İlk olarak Uluhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu isimlerden hangileri önümüzdeki sene A takımda yer almalı size göre?
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRamazan ovus en son a2 ye gonderilmisti ne oldu son durumu bilen var mi ? Su performanslariyla Onazi kucka kadar oynamazsa ne derseniz kabulum..
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRamazan ovus en son a2 ye gonderilmisti ne oldu son durumu bilen var mi ? Su performanslariyla Onazi kucka kadar oynamazsa ne derseniz kabulum..
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşun teki abi.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimizde colman ve selcuk gibi iki tane 8 numara vardi simdi bir tane kalmadi su okayin yaninda oynatabilecegimiz, en buyuk calisma ortasahaya alinacak pasor oyuncu icin yapilmali. Beyinsiz ancak bu kadar oynar bu takim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Cengiz ünder'in yaptıklarına bak. Türkiye'de, hele bizim takımda olsa çoktan linç edilmişti. Harcadığımız kaçıncı genç...
Ayrıca, geçmiş olsun Volkan KonakEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 22.02.2018, 01:03.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCengiz ünder'in yaptıklarına bak. Türkiye'de, hele bizim takımda olsa çoktan linç edilmişti. Harcadığımız kaçıncı genç...
Ayrıca, geçmiş olsun Volkan KonakTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Twitter'da haberler dönmeye başlamış Burak Başakşehire gidiyormuş adebayor geliyormuş okay İngiltere'ye gidiyormuş Abdulkadir Almanya'dan telif varmış Yusuf İngiltere ye gidiyormuş . Versene yap boz oluyor bizim takım halbuki az çok iskelet kuruldu eksik bölgeler gerçek manada kalbur üstü topcularla doldurulsaydi 4-5 yıllık takım olusmustu ve ekonomi yavaş yavaş duzelirdi
Yönetim istifa.bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak caner1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf.abdulkadir zaten takımda bence kampa Furkan ve cafer gider.furkan çok sakatlık yaşadı sakatlanmazsa caferden bir adım önde ama caferde çok güçlü ve allah nazardan saklasın sakatlanmıyor.ramazanı alt yapılarda beğendiğim sağbek olmadığından yazdım.ortasaha oynayamaz.yusufa gelince Yusuf on numara gibi değil ikinci forvet gibi oynamalı burağın yanında serbest oynamalı.hoca gole katkıyapacak kanat isteyip duruyor.yusuf gol yükünü çekebilir at burağın yanına sosayı sola çak oradan oyun kursun abduşta sağdan.rakip alanı daraltınca oyun kurmakta zorlanırsak abduşu ortaya yaklaştır oyun kursun.bunları Yusuf yapanmaz hızı ve tekniği yetmez ama forvet oynarsa gole çok katkı yapar.çocuğu bu şekilde bitirecez.yusuf devamlı forvet veya forvete yakın oynadı altyapı ve okul takımlarında.ortaokul hocası ile konuştum ben onu devamlı forvet oynattım dedi.
On kere yüz kere şu dediklerinizi yazdım. Yazıyorum...
Bence de Yusuf forvet bölgesinde oynatılmalı. Burak'ın yanında çok rahat yardımcı forvet olarak oynayabilir.
Saha içindeki duruşu, fiziği, vuruş becerisi vb. özelliklerine bakınca forvet olmaya çok müsait bir oyuncu Yusuf.
Nitekim geçen sene forvet bölgesine yakın oynadığı için bu kadar sivrildi. Çocuk gol bölgesine yakın oynamalı.
Fakat gel de Rıza'ya anlat! Saygısızlık etmek istemiyorum ama antrenörlük becerileri konusunda ciddi şüphelerim var.
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimizde colman ve selcuk gibi iki tane 8 numara vardi simdi bir tane kalmadi su okayin yaninda oynatabilecegimiz, en buyuk calisma ortasahaya alinacak pasor oyuncu icin yapilmali. Beyinsiz ancak bu kadar oynar bu takim.
Aldılar ya KuckaTakıma beyin olarak aldıkları adamın lakabı ''Traktör'' ya...
Düştüğümüz durumu var sen anla
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldılar ya KuckaTakıma beyin olarak aldıkları adamın lakabı ''Traktör'' ya...
Düştüğümüz durumu var sen anla
bariz sekilde hoca ve bunun getirdigi sistemsizlik sorunu yasiyoruz, bu durumda hic bir oyuncuya laf sokmayin
özellikle göbekte oynayanlar en sucsuzlar, isi haritalarinda 6-7 kisinin göbege yigildigini görüyoruz, bu durumda 1. bölgeden gecis oyununu saglayan kucka ve 2. bölgeden bu gecisi saglayan yusufun oyundan düsmesi kadar dogal bisey olamaz
sizin isinize birden 5-6 kisi girisse siz is yerinizde ne hale gelirdiniz
pozisyon sadakati sifira düsmüs bir takimimiz var, atak yapiyoruz sonlandiracak adam kanatlarda geziyor
oyunculara suc bulan futboldan bahs etmesin
hersey ortada
kazandigimiz maclarda bile bunlari yaziyordum, artik görün bir zahmet
hoca yusufu bitirdi, rodallegayi bitirdi, simdi kuckayi sonra abdülkadiri bitirecek
siz burada halen oyunculari tartisirsiniz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekucka bu laflari yedirir, uyarmis oliyim
bariz sekilde hoca ve bunun getirdigi sistemsizlik sorunu yasiyoruz, bu durumda hic bir oyuncuya laf sokmayin
özellikle göbekte oynayanlar en sucsuzlar, isi haritalarinda 6-7 kisinin göbege yigildigini görüyoruz, bu durumda 1. bölgeden gecis oyununu saglayan kucka ve 2. bölgeden bu gecisi saglayan yusufun oyundan düsmesi kadar dogal bisey olamaz
sizin isinize birden 5-6 kisi girisse siz is yerinizde ne hale gelirdiniz
pozisyon sadakati sifira düsmüs bir takimimiz var, atak yapiyoruz sonlandiracak adam kanatlarda geziyor
oyunculara suc bulan futboldan bahs etmesin
hersey ortada
kazandigimiz maclarda bile bunlari yaziyordum, artik görün bir zahmet
hoca yusufu bitirdi, rodallegayi bitirdi, simdi kuckayi sonra abdülkadiri bitirecek
siz burada halen oyunculari tartisirsiniz
oyuncuyu mevkisinde oynatıp oynatmamak böyle bir şey işte.
en çok yusuf'a üzülüyorumsadece aşk bizimkisi
Yorum
-
kesinlikle bir kadro sorunumuz yok
stoper bölgesi disi her bölgede rahat sampiyonluga oynayacak oyunculara sahibiz
sorun hoca, dün ersun, bugün riza
ersunda en azindan zayif bölge batiyordu, riza zayif bölgeyi pansuman yapayim derken bütün takimi batirdi
bize acilen tedavi yapmasini bilen hoca lazim
sorunlari sistematik kapatan, bireysel degil"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum