bunlar degıl transfer yapmak fırından ekmek bıle alamazlar..
arkadaslar sız dua edın huseyın ve gökdenız i satmasınlar ama goreceksınız ıkısınden bırını sattıktan sonra o parayla transfer yapacaklar..
YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........
Kulübün başına gelirken Memleketime vefa borcum var onu ödemem lazım dedi. Bütün borçlarını bize ödetti sayın Başkan. Düşen takımların işe yarar topçularını millet topladı, bize de kala kala jabi kaldı. Ona da başkası talip olsa alamazdık Zaten. bugün ne olacağı var mı? Çıldırmak üzereyim. KAYSERİ GİBİ BİR TAKIM FRANCO CANGELE'Yİ BONSERVİSİYLE birlikte alıyor, bizimkiler hâlâ aynı tas aynı hamam. Suikast düzenleyip canını mı alayım Albayrak? Tedavisi imkansız buhranlara soktun beni. Krize giriyorum bu takım yüzünden Allah belanı versin senin... Yeter be!..
şimdide hasagiçi istiyorlarmış ula hasagiç kim yaaa? kaç maçını hatırlııyorsunuz onun? ligde ne yapmış? kaç gol kurtarmış yazıklar olsun beee hiç almayın daha iyi
şimdide hasagiçi istiyorlarmış ula hasagiç kim yaaa? kaç maçını hatırlııyorsunuz onun? ligde ne yapmış? kaç gol kurtarmış yazıklar olsun beee hiç almayın daha iyi
onu bıle alamadılar kardes.kume dusen bır takımdan istedıgın topcuyu alamıyorsan ne işe yarıyorsun dıye sorarlar adama.
bakın transfer haberlerı konulu baslık yuzlerce sayfa ama aldıklaraı degıl alamadıkları ve becerıksızlıklerıyle dolu..
bu adamlar nasıl rahat uyuyabılıolar hayret..
YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........
yazılar olsun hepimizi perişan ediyolar ezikler sov yapıyoo aç alan bile dünya oyuncu aldı biz de borç artacak diye oyuncu almayacaz artık bence külübün isterse 200 milyon bocu olsun ama bişeyler görelim 2 sınıf oyuncu almayalım haber sitelerine girmekten korkar oldum bişeyler yapalım arkadaşlar
Yorum