Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadıka razı olacağız yakında, yönetimin taktiği güzel. Da Silva şuan gözümde çin seddi gibi.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ( ゚д゚)

Yorum

• onazi nerelerde ? bu ne rahatlik Allahim ya milli takiminda 1 saniye oynamamis tatil günlerini yasiyor garibim sanki cok büyük oyuncu antromanlara katilsada titrek ayaklarini calistirsa biraz fena olmazdi onazi ile basimiz fena halde derde kalacak maclarda ......insallah birgün gelirde batuhan ve onaziden kurtuluruz bu iki oyuncuya büyük trabzonsporda oynamalarini yakistiramiyorum birtürlü ..baris özbek baris atas ikilisi gibi .......onazi ve batuhan giderse uefa kupasini kazandik gibi bir sevinc yasayacagim galiba .. ...onazi trabzonsporda sanki cok basariliydi gibi tatil keyfi yasiyor erkenden gelse calisabilir belki biseyler ögrenir fakat adamin umrunda degil
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Dua edinde o sövdüğünüz burak gitmesin eğer burakda giderse tillahada billlahada küme düşeriz.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sébastien Bassong ➤ Kamerun'den eski futbolcu ➤ Stoper ➤ Son kulüp: Volos NPS ➤ * 9 Tem 1986, Paris, Fransa

Alalim işte..
          Adam hakkindaki en iyi yorum da bu...

Yılların Epl ve Championship deneyimi var. Milli takıminda da çok oynamadı, bunun sebebi de Chedjou ve N'koulou tandemi (Ne hikmetse ikisi de sağ ayaklı) yüzünden çok şans bulamaması.

Hızlı ve güçlüdür, pozisyon alma becerisi ve kafa toplarındaki etkisi yadsınamaz. Türkiye liginde çok iş yapar. Sol ayakli stoperdir. Zamaninda Newcastle ile küme düşmesine rağmen, Tothenham bonservisine 10 milyon euro verip almıştır.

Şunu biri iletse ya kulübe.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 12.07.2018, 00:57.
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Neden hala bu takımın satılması hususu dillendirilmiyor.özkan sümerle yok ağaogluyla bu işlerin olmasının mümkünatı yok ha şöyle bir durum var iho ve usta denen iki şahıs kulübü batırmasaydıda sadri şener den sonra özhan sümer ve ağaoğlu gelseydi eminim şimdiki hallerinden gram fark olmayacaktı.Bu kulübü satın kanun tüzük ne değişecekse değişsin satın bu kulübü bir tanede trabzonlu bırakmayın yönetici vs olarak.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bassong geleceğine Mustafa Akbaş oynasın daha iyi.
              O kadar kötü stoper. Daha doğru ifadeyle maliyetinin altında kalır. Kariyerinin çoğunda ya küme düşmüş ya da düşmemek için oynamış adam. EPL'de var böyle kaşarlanmış bir kaç oyuncu...
              O eski halinden eser yok şimdi...
              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.07.2018, 01:07.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bassong geleceğine Mustafa Akbaş oynasın daha iyi.
                O kadar kötü stoper. 7 kere küme düşmüş tek stoper olabilir ayrıca ona da bir bakmak lazım. EPL'de var böyle kaşarlanmış bir kaç oyuncu...
                O eski halinden eser yok şimdi...
                Olabilir izlemedim son yillarda. Hakkinda yapilan yorumlardan birini paylastim zaten.
                Yonetimin para verip stoper alacağı yok, bari bonservissiz adamlari dillendirelim de biryerlerden kulaklarina gider de alirlar bir stoper belki.
                Iranli stoperle filan olacak is değil bizim defans hatti.
                Sagbek Perreira defansta sıkıntılı.
                Solbek Novak defansı sıkıntılı.
                Stoper Iranli. Tam bir soru işareti.
                Partneri Akbaş ( mevcut ) en ufak islikta sacmalamaya baslayan bana göre elimizdeki en iyi stoper.

Bu sene zaten taraftarin desarj olacağı 2 adam var. Biri gitmezse Olcay, biri de Akbaş.

Bu 2'sine Allah sabir versin.
                Ilerleyen haftalari hayal ediyorum da Akbas ağlayarak sahayi terkediyor filan görüntüleri gözümun önüne geliyor..
                Insallah aklimdakiler, başımıza gelmez...

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olabilir izlemedim son yillarda. Hakkinda yapilan yorumlardan birini paylastim zaten.
                  Yonetimin para verip stoper alacağı yok, bari bonservissiz adamlari dillendirelim de biryerlerden kulaklarina gider de alirlar bir stoper belki.
                  Partneri Akbaş ( mevcut ) en ufak islikta sacmalamaya baslayan bana göre elimizdeki en iyi stoper.

Bu sene zaten taraftarin desarj olacağı 2 adam var. Biri gitmezse Olcay, biri de Akbaş.

Ilerleyen haftalari hayal ediyorum da Akbas ağlayarak sahayi terkediyor filan görüntüleri gözümun önüne geliyor..

Bassong'un EPL'de son kontratı 2,2 Milyon € civarındaydı. Bu kadar kaşarlanmış adamı TSL'ye 2 milyon € altına getiremezsin. 1 milyon civarına oynasaydı zaten EPL'nin asansör takımlarından biri rotasyonuna alırdı çoktan.
                  O rakamlara değecek futbolcu mu ? Bence kesinlikle değil. 700-800'ye gelip oynayacaksa , tamam eyvallah , sakarlıklarına da gözümüzü yumarız.

Yorum

• Kone içime sinmemişti zaten

Yorum

• Uğur'u arayacağız galiba bu gidişle..

Yorum

• Gidecekler gitsin de örneğin defansa hala transfer yapacağız. Aday isimleri ortalıkta sürünüyor. Bu yönetim performansıyla gidenler gitse ortada cascavlak kalacağımızdan endişeliyim. Yok eğer bunlar yemse de asıl futbolcular basına düşmediyse/düşmeyecekse o zaman da tebrik etmek gerek
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pereira' nın defansının sıkıntılı olmasının nedeni , ön tarafa çok fazla yardım etmesi... Sağ kanadı oldukça rahatlatıyor bu özelliği ile.

Novak ' ın ise, en büyük özelliği defansif yönü.. : ) Nasıl defansı sıkıntılı onu anlamadım.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kone alınmasın zaten iyi durmuyor, Iranlı çocuktan ben ümitliyim 22 yaşında dünya kupasında takımının as oyuncusu olmak herkese nasip olmaz. Bir de kaprisi olmaz, ispat etmeye çalışır kendini, maliyeti düşük, yakın kültürler adaptasyonu zor olmaz falan.. Bunlar güzel şeyler.
                            Hocam , sonuç olarak İran milli takımı... Muhtemelen, herkesin küfür ede ede gönderdiği mustafa yumlu iranda olsa o da milli takımda forma giyerdi diye düşünüyorum... Misal, geçen sene bir arkadaş paylaşmıştı yine bu liglerden birinde oynadığı maç sayısından fazla gol atan bir eleman vardı. Ama kendi liginden dışarı çıkamadı bir türlü.

Yorum

• Geçen sene, yöneticilerin tribini takmayıp caceres transferini bitirmiş olsalar bu sene taş gibi savunma hattımız olurdu. En kötü ihtimal ile , gösterdiği performanstan dolayı adamı iyi fiyata satardık. Bütçe oluşmuş olurdu.

Ayrıca Medeli nasıl alamadılar, onu da anlamış değilim. Adam bizim verdiğimizin 500 bin euro altına başka takıma imza attı.

Bu isimleri takıma katmış olsalar, bugün defans hattını değil orta saha ve kanat kısmımızı gündeme getiriyorduk...

Yattara ' dan sonra , şu takımda görmek istediğim adamların 3 'ü de bu takıma dahil edilebilirdi önceki senelerde... Bir vladimir weiss, bir pione sisto , bir bolasie ' yi dillendirdiğim zamanlarda adamları takıma katmış olsak hem gözümüzün pası silinir hem de bütçe oluşturmak için elden çıkarılabilecek futbolcularımız olurdu.

Bir şeye daha değinmek istiyorum, Koskoca TRABZONSPOR camiası mesaj ile yardım kampanyası başlattı ve 1 milyon bile toplayamadı... Büyük iş adamlarına sahip olduğunu zannettiğimiz, TRABZONSPOR camiasının yardım talebinde bulunup hesap numaralarını dağıttığı zaman toplanan para 5 trilyon civarı. Bunun zaten 1.5 milyonunu tek bir şahsın verdiğini düşünürsek cidden gülünecek tutarlar.

Demek ki biz büyük camia değiliz, demek ki bizim büyüklüğümüz sadece sözde kalmış. Demek ki, Trabzonspor taraftarının takıma verebilecek 10 lirası bile yokmuş.. Zira bahsedilen gibi 10 milyona yakın taraftara sahip bir kulübün bağış kampanyalarında toplayacağı para minimum 10 milyon tl olmalıydı.
                              En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 12.07.2018, 08:38.

Yorum

• Adam tutturmuş hala stoper almadılar diyor. Evet almadılar.. ama hala anlamayan var
                                anlatayım:

bugün menajerle görüşürsün
                                2 saate sana liste çıkarır . Seç beğen al der.
                                6 saat sonra oyuncuyu beğenirsin
                                yarın a ön görüşme yaparsın şartları sunarsın
                                2 gün sonra anlaşırsın
                                3 gün sonra sözleşme imzalarsın
                                4 gün sonra ise idmana çıkar

6 ay sonra bunu nasıl elimizden çıkaracağız diye düşünürsün. Özkan sümeri sevmem ama ihtiyatlı olmak normal..

bana kalsa pereira yı bile yollarım

Yorum

Çalışıyor...
                                X