Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferde son bomba

Konyaspor,Can Parlayan ile anlaştı

Konyaspor, Trabzonspor altyapısında yetişen ve 2006-2007 sezonunda 3. Lig takımlarından Değirmenderespor formasıyla 32 maçta 28 gol atan genç oyuncu Can Parlayan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
    20 yaşındaki genç oyuncu Can Parlayan, kulüp binasında gerçekleştirilen ve transfer komitesi üyesi Zeki Çimen'in de hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 5 yıllığına Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı. 2006-2007 sezonunda 3. Lig takımlarından Değirmenderespor'un formasını giyen ve 32 maçta attığı 28 golle Türkiye profesyonel liglerinin en golcü ikinci futbolcusu olan 20 yaşındaki Can Parlayan, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "3. Lig'de gol kralı olduktan sonra başarı çıtamı biraz
    daha yukarılara taşımak istedim. Kendimde bu özgüveni görüyorum. Turkcell Süper Ligi'nden birçok takımdan teklif aldım. Ama ben aralarında Trabzonspor'un da bulunduğu bu kulüpler arasında tercihimi Konyaspor'dan yana yaptım. Hedefime Konyaspor forması ile daha çabuk ulaşacağımı düşünüyorum. Bana güvenen ve transferimin gerçekleşmesine katkıda bulunan başta Konyaspor yönetim kurulu ve teknik direktörümüz Nurullah Sağlam olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:http://www.1spor.com/

Bizim gençlerin degerinide bizden başka herkes biliyo

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      S.Karadağ diye bir ülke yok, kalmadı...
      Kupa Galipleri Kupası da kalkmıştı di mi ? Üzüm üzüme baka baka kararır.. Böyle başa böyle tarak.. vs vs..

Resmi site üstüste 5 tane doğru düzgün haber yapsın, kurban kesicem zaten..
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni bir sezon.. yine kampa yetişmeyen transferler..ve yeni sezon için yeşermeyi bekleyen umutların yeşermeden yok olmaya başlaması.. yine aynı trajedi.. yine aynı kepazelik..

Bize yine hüsran, bize yine hasret var.. Bize yine esmer günler düştü, EYVAH!..
        başka hiçbir söze hacet yok.
        şefim 4 satırda durumu özetlemişsin.
        vallaha hem isyan ediyorum hemde utanıyorum bu durumdan.yazıklar olsun bu zihniyete ve bu takımı bu duruma getirenlere.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• gered kampınja giden arkadaşlar şu nurinin gideceği zamana getirecektiniz ziyareti nuri albayraktan istifa sözü almadan da gitmicektiniz..hatta gerekirse saldırcaktınız yönetimdekilere 3 5 kişiler zatennn...lige de daha cok var futbolcuıları pek etkilemez yanii...haatta eminim çoğunun hoşuna bile giderdiiiii..bu adam ancak dayaktan anlar daha önce de yazdım çünkü ''nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir'' nush ve tekdir bölümlerini çoktan geçtiğimizi düşüünüyorum sıra köteğe geldi!!!
          Alper PEKEN
          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İŞTE BEKLENEN SÜPER KALECİ TRANSFERİMİZ;SONUNDA GERCEKLESTİ...

Jefferson kampa katıldı
            Brezilyalı kalecimiz Jefferson geç saatlerde takımımızın Gerede kampına katıldı.

resmı sıtede mujde gıbı verılmıs haber
            YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Haşim Sayitoğlu: "Güçlü bir takımla yola çıkacağız"
              Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu Gerede kampında yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki zorlu maratona çok güçlü bir kadroyla başlayarak iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi

ya eskıden her ne olursa olsun yonetıcılerımız hedef şampıyınluk derlerdı Sayın Sayitoğlu İYİBİRYERDE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ diyor daha lig baslamadan boyle konusyor ve hedef her zaman ŞAMPIYONLUKTUR dıyemıyorsanız sızden transfer beklemekle yada sızden medet ummakla zaten hataların en buyugu yapılmıstır.su andan ıtıbaren beklenecek bırsey yoktur..
              Albayrak baskanının çok sevdıgı şahsın dedıgı gıbı soyleyeyım bende
              BAŞKANINIDA AL GİT SAYİTOĞLU........
              YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Başkanı Nuri Albayrak, “Bunlar dedikodu. Her şey istediğimiz gibi gidiyor“ dedi.

İstediğiniz gibi giden nedir? Hiç transfer yapmayacaksanız, amenna. Planlarınızın yolunda gitmesi güzel. Sizi anlamak inanın mümkün değil. Saçımı başımı yoldurdunuz bana... of... Allahım sen şu takımın başına yırtıcı bir başkan getir. Kumaşı iyi olsun, adam olsun!...

Yorum

• Trabzon İntikam Tugayını kurmanın zamanı geldi artık, bu herifler iyice azdı
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    S.Karadağ diye bir ülke yok, kalmadı...
                    Üsdat, bu adam bizim takıma ilk geldiğinde Sırbistan-Karadağ'lı(daha referandum olmamıştı) idi; o yüzden öyle yazılmış olsa gerek
                    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 26.06.2007, 11:29.
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Hala bir Kipirdama yok.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• olacak olacak ama aralakta büyük bir hareket olacak tabi öncelikle bu yönetimden yada sıcaklardan ölmezsek

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          olacak olacak ama aralakta büyük bir hareket olacak tabi öncelikle bu yönetimden yada sıcaklardan ölmezsek

Ben yönetimin istifa edebilme ihtimalini sevdim...
                          poetricus

Yorum

• ey gidi başlık ..... 6- 7 kişiye oynar oldun ....milletin yarısı serbest kürsüde yarısıda gerede kampı başlığında ..ve aylardan haziran.....stichus başkaninun allah gelsun hakkindan...........
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• 15 gün kadar önce Bulgar oyuncular, Enyo Krastovchev ve Elin Topuzakov'a talip olmuşuz (forvet ve stoper). Hala gündemdeler mi bilmiyorum, ama vizyonumuzu göstermesi bakımından anlamlı...

Турците склонни да платят 800 000 евро на Марек

Турците готови да платят 500 000 евро за защитника
                              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Marcelinho da yıldızdı
                                Ve Albayrak uyardı... Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, geçen sezonun başında transfer ettikleri Marcelinho’yu kastederek, “Yıldız futbolcu almak çözüm değil. Çünkü biz de aldık ama devre arasında göndermek zorunda kaldık. Uyum sorunu yaşadı. Takıma adapte olamadı. Dolayısıyla verdiğimiz paranın biraz fazlasına Marcelinho ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Öğrendik ki, önemli olan takıma uyum sağlayabilecek özellikteki futbolcuları kadromuza katmaktı. Biz de şu an bunu yapmaya çalışıyoruz. Üç büyüklerin yaptığı transferlere gelince, onlar da aynı sorunları yaşayabilirler. Marcelinho örneğini dikkate alsınlar” diye konuştu. Başkan Albayrak, üç transfer yaptıklarını ifade ederek, “Halen yerli yabancı 7-8 futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Bazılarıyla bire bir ben görüşüyorum. Artık her şey eskisi gibi değil. Transfer komitemiz var. Olayı tam anlamıyla disipline aldığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Trabzonspor takımı diğer üç büyük takıma göre daha avantajlı gözüküyor. Çünkü oturmuş bir kadrosu var. Fenerbahçe kadrosundan çok oyuncu gitti, geldi. Beşiktaş’ın ve Galatasaray’ın ise hocaları değişti” dedi.

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X