Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 678 sayfa ve 3 sağbek transferi.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bence de feneri geride bıraksan iyi olacak Serkan. Ayrıca tek amacın "milli takıma yeniden seçilmen değil önce TRABZONSPOR da başarılı olman" olmalı
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bügün ne olcak bakalım

Yorum

• gazatelere bakıyorum bobadillayla tekrar anlaşılmış la havleee ula yarın bakarız yine vazgeçilmiş , az daha bekleyin yönetim

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bügün ne olcak bakalım
            hicbir sey olmaz bugün belki haftaya
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• bunlar degıl transfer yapmak fırından ekmek bıle alamazlar..
              arkadaslar sız dua edın huseyın ve gökdenız i satmasınlar ama goreceksınız ıkısınden bırını sattıktan sonra o parayla transfer yapacaklar..
              YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• Kulübün başına gelirken Memleketime vefa borcum var onu ödemem lazım dedi. Bütün borçlarını bize ödetti sayın Başkan. Düşen takımların işe yarar topçularını millet topladı, bize de kala kala jabi kaldı. Ona da başkası talip olsa alamazdık Zaten. bugün ne olacağı var mı? Çıldırmak üzereyim. KAYSERİ GİBİ BİR TAKIM FRANCO CANGELE'Yİ BONSERVİSİYLE birlikte alıyor, bizimkiler hâlâ aynı tas aynı hamam. Suikast düzenleyip canını mı alayım Albayrak? Tedavisi imkansız buhranlara soktun beni. Krize giriyorum bu takım yüzünden Allah belanı versin senin... Yeter be!..

Yorum

• şimdide hasagiçi istiyorlarmış ula hasagiç kim yaaa? kaç maçını hatırlııyorsunuz onun? ligde ne yapmış? kaç gol kurtarmış yazıklar olsun beee hiç almayın daha iyi

Yorum

• Saviola bonservisi elinde olan oyuncu hadi alalım
                    işkenaz

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şimdide hasagiçi istiyorlarmış ula hasagiç kim yaaa? kaç maçını hatırlııyorsunuz onun? ligde ne yapmış? kaç gol kurtarmış yazıklar olsun beee hiç almayın daha iyi
                      onu bıle alamadılar kardes.kume dusen bır takımdan istedıgın topcuyu alamıyorsan ne işe yarıyorsun dıye sorarlar adama.
                      bakın transfer haberlerı konulu baslık yuzlerce sayfa ama aldıklaraı degıl alamadıkları ve becerıksızlıklerıyle dolu..
                      bu adamlar nasıl rahat uyuyabılıolar hayret..
                      YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• kanser ettiniz bizi ya!!hadi yapın artık su transferleri..kampı transfersiz gecircez bu gidişle
                        1461!

Yorum

• yazılar olsun hepimizi perişan ediyolar ezikler sov yapıyoo aç alan bile dünya oyuncu aldı biz de borç artacak diye oyuncu almayacaz artık bence külübün isterse 200 milyon bocu olsun ama bişeyler görelim 2 sınıf oyuncu almayalım haber sitelerine girmekten korkar oldum bişeyler yapalım arkadaşlar

Yorum

• Saviola ezik gs alcakmış

Yorum

Saviola ezik gs alcakmış

Kim ezik acaba..adamlar takır takır transfer yapıyor...biz hala kaleci alacağız....
                              poetricus

Yorum

Saviola ezik gs alcakmış
                                yok onun bonservisi elinde o bize yakışır
                                işkenaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X