Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adını sen koy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 adam aldık 2 daha alırız 4 olur ve transferi kapatırız. vay be,
    kardeş o iki transfer iyi futbolcular ama yarar saglarmı bilmem ikiside karadenizli ali sakal giresunsporda oynuyodu diyarbakıra transfer olunca taraftarlar olay cıkarmıştı iyi oyuncu yani liga dada suan iyi performans gosteriyo gormeden bi şey demeyelim dimi

Yorum

• ziya gitsin isterseniz top toplayıcıyı alalım anti ziyaa

Yorum

• Ivica Olic cska moskovoda sözleşmesi haziranda bitiyo çok iyi bir forvet
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ivica Olic cska moskovoda sözleşmesi haziranda bitiyo çok iyi bir forvet
          alınsa manyak olur ama işte hirat milli takımındada oynuo bize yedirmezler
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Olic

İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ivica Olic cska moskovoda sözleşmesi haziranda bitiyo çok iyi bir forvet
            Hafızam beni yanıltmıyorsa bu Olic'in kalp problemi var dedikodusu çıkmıştı ya bir avrupa kupasında ya da dünya kupasında tam olarak hatırlayamıyorum. Çok hızlı bir adam olmasına rağmen yaşı 30'un üzerine çıktı diye biliyorum ben.
            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Ivica Olic isim: Ivica Olic yaş: 14.09.1979 geboren in: Davor, Kroatien Nationalität: Kroatien boy: 183 cm kilo: 82 kg

29 yaşında

TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Kaka'yı alalım biz en iyisi..
                Adi gene attı golünü..
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Olic Ocak ayinda Hamburga transfer oldu.Burda okadar ahim sahim Futbol oynamiyor.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Olic Hamburg'da oynuyor...
                    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                    You'll Never Walk Alone...
                    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Hayirlisi İnŞallah Musampanin Kaderİnİ PaylaŞmaz
                      BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaka'yı alalım biz en iyisi..
                        Adi gene attı golünü..
                        kardeş ne adiliğini gördün adamın
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaka'yı alalım biz en iyisi..
                          Adi gene attı golünü..
                          Renkdas dogru diyor bence, hakkaten iyi bir oyuncu transfer etmemiz lazim bize cok faydasi olacaktir.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardeş ne adiliğini gördün adamın
                            Malesef hiç adiliğini göremedim.
                            Maalesef.
                            Çıkamadık ki hiç şampiyonlar ligine de adamla karşılaşalım.
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• c.ronaldo da bu takımda iş yapabilir.rooney de ön libero da düşünülebilir.

Yorum

• bu takımın tek kurtuluşu gerrard ve kakayı almaktır bunları alıp ş.ligi dahil süper kupa türkiye kupası süepr lig kupası ve kıtalar arası kupayı aldık mı
                                3 sezonda 15 kupa alıp 2sini 250 trilyona satarız
                                önce bize 2 sini almak için 200 trilyon kadar bir bütçe gerek
                                kredi çekersek zaten 3 senede 15 kupa alınca 1 milyar dolar dan çok gelirimiz olcak türkiyenin borçlarını da öderiz İMF yi de satın alırız UÇTUM GALİBA
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X