Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Altınordu'dan Barış Alıcı oldukça iyi izlediğim kadarıyla.
    Berke bu sezon oynadığı 5 maçta da kötüydü , gerçi daha çok genç.
    berkeyi milli maçlarda izledim.topa çıkışı.kendine güveni.fiziği.atletikliği.ayağı ile oyun kurması sebebi ile ileride çok iyi olacağını düşünüyom.barışı izlemedim sadece gollerini gördüm bir şey diyemeyeceğim

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu isimlerden hangileri önümüzdeki sene A takımda yer almalı size göre?
      Yusuf.abdulkadir zaten takımda bence kampa Furkan ve cafer gider.furkan çok sakatlık yaşadı sakatlanmazsa caferden bir adım önde ama caferde çok güçlü ve allah nazardan saklasın sakatlanmıyor.ramazanı alt yapılarda beğendiğim sağbek olmadığından yazdım.ortasaha oynayamaz.yusufa gelince Yusuf on numara gibi değil ikinci forvet gibi oynamalı burağın yanında serbest oynamalı.hoca gole katkıyapacak kanat isteyip duruyor.yusuf gol yükünü çekebilir at burağın yanına sosayı sola çak oradan oyun kursun abduşta sağdan.rakip alanı daraltınca oyun kurmakta zorlanırsak abduşu ortaya yaklaştır oyun kursun.bunları Yusuf yapanmaz hızı ve tekniği yetmez ama forvet oynarsa gole çok katkı yapar.çocuğu bu şekilde bitirecez.yusuf devamlı forvet veya forvete yakın oynadı altyapı ve okul takımlarında.ortaokul hocası ile konuştum ben onu devamlı forvet oynattım dedi.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ramazan ovus en son a2 ye gonderilmisti ne oldu son durumu bilen var mi ? Su performanslariyla Onazi kucka kadar oynamazsa ne derseniz kabulum..
        oynayamaz reklamdaki gibi kontrolsüz güç güç değildir aynen eskisi gibi yüreği ile oynuyor ama oyun görüsü orası için yetmez çok kart yer ekstra iş yapmaya çalışıyor yerini kaybediyor.niye sağbeke yazdım çünki çok güçlü her sol açık ve bek ile omuz omuza mücadele eder bence kamil güç olarak yetersiz kaldı.artı çok hızlı koşuyor seri ve atletik gökhangönül gibi olabilir.artı topu dikine iyi sürüp adam eksiltebiliyor kanattan bindirip sıfıra inebilir.ortalarını geliştirmeli şu an yetmez.sağbek için kademe anlayışını çok rahat oturtabiliriz.rakibe hemen dalmaması gerektiği öğretilirse kolay kolay geçilmez yoksa çok kart vepenaltı göstertir.ama tabi daha iyisi varsa o oynasın.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ramazan ovus en son a2 ye gonderilmisti ne oldu son durumu bilen var mi ? Su performanslariyla Onazi kucka kadar oynamazsa ne derseniz kabulum..
          Boşun teki abi.
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Boşun teki abi.
            Onazi de kuckada bos hic degilse paramiz cebimizde kalirdi..nerden tutarsan tut elimizde kaliyor..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Elimizde colman ve selcuk gibi iki tane 8 numara vardi simdi bir tane kalmadi su okayin yaninda oynatabilecegimiz, en buyuk calisma ortasahaya alinacak pasor oyuncu icin yapilmali. Beyinsiz ancak bu kadar oynar bu takim.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Elimizde colman ve selcuk gibi iki tane 8 numara vardi simdi bir tane kalmadi su okayin yaninda oynatabilecegimiz, en buyuk calisma ortasahaya alinacak pasor oyuncu icin yapilmali. Beyinsiz ancak bu kadar oynar bu takim.
                En büyük eksiğimiz o bölge.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Cengiz ünder'in yaptıklarına bak. Türkiye'de, hele bizim takımda olsa çoktan linç edilmişti. Harcadığımız kaçıncı genç...
                  Ayrıca, geçmiş olsun Volkan Konak
                  En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 22.02.2018, 01:03.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cengiz ünder'in yaptıklarına bak. Türkiye'de, hele bizim takımda olsa çoktan linç edilmişti. Harcadığımız kaçıncı genç...
                    Ayrıca, geçmiş olsun Volkan Konak
                    +61
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Twitter'da haberler dönmeye başlamış Burak Başakşehire gidiyormuş adebayor geliyormuş okay İngiltere'ye gidiyormuş Abdulkadir Almanya'dan telif varmış Yusuf İngiltere ye gidiyormuş . Versene yap boz oluyor bizim takım halbuki az çok iskelet kuruldu eksik bölgeler gerçek manada kalbur üstü topcularla doldurulsaydi 4-5 yıllık takım olusmustu ve ekonomi yavaş yavaş duzelirdi

Yönetim istifa.
                      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak caner1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf.abdulkadir zaten takımda bence kampa Furkan ve cafer gider.furkan çok sakatlık yaşadı sakatlanmazsa caferden bir adım önde ama caferde çok güçlü ve allah nazardan saklasın sakatlanmıyor.ramazanı alt yapılarda beğendiğim sağbek olmadığından yazdım.ortasaha oynayamaz.yusufa gelince Yusuf on numara gibi değil ikinci forvet gibi oynamalı burağın yanında serbest oynamalı.hoca gole katkıyapacak kanat isteyip duruyor.yusuf gol yükünü çekebilir at burağın yanına sosayı sola çak oradan oyun kursun abduşta sağdan.rakip alanı daraltınca oyun kurmakta zorlanırsak abduşu ortaya yaklaştır oyun kursun.bunları Yusuf yapanmaz hızı ve tekniği yetmez ama forvet oynarsa gole çok katkı yapar.çocuğu bu şekilde bitirecez.yusuf devamlı forvet veya forvete yakın oynadı altyapı ve okul takımlarında.ortaokul hocası ile konuştum ben onu devamlı forvet oynattım dedi.

On kere yüz kere şu dediklerinizi yazdım. Yazıyorum...
                        Bence de Yusuf forvet bölgesinde oynatılmalı. Burak'ın yanında çok rahat yardımcı forvet olarak oynayabilir.
                        Saha içindeki duruşu, fiziği, vuruş becerisi vb. özelliklerine bakınca forvet olmaya çok müsait bir oyuncu Yusuf.
                        Nitekim geçen sene forvet bölgesine yakın oynadığı için bu kadar sivrildi. Çocuk gol bölgesine yakın oynamalı.
                        Fakat gel de Rıza'ya anlat! Saygısızlık etmek istemiyorum ama antrenörlük becerileri konusunda ciddi şüphelerim var.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Elimizde colman ve selcuk gibi iki tane 8 numara vardi simdi bir tane kalmadi su okayin yaninda oynatabilecegimiz, en buyuk calisma ortasahaya alinacak pasor oyuncu icin yapilmali. Beyinsiz ancak bu kadar oynar bu takim.

Aldılar ya Kucka Takıma beyin olarak aldıkları adamın lakabı ''Traktör'' ya...
                          Düştüğümüz durumu var sen anla

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aldılar ya Kucka Takıma beyin olarak aldıkları adamın lakabı ''Traktör'' ya...
                            Düştüğümüz durumu var sen anla
                            kucka bu laflari yedirir, uyarmis oliyim

bariz sekilde hoca ve bunun getirdigi sistemsizlik sorunu yasiyoruz, bu durumda hic bir oyuncuya laf sokmayin

özellikle göbekte oynayanlar en sucsuzlar, isi haritalarinda 6-7 kisinin göbege yigildigini görüyoruz, bu durumda 1. bölgeden gecis oyununu saglayan kucka ve 2. bölgeden bu gecisi saglayan yusufun oyundan düsmesi kadar dogal bisey olamaz

sizin isinize birden 5-6 kisi girisse siz is yerinizde ne hale gelirdiniz

pozisyon sadakati sifira düsmüs bir takimimiz var, atak yapiyoruz sonlandiracak adam kanatlarda geziyor

oyunculara suc bulan futboldan bahs etmesin

hersey ortada

kazandigimiz maclarda bile bunlari yaziyordum, artik görün bir zahmet

hoca yusufu bitirdi, rodallegayi bitirdi, simdi kuckayi sonra abdülkadiri bitirecek

siz burada halen oyunculari tartisirsiniz
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kucka bu laflari yedirir, uyarmis oliyim

bariz sekilde hoca ve bunun getirdigi sistemsizlik sorunu yasiyoruz, bu durumda hic bir oyuncuya laf sokmayin

özellikle göbekte oynayanlar en sucsuzlar, isi haritalarinda 6-7 kisinin göbege yigildigini görüyoruz, bu durumda 1. bölgeden gecis oyununu saglayan kucka ve 2. bölgeden bu gecisi saglayan yusufun oyundan düsmesi kadar dogal bisey olamaz

sizin isinize birden 5-6 kisi girisse siz is yerinizde ne hale gelirdiniz

pozisyon sadakati sifira düsmüs bir takimimiz var, atak yapiyoruz sonlandiracak adam kanatlarda geziyor

oyunculara suc bulan futboldan bahs etmesin

hersey ortada

kazandigimiz maclarda bile bunlari yaziyordum, artik görün bir zahmet

hoca yusufu bitirdi, rodallegayi bitirdi, simdi kuckayi sonra abdülkadiri bitirecek

siz burada halen oyunculari tartisirsiniz
                              Jose Mourinho'nun, kendisini yanlış pozisyonda oynattığını düşünen Paul Pogba, sezon sonu için gelen teklifleri dinlemeyi planlıyor. (Mirror)

oyuncuyu mevkisinde oynatıp oynatmamak böyle bir şey işte.

en çok yusuf'a üzülüyorum
                              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• kesinlikle bir kadro sorunumuz yok

stoper bölgesi disi her bölgede rahat sampiyonluga oynayacak oyunculara sahibiz

sorun hoca, dün ersun, bugün riza

ersunda en azindan zayif bölge batiyordu, riza zayif bölgeyi pansuman yapayim derken bütün takimi batirdi

bize acilen tedavi yapmasini bilen hoca lazim

sorunlari sistematik kapatan, bireysel degil
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X