Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @coolank

ustad haftaya Ankaraspor maçı var
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• ziya ,keçeli, hasan, celo bunlar gitse iyi olur.
      ferhat ve hüseyin defansta iyiler bana göre.sol bek lazım iyi birisini aldıkmı defans tamamdır.
      orta alana szymek veya ceyhun tarzı bir futbolcu lazım.eğer sol tarafta musampa giderse haliyle sol kanat futbolcusuda lazım.böylece.yattara+ gökdeniz+ yeni isim +musampa(veya yeni transfer)
      forvette umut iyi ersen yetersiz.cem'ide tam öğrenemedik.
      aslında fatih tekke geri gelse tam süper olur ama o da zor tabi.ahh ahhhh
      eğer yeni t.d çabuk yoldan futbolcuların sitilini anlayıp oyun kurgusunu erkenden belirlerse yeni bir forvetin alınıp alınamayacağı belli olur.
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• şimdi düşünelim sen iyi bir yabancı oyuncusun yada teknik direktör trabzonspor sana transfer teklif ediyor bakıyorsun araştırıyorsun geçen sene geri dönenlere açanlara soruyorsun rezalet takımın durumuna bakıyorsun dibe vurmuş neredeyse yönetim evlere şenlik futbolcuysan bakıyorsun ziya ve mentalistesi anaaa buda neee birde bakıyorsun avrupada oynacakmı ohhhhhooooo vs vs vs vs
        tüm bunlara rağmen iyi bir futbolcu yada td neden gelir para verirsen çok ozman gelir eee parayı verebilece bir bütçe yada cebimden alacağım diyen albayrakın cebindeki akrep ne olacak ????

bu yönetim gitmedikçe iyi bir transfer beklemiyorum becerebileceklerini sanmıyorum çok amtörce çocukça yönetiyorlar klübü bence

inşallah yanılıyorumdur yerinde süper transferler yaparlar ziya doğanda düzelir ve seneye yine eskisi gibi ligi dibinden sallarız
        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• --------------------------------------------------------------------------------

@coolank

ustad haftaya Ankaraspor maçı var

gerçekefsane kardeşim ben yemin ettim çok büyük yemin ettim bu ziya denen ruh hastası gitmediği sürece maçlara bırak gitmeyi tv den dahi seyretmeyecegim .. zaten sezona kalırsa ama dünden sonra pek sanmıyorum ilk yapacagım iş ligtv yi iade etmek olacak ..hem vallahi bem billahi ..yemini mi de tuttum kıvranmama karşın fb maçı ve önceki maçı da seyretmedim

Yorum

• Q efemehmet

Bir kere Manisa farklı Trabzon farklı.. Trabzonun forması her ne şartta olursa olsun bu ligde kalır.. Trabzonspor formasını giymiş futbolcunun kalitesi değil buradaki.. Futbolcunun giydiği Trabzonspor formasının kalitesidir bu..

bu yazıyı tebrik ediyor ve şuna dikkat çekiyorum en rezil rüsva halimizde dahi 4. olduk ..

Yorum

• Coolank ustad

Gel beraber ankara maçını seyredelim

Ustad TFF gelecek sezon avrupa kuplarında oynayacak takımlarda yabancı oyuncusu sayısını arrtırmayı düşünüyor.

Manisa'da ersun neden başarısız olduğu söledi. V. Manisasporda sponsorları ilk yarıda denizli maçından sonra futboldan desteklerini çekebileceklerini söyledilerdi.
              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 16.05.2007, 15:12.

Yorum

• İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir kere Manisa farklı Trabzon farklı.. Trabzonun forması her ne şartta olursa olsun bu ligde kalır.. Trabzonspor formasını giymiş futbolcunun kalitesi değil buradaki.. Futbolcunun giydiği Trabzonspor formasının kalitesidir bu..
                Trabzon düşer demiyoruz zaten..ersun yanal'ın inişli-çıkışlı grafiğine, istikrarsızlığına, kötü gidişe dur diyemeyişine dikkat çekiyoruz...

manisa ersun kovdu, kurtarıcı diye bulak'ı aldı, biz ersun'u şampiyon olmak için alacaz..benim tereddütleriim var...bilgisayar merakına mı vuruldunuz ersun'un yoksa her maç 3 gol yiyip bazen fazlasını atabilmesine mi?
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bende şöyle bir öngörüşte bulunayım.. Bir kere bu kadar baskıya rahmen sayın başkan kongre kararı almamış.. Daha öncesinde yöneticilerin istifasını almış ve yeni görev dağılımı vereceğini bildirmiş..Bu istifaları alırken Haşim Sayitoğlu olduğu yerde kalmış..Bu duruma gelirken bir yerlerden bir fikirler ortaya çıkmış ve bu uygulamaya konulmuş.. Fikir babası kim derseniz Haşim Sayitoğlundan başkası değil..Hal böyle iken Ziyanın yerinde durması vekaleten gibi birşey oluyor bence.. Nasılsa sezon sonuna kadar parası ödenecek.. Bugün göndersen yine sezon sonuna kadar ki parası ödenecek.. Ondan öyle idareten orada duruyor bence.. Asıl can alıcı nokta Ziyanın Başkanla kısa bir görüşme yaptıktan sonra raporumu sundum gelecek için planlar yaptık demesinden sonra ve hiç gerek yokken basın toplantısı yapıp ben görevimin başındayım ama git derselerde buna birşey diyemem gibi bir demeç vermesiydi. Kuyruk acısı olmasa o basın toplantısını yapmazdı.. Basın toplantısında çok ileri gidemedi çünkü bir ümidi var belki diye..Acıkcası Başkanla görüşmesinde Başkan sen işine bak sezon bitsin oturup tartışırız demiştir.. Raporlarıda o zaman inceleriz demiştir.. Ziyada bunu devam diye anlamıştır..İpler Haşim Sayitoğlunun elinde olduğu sürece Ziya %49 gidicidir bence arkadaşlar.. İşte en büyük transfer haberi o zaman patlayacak...
                  Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• vallahi kardeşim sen seyret allah da yardımcın olsun .))))ha bu arada bu ankarasporlular da bir arıza var ..şöyle ki .. geçen sene ki maçta taraftarı almamak için çok ugraştılar yok turnike bozuldu yok bilmem ne yaptılar ..maça 15 dk sonra girdik hem de kapalıya .))) bir de maçtan sonra önce o kedileri çıkarıyorlar sen bekliyorsun .....maç da yenikent biliyorsun az daha gitsen polatlı olacak

Yorum

• @ özcan asanoglu...
                      ...bilgisayar merakına mı vuruldunuz ersun'un yoksa her maç 3 gol yiyip bazen fazlasını atabilmesine mi?

ben kendi adıma cevap vereyim ....KORKAK OLMAMASINA ....

@efemehmet

aynen katılıyorum

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon düşer demiyoruz zaten..ersun yanal'ın inişli-çıkışlı grafiğine, istikrarsızlığına, kötü gidişe dur diyemeyişine dikkat çekiyoruz...

manisa ersun kovdu, kurtarıcı diye bulak'ı aldı, biz ersun'u şampiyon olmak için alacaz..benim tereddütleriim var...bilgisayar merakına mı vuruldunuz ersun'un yoksa her maç 3 gol yiyip bazen fazlasını atabilmesine mi?
                        ersun bu zaman kadar ligde iddalı takımları çalıştırmadı Ligde çalıştırdığı takımlarda güzel futbol oynattı. V. Manisa'da 9 haftaya kadar puanına bak. Ersun fenere gitcek haberi çıktı, futbolcuları sakatlandı futbolcular şampiyonluğa oynamaya hazırlıklı değildi devre arasında oyuncuları gitti oyuncularla sorunları oldu ersun milyonlarca taraftarı olan kulubu çalıştırmadı.
                        Trabzonsporda taraftar desteğini arkasına alırsa ersun Trabzonsporu şampiyon yapar. Ersun Gökdeniz yattara umut ceyhunun olduğu kadroyu kolayca şampiyon yapar.
                        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 16.05.2007, 15:23.

Yorum

• Evet ankaragücü gençler manisa gibi takımalrı öyle başarılı suçlar aldıran bir teknik direktör Büyük takımda çok daha iylerini yapabilir
                          İsim kariyer ve vizyon olarak Trabzonsporun alabileceği çok daha byük bir teknik direktör günümüz şartlarında maalesef yok
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet ankaragücü gençler manisa gibi takımalrı öyle başarılı suçlar aldıran bir teknik direktör Büyük takımda çok daha iylerini yapabilir
                            İsim kariyer ve vizyon olarak Trabzonsporun alabileceği çok daha byük bir teknik direktör günümüz şartlarında maalesef yok
                            biz yarışmacı takım değiliz
                            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 16.05.2007, 15:37.

Yorum

• Biz Breamstan sonra gelen Lekens i bir Karşıya beraberliğinden sonra gönderdik. Niye gönderdik; çünkü Breamsın oynattığı o futbolun tatını Lekenste bulamadık. Hre ne olursa olsun Breams zamanında hep saldırdık.. Yendik yenildik ama hücum gücümüzle hep eztik.. Yenildiğimiz bir maç sonrası dahi Trabzonsporun oynadığı futboldan zevk aldık..Üstelik facia derecesindeki kalecilerle bunu başardık..Her maca ayrı bir taktikle çıktık.. Yani rakibe göre taktikle..Taktik derken nasıl defans yapılır taktiği değil nasıl yenebilirim taktiği. Bir anımı anlatayım sıkmadan..Beşiktaşla Avni akerde oynuyoruz. Maç başladı bizim sağ açıktan kimse hücum etmiyor.. Kimse hücuma katılmıyor.. Maç sol tarfta sıkıştı kaldı. Maçın 30. dakikalarında maç öyle bir hal aldı ki bizim sağ açık bomboş ve beşiktaş sol taraftaki yoğun hücum gücümüzü kırmak için ne kadar futbolcusu var ise canla başla kendi sağ tarafını savunuyor..Dakika 35 bir ters top sağ tarafa bizim sağ bek kaleye abartmasız 35 metre olmasına rahmen kaleciyle karşı karşıya gibi bir durum ortaya çıktı.. Alabildiğine haymana ovası gibi bir durum ve 1-0 öne geçtik..İkinci yarı buna benzer bir pozisyonda maçı 2-0 kazandık..Diyeceğim o ki en iyi savunma hücumdur..yensekte yenilsekte...
                              Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

• İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz Breamstan sonra gelen Lekens i bir Karşıya beraberliğinden sonra gönderdik. Niye gönderdik; çünkü Breamsın oynattığı o futbolun tatını Lekenste bulamadık. Hre ne olursa olsun Breams zamanında hep saldırdık.. Yendik yenildik ama hücum gücümüzle hep eztik.. Yenildiğimiz bir maç sonrası dahi Trabzonsporun oynadığı futboldan zevk aldık..Üstelik facia derecesindeki kalecilerle bunu başardık..Her maca ayrı bir taktikle çıktık.. Yani rakibe göre taktikle..Taktik derken nasıl defans yapılır taktiği değil nasıl yenebilirim taktiği. Bir anımı anlatayım sıkmadan..Beşiktaşla Avni akerde oynuyoruz. Maç başladı bizim sağ açıktan kimse hücum etmiyor.. Kimse hücuma katılmıyor.. Maç sol tarfta sıkıştı kaldı. Maçın 30. dakikalarında maç öyle bir hal aldı ki bizim sağ açık bomboş ve beşiktaş sol taraftaki yoğun hücum gücümüzü kırmak için ne kadar futbolcusu var ise canla başla kendi sağ tarafını savunuyor..Dakika 35 bir ters top sağ tarafa bizim sağ bek kaleye abartmasız 35 metre olmasına rahmen kaleciyle karşı karşıya gibi bir durum ortaya çıktı.. Alabildiğine haymana ovası gibi bir durum ve 1-0 öne geçtik..İkinci yarı buna benzer bir pozisyonda maçı 2-0 kazandık..Diyeceğim o ki en iyi savunma hücumdur..yensekte yenilsekte...
                                Breams gibi bir hoca daha bulabilirmiyiz acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X