Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam bu oyuncuları tespit edebilmek için transfer komitesine gerek var mı sence ?? Ya da bu oyuncuları izlemek için adam mı gönderektik bir de??

Yani castillo bero transferlerini anlarım ama bu yönetimin menajerler le yatıp kalkması zoruma gidiyor.
    Hocam ben bu oyuncularin da alternatifi oldugunu ama surecin yavas ilerlemesinin tamamen ilk tercihlerle alakalı oldugunu söylüyorum. Bunlar profesyonel adam fazla hafife aliyoruz. Bilmiyorum da menajerin isin icersinde olmadigi transfer var mi..veya böyle diyerek yöneticileri zan altinda bırakmıyor muyuz .

Yorum

• Hunt ismi tam bir çöp olur. Bu konuda iddaalıyım.

Yorum

• Aaron Hunt sol kanat ve forvet oynar. Orta sahanın her bolgesinde oynadigini kim cikarmis? iyi oyuncudur orasi ayri.
        Fatih Tekke

Yorum

• Hunt'un ben de çok yanlış isim olduğunu düşünüyorum, inşallah yalan haberdir.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bırak Hunt'ı Mant'ı ya Sneijder'e bir teklif yap bakalım ne diyecek. 10 numara boşta zaten.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Selcuk isimli arkadasin ekici icin soyledigi dogru. Bu sebeple 2,5 teklif ettiler diye biliyorum.
              En son HIZIR_IR tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 14:01.
              Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor'da rota Aaron Hunt’a çevrildi!

[ATTACH]13495[/ATTACH]

Junuzovic’ten olumsuz yanıt alan Trabzonspor, rotasını Aaron Hunt’a çevirdi… Başkan Muharrem Usta 30 yaşındaki 10 numara için hafta içi Almanya’ya uçacak ve Hamburg ile masaya oturacak.

ZLATKO’DAN OLUMSUZ YANIT

TRABZONSPOR’DA 10 numara arayışları devam ediyor… Juraj Kucka’yı alarak büyük sükse yapan Bordo-Mavililer, forvet arkası için de Zlatko Junuzovic’i düşünüyordu… Ancak Avusturyalı oyuncu, yaptığı açıklamada, "Werder Bremen’de mutluyum. Trabzonspor’a gitmek istemiyorum” dedi. Zlatko’nun bu açıklamasıyla şoka uğrayan Bordo-Mavililer, vakit kaybetmeden listede ikinci sırada yer alan Aaron Hunt’a rotayı kırdı.

BAŞKAN BİZZAT YÖNETECEK

ALMAN oyuncu için bu hafta girişimler başlayacak… Transferde vakit kaybetmek istemeyen Başkan Muharrem Usta’nın Kucka transferinde olduğu gibi Hunt’ta da görüşmeleri bizzat kendisi yapacağı belirtildi. Sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan 30 yaşındaki futbolcu için Bordo-Mavililer’in Hamburg’a 1 milyon euro bonservis teklif edeceği öğrenildi. Karadeniz ekibi, Hunt’a ise 2 milyon eurodan 2+1 yıllık sözleşme önerecek.

TAM BİR JOKER

İKİ sezon önce Wolfsburg’dan 3.5 milyon euroya Hamburg’a transfer olan Hunt, geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş ve Galatasaray’ın da gündemine gelmişti. 30 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon birkaç kez sakatlık yaşasa da 22 mücadelede forma giydi. Bu karşılaşmalarda 4 gol atan Hunt, 2 de asist yaptı. Alman yıldızın ana mevkii 10 numara olmasına rağmen olmasın orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor olması transferi cazip kılıyor.

Güneş
                tamam tamam junuzovic olsun, liste gittikce kötüye gidiyor
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Belki de muharrem usta' nın ekici transferinden zarar etmeyeceğiz dediği kısım, yusuf ' un beşiktaşa beleşe yollanması kısmıydı

Yorum

• ayrica moting'i begenmiyorum.
                    Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bırak Hunt'ı Mant'ı ya Sneijder'e bir teklif yap bakalım ne diyecek. 10 numara boşta zaten.
                      Maaş olarak 3 milyon euro verebilmemizin imkanı yok. ki adam şuanda 4.6 milyon euro alıyor diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maaş olarak 3 milyon euro verebilmemizin imkanı yok. ki adam şuanda 4.6 milyon euro alıyor diye biliyorum.
                        E o zaman kaliteli forvet nasıl alıcaz? 3-4'e çıkmadıkça top class forvet de gelmez.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kimse sözleşme imzalamayacağı belli olan ekici kalitesindeki adama 4-5 vermez

fb başkanı 2 milyon teklif ettiğini söyledi

ama bizim geçmişte selçuktan başlayan oyuncu isterse gider izlenimini yok etmek için başkan vermedi. 6 ay seve seve oturdu yerinde

ben hiç pişman olmam ekici için
                          sonuç olarak yine oyuncu gitmek istedi ve gitti bu izlenimi nasil yok ettikki, kadro dışı kalsada gitti oyuncu, olan bize oldu 2 milyon euro bonservis alamadık oynamayan oyuncuya senelik ucret ödeyecez,

kendimizin bir arsası olsa bunu müteahhit 2 milyona istese, ya bu adama 2 milyona bu arsaýı satarız ya da belediye 100 bin tlye bu arsayı istimlak edecekse o zaman ne yaparız acaba yine dik duruşmu sergileriz ya da kendi malımız olunca farklımı düşünürüz, benim görüşüme göre ekici konusunda yanlış politika izledik, tolgayı bedelsiz falan verirler diyordum gördükki öyle bişeyde yokmuş hatta bjkliler utanmasa ekici devre arası bize gelmedi bize borçlusunuz yusufu bize bedava verin diyecekler neredeyse,

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehmet Ekici'yi fenere 4-5e okutmak yerine 6 ay hapsettik simdi süre doldu gitti belese, elimize ne gecti?

olcay şahan ı 200 bin euro ya aldın

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              E o zaman kaliteli forvet nasıl alıcaz? 3-4'e çıkmadıkça top class forvet gelmez.
                              O bütçe sadece forvete ayırılıyordur, eğer ayırılıyorsa. Ki ben 2.5 dan fazla vereceğimizi de zannetmiyorum.

Sneijder, türkiye' de 4.6 milyon euro' ya oynuyor. Vergi yok bir şey yok.

Avrupa ' da 5 milyon euro kazanan herhangi bir forvet oyuncusu , vergisiz 2.5 milyon euro' ya takıma kazandırılabilir.

Çünkü avrupa ' da minimum % 45 vergi alıyorlar.

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                olcay şahan ı 200 bin euro ya aldın
                                Aynen Olcay'ı hiçmiş gibi sayıyoruz da adamın piyasa değeri 4 milyon euro'ydu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X