Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yattara tarzında bir yıldız beklemiyorum doğrusu ama aurelio somers tarzında işini yapan problemsiz sessiz sakin adamlar alınır diye tahmin ediyorum.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yattara tarzında bir yıldız beklemiyorum doğrusu ama aurelio somers tarzında işini yapan problemsiz sessiz sakin adamlar alınır diye tahmin ediyorum.
      bu arkadas saglam yattaralik yapar

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu arkadaşa gol updatesi gelir mi acaba?
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu arkadas saglam yattaralik yapar

Abi bu adam bize gelir mi Allah aşkına bu adam ligi duman eder. Yattaraya kıyasla daha skor odaklı bir adam gibi duruyor. Çalım takıntısı da Yattara kadar yok gibi tabii bu kısacık videodan anlaşıldığı kadarı ile
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Herşeyin başı hoca transferi. Geleli 1 ay oldu yönetim ve bu saate kadar hocayı belirlemeleri gerekirdi.

Gönül Peter Bosz istese de olacak olan maalesef Tolunay hocadır.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herşeyin başı hoca transferi. Geleli 1 ay oldu yönetim ve bu saate kadar hocayı belirlemeleri gerekirdi.

Gönül Peter Bosz istese de olacak olan maalesef Tolunay hocadır.
              Ziyaret edecek makam arıyor bizim yönetim, hocaymış takımmış pek umurlarında değil gibi relax takılıyorlar geldiklerinden beri
              En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.05.2018, 01:18.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kapatin dükkani gitsin..

Son umudu Özkan Sümer olan takimdan ne bekleyeceksiniz?

Yas kemale erince, 96 da cogu niye Trabzonspor´a küstü, cok iyi anliyorum!
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Abi bu adam bize gelir mi Allah aşkına bu adam ligi duman eder. Yattaraya kıyasla daha skor odaklı bir adam gibi duruyor. Çalım takıntısı da Yattara kadar yok gibi tabii bu kısacık videodan anlaşıldığı kadarı ile
                  gecen sene yanal yüzünden almadik

sümer scout raporlarinda gördügü ilk isimlerdendir

güney afrikadan Trabzona gelme sansi verilecekte o mu gelmeyecek? kosarak gelir

yukardaki video en son durumu, eskiden daha cok calimciydi

bu gecen sene, sadece kanat oynarken
                  nasil gelisdigini rahatliklan göre bilirsin

bu adam birde avrupa antrenmani yedimi nasil gelisir bir düsün
                  adam gibi tesisleri olmayan bir yerde 1 yilda nasil gelisdigi ortada

birde Krzysztof PiÄ…tek ile ilgilendigimizden de bayaga eminim

Ünal Karaman

Yorum

gecen sene yanal yüzünden almadik

sümer scout raporlarinda gördügü ilk isimlerdendir

güney afrikadan Trabzona gelme sansi verilecekte o mu gelmeyecek? kosarak gelir

yukardaki video en son durumu, eskiden daha cok calimciydi

bu gecen sene, sadece kanat oynarken
                    nasil gelisdigini rahatliklan göre bilirsin

bu adam birde avrupa antrenmani yedimi nasil gelisir bir düsün
                    adam gibi tesisleri olmayan bir yerde 1 yilda nasil gelisdigi ortada

birde Krzysztof PiÄ…tek ile ilgilendigimizden de bayaga eminim
                    böyle bir adam hangi sebeple istenmez ki ? yanal yüzünden dediğine göre adam resmen istememiş demek oluyor. bir de bu adam bayağı forvet gibi duruyor hani o anlamda da bize faydası olabilir abi. şu an afrikada top oynayan bir adamın elbette bize gelme ihtimali yüksektir tabii para konusu nasıl çözülür bilmem menajer falan gene girmese bari. bu arada baktım transfermarkette zaten forvet görünüyormuş kanat forvet olarak da oynayabiliyor. sen bu takıma hangi anlamda transfer ederdin peki ? burakı bırakıp bunu kenarda tutmayı mı yoksa direkt forvet olarak almayı mı ? bu da önemli şimdi gelirse nerede oynayacak
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

böyle bir adam hangi sebeple istenmez ki ? yanal yüzünden dediğine göre adam resmen istememiş demek oluyor. bir de bu adam bayağı forvet gibi duruyor hani o anlamda da bize faydası olabilir abi. şu an afrikada top oynayan bir adamın elbette bize gelme ihtimali yüksektir tabii para konusu nasıl çözülür bilmem menajer falan gene girmese bari. bu arada baktım transfermarkette zaten forvet görünüyormuş kanat forvet olarak da oynayabiliyor. sen bu takıma hangi anlamda transfer ederdin peki ? burakı bırakıp bunu kenarda tutmayı mı yoksa direkt forvet olarak almayı mı ? bu da önemli şimdi gelirse nerede oynayacak
                      burasi avrupa, tabiikki kanat forvet olacak. ayni yattara gibi zamaninda

ersun yanalin istememe nedenleri ortada, hazir oyuncular istedi. sosa, kucka, vs...
                      23 yasindaki afrikali ile ugrasmak istemedi

transferine pek para gitmez bence, 1milyon civari bisey tutar
                      oyuncuya 350 bin € yillik...

Ünal Karaman

Yorum

ersun yanalin istememe nedenleri ortada, hazir oyuncular istedi. sosa, kucka, vs...

ben de öyle isterdim mükemmel olurdu hem de bu yönetimin transfer politikasını müthiş uyardı. bilemedim abi ersun yanalın bakış açısı acayip saçmaymış o zaman. en nihayetinde o adamlarla aynı mevkide olmadığı gibi mevkisi aynı olan ama katkı verme ihtimali çok düşük olan volkan şen de transfer edildi.
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• eğer burak yılmaz -kuçka ve sosanın feda edeceeğini varsayarsak ki ben sanmıyorum bize 2 si banko ilk 11 olmak üzere 3 tane stoper bir sağ ve bir sol açık olmak üzere 5 transfer ile doğru hoca tercihiyle seneye kafaya oynarız diye düşünüyorum ama burak yılmaz sosa ve kuçka giderse bu adamların yerinede adam alınmalı diye düşünüyorum bunun dışında onazi ve okayın da durumu net değil seneye bakalım nasıl bir yol izlenecek.

Yorum

percy tau bu sene afrika da yılın futbolcusu seçilmiş...adı fransız ve Belçika takımlarıyla geçiyor türkiye dende beşiktaş scout ekibi tarafından izlenmiş...1-1.5 milyon Euro gibi paraya alınabilir...çabuk kanat adamlarının bizim ligde iş yapmama ihtimali yok umar visca gary bifouma mendez...(castillo yu kullanamadık) ayrıca oyun zekası diğerlerinden daha iyi...

Yorum

• İlk olarak cambaz_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              percy tau bu sene afrika da yılın futbolcusu seçilmiş...adı fransız ve Belçika takımlarıyla geçiyor türkiye dende beşiktaş scout ekibi tarafından izlenmiş...1-1.5 milyon Euro gibi paraya alınabilir...çabuk kanat adamlarının bizim ligde iş yapmama ihtimali yok umar visca gary bifouma mendez...(castillo yu kullanamadık) ayrıca oyun zekası diğerlerinden daha iyi...
                              bizde kötü oyuncu demedik

transferinde biraz gec kalsak da pole position da biziz, sadece gerceklesmesi icin erken karar verilmeli, bir kez daha gecikemeyiz...

Ünal Karaman

Yorum

• Bana göre Percy Tau yetersiz. Solak, teknik olabilir ama topla birlikte hızlı değil ve güçsüz. Yani bizim ligde çok fark yaratmaz. Penaranda ise beğenildiği turnuvada bana göre fiyaskoydu. Aman diyorum
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X