.
                      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen...Ama gördüğüm kadarıyla pricada yetenekli biri...Alırsak ii olcak forvette sadece ersen ve umutla olmaz...Tabi alırsak ziya bey tek forvet anlayışıyla devam ederse umutuda kesebilir..Belli olmaz ziyaya..

Yorum

• bu yönetim transfer yapmaz ama biz aralıkda iyi transfer yapmalıyız.iyi yönetim getirmeliyiz bu takımın başına
                          İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            umut her maç daga bayıra 3 5 top atıyo, ileri de top tutup çok adamla cıkmamazı da saglayamıyo, 14 15 gole gelince Trabzonspor gibi bu ligdeki ust duzey bi takımda tek forvet oynayıpta o kadar gol atamazsanız iadeli tahutlu ankara ya geri donersiniz ztn, prica ya gelince umutun yapamadıklarını ya da genel olarak forvetlerimizin yapamadıklarını yaparmı bilinmez ama sanırım gelicek ve hep beraber görücez neler olucagını..

Bazen Sevinç Bazen Keder
                            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• ben tek forvete karşıyım. 8 ön liberoya da karşıyım. sol bekte celalettine de karşıyım. kalede tolgaya da karşıyım (henüz tecrübesi yeterli değil önce iyi ve tecrübeli bir kalecinin elinde yoğrulması lazım), ziya hocaya da karşıyım, yönetime de karşıyım.
                              TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                              Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X