Yattara tarzında bir yıldız beklemiyorum doğrusu ama aurelio somers tarzında işini yapan problemsiz sessiz sakin adamlar alınır diye tahmin ediyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara tarzında bir yıldız beklemiyorum doğrusu ama aurelio somers tarzında işini yapan problemsiz sessiz sakin adamlar alınır diye tahmin ediyorum.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyin başı hoca transferi. Geleli 1 ay oldu yönetim ve bu saate kadar hocayı belirlemeleri gerekirdi.
Gönül Peter Bosz istese de olacak olan maalesef Tolunay hocadır.En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.05.2018, 01:18.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Kapatin dükkani gitsin..
Son umudu Özkan Sümer olan takimdan ne bekleyeceksiniz?
Yas kemale erince, 96 da cogu niye Trabzonspor´a küstü, cok iyi anliyorum!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu adam bize gelir mi Allah aşkına bu adam ligi duman eder. Yattaraya kıyasla daha skor odaklı bir adam gibi duruyor. Çalım takıntısı da Yattara kadar yok gibi tabii bu kısacık videodan anlaşıldığı kadarı ile
sümer scout raporlarinda gördügü ilk isimlerdendir
güney afrikadan Trabzona gelme sansi verilecekte o mu gelmeyecek? kosarak gelir
yukardaki video en son durumu, eskiden daha cok calimciydi
bu gecen sene, sadece kanat oynarken
nasil gelisdigini rahatliklan göre bilirsin
bu adam birde avrupa antrenmani yedimi nasil gelisir bir düsün
adam gibi tesisleri olmayan bir yerde 1 yilda nasil gelisdigi ortada
birde Krzysztof PiÄ…tek ile ilgilendigimizden de bayaga eminim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen sene yanal yüzünden almadik
sümer scout raporlarinda gördügü ilk isimlerdendir
güney afrikadan Trabzona gelme sansi verilecekte o mu gelmeyecek? kosarak gelir
yukardaki video en son durumu, eskiden daha cok calimciydi
bu gecen sene, sadece kanat oynarken
nasil gelisdigini rahatliklan göre bilirsin
bu adam birde avrupa antrenmani yedimi nasil gelisir bir düsün
adam gibi tesisleri olmayan bir yerde 1 yilda nasil gelisdigi ortada
birde Krzysztof PiÄ…tek ile ilgilendigimizden de bayaga eminimOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir adam hangi sebeple istenmez ki ? yanal yüzünden dediğine göre adam resmen istememiş demek oluyor. bir de bu adam bayağı forvet gibi duruyor hani o anlamda da bize faydası olabilir abi. şu an afrikada top oynayan bir adamın elbette bize gelme ihtimali yüksektir tabii para konusu nasıl çözülür bilmem menajer falan gene girmese bari. bu arada baktım transfermarkette zaten forvet görünüyormuş kanat forvet olarak da oynayabiliyor. sen bu takıma hangi anlamda transfer ederdin peki ? burakı bırakıp bunu kenarda tutmayı mı yoksa direkt forvet olarak almayı mı ? bu da önemli şimdi gelirse nerede oynayacak
ersun yanalin istememe nedenleri ortada, hazir oyuncular istedi. sosa, kucka, vs...
23 yasindaki afrikali ile ugrasmak istemedi
transferine pek para gitmez bence, 1milyon civari bisey tutar
oyuncuya 350 bin € yillik..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburasi avrupa, tabiikki kanat forvet olacak. ayni yattara gibi zamaninda
ersun yanalin istememe nedenleri ortada, hazir oyuncular istedi. sosa, kucka, vs...
oyuncuya 350 bin € yillik...OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
eğer burak yılmaz -kuçka ve sosanın feda edeceeğini varsayarsak ki ben sanmıyorum bize 2 si banko ilk 11 olmak üzere 3 tane stoper bir sağ ve bir sol açık olmak üzere 5 transfer ile doğru hoca tercihiyle seneye kafaya oynarız diye düşünüyorum ama burak yılmaz sosa ve kuçka giderse bu adamların yerinede adam alınmalı diye düşünüyorum bunun dışında onazi ve okayın da durumu net değil seneye bakalım nasıl bir yol izlenecek.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburasi avrupa, tabiikki kanat forvet olacak. ayni yattara gibi zamaninda
oyuncuya 350 bin € yillik...
Yorum
-
İlk olarak cambaz_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepercy tau bu sene afrika da yılın futbolcusu seçilmiş...adı fransız ve Belçika takımlarıyla geçiyor türkiye dende beşiktaş scout ekibi tarafından izlenmiş...1-1.5 milyon Euro gibi paraya alınabilir...çabuk kanat adamlarının bizim ligde iş yapmama ihtimali yok umar visca gary bifouma mendez...(castillo yu kullanamadık) ayrıca oyun zekası diğerlerinden daha iyi...
transferinde biraz gec kalsak da pole position da biziz, sadece gerceklesmesi icin erken karar verilmeli, bir kez daha gecikemeyiz..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Bana göre Percy Tau yetersiz. Solak, teknik olabilir ama topla birlikte hızlı değil ve güçsüz. Yani bizim ligde çok fark yaratmaz. Penaranda ise beğenildiği turnuvada bana göre fiyaskoydu. Aman diyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum