Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vala hertha nın forumunu hertha taraftarı gibi girsek eziklerin yptığı gibi fatihi alın fatihi alın desek yankı uyandırır mı acaba bi bölümümüzde musampa musampa desin iyi taktik aslındakurtuluruz belki musampa dan
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• Nöri başka biraz olsun taraftarın gönlünü almak istiyorsa Fatih'i bize getirmelidir. Yoksa kendisi gidecek aralıkta..

Yorum

• fatih e en fazla 3 milyon verilmelidir gerisi parayı çöpe atmak olur gerççi bu yönetim sattıı oyuncuların paralarını hep çöpe attı

Yorum

• Fatih demek sadece golcü demek deıl fatıh demek bu takımn yarısı demek adam sakat sakat maça cıkıyo ve takımı topluyodu zenıtten alınan para verılır fatıh tekrar doner ınsallh hıc olmazsa uyum sorunu olmaz
          Söylesem tesiri yok
          Sussam gönül razı değil.
          adrenalinn

Yorum

• inşallah herta ya gider
            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• ya biz ya herta başkası yalan

Yorum

• Sıkı pazarlık

Trabzonspor'un bir milyon euro verdiği Mehmet Çakır için başkan Cavcav, beş milyon euro istedi. Nuri Albayrak takas ve para önerdi

Sıkı pazarlık

Trabzonspor'un bir milyon euro verdiği Mehmet Çakır için başkan Cavcav, beş milyon euro istedi. Nuri Albayrak takas ve para önerdi.

Trabzonspor, Gençlerbirliğili Mehmet Çakır'ı almak için harekete geçti. İki kulübün başkanı Nuri Albayrak ile İlhan Cavcav dün golcü futbolcu için bir araya geldi. Albayrak'ın "1 milyon euro verelim" önerisine Cavcav'ın "5 milyon euro'dan aşağı olmaz" yanıtını verdiği öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, bunun üzerine Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'a, Mustafa Keçeli ile birlikte 1.5 milyon euro vermeyi teklif etti. Görüşmeler önümüzdeki günlerde sürecek.

ZİYA DOĞAN ÇOK İSTİYOR
                Gençlerbirliği ile 2010'a kadar sözleşmesi bulunan Mehmet Çakır'ı, teknik direktör Ziya Doğan'ın, rakip savunmayı dağıtıcı özelliği nedeniyle çok istediği söyleniyor. Beşiktaş ve Ankaraspor'un da almak istediği golcü oyuncuyu 2004 sezonunda Gençlerbirliği'nin başında olduğu dönemde Ziya Doğan keşfetmişti. Doğan, ASAŞ'ta oynarken, hazırlık maçında 4 gol atan Mehmet Çakır'ı, başkan İlhan Cavcav'ın da onayıyla kırmızı-siyahlı takıma aldırmıştı.
                Erhan KARADAĞ
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• fatih tekke +mehmet çakır+orhan ak+emrah transferlerini 2 gün içinde yapsalarda bizde şampiyon olacak bir takım izleyebilsek
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fatih tekke +mehmet çakır+orhan ak+emrah transferlerini 2 gün içinde yapsalarda bizde şampiyon olacak bir takım izleyebilsek
                    o transferleri albayrak yapsın onu kelinden öpmeyen ne olsun

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• hiçbiri olmayacak maalesef
                      bu yönetimle mantıklı transfer bile zor
                      bir düşünün elinizdeki yıldızları milyon dolarlar alarak satıyorsunuz kasanızı dolduruyorsunuz
                      ama iş onların yerini doldurmaya gelince kuruş bile harcamamak için transfer yapmıyorsunuz
                      sorarım şimdi size
                      bu yönetimin ne hayrını gördünüz ki adı geçen futbolcuları transfer edeceğimizi söylüyorsunuz
                      Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak MERT MAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hiçbiri olmayacak maalesef
                        bu yönetimle mantıklı transfer bile zor
                        bir düşünün elinizdeki yıldızları milyon dolarlar alarak satıyorsunuz kasanızı dolduruyorsunuz
                        ama iş onların yerini doldurmaya gelince kuruş bile harcamamak için transfer yapmıyorsunuz
                        sorarım şimdi size
                        bu yönetimin ne hayrını gördünüz ki adı geçen futbolcuları transfer edeceğimizi söylüyorsunuz
                        bi hayrını görmeme gerek yok onların adı yönetim iyi yada kötü hatta berbat

ama görevlerinden biri gerekli transferleri yapmak tabi onlardan beklicem gidip senden adam almanı bakleyemem ya

hem burda ben ronaldinhoyuda isterim abdurrahman dereliyide

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Tekke Ailesi İkiye Bölündü..!

Tekke ailesi transferde ikiye bölündü.. Bir ağabey Fenerbahçe olursa hakkımı helal etmem derken diğer ağabey renklere takılı kalmamak lazım diyor.

TEKKE AİLESİ
                          İKİYE BÖLÜNDÜ..!

Kaptan Fatih’in transferi aileyi ikiye böldü. Ağabey Mehmet “Fenerbahçe olursa beni unut “derken diğer ağabey Salih ” Profesyonel düşün duygusal davranma,önemli olan senin geleceğindir. Takımları renkleri ile sınırlamak doğru değildir” diyerek kardeşleri Fatih Tekke’nin Transferini şimdiden çıkmaza soktular.

Trabzonspor’un Rusya’nın Zenit takımına yaklaşık 15 trilyona sattığı Fatih Tekke’nin Türkiye’ye dönmesi yine manşetlerden düşmüyor. Zenit takımının başkanı satmamakta ısrarcı olmasına rağmen Fenerbahçe kulübü ise bu oyuncuyu renklerine katmakta kararlı. Trabzonspor’un geri almak için önerdiği rakama ise Zenit takımı hiç bakmadı bile. Fenerbahçe’nin teklifi ise Rus takımının olduğu gibi Fatih Tekke’nin de kafasını karıştırdı. Tekke sadece takımların kafasını karışmadı ailede ikiye bölündü..

Hasta Trabzonspor taraftarı olan ve yurt dışında çalışan Mehmet Tekke” Üç dört sene önce Fenerbahçe konusundaki duygularımı aynen taşıyorum. Fenerbahçe’ye gidersen bende kardeşim yok derim.Kardeşlikten silerim. Yurt dışında kal başka takımlara git ama Fenerbahçe’ye gitme. 1996 yılındaki şampiyonluk acısı hala yüreğimde. Oğlumun adını da Fatih koydum Amcasının adını taşıyor. Öyle bir şey olursa nüfusa baş vuru adını değiştiririm. Sen Trabzon’un ve bizim sembolümüzsün” diyerek bu transferin önündeki en büyük etken oldu. Şimdi aile ise Ağabey Mehmet’i ikna etmeye çalışacak.

Türkiye Futbol Federasyonunda teknik adam olarak görev yapan eski profesyonel futbolculardan ağabey Salih Tekke ise” Futbolcular profesyonel düşünmeli. Bu konuda elbette karar Fatih’e ait. Kendisi çok iyi bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu. Kendi geleceği için doğru kararı vereceğine inanıyorum. Futbolda renk ve ırk ayrımı yok. O yüzden dar çerçeveden ben hiçbir zaman bakacağını sanmıyorum” diyerek kardeşine her takım için yeşil ışık yaktı..
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tekke Ailesi İkiye Bölündü..!

Tekke ailesi transferde ikiye bölündü.. Bir ağabey Fenerbahçe olursa hakkımı helal etmem derken diğer ağabey renklere takılı kalmamak lazım diyor.

TEKKE AİLESİ
                            İKİYE BÖLÜNDÜ..!

Kaptan Fatih’in transferi aileyi ikiye böldü. Ağabey Mehmet “Fenerbahçe olursa beni unut “derken diğer ağabey Salih ” Profesyonel düşün duygusal davranma,önemli olan senin geleceğindir. Takımları renkleri ile sınırlamak doğru değildir” diyerek kardeşleri Fatih Tekke’nin Transferini şimdiden çıkmaza soktular.

Trabzonspor’un Rusya’nın Zenit takımına yaklaşık 15 trilyona sattığı Fatih Tekke’nin Türkiye’ye dönmesi yine manşetlerden düşmüyor. Zenit takımının başkanı satmamakta ısrarcı olmasına rağmen Fenerbahçe kulübü ise bu oyuncuyu renklerine katmakta kararlı. Trabzonspor’un geri almak için önerdiği rakama ise Zenit takımı hiç bakmadı bile. Fenerbahçe’nin teklifi ise Rus takımının olduğu gibi Fatih Tekke’nin de kafasını karıştırdı. Tekke sadece takımların kafasını karışmadı ailede ikiye bölündü..

Hasta Trabzonspor taraftarı olan ve yurt dışında çalışan Mehmet Tekke” Üç dört sene önce Fenerbahçe konusundaki duygularımı aynen taşıyorum. Fenerbahçe’ye gidersen bende kardeşim yok derim.Kardeşlikten silerim. Yurt dışında kal başka takımlara git ama Fenerbahçe’ye gitme. 1996 yılındaki şampiyonluk acısı hala yüreğimde. Oğlumun adını da Fatih koydum Amcasının adını taşıyor. Öyle bir şey olursa nüfusa baş vuru adını değiştiririm. Sen Trabzon’un ve bizim sembolümüzsün” diyerek bu transferin önündeki en büyük etken oldu. Şimdi aile ise Ağabey Mehmet’i ikna etmeye çalışacak.

Türkiye Futbol Federasyonunda teknik adam olarak görev yapan eski profesyonel futbolculardan ağabey Salih Tekke ise” Futbolcular profesyonel düşünmeli. Bu konuda elbette karar Fatih’e ait. Kendisi çok iyi bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu. Kendi geleceği için doğru kararı vereceğine inanıyorum. Futbolda renk ve ırk ayrımı yok. O yüzden dar çerçeveden ben hiçbir zaman bakacağını sanmıyorum” diyerek kardeşine her takım için yeşil ışık yaktı..
                            ya yok bukadarda olmaz ya

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Mehmet Tekke`ye bir lütfen
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• Bu konuda bayağı baydı artık gidecekse gitsin hangi takımada bu kadar spekülasyondan kurtulsak pireyi deve yapmakta üstlerine yok basının transfer olmadığı her gün sıkıntı yaratıyo yok abisi istemiyomuş yok kendi istemiyomuş bir kere olsun kendi ağzından gidin röportaj yapın o zaman habercilik yapmış olursunuz asparagas haberlerle milletide yeter gerdiğiniz her gün farklı takımlara farklı futbolcular getirip duruyorsunuz....
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X