Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rica ediyorum Demba Ba yazmaktan vazgeçin. Bizde olmaz. Muğdat bile olur o olmaz.
    Açıkçası Göztepe'ye transfer olduğunda çöpe dönüşür diye düşünüyordum ama adam haftalar ilerledikçe canavar gibi oynamaya başladı, sakatlığın etkisi geçmiş kendine gelmiş. Top kontrolleri, top tutması, al ver indir, topu sür, kaleye zımbala vs.. santrafor görevlerini çok iyi yapıyor.

Demba'yı izledikten sonra Burak gözüme Umut Bulut gibi gözükmeye başladı, bizimkinin top kontrolleri çok kötü ve sakatlık problemi var. Demba'nın sözleşmesi sezon sonu bitiyor, bu adamı kaçırmamalıyız. Burak 3.5 milyon alıyor, Demba 1.5 milyondan fazla istemez 1-1.5 milyon arasına imzalatırız. Gerçi Bjk onu almadığına pişman oldu, bedavaya düşmüşken kaçırmazlar.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ba büyük ihtimal beşiktaş'a gidecektir de Larin diye bi adam almışlardı o ne oldu?

Yorum

• oyuncularımız antrenmanlarda çok sakatlanıyor buna bir çözüm bulunamaz mı ? diğer takımlarda bu kadar sık olduğunu düşünmüyorum. ya oyuncularımız kendilerine bakmıyor ya antrenman metotlarımızda bir problem var. getirdiğimiz oyuncuyu sağlıklı kullanamadıktan sonra anlamsız olur. dolayısıyla önce profesyonel bir antrenör bulmak gerekir diye düşünüyorum. bugünün futbolunda elbette her mevki çok önemli ama şu anki durumumuza istinaden bir gereklilik sıralaması yapacaksak bu kaleci bir stoper 8 numara 10 numara ve bulduğunu atan bir forvetten geçiyor. arka arkaya lider tabanlı kişilerin olduğu bir sistemde işler doğru işleyebilir. bir iki dokunuşla bu kadronun iyi işler yapabileceğini düşünüyorum. seneye takımda kimin kalıp kalmayacağı da gerçekten belirsiz. burak ve kucka gidebilip sosa kalabilir mesela. burak bu sene zaten iyiydi kuckanın idare eder bir görüntüsü vardı. etkisiz olan genel olarak sosaydı ki o da hazır olmayan işlemeyen takımı kurtaracak bir adam değil işleyen bir sistemin en kıymetli parçası olabilen bir adam. bundan ötürü yönetim satmak istese bile sosaya alıcı bulamayabilir. doğrusu ben kalmasını yusuf ve abdülkadire tam anlamıyla futbol öğretmesini isterim. okay abdül önlerinde sosa mükemmel olurdu. ama bu sert olmayan orta sahayı düşününce çok ciddi stoperlerimizin olması gerekir. abdülün 8 numara oynadığı bir sistemde stoperlerin yalnızca birinin iyi olması bizi riske sokar. selçuk abinin dediği gibi zamanında tolga geldiğinde erdinçle mükemmel uyumları olmuştu. belki çok iyi bir stoperle akbaş da öyle bir uyum sağlayabilir. bunun dışında bizim ülkemizde özellikle fizik inanılmaz bir artı katıyor oyunculara. kanatlarımızda castilloya kıyasla daha bi doksan dakika kaldırabilecek çok güçlü ve hızlı iki tane kanat oyuncumuz olsa ileride de hugo dahi olsa bu takım müthiş iş yapar. kaleci olarak ise onurun bir süre daha bizimle olacağını düşünüyorum.
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• junuzovic cöpünden %100 kurtulduk, salzburg transferi acikladi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Atiba'nın yerine Okay haberi gördüm şimdi. 2.5 fazla olmuş yahu..!

Akşam' da yer alan habere göre Trabzonspor ile temasa geçen Beşiktaş'tan bordo-mavili yönetim 2.5 milyon euro bonservis talebinde bulundu. Trabzonspor, ayrıca Mustafa Pektemek ve Tolga Zengin'i de talep ediyor.
            Mustafa Pektemek'in gitmesine sıcak bakan Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'i Tolga Zengin'in ayrılığı konusunda ikna etmeye çalışıyor. Güneş, Tolga'nın gönderilmesine pek sıcak bakmıyor.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Atiba'nın yerine Okay haberi gördüm şimdi. 2.5 fazla olmuş yahu..!

Akşam' da yer alan habere göre Trabzonspor ile temasa geçen Beşiktaş'tan bordo-mavili yönetim 2.5 milyon euro bonservis talebinde bulundu. Trabzonspor, ayrıca Mustafa Pektemek ve Tolga Zengin'i de talep ediyor.
              Mustafa Pektemek'in gitmesine sıcak bakan Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş'i Tolga Zengin'in ayrılığı konusunda ikna etmeye çalışıyor. Güneş, Tolga'nın gönderilmesine pek sıcak bakmıyor.
              İyi bari biz üste 2,5 vermiyoruz. Onu da yazabilirlerdi. Oturma organları ne üflerse onu haber yapıyorlar.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ba , Sosa ve Burak büyük ihtimal ile bjk forması giyecek.
                Trabzonspor'a yansıması yaklaşık 7 milyon € bonservis/borç silme ve gelecek yıl kadrosunda yaklaşık 7,5 milyon € net tasarruf şeklinde olur.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.05.2018, 15:51.

Yorum

• Okay in sözleşmesini uzatıp,takım kadrosunu Abdülkadir,okay,yazıcı üstüne kurmaliyiz.

Burak,sosa,Olcay,ndoye,esteban,uğur,durica,hubocan ,bero(kiralık),onazi girebilir.

Genç,yetenekli,enerjik,dinamik 4-5 transfer ve alt yapı takviyesi ile sezona girmeliyiz.

Mutlaka bir kaleci transfer etmeliyiz.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Umut Nayır kadroya katılmalı.Top tutma,duvar olma konularında çok iyi bir isim.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ba , Sosa ve Burak büyük ihtimal ile bjk forması giyecek.
                      Trabzonspor'a yansıması yaklaşık 7 milyon € bonservis/borç silme ve gelecek yıl kadrosunda yaklaşık 7,5 milyon € net tasarruf şeklinde olur.
                      Umarım söylediğin gibi olur.

Yorum

• Şuan dünyada 4-3-3 ve kanat forvetler popülerliğini artırıyor. Özellikle yeni yapılanan bir takımsak kesinlikle buna uygun olarak transfer yapmalıyız. Leipzig mesela 4-4-2'den sonra buna dönüş yaptı. Keza Liverpool da. Cengiz, Salah gibi kanat forvetler bu yüzden revaçta şuan. Çok daha basit futbol oynanıyor bu sistemde ve yeni yapılanan bir takımsan yüksek kalite istemeden mücadele edebilecek bir kadro kurabiliyorsun. Her oyuncunun görev dağılımı da keskin sınırlarla belirlendiği için oyuncu parlatıp satmak da kolay.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          junuzovic cöpünden %100 kurtulduk, salzburg transferi acikladi
                          Birde bunu basimiza bela edecekti mitomani az kalsin..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Maçın 5 dakikalık özetini izledim. Amatör ligden herhangi bi forvet koy yıllık 50 bin tlye Damdoydan daha iyi oynar. Dünyadaki açık ara en kötü forvet
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maçın 5 dakikalık özetini izledim. Amatör ligden herhangi bi forvet koy yıllık 50 bin tlye Damdoydan daha iyi oynar. Dünyadaki açık ara en kötü forvet
                              bugün aslinda gayet iydi, maci erken koparmamizda büyük etkisi vardi
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• içeride 29 puan toplayarak sezonu kapatacağız. 40'tan aşağısı kurtarmaz. uyuşuk futbolla olmaz bu. rakibin hatasını kovalayan, bol sprintli, şiddetli oynayan takım yapmak gerekiyor. arsenal gibi uyuz uyuz paslaşan bir takım da istemiyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X