Herifler tosic'i 4.5 milyona satmış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülededigim gibi bunada katilmiyorum
özellikle gelismiyor kismina, istatikleride, oyun yapisida gelisti
gecen sene 8 no gibi oynarken bugün sahte 9 gibi oynuyor
gecen sene yaninda adam varken top süremeyen cocuk bugün 3 kisi arasinda dribbling yapiyor, gol atiyor ve maci aliyor...
tükenmislik sezon sonu vardi, olmamasina sasardim
bu cocuk prof futbolcu, Ts gibi baskili bir takimda ve ayrica yandan besyo okuyor
riza hoca ne diyor? cocugu tesislerden uzaklastirmaktan zorlaniyoruz, uzaklastirdiklarinda da recep özcanda devam ediyor..
yandanda sinavlara hazirlan, derslere gir vs...
evet sadece sahaya baktin mi sezon sonuna dogru kesinlikle agir stress ve baskinin tükettigi yusuf vardi, yaz tatilinden sonra bu degisecektirBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Beyler bu başlık belki yeri değil ama kalabalık olduğu için yazıyorum.
Hala sms kampanyasına destek vermeyen varsa MAVİ yazıp 6161 e göndersin lütfen...150 bin TL gibi komik bir rakam toplanmış daha.Trabzonspora yakışmıyor.
Yaklaşık 211 bin passoligli taraftarımız var..Hadi yuvarlak hesap 250.000 bin desek hepsi birer sms atsa 2.5 milyon TL yapar.Biraz duyarlı olalım.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 12:39.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin Aktaş Onur a mı eğitim verecek? Gülesim geldi nedense
calistiracak, forma sokacak
onur zaten kendi basina kaleci antrenörü olmus biri, az cok ugurcanin ropörtajlarini takip etseniz bunu anlardiniz
onuru fiziksel ve mental calistiracak, top forma tasiyacak adam lazim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Metin Aktaş refleksleri güçlü olan fakat aklını çalıştırmayan bir kaleciydi. Gereksiz ve zamanlaması berbat bol bol ileri çıkışlarıyla kendisini hatırlıyorum. Antrenörlük eğitimini ise bilmyiorum. Zaten yeni başlamış 1461'de, demek nasıl bir deha ki hemen fark edilmiş ve Trabzonspor'a geçmiş. Saygısızlık etmek istemiyorum ama durum böyle. Trabzonspor'a giriş bu kadar kolay olmamalıEn son Travelair tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 12:45.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS. Moskova ile sözleşmesi sona eren bonservisi elinde olan Serdar Taşçı Başakşehir ile görüşüyormuş. Bizimkiler de 2 yıl transfer sezonlarında kulübün kapısında yattı Serdar için.
Yorum
-
Transferlerin kampa yetişmesinin söz konusu olmadığını biliyorum..Trabzonsporda bu hiç bir zaman gerçekleşmez ama.... en azından 2 stoper transferinin yetişmesi çok önemli. Diğer bölgelerimiz yine bir yeterliliğimiz var. Ama acilinden 2 stoper şart. Uyumları açısından da kampa yetişmeleri çok önemli.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
[bu sene en önemli transferlerimiz abdulkadirin modriçin yerinde oynaması ve yusufun olduğu yerden ileri iteklenmesi olmaldır ne kadar forvete yakın o kadar iyi.
abdulkadirin kanatta oynatılması takıma ihanetle eşdeğerdir.En son munzevil tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 13:41.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[bu sene en önemli transferlerimiz abdulkadirin modriçin yerinde oynaması ve yusufun olduğu yerden ileri iteklenmesi olmaldır ne kadar forvete yakın o kadar iyi.
abdulkadirin kanatta oynatılması takıma ihanetle eşdeğerdir.
2 senedir aynı şeyi diyorum ama sıkıntı yok Ünal Karaman bu sorunu çözecek hödöhödöhöhd...
Yorum
-
Metin Aktaş ı eleştirenler, Bayern Münih'in kaleci antrönerini ve oynadığı dönemde ki başarılarını araştırsınlar*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezidane istifa ettttiiiii!!!!!!!!.....yildiz hoce getiririm diye.....
Yorum
-
İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[bu sene en önemli transferlerimiz abdulkadirin modriçin yerinde oynaması ve yusufun olduğu yerden ileri iteklenmesi olmaldır ne kadar forvete yakın o kadar iyi.
abdulkadirin kanatta oynatılması takıma ihanetle eşdeğerdir..
Yorum
Yorum