Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunlar kesin ziya'yı ziyan edeckler(inşallah) yada transfer yapmayıp kör topal gidecek bir kadroyla yeni seçimde aday olmayacaklar...yada pazartesi sabahı Lavezzi , palermo , riquelme..3 lüsü Trabzon'da diye bomba bir haber...
    poetricus

Yorum

• Transfer de kapansa, başlık ta kapansa hala burada bu kadar kalabalık durmamızın nedeni umut ve şok arası bir garip bir psikolojide kalmamız aslında.
      Hem olanları kabullenemiyoruz hem de acaba bir son dakika golü olur mu diye bekliyoruz.
      Olurya yeni Hoca gelir transferleri kendi yapar, Symek, Musampa, Fatih geri döner.
      Bir son dakika sürprizi bomba bir transferle gündem değişir diye.
      Takımımızı emanet ettiğimiz hocanın yaptıkları ve yapmayı düşündükleri beklentilerimizin çok çok uzağında olunca üzülüyoruz.
      Üzülmeyin, hiçbir kabus sonsuza dek sürmez. Bu günler de gelir geçer, biz yine buralarda oluruz.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 17:50.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Arkadaşlar biz bu sene 2 yabancıylamı oynayacağız.Sözde bir sürü yabancımız var Yattara ve Jabi den başka hangisi oynar.Kimisi gitmek istiyor kimisi satılamıyor kimisi küsmüş kimisi sakat ilk devreyi şimdiden kapamış.O adamların hangisi bu takıma yararlı olur.Asıl bu problemi temizleyip 4 tane iyi yabancı almaları gerekmiyormu.Bunu görmüyorlarmı da transferi kapattık diyebiliyorlar.
        En son engts61 tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 17:57.

Yorum

• ne diyim bilmiyorum ki töbe töbe zorla bela okutuyolar insana
          yılın transferlerini yaptılar ve kapattılar transferi daha transfer sezonunun başında
          o kadar isim dolandı etrafta hiçbirini alamadılar sonra da transferi kapattılar bravo
          En son Gürkan tarafından düzenlendi; 29.06.2007, 18:30.

Yorum

• en ıyısı bız kendı ısmızı kendımız gorelım basalım kulubu orada kım var kım yok atalım dısarı cıkıp kendımız oynayalım en azından derızkı bızım elımızden bu gelıyor batıtırsak bu klubu bız batırırz
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• TFF den çıkacak olan karara göre hareket edebilirler diye düşünüyorum ama yerli transferi galiba kapadılar çünkü son zamanlarda talip oldukları kişiler kendilerinin değil gazetelerin pofpoflamasıyla oluşan isimlerdi şimdi ya mevcut yabancılardan 2-3 ismin gitmesini bekleyecez yada TFF den çıkacak kararı bekleyecez bakalım gelecek ne gösterecek bize şimdi diyecem bunlar yanıltma politikası uyguluyo olabilirler transfrer yok diye ama o cinlik nerde bunlarda cin olsalar bu zamana kadar bitmişti herşey yolundaydı..ve tahminimce bunların kafa yapıları o kadar ince detaylı düşünemez diye düşünüyorum..
              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Akşam olur yine birileri gelir formun havasını alır coşturur milleti çekilir bir kenara p.tesi sabahı arjantinliler geliyo diyodu serif bakalım fazlada bir vakit kalmadı keşke gelsinde her kafadan ayrı bir ses çıkıyo kime inanacağımızı şaşırdık yaw umut tacirleri sizi kandırmayın yaw bizi
                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Trabzonspor`u bu hale getirip, birakip gitmek o kadar kolay mi? Bunlar bir daha hic Trabzon`a gelmeyecekler mi?

O yüzden gereken transferler yapilacaktir, yapilmak zorunda. Keza yapilmaz, takimdaki yildizlardan ikisi sakatlanip takimdan ayri düserse takim ne hale düser?

Sayin Zeyyat Kafkas transfer bitti diyor. Bence tam tersi veya öyle inanmak istiyorum. Serif agabeyimizin dedigi gibi Lavezzi ve forvet transferini bitirmek icin ugrasiyorlar. Veya 7 Temmuz`a kadar Amerika Kupasini izleyip oyuncu alacaklar.

Werder bremen`in Lavezzi ile ilgilendigi yok. Adamlarin elinde Diego var. Onlar Carlos Alberto`nun pesinde. Yani ortada 8 milyon Euro`luk bir rakamda yok. Ama fiyati en az 6 milyon dolar.

Bu arada stoper icin gitsinler Freiburg`tan Pitroipa`yi almiyorlar, bari Yousef mohamed`i alsinlar.
                  TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                  TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    en ıyısı bız kendı ısmızı kendımız gorelım basalım kulubu orada kım var kım yok atalım dısarı cıkıp kendımız oynayalım en azından derızkı bızım elımızden bu gelıyor batıtırsak bu klubu bız batırırz

arkadaşlar biliyorumki burası yeri değil ama bu yönetim ve bunun gibi ilerde gelicek yönetimlere şöyle osmanlı tokadı gibi tokat vurabilmek için hepinizi kulübe üye olmaya davet ediyoruz....
                    yoksa böyle kafayı yemeye devam ederiz......

buraya bunu yazdığım için tekrar özür dilerim..
                    İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                    Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Takımda futbolcu arkadaşı olan tanıyanlar bir sorsun bakalım ... TAKIMDA HUZUR var mı ?
                      İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her şey malum her yerde yazılmaz ...
                      Kendiniz söylemişsiniz zaten, nasıl konuşalım? Kurbağa demiş ya hani, çok konuşacağım da ağzıma su dolar diye korkuyorum...

Trabzonspor için susmak gerekiyorsa susmak lazım. En azından olması gerektiği kadar konuşmak... Ancak şu kadarını söyleyeyim:

Dünyadaki tüm kaliteli hocalar takımlarının sırtından yük alırlar. Chelsea'nin her büyük maçından önce maçın unutulup sadece R.M'nun -artık o ara ne yaptıysa- konuşulması tesadüf mü mesela? Oysa ben rahat oyuncuyu geren, kulübede sevinen yardımcısına bağıran, topçuları kamptan kampa koşturan birini tanıyorum...

Hasılı, henüz adına "dosya" doldurulacak bir transferimiz yok, bu gidişle A4 bile dolmayacak ama asıl mesele bu kadar çatırdamış bir zemin üzerine bina dikmeye çalışmakta. Benim bildiklerimi menajer, yk falan bilmiyorsa niçin orda duruyorlar? Biliyorlarsa niçin ısrar ediliyorlar?

Komik komik işler...

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O yüzden gereken transferler yapilacaktir, yapilmak zorunda. Keza yapilmaz, takimdaki yildizlardan ikisi sakatlanip takimdan ayri düserse takim ne hale düser?

Bu soruyu aynen iletmek lazım kendilerine. Çünkü onlar bunu düşünmüyorlardır bile.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk defa sezon başlamadan takımdan soğudum.Bakalım daha neleri göreceğiz...

Transferi kapatmışlar,iyi halt ettiniz!

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk defa sezon başlamadan takımdan soğudum.Bakalım daha neleri göreceğiz...

Transferi kapatmışlar,iyi halt ettiniz!
                            2-3 Sayfa ileriye gidersen aynı iletiyi yazdığımı görürsün Kardeşim.

Şerefsizim soğudum. Ligin başlamasını istemez oldum.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bu nasıl bir yüzsüzlüktür ya adam çıkmış transferi kapattık diyor açmışmıydınızki?
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Çokuzun zamandır girmiyorum sitemize ve inanın bunun sebebi şu düştüğümüz durumdur.ilk yarı veİkinci yarıdaki tümmaçları izledim ilk yarıda ziya yı göndersinler diye onca yazı yazdım ama neymiş istikrar geregi kalmasından yana olanlar la laf duellosu yapmaktan bıktığımiçin artık yazmayacağım dedim.Ve baktımo üç kuma parasız pulsuz diye dalgageçtiğimiz cincon bile transfer yapmakta ama bizimkiler transfer yapmadan transferikapamış.Bizim Neye ihtiyacımız varbiliyomusunuz Futbolcuya degil
                                Yeni Vizyonu geniş idealleri büyük bir yönetim vehocaya.Biz Önce Yönetim Sonra hoca transfer edelim.Gerisi gelir.SadeceBu yönetimde İbrahim Baturoglunu ayırıyorum.Onun samimiyetine ve amatörce hizmet anlayışına sözüm yok.Saygıyla....Murat ACAR ISPARTA
                                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X