Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor için Miraç duamız , örneğin Nuri Şahin gibi sadece 1. sınıf altyapı yeteneği değil ; hem takımı için fedakar hem de sonuna kadar profesyonel , iyi bir aile yaşamı olan , iyi eğitimli , entelektüel , üç-dört dil bilen, kendini doğru ifade edebilen , öz-evlatlarımız olsun. Kendilerine doğru insanları örnek alsınlar , aynı idmana çıkıyoruz diye, gereksiz kişilere özenmesinler...

Yeteneği sahada güç , saha dışında karakter ayakta tutar. Ve bir futbolcu ayakta kalabildiği kadar yeteneklidir.
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 21:18.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @selcuk Geçen gün de yazmıştım. Son 10 yılda 100 adam çıkmışsa bu 2'sine sığınıp geri kalan 98 tanesine de forma vermeye çalışmak bu camianın büyük bir ayıbıdır diye. 10 yılda böyle 2 tane iyi oyuncu çıkacak diye ne kadrolar yaptık

Abdülkadir Ömür adamdır.
      iste olayi anlamiyorsun

is sadece Trabzonpor formasi giyinmek degil

bunlarin her biri Trabzonsporu disari tasiyor

yasamimizi, felsefemizi, oyunumuzu

daha önemlisi yarin bir gün bunlar teknik direktör, basin mensubu, hakem, menajer vs... olacaklar

tff de oy haklari olacak, politikaya girecek vs...

bugün ne kadar cikarirsan yarin o kadar güclü olursun

bayernde son 10 yilda müllerden baskasini cikardimi?
      barcada messiden sonra takima girebilen bir sergi roberto var

ama bu kulüpler niye altyapiya bütcesinin %10unu ayiriyor saniyorsun

ahmet bulut futbolcuyken bir hicti, terimde siradandi... bugün ülkenin en önemli futbol adamlarindan oldular
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Özevlat fanlarına Akhisar - Beşiktaş maçını izlemelerini öneriyorum.

Akhisar'ın geri dörtlünün 3'ü bizden gitme.

Caner - Yumlu - Kadir.

20 dakikada sadece 2 tane yediler. İyi direniyorlar şu ana kadar.
        zaten ağaoğlunun kastettiği öz evlat yetenekli öz evlat olan futbolcular.onunçün sıkıntı yok.yani özevlatlar yazıcı ömür okay gibi olacaklar.
        TEKKEBALL

Yorum

• transfer piyasası yükseldi aga.bugünün 10 milyon avrosu dünün 2 milyon avrosu oldu.haliyle okay ömür ve yazıcı için her birini 10 ar milyon avroya satmak mantıksızlık.

tosun 23 milyona gitti aga.haliyle bizimde kapıyı 20 milyon avrodan açmamız gerekiyor.tabi bu sezon için değil.gelecek sezon 2500-3000 dakika süre alacakları için piyasası daha da yükselecek ömür ve yazıcının.

birde maaşları fazla yük değil.buda bir artı avantaj satmamak için bu sezon.
          tabi daha da önemlisi günü kaybetmemek lazım kadro mühendisliği yaparken.satmamak için bir nedende bu.
          bu sezon ise yeni genç yetenekler alternatifler üretme sezonu olur.gelecek sezon okayı ömürü yazıcı yı toplamda 100 milyon avroya elden çıkarırsan cıscıplak ortada kalmamak için yeni genç yetenekler keşfetmek lazım.
          TEKKEBALL

Yorum

Özevlat fanlarına Akhisar - Beşiktaş maçını izlemelerini öneriyorum.

Akhisar'ın geri dörtlünün 3'ü bizden gitme.

Caner - Yumlu - Kadir.

20 dakikada sadece 2 tane yediler. İyi direniyorlar şu ana kadar.
            Zihniyete bak,o takımdan biz de 2 yedik sahamızda?Defans bloğumuz yabancı oyuncuydu,yabancı transferini yasaklayalım mı?
            Bir de takım sanki bu üç futbolcunun bireysel hatalarından gol yemiş gibi faturayı eski altyapı futbolcularına kesiyor,futbol takım oyunu değil de mi?
            • Memento mori

Yorum

• Renktaşlar kabul etsek de etmesek de bir gerçek var ekonomik olarak baya kötü durumdayız.
              Maliyetli futbolcuların ayrılışına kesin gözüyle bakıyorum.Siz de alıştırın kendinizi.
              Önemli olan bu futbolcuları değersizleştirmemek.Gerçekten kaliteli futbolculara sahibiz.Başka takımlarda oynasalar öyle güzel pazarlanırlardı ki ...Gazetelere,sosyal medyaya bakıyorum sanki futbolcu çöplüğüyüz.
              Ulan bu takım iyi bir teknik direktörün elinde olacaktı ki .. O zaman işte aldığımız risk tutardı ve devam ederdik.
              Ama 5. Olarak bu takımın maliyetlerini karşılayamayız. Üzülerek söylüyorum,belki 2-3 nokta atışla şampiyonluğa oynayacak takım maliyetler nedeniyle bozulacak.Yapacak bişey yok.
              Kendi kendimizi tükettik..Geçmişten gelen hatalarla.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• gs maçı hariç bir kaç maçtır hücum oynuyoruz iyi gol atıyoruz bize hücum iyi gidiyor

Yorum

• Oyun görüşü açısından önemli sıkıntıları olsa da dribblingleri,tekniği,hızı ve çevikliği ile süper ligin ağır defans oyuncularına karşı etkili olabilecek bir oyuncu : Emre Mor

Yorum

• Takımı komple değiştirmeye gerek yok Sosa-Ndoye-Kucka, Rodellega gönderilip
                    Olcay,Onur,Burak ile sözleşme revize edilebilir
                    Castillo , Onazi,Bero kontratları külfetli değil bir sezon daha oynamalı diye düşünüyorum yetenekli genç oyuncular
                    Transfer yasağı kalkarsa muhtemel öyle gözüküyor M.Usta öyle dedi stoper ve yedek forvet transferi ile yine güçlü bir kadro olur
                    M.Besir takıma geri gelmeli Yazıcı'da Samsunspor'a gidiyordu Ekici olayı ile forma şansı buldu değerlendirdi Samsunspor,a gitseydi bugün Yazıcı buralarda olmazdı.MBesir idolü olan Burak ile birlikte antraman yapsın aynı ortamda bulunsun emin olun yeni golcü çıkarırız bir çok özelliği benziyor zaten Burak Yılmaz'a.

Yorum

• Elimizde ki maliyetli oyuncuların arasında ki en kritik isim zaman zaman tepki göstersek bile Burak Yılmazdır.Bir takımın çok yetenekli oyuncuları olabilir ama o takımın santraforu iyi değilse ve santrafor haricinde ki oyuncularında şut kalitesi yeterince iyi değilse ciddi anlamda gol sıkıntısı yaşanabilir.Maliyeti azaltmak çok zor değil.Ndoye(1.7) ve Rodellegaya(1.6) verdiğimiz toplam maaş 3.3 milyon euro ediyor.Burakın ligde 22 golü var.Rodellega ve Ndoyenin ise toplamda 8 golü var.Burak bu iki ismin attığının neredeyse 3 katına yakın gol atmış.Burakın maaşı 2.5 milyon seviyesine indirilir,Rodellega ve Ndoye takımdan gönderilirse eğer ciddi anlamda maliyeti azaltmış oluruz.Yedek olarak da biri genç olmak üzere maaşı düşük iki oyuncu takviyesi yapılırsa sorun kalmaz.

Sosa yetenekli olsa da eski gücünde değil.Çeviklik,çabukluk ve dayanıklılık anlamında yaşı itibariyle ciddi düşüş yaşadı.Takımdan gönderilmesi muhtemeldir.

Ortasahada Okay,Onazi,Kucka ve Yazıcı var.Okayın çok yüksek bir teklif gelmediği müddetçe satılacağını düşünmüyorum.Okay bir yatırımdır,maksimum gelir elde edilmedikçe asla satılmamalıdır.Okayın bir yıl daha kalacağını,Onazi ve Yusufun da kadroda olacağını düşünecek olursak Kuckanın gönderilme ihtimali en yüksek oyuncu olduğu olduğunu söylemek çok da yanlış olmaz.

Kanatlarda Olcay,Bero,Castillo ve Abdülkadir var.Abdülkadir kesinlikle satılmayacaktır.Castillonun da uygun maaşından ötürü satılmayacağını düşünüyorum.Olcay 1.6 milyon euro gibi oldukça yüksek bir rakam alıyor eğer bu rakamı 1 milyon euroya çekecekse kalsın aksi taktirde performansı da göz önüne alındığında takımda kalmasının çok fazla bir anlamı yok.Bero maaşı düşük bir oyuncu takımda tutulabilir.Altyapıdan süper ligde kanatlarda oynayabilecek bir oyuncu varsa eğer A takıma çıkarılabilir yoksa eğer Avrupadan genç bir isim kiralanabilir.

Bek olarak Pereira,Kamil,Novak,Akbaş ve Abdürrahim var.Abdürrahim gördüğüm kadarıyla defansif pozisyon bilgisi açısından çok zayıf,kendisini geliştirmesi ve tecrübe edinmesi için süper ligde bir takıma kiralanmalı.Kamil hem sağ bek hem de sol bek pozisyonunda ortalama derecede bir performans ortaya koyabildiği için takımda kalmalı,aynı şekilde Akbaş ve Novak da hem stoper hem de sol bek olarak idare edebilecek bir performans ortaya koyabildikleri için takımda kalmalılar.Pereira ise sağ bekte Kamil dışında ki tek oyuncu olduğu için takımda kalacaktır.

Stoper pozisyonunda Akbaş,Novak,Uğur,Durica,Hüseyin ve Hubocan var.Akbaş ve Novak idare edebilecekleri için takımda kalmalılar demiştik.Uğur uygun bir maaş teklifini kabul etmezse gönderilebilir.Durica zaten takımdan ayrılacak.Hubocana ise kulübün durumu anlatılmalı,1 milyon euro maaşı kabul edecekse transfer edilmesi takıma faydalı olur.Hüseyin konusunda net bir fikrim yok yeterince izleme şansı bulamadık.

Kalede Onur,Esteban,Uğurcan ve Arda var.Esteban birebirde çok kötü bir kaleci ve kalitesine göre çok yüksek maaş alıyor.Uğurcanın seviyesi süper lig için yeterli değil gibi gözüküyor.Arda ile ilgili bir fikrim yok.Onur yaptığı kurtarışlarla takımda ki en önemli isimlerden birisi.Onur bana göre önemli bir kaleci ve yerini de dolduramayacağımız düşünülürse eğer takımdan kesinlikle gönderilmemesi gereken bir oyuncu.Maaşının da(2.25 milyon euro) çok yüksek olduğunu düşünmüyorum.
                      En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 09:43.

Yorum

• Colman kulupsüz gözüküyor gelsin 300-500 bin € ya yedekte dursun Kuckadan Onaziden iyi oynayacağına eminim.(sağlam bi kamp sürecinden sonra)

Yorum

• transfer yasağının kalkması için dua edin yoksa eldeki defans hattı ile perişan oluruz
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Trezeguet'nin sözleşmesi 2 ay sonra sona eriyor. Kasımpaşa'da kalmak isteyeceğini de sanmıyorum. Madem maliyet azaltılacak, alın işte şu adamı.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trezeguet'nin sözleşmesi 2 ay sonra sona eriyor. Kasımpaşa'da kalmak isteyeceğini de sanmıyorum. Madem maliyet azaltılacak, alın işte şu adamı.
                              cezamız kalktı mı ki?
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trezeguet'nin sözleşmesi 2 ay sonra sona eriyor. Kasımpaşa'da kalmak isteyeceğini de sanmıyorum. Madem maliyet azaltılacak, alın işte şu adamı.
                                adam kiralik orada

satin alma opsiyonu 3 milyon

anderlecht kendisi 2.2 verdi, bize 4ten asaga birakmazlar

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cezamız kalktı mı ki?
                                kalkmadi, kalkacak gibide degil
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.04.2018, 15:03.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X