Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bütün oyuncuları satsak ve full alt yapıyla sezona başlasak borcun faizini ödermiyiz inanın merak ediyorum. Eğer ödeyemezsek ölmüşüz ağlayanamız yok vah vah
    yillik faiz giderimiz 60- 70 milyon tl

ortalama gelirimiz 130 milyon
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yillik faiz giderimiz 60- 70 milyon tl

ortalama gelirimiz 130 milyon
      yıllık gideri 30 milyona bile çeksek senede 30 milyon mu borcun ödenmesine gidecek Bu şekilde 28 senede ödenmiş oluyor borç ömrümüz yeterde görürüz inşallah
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yıllık gideri 30 milyona bile çeksek senede 30 milyon mu borcun ödenmesine gidecek Bu şekilde 28 senede ödenmiş oluyor borç ömrümüz yeterde görürüz inşallah
        gelirimiz tirmanista
        160 milyondan asaga olmaz önümüzdeki yillar

ama zaten günlük gelirimizlen borc azalmaz, bunu dortmund da gördük

gelir ve gider dengesini saglayacan ve starlar üretecen, bu starlari satarak ve sampiyonlar ligi oynayarak ancak borcu eritirsin

günlük siradan gelirimiz ile imkansiz, faizin yaninda her yil 60 milyon tl civarida kur farki yüzünden kaybediyoruz, tl devam deger kaybederse düsün ne olacagini...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Özkan Sümer yeni yetenekler keşfetmiş.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cabuk davranirsak olabilir. Fazla beklersek baska kulüpler devreye girer ve bize gelmez. Hollanda'dan Ajax, AZ, Vitesse gibi takimlar kesin isteyecektir. Trabzonlu olmasi Türkiye seciminde bizim isimizi kolaylastirabilir fakat ismi bjk'le de aniliyor. NEC gecen sezon ezeli rakibi Vitesse'den 5 milyon euro istemisti. 1. lige cikmasalar bile bu fiyatin altina inmezler. Yani 5 milyon'u gözden cikarmak lazim
            bjk 2m€'ya alirsa görürüm ben o 5m€'yu hep böyle olmustur
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              burak-visca takası hem bizi hem basaksehiri cok mutlu eder.

sosa,olcay,ndoye maliyet acısından gitmeliler.

okay ın kalmak isteyecegini sanmıyorum.Onazi dunya kupasında oynadıktan sonra iyi bir bonservisle gidebilir.

bero en azından bir sene kiralanmalı.Castillo iyi bir hocanın elinde gormek lazım.

Kucka hırslı bir oyuncu.Bu sene kalıp,gercek işini yapmalı.

pareira hem hırcın hemde yası musait degil,gidebilir.

esteban,ugur,durica,hubocan gitmeliler.

sefa,cafer,ahmet hakan,murat cem,muhammed besir A takım kadrosunda olmalılar.

Gurbetci olarak ferdi kadıoglu ve serdar tascı nokta transfer olur.

visca,ferdi,serdar tascı uc nokta transfer.

bir kaleci(ugurcan ikinci kaleci icin yetersiz,onurun sakatlık problemi malum),bir stoper,bir sag bek,bir sol bek(novak sol bek icin yetersiz ancak ozellik olarak stopere yatkın),bir forvet transferi ile iyi bir kadro kurulur.

onur,arda,ugurcan,transfer
              sag bek,kamil,sol bek,rahim
              huseyin,akbas,novak,serdar tascı,transfer
              kucka,sefa,cafer,murat cem,yazıcı,abdulkadir
              visca,castillo,ferdi,ahmet hakan
              muhammed,rodallega,transfer
              Visca bize gelsin 3 maç sonra küfür kıyamet gider. Boş bi adam

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Visca bize gelsin 3 maç sonra küfür kıyamet gider. Boş bi adam
                ya yapmayin sunu yaaa Visça topçudur ve adamdir... Avci gelsin Visça'yi da getirsin... Burak'i verelim, Olcay da olur
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bizim sportif başarıyla bir alakamız kalmadığı için mevcuren yılda 2 kere transfer dönemiyle kendimizi avutuyoruz.
                  özkan sümer in keşfi falan denilen haberleride menajerlerin yaptırdığını düşünüyorum. eksiklerimiz belli sağa sola yalandan vurmaya gerek yok. Elimizde olupta faydalanamadığınız oyuncuları göndermeliyiz. Ama istediğimiz adamı almalıyız öyle son dakika menejerlerşn itelediği adamları değil.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya yapmayin sunu yaaa Visça topçudur ve adamdir... Avci gelsin Visça'yi da getirsin... Burak'i verelim, Olcay da olur
                    Burak’la Olcay’ı zaten verelim ama visca çok deneyen az sonuç alan bi adam bence değerli değil. Fizik olarak çok iyiydi artık onu da kaybetmeye başladı

Yorum

• Visça iyi topçu da bizde çabuk linç olur gibi geliyor. Ama o hızda güçlü bir adamı almak da cazip ben bilmiyorum.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Lucas Perez Burak'a iyi partner olabilir ama ihtimali baya düşük.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özkan Sümer yeni yetenekler keşfetmiş.

http://www.medyatrabzon.com/ozkan-su...ri-330219h.htm
                          İki oyuncuda u20 dünya kupasında çok etkiliydi.

Sakala yı alabiliymiz bilmiyorum ama zor bir transfer

zambiya nın ileri hattı çok iyiydi u20 de

sakala ve daka , mwepu, banda iyi maçlar çıkarmıştı

zaten 2 si redbul oyuncusu
                          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                          HAMİ AYAZ

Yorum

• Merak ediyorum başakşehir Burak Yılmazı niye alsın? Elinde adebayor var zaten. Adebayorun olmadığı dört maçta bir galibiyet almış bu takım. Önemini varın siz düşünün. Dahası ardayı aldıkları için bin pişman oldular zaten kalkıp ekürisini alacak kadar mal olduklarını düşünmüyorum. Ama üç İstanbul takımına bakınca da Burakı alabilecek başka bir takım da göremiyorum. Adebayorun sözleşme durumundan haberdar değilim ama öyle bir adamı gönderip yerine Burak gibi tek yönlü bir adamı almak sonlarını getirir.
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İki oyuncuda u20 dünya kupasında çok etkiliydi.

Sakala yı alabiliymiz bilmiyorum ama zor bir transfer

zambiya nın ileri hattı çok iyiydi u20 de

sakala ve daka , mwepu, banda iyi maçlar çıkarmıştı

zaten 2 si redbul oyuncusu
                              Kimleri alabiliriz bilmiyorum ama uzun vadede tek kurtuluşumuz yetenekli genç oyuncuların transferinden geçiyor.

Berke Özer,Ferdi Kadıoğlu,Barış Alıcı vb. gelecekte önemli yerlere geleceği az çok belli olan,önemli rakamlara satılabilecek genç ve yetenekli oyuncuları kadroya katmamız şart.

Sezon sonu Okay başta olmak üzere birçok oyuncunun gönderilme ihtimali var.İyi bir transfer bütçesi oluşturup sezon sonu bu tip oyunculara yatırım yapmamız lazım.

Yorum

• Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncular;

[emoji842]Stefan de Vrij
                                [emoji842]Emre Can
                                [emoji842]Balotelli
                                [emoji842]Max Meyer
                                [emoji842]Bernard
                                [emoji842]L. Shaw
                                [emoji842]Oğuzhan Özyakup
                                [emoji842]G. Chiellini
                                [emoji842]F. Torres
                                [emoji842]Debuchy