Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya arkadaşlar görmeden yorum yapmayın lütfen o kadar az gol atmasının sebebi belkide yanında ersen umut gibi iyi sayılacak bir forvetin olmamasıdır.geçen sene türkiye liginin en iyi kalecisi kimdi martinez nie sakarya küme düştü?defansları iyi olmadığı için.biraz anlayış gösterelim gelsin oynasın bakalım biraz ondan sora yorum yapalım.
    Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu Prica tutacak veya tutmayacak diye iddia edenler Pricayı kaç kere izlemiz hadi özel merak edip imkanı olanlar bir -iki maçını izlemiştir maksimum.Adam kapalı kutu szymek te öyleydi inşallah tutar (tabi gelirse)

tutar tutar da ziya beni korkutuyor....musampayı ön libero marceyi sol açık oynatmaya çalışan zihniyet
      poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tutar tutar da ziya beni korkutuyor....musampayı ön libero marceyi sol açık oynatmaya çalışan zihniyet
        Arkadaş burada haklı
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• ismi bilindik ıolanlar bize pek fayda sağlamadı şimdiye kadar. isimsiz gelipte stepanov szymkowiak olan çok yakın 2 örnek var önümüzde.

şota ve arçilde var. onları kim tanıyodu. yada ilk geldikleri gün fiziklerine bakıp bnunlar mı topçu bizler dememişmiydik..
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• abi sizde amma abartıyosunuz ya oyuncu alınca ziya maffeder alınmasın transfer yapılmayınca neden transfer yapılmıyo 3 maç galip gelirsin bu takımda hayat yok, isveç milli takımının da ibrahimoviç,larsson la beraber oynayan prica'yı getirirsin kadroya giremez bazı arkadaşlar önyargıyı bırakmalı diyorum
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• rica gelir mi orasını bilemem ama umutla birlikde çift forvet oynayacaksa gelemsini isterim.

prica gelince ergin de bitmiş oalcak oda ayrı bir konu.

Yorum

• ziya hoca oldukça ne yazıkki ergin ve diğerleri zaten bitmiş demektir.
                halilodjiç şans verirdi gençlere. ziya hoca tırsıyor. yusuf gibi adamı bile oynamıyor
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  rica gelir mi orasını bilemem ama umutla birlikde çift forvet oynayacaksa gelemsini isterim.

prica gelince ergin de bitmiş oalcak oda ayrı bir konu.

eergin varmıydı ben hiç hatırlamıyorum......?
                  poetricus

Yorum

• Evet Musampa ve Marcelinho gibi bana göre tartışılmaz 2 ismi aldık ama o ama bu nedenle aldığımız verim sıfır!İzlemeden ne söylesek boş beklemeli görmeli Pricanın dışında Çakır'ı da almalıyız, takasla gönderebileceğimiz sürüyle futbolcu var ve en önemlisi kaleci sorununu çözmeliyiz Bu 3 transfer yapılırsa sol kanatsız da olsak doğru kadro doğru sistemle yarışın içinde olabiliriz

Futbalski Pricanın son milli takım kadrosuna çağırıldığından emin misin?
                    En son champions tarafından düzenlendi; 31.08.2007, 16:43.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet Musampa ve Marcelinho gibi bana göre tartışılmaz 2 ismi aldık ama o ama bu nedenle aldığımız verim sıfır!İzlemeden ne söylesek boş beklemeli görmeli Pricanın dışında Çakır'ı da almalıyız, takasla gönderebileceğimiz sürüyle futbolcu var ve en önemlisi kaleci sorununu çözmeliyiz Bu 3 transfer yapılırsa sol kanatsız da olsak doğru kadro doğru sistemle yarışın içinde olabiliriz

Futbalski Pricanın son milli takım kadrosuna çağırıldığından emin misin?
                      aday kadroda vardı burdaki basından takip ediyorum ama maçta var mıydı yokmuydu bilmiyorum izleyemedim
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• ergin çok parlak bir oyuncu değil..
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ergin çok parlak bir oyuncu değil...
                          Haklısınız. Ergin parlak değil, esmer.
                          Risp, Ferhat, Hüseyin ve Prica... Bunların ortak özelliği ne? Parlak olmaları. Hoca'nın parlak çocuklara zaafı var diyeceğim de Ayman'ı izah edemiyorum.
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 31.08.2007, 17:08.

Yorum

• bizim altyapıdan oyuncu çıktığını görmedim son yıllarda örneğin beşiktaşlı 2 serdar gs li arda fb de kerim,olcan var ama zico oynatmıyor 2side kirada
                            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• 8 eylülde yapılacak isveç-danimarka euro 2008 eleme maçının kadros da açıklandı prica kadroda var
                              Forwards: Marcus Allback (FC Copenhagen), Johan Elmander (Toulouse), Zlatan Ibrahimovic (Inter Milan), Rade Prica (Aalborg), Markus Rosenberg (Werder Bremen)
                              kaynak:foxsport
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ergin çok parlak bir oyuncu değil..
                                Ergini bir ara PSV istememiş miydi?Belki de kendini geliştiremedi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X